Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 ώρες πριν, dazed είπε

Με εχουν πεθανει, εχω μιλησει 10 φορες στο τηλεφωνο και μου λενε συνεχεια το ιδιο (οταν δεν κοβεται η γραμμη..) οτι αυτη ειναι η διαδικασια: πρωτα υπογραφεις το Γ1 και μετα μεσω ebill μπλα μπλα μπλα. Εχω στειλει και απαντητικο mail με την ελπιδα οτι θα το δει καποιος και θα ασχοληθεί.. Πραγματικα, τώρα καταλαβαινω γιατι ολα τα εμπειρα μελη ελεγαν για enter και ραντεβου σε καταστημα.. 😕

Κι εγώ έτσι, ηλεκτρονικά το συμβόλαιο και οι ΥΔ, σε τηλ και σε μέιλ μου είπαν ότι αυτή είναι η διαδικασία. Μπήκα μετά κανονικα στο ονλαιν

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μεγαλα σαινια εκει στη ΔΕΗ, κανω econtract για myhome online 30/3 μου στελνουν τα χαρτια 4/1 η συμβαση ειναι για  Γ1 -Οικιακό Τιμολόγιο, απαντησα οτι εχει γινει λαθος αλλα καμια απαντηση, εκλεισα σημερα ενα ραντεβου να παω απο εκει να τελειωνω. Ενα βημα μπρος 2 πισω ειμαστε αποτι διαβαζω ειναι συχνο φαινομενο.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Decadence είπε

Μεγαλα σαινια εκει στη ΔΕΗ, κανω econtract για myhome online 30/3 μου στελνουν τα χαρτια 4/1 η συμβαση ειναι για  Γ1 -Οικιακό Τιμολόγιο, απαντησα οτι εχει γινει λαθος αλλα καμια απαντηση, εκλεισα σημερα ενα ραντεβου να παω απο εκει να τελειωνω. Ενα βημα μπρος 2 πισω ειμαστε αποτι διαβαζω ειναι συχνο φαινομενο.

Ναι, δυστυχώς το εχουν κανει συστημα πλεον. Φοβαμαι οτι απο καταστημα δεν θα σε εξυπηρετήσουν για το myhome online παντως. Μονο enter / enter+

Εκεινο το ΑΦΜ που ζηταει πως το βεβαιωνουμε ρε παιδια? Ψαχνω το taxisnet και δεν βρισκω βεβαιωση ΑΦΜ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εν τω μεταξύ για ρεύμα μιλάμε...ο προηγούμενος νοικαρης έχει ήδη κάνει αίτηση διακοπής στην protergia και εγώ να κάθομαι σε αναμμένα κάρβουνα μην μου κόψουν το ρεύμα.. Και κάθομαι και ταλαιπωρουμαι τρεις μέρες με το online...και τώρα που τελικά μου στείλανε τις ΥΔ είναι για άλλο πρόγραμμα...και μετά που στέλνουμε τα συννημενα στο contractsdei δεν παίρνουμε την πολυπόθητη αναφορά ότι κατέληξαν κάπου και δεν χάθηκαν...μια εγγύηση πάμε να γλιτώσουμε και θα μας την βγάλουν από τη μύτη...σε εποχή Κορωναίου όπου τα πάντα θα έπρεπε να μπορούν να γίνουν απλά και όμορφα από το σπίτι βλέπω η ΔΕΗ έκανε προόδους...

Επεξ/σία από SpirtouLisS
  • Like 1
Δημοσ.

Στο my e-bill κατεβαίνοντας, μου έχει μόνο επιλογή
<< Επιλογή προϊόντος Επιλέξτε ένα απο τα ΝΕΑ διαθέσιμα προϊόντα της ΔΕΗ: >>

για το Ηome online, 

Τα προγράμματα Home Enter και Enter+ δεν υπάρχουν.

Αυτά αν θέλεις να τα κάνεις, τα επιλεγείς από το site λογικά.  ??

• Like 1
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, dazed είπε

Ναι, δυστυχώς το εχουν κανει συστημα πλεον. Φοβαμαι οτι απο καταστημα δεν θα σε εξυπηρετήσουν για το myhome online παντως. Μονο enter / enter+

Εκεινο το ΑΦΜ που ζηταει πως το βεβαιωνουμε ρε παιδια? Ψαχνω το taxisnet και δεν βρισκω βεβαιωση ΑΦΜ.

Φανταζομαι αν τους πας ενα εκκαθαριστικο θα εισαι οκ. Συνηθως αυτο ζητανε σε ολες τις υπηρεσιες.

• Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Free Bird είπε

Στο my e-bill κατεβαίνοντας, μου έχει μόνο επιλογή
<< Επιλογή προϊόντος Επιλέξτε ένα απο τα ΝΕΑ διαθέσιμα προϊόντα της ΔΕΗ: >>

για το Ηome online, 

Τα προγράμματα Home Enter και Enter+ δεν υπάρχουν.

Αυτά αν θέλεις να τα κάνεις, τα επιλεγείς από το site λογικά.  ??

ζητάς απο το τμήμα του ebill να το διορθώσουν και θα σου τα ξαναβγάλει σαν επιλογή

• Like 2
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, SpirtouLisS είπε

σε εποχή Κορωναίου

Spoiler

...αυτή η εποχή ήταν λίγο πιο παλιά πάντως 

spacer.png

:mrgreen:

53 λεπτά πριν, dazed είπε

...δεν,,,βεβαιώνεις κάτι. Με το ευφάνταστο "βεβαίωση ΑΦΜ", ΕΝΝΟΟΥΝ "όποιο επίσημο έγγραφο φέρει τυπωμένο το ΑΦΜ"...(Και τί πιο επίσημο από ένα εκκαθαριστικό εφορίας; )

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, dazed είπε

Εγω για το ΑΦΜ εδειξα το διπλωμα (το νεο που ειναι καρτα του 2011, οχι το αναδιπλουμενο). Το στοιχειο 4Δ ειναι το ΑΦΜ. Μια χαρα το δεχτηκε.

Δημοσ.

Σε άλλους πάροχους πάντως δε μου ζήτησαν ποτέ το ΑΦΜ απο τη στιγμή που είχα και προηγούμενο εξοφλημένο λογαριασμό (παλι στο όνομά μου όμως) στον οποίο και αναγράφεται

• Like 1
Δημοσ.

Άλλη απορία:

Έχουμε πει ότι αν κάποιος είναι κάτω από 10 κιλοβατώρες και Γ1 και παίρνει την κρατική επιδότηση, δεν έχει διάφορο το σταθερό.

Αν πχ υποθέσουμε ότι είναι στις 9 κιλοβατώρες, πόσο παραπάνω πληρώνει την κιλοβατώρα ?

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Άλλη απορία:

Έχουμε πει ότι αν κάποιος είναι κάτω από 10 κιλοβατώρες και Γ1 και παίρνει την κρατική επιδότηση, δεν έχει διάφορο το σταθερό.

Αν πχ υποθέσουμε ότι είναι στις 9 κιλοβατώρες, πόσο παραπάνω πληρώνει την κιλοβατώρα ?

δεν κατάλαβα τίποτα απο ότι είπες , σου δίνω τα νούμερα και κάνε ότι νομίζεις 😁

Για Απρίλιο 0,35 και 0,33 μέρας και νύχτας αντίστοιχα

0,27€/kw<150kw/μήνα και 0,21€/kw 150kw έως 300kw , 0,29€/kw για ΚΟΤ

τον άλλον μήνα άλλα θα ισχύουν ....

Επεξ/σία από korakios
  • Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Εννοείς μάλλον 9kwh την ημέρα; Άρα 270 το μήνα.

270*0,35-150*0,27-120*0,21=28,80 τον μήνα.

Αν έχει σταθερό online 270*0,17=45,90

17,1 ευρώ το μήνα παραπάνω

• Like 1
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, korakios είπε

δεν κατάλαβα τίποτα απο ότι είπες 

Γιατι καταλαβε τιποτα αυτος απ'οτι ειπε?😝

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...