Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, korakios είπε

εννοεί οτι με 10€/μήνα δεν έμπαινε ρήτρα και ήταν σταθερό στα 0,063 (περίπου)

Ακριβώς αυτό .( Μάλλον δεν το έγραψα καλα για να είναι κατανοητό .)  

24 λεπτά πριν, washcloud είπε

...μήπως ξέχασες κανένα μηδενικό; 10€/λογαριασμό (μήνα, υποθέτω) αποκλείεται, με 2MWh/4μηνο.

Τεσπα ναι καλύτερα να πας στο Εντερ της ΔΕΗ αν είναι σταθερά τόση η κατανάλωσή σου/4μηνο, μέσα στο έτος. ΑΝ την Δευτέρα θα συνεχίσει να έχει 0,18, γιατί μας έχουν κοψοχολιάσει κάτι πληροφορίες για άνοδο των τιμών τους...ΑΝ θα πάει ξερωγώ 0,24, τότε δύσκολη η απόφαση....(διότι θα σε συμφέρει η επιδότηση, για όσο θα δίνεται τόση όσο σήμερα...). Δεν ξέρω αν έχει νόημα να το αιτηθείς από το econtract της ΔΕΗ, μέσα στο σαββατοκύριακο - καν' το εσύ, κι αν κάτι πάει στραβά από Δευτέρα, το ακυρώνεις.

Εχω στειλει το συμβόλαιο υπογεγραμμένο  από την προηγούμενη εβδομάδα αλλά μου ζήτησαν κάποια επιπλέον εγγραφα και το τρέναρα λίγο  . (άσχετο αλλά ζητάνε πολύ χαρτούρα.  Αιτήσεις ,παραρτήματα, υπεύθυνες δηλώσεις ...κοκ. ). 

Οπότε έστειλα και τα τελευταία  χαρτιά και τώρα ... επιστροφή στη ΔΕΗ.

Ευχαριστώ  

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, nikniknikniknik είπε

ειμαι 2η μερα στο μηνυμα "ΑΦΜ και ΑΔΤ δεν ταιριαζουν με τον αριθμο εταιρου"

υπεγραψα Online σε καστημα την παρασκευη. ξερω δεν ισχυει, αν και γραφει "τιμολογηση Online" η συμβαση.

πηρα τηλ ειπαν οτι τα στοιχεια ειναι σωστα και υπομονη.

επειδη υπομονη δεν υπαρχει, αν κανω "Διορθωση προσωπικων στοιχειων" ξερει κανεις που θα μπλεξω?

Το μήνυμα αυτό στο βγάζει επειδή δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα η εγγραφή σου στο στο ebill, θα πρέπει να περιμένεις μέχρι να σου έρθει email + sms ώστε να μπορέσεις να ενεργοποιήσεις το account σου. Συνήθως δεν κάνει πάνω από 24 ώρες, σε σένα ενδέχεται να καθυστέρησε επειδή έπεσε σαβ/κο.

Αν κάνεις διόρθωση προσωπικών στοιχείων τότε σίγουρα δεν θα επιταχύνει τη διαδικασία, αντιθέτως ενδέχεται να την καθυστερήσει κιόλας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν, μου ήρθε ο πρώτος -έναντι- μηνιαίος (24 ημέρες) λογαριασμός enter+ 
Τα ευχάριστα: όπως αναμενόταν, έχω έκπτωση ΚΟΤΒ (με όριο 2000Kwh/4μηνο) κανονικά και 50% έκπτωση στο πάγιο. Μου επεστράφησαν και τα 20€ της εγγύησης κι είχα και 2% έκπτωση με την πάγια εντολή.
 Απορίαπου είναι τα 50€ έκπτωση οέο? (στον πρώτο εκκαθαριστικό? λογαριασμό)

Επεξ/σία από foul
Δημοσ.

ΔΕΗ  myhome enter γιατί να το επιλέξω έναντι του απλού Γ1Ν με κοινωνικό τιμολόγιο?ποια είναι τα οφέλη και ποιο το "τυράκι"?

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Kapetanakos είπε

ΔΕΗ  myhome enter γιατί να το επιλέξω έναντι του απλού Γ1Ν με κοινωνικό τιμολόγιο?ποια είναι τα οφέλη και ποιο το "τυράκι"?

γράψε, αν θες την μέση κατανάλωσή σου το 4μηνο

Επεξ/σία από foul
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, foul είπε

γράψε, αν θες την μέση κατανάλωσή σου το 4μηνο

Κοίτα φέτος λόγω της μικρής ξεφύγαμε 1800 ημέρας και 700 Νύχτας μιλάμε για τον χειμώνα. Πέρσυ πολλά λιγότερα κάπου στις 1400 όλα μαζί.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Kapetanakos είπε

Κοίτα φέτος λόγω της μικρής ξεφύγαμε 1800 ημέρας και 700 Νύχτας μιλάμε για τον χειμώνα. Πέρσυ πολλά λιγότερα κάπου στις 1400 όλα μαζί.

Διαβασε τις πληροφοριες στο link πιο πανω και δεν χρειαζεται ν'αναφερεις καταναλωσεις.Αυτα τα ρωτουσαμε παλια.

Οτι αλλη απορια εχεις αφου διαβασεις τοτε ρωτας.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ένα συγκριτικό με 1600Kwh/4μηνο με ΚΟΤΒ.
έρχεται 2x το σταθερό...

συγκριτικο-min.jpg

Επεξ/σία από foul
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, foul είπε

Ένα συγκριτικό με 1600Kwh/4μηνο με ΚΟΤΒ.
έρχεται 2x το σταθερό...

συγκριτικο-min.jpg

Οποτε προτεινεις να παμε ολοι οσοι εχουμε ΚΟΤ σε κυμαινομενα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Οποτε προτεινεις

Δεν προτείνω τίποτα,
Ο καθένας, σύμφωνα με την εκτίμηση της κατανάλωσής του, πράττει τα δέοντα 

Επεξ/σία από foul
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, foul είπε

Δεν προτείνω τίποτα,
Ο καθένας, σύμφωνα με την εκτίμηση της κατανάλωσής του, πράττει τα δέοντα 

Μετα ως προς τι η συγκριση αφου τα κυμαινομενα βγαινουν φθηνοτερα απο τα σταθερα?

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τι έλεγα 22/3
https://www.insomnia.gr/forums/topic/745862-δεη-myhome-onlineenter/?do=findComment&comment=59142374

(3x η κιλοβατώρα) τελικά -συνολικά- χοντρικά πάει 2x, αλλά ''αστόχησα'' στην επιδότηση που αυξήθηκε στα ρητροπρογράμματα σε αντίθεση με τα σταθερά που μηδενίστηκε (ελπίζω κάποια στιγμή να σταματήσει αυτός ο διαχωρισμός, την αύξηση της ρήτρας την πληρώνουμε όλοι και μάλιστα οι ΚΟΤ, πολλαπλάσια).

Επεξ/σία από foul
  • Confused 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, foul είπε

τι έλεγα 22/3
https://www.insomnia.gr/forums/topic/745862-δεη-myhome-onlineenter/?do=findComment&comment=59142374

(3x η κιλοβατώρα) τελικά -συνολικά- χοντρικά πάει 2x, αλλά ''αστόχησα'' στην επιδότηση που αυξήθηκε στα ρητροπρογράμματα σε αντίθεση με τα σταθερά που μηδενίστηκε (ελπίζω κάποια στιγμή να σταματήσει αυτός ο διαχωρισμός, την αύξηση της ρήτρας την πληρώνουμε όλοι, και μάλιστα οι ΚΟΤ, πολλαπλάσια).

εννοεί οτι το έγραψες πολύ γενικά και μπορεί κάποιοι να το πάρουν τυφλοσούρτη

κάθε μήνα πλέον υπάρχει το 4ο φύλλο του excel και δείχνει τα όρια ειδικά για το Γ1 που η τιμή κλείνει τον επόμενο μήνα με χοντρική γνωστη του προηγούμενου μήνα

(έχει μπει εκεί και ένα εργαλείο υπολογισμού για όσους θέλουν να σκαλίσουν)

άγνωστο στο μέλλον τι θα ισχύει 

• Thanks 1
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, foul είπε

την αύξηση της ρήτρας την πληρώνουμε όλοι και μάλιστα οι ΚΟΤ, πολλαπλάσια.

Εσεις ναι εγω οχι.

Στα υπολοιπα δεν υπαρχει νοημα ν'αναφερθω καθολου καθως θα βγουμε τελειως εκτος θεματος.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...