Προς το περιεχόμενο

Ο Gabe Newell θεωρεί το Xbox Series X ανώτερο του PS5


dimakisk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ο συνιδρυτής της Valve εξέφρασε σε συνέντευξή του την ξεκάθαρη προτίμησή του στην κονσόλα επόμενης γενιάς της Microsoft σε σχέση με εκείνη της Sony.

Μπορεί να απέχουμε αρκετούς (;) μήνες από την κυκλοφορία των συστημάτων επόμενης γενιάς, ωστόσο απ’ ό,τι φαίνεται αυτό δεν εμπόδισε τον συνιδρυτή της Valve, Gabe Newell να πάρει θέση όσον αφορά στο ποια από τις δύο κονσόλες προτιμά.

Μιλώντας στην τηλεόραση της Νέας Ζηλανδίας, ο Newell ήταν απόλυτος μην αφήνοντας περιθώρια αμφισβήτησης. Ο διάλογός του με έναν εκ των παρουσιαστών (ξεκινά στο 3:11 του παρακάτω βίντεο) ήταν μάλιστα κάπως έτσι:

Παρουσιαστής: Αυτά τα Χριστούγεννα, PlayStation και Xbox ετοιμάζονται να υποδεχθούν νέες κονσόλες. Ποια είναι καλύτερη;

Newell: Το Xbox.

Παρουσιαστής: Αλήθεια; Γιατί;

Newell: Γιατί είναι.

Ο Newell βέβαια έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι τα παραπάνω αποτελούν προσωπική προτίμηση βάσει απόδοσης, δυνατοτήτων και τεχνικών προδιαγραφών, υπενθυμίζοντας ότι η Valve ασχολείται ως επί το πλείστον με τους υπολογιστές.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

και τα  pc θα είναι δυνατότερα και από τα δύο, αλλά με τα lazy ports (για το >90% των τίτλων στην νέα γενιά) η διαφορά θα είναι λιγότερο από αόρατη. Όποιος έχει τους τίτλους κερδίζει την παρτίδα.

  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το πιο ενδιαφέρον κομμάτι της συνέντευξης που μου κέντρισε το ενδιαφέρον είναι όταν μιλάει για δημιουργία ενός πραγματικού Μάτριξ! Με ηλεκτρόδια στο ΚΝΣ για εξομοίωση εικονικής πραγματικότητας. Κορονοιος, μάσκες παντού, οικονομική εξαθλίωση, ηλεκτροκίνηση, VR τύπου Μάτριξ, Αγια Σοφια και ελληνοτουρκικός πόλεμος. Βρίσκομαι ήδη σε σενάριο του Hideo Kojima... Το μόνο που λείπει για να συμπληρωθεί το καρέ είναι μια πυρηνική καταστροφή για να περάσουμε σε τύπου Fallout και Metro σενάρια. ;)

  • Like 18
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απλά τα πράγματα,its not rocket science 🤯 οι διαφορές θα είναι κάτι ανάλογο πιστεύω σε δύναμη,όπως είναι τώρα το Pro me to X.Στήν νέα γενιά όμως έχουν σίγουρα και τα 2 όπως φαίνεται τις δυνατότητες να μας δείξουν ωραία πράγματα.

Αυτό που μετράει όπως σίγουρα είπαν,η θα πούνε το αυτονόητο άλλη μια φορά μερικοί είναι να δούμε αρκετά και καλά παιχνίδια κάθε είδους,στίς νέες αυτές κονσόλες και Ετσι να κοιτάξει και ο καθένας τι τον συμφέρει και αν τον συμφέρει ώστε να κάνει την επιλογή του,η απλά να μείνει εκεί που είναι για την ώρα.

Οπως φαίνεται ως τώρα και οι 2 next gen κονσόλες θα έχουν αρκετά πράγματα να μας δείξουν και ελπίζω να σταματήσουν κάποιες καραμέλες και τρόλς που επαναλαμβάνουν πράγματα απο την προηγούμενη γενιά απλά για να χουμε να λέμε και να θάβει ο ένας τον άλλον γιατί δεν έκανε την επιλογή που έκανε η θέλει να κάνει αυτός...

Τα όμορφα γραφικά κακά τα ψέμματα είναι αυτό που τραβάει τους περισσότερους στο να κοιτάξουν κάποιο παιχνίδι,όμως για όσους έχουν ξέρουν να βλέπου και λίγο παρακάτω,η ουσία του παιχνιδιού και η εμπειρία που θα σου δώσει είναι και σε άλλα στοιχεία (με πρώτο και κυριότερο το gameplay,την ιστορία και το πόσο θα σε κρατήσει)

Σχετικά με το να δούμε "πραγματικό"next gen που θα "ρίχνει σαγώνια" θα έχει σωστό ray tracing και γενικά αισθητές διαφορές,το βλέπω να περιμένουμε ακόμα λίγο καιρό και λόγο του "κοροιδοιού",που θα τραβήξει τα πράγματα χρονικά περισσότερο,απο οτι όσο σε κανονικές καταστάσεις.

Ως τώρα τα περισσότερα απο τα παιχνίδια που είδαμε ήταν trailer και cut scenes,που και αυτά καλά και ωραία είναι ως ανακοινώσεις και ανεβάζουν το Hype,αλλά φυσικά δεν μπορούμε να τα κρίνουμε ως παιχνίδια όταν ακόμη δεν έχουν δείξει ούτε εικόνες του gameplay.

 

 

 

Επεξ/σία από ELMastas
  • Like 6
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...