zoranb Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Τί υλικό βάζουν στη ζύμη του ψωμιού, και δεν θρυμματίζεται η ψίχα του μετά το ψήσιμό του; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mouxaxa Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Το κύριο είναι διάφορα ένζυμα που εμποδίζουν την αναδιάταξη του αμύλου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dollyyy19 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 τρελο γελιο με αυτα που γραφετε:Το κύριο είναι διάφορα ένζυμα που εμποδίζουν την αναδιάταξη του αμύλου...... αναδιαταξη αμυλου ,ενζυμα ,και μπολικη φαντασια.....και μετα να σας το πουλανε 50-80 σεντς.......να μην γνωριζεις,να τα διαβαζεις ,και να σκεφτεσαι "τι τεχνη και αυτη".αλλα μπροστα στο ραφι,να ψαχνεις το οικονομικοτερο ψωμι....... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, zoranb είπε Τί υλικό βάζουν στη ζύμη του ψωμιού, και δεν θρυμματίζεται η ψίχα του μετά το ψήσιμό του; Η λύση για να μην τρίβεται το ψωμί είναι ψήσιμο μόνο με προζύμι και χωρίς μαγιά και όσο το δυνατόν λιγότερο νερό στη ζύμη , οπότε δεν συνταγές στο youtube και άρχισε το ζύμωμα.😊 Για του λόγου το αληθές πάρε αύριο ένα κομμάτι ψωμί από το φούρνο μόνο με προζύμι και χώρισέ το με το χέρι.Θα δεις ελάχιστα έως καθόλου ψίχουλα. Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2020 από papoys1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Το μαχαίρι φταίει. Ειχαν λείψει αυτά τα θέματα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 2 ώρες πριν, dollyyy19 είπε τρελο γελιο με αυτα που γραφετε:Το κύριο είναι διάφορα ένζυμα που εμποδίζουν την αναδιάταξη του αμύλου...... αναδιαταξη αμυλου ,ενζυμα ,και μπολικη φαντασια.....και μετα να σας το πουλανε 50-80 σεντς.......να μην γνωριζεις,να τα διαβαζεις ,και να σκεφτεσαι "τι τεχνη και αυτη".αλλα μπροστα στο ραφι,να ψαχνεις το οικονομικοτερο ψωμι....... Νιγκαγουατ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eliasjuve Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Ξέρεις τρολλινγκ όσο ξέρει όλο το ινσομνια μαζί. Μάστορας. Εύγε και πάλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mouxaxa Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 3 ώρες πριν, dollyyy19 είπε τρελο γελιο με αυτα που γραφετε:Το κύριο είναι διάφορα ένζυμα που εμποδίζουν την αναδιάταξη του αμύλου...... αναδιαταξη αμυλου ,ενζυμα ,και μπολικη φαντασια.....και μετα να σας το πουλανε 50-80 σεντς.......να μην γνωριζεις,να τα διαβαζεις ,και να σκεφτεσαι "τι τεχνη και αυτη".αλλα μπροστα στο ραφι,να ψαχνεις το οικονομικοτερο ψωμι....... Ίσως είμαι περιορισμένης.. αλλά μήπως μπορείς να εξηγήσεις τι γράφεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ison_ Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Αλεύρι με υψηλές πρωτεΐνες (για ζυμώματα ή για τσουρέκια, όχι για όλες τις χρήσεις, όχι για κέικ) και μετά πολύ πολύ πολύ καλό ζύμωμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Παιδιά ζυμώνω αρκετές φορές μόνο με προζύμι για αυτό το λέω.Πολύ καλό και για αρκετή ώρα ζύμωμα ώστε να βγει ένα αρκετά σφιχτό ψωμί το οποίο ειδικά όταν το χωρίζεις με το χέρι δεν πέφτει ψίχουλο κάτω λες και χωρίζεις τσουρέκι.Με το μαχαίρι ελάχιστα ψίχουλα θα πέσουν.Πέραν των άλλων είναι και το πιο υγιεινό νόστιμο ψωμί το οποίο τρώγεται και μετά από μια βδομάδα ενώ με μαγιά με τη δεύτερη μέρα είναι για πέταμα. Εδώ του λόγου το αληθές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Βασίλης_29 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Όταν διάβασα για ψίχα σε θεμα του zoranb νόμιζα μήπως εννοούσε την ψίχα στα καλώδια των κεραιων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3DJIN Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 κατι εχει κανει λαθος ο τυπος,μονο με προζυμενιο δε μοιαζει... δεν υπαρχει προζυμι πουθενα εχει μπερδεψει το ξινο με το προζυμι ο τυπος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SakafliaC Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Καλή Παρασκευή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StamTheMan Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Εσεις φταιτε που του απαντατε,αντι να τον εχετε σε λιστα αγνοησης. Τις παρασκευες μου μεσα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TopicStrarter Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 βάλε ένα μεταλλικό μπολ με νερό κοντά στο ψωμί. Εναλλακτικά άλειψε το εξωτερικά με βούτυρο 2 ώρες πριν, StamTheMan είπε Εσεις φταιτε που του απαντατε,αντι να τον εχετε σε λιστα αγνοησης. Τις παρασκευες μου μεσα.. Αυτή η νοοτροπία είναι ιδιαίτερα ενοχλητική και ιδιαίτερα υποκειμενική απο την στιγμή που δεν σου επιτίθεται ή δεν παραβιάζει κανόνα στο insomnia γιατί να κάνεις κάτι τέτοιο... Είμαστε οι γερουσία των σοφών και θα ασχολούμαστε με ότι (πάλι υποκειμενικά) θεωρείτε κάποιοι ως "σοβαρά" θέματα, τα forum για αυτό τον σκοπό υπάρχουν για συζήτηση. Αν δεν θέλεις να συμμετάσχεις πάλι πολύ απλά δεν διαβάζεις και δεν στέλνεις δεν καταλαβαίνω γιατι θα πρέπει να τον αποκλείσεις ή να ζητήσεις να κλείσει το topic (γιατί και τέτοια κάνετε μια φορά εγώ είχα μια ερώτηση για κυνηγετικά όπλα και έκλεισε έτσι επειδή σε μερικούς σας φάνηκε περίεργο και κάνατε ρεπορτ.... ) μπορεί να γράψει κάτι όντως ενδιαφέρον για εσένα ή διασκεδαστικό που θα το χάσεις όμως γιατί τον έχεις αποκλείσει για ένα τέτοιο ανούσιο λόγο.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις