Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν και βρήκα διάφορα θέματα δεν βγάζω πολύ ακρη. 

Πήρα κινητό που έχει πρόβλημα (είναι ένα xiaomi Και επειδή το έψαξα αρκετά το πρόβλημα έχει να κάνει με την rom)

Ουσιαστικά πρέπει να βγει update για να διορθωθεί. 

Στο μαγαζί λένε δεν κάνουν αντικατάσταση και να περιμένω update αφού και με το service που μίλησα είπαν δεν υπάρχει λύση. 

Σκέφτομαι να κάνω χρήση του δικαιώματος υπαναχώρησης και ειδικά αφού σχετίζεται και  με πρόβλημα.

Το θέμα είναι αν ισχύει το δικαίωμα υπαναχώρησης  αν είναι ανοιγμένη η συσκευασία (ζελατίνα)

Ο νόμος δεν αναφέρει πουθενά για ανοιχτή ή κλειστή συσκευασία όμως αναφέρει ότι πρέπει να επιστραφούν manul αξεσουάρ κτλ.

Άρα για να επιστραφούν manual αξεσουάρ κτλ θα πρέπει να έχει ανοιχθεί. 

Όμως βλέπω σε πολλά site που το έψαξα αναφέρουν τον νόμο όμως έχουν πρόσθετες τις λέξεις σφραγισμένη συσκευασία. 

Δημοσ.

DOA = Dead On Arrival. Εδώ δεν ισχύει με τίποτα, όσο και να το τραβήξεις.

Μια χαρά προβλέπει ο κανονισμός επιστροφή του προϊόντος, αλλά τώρα εξαρτάται από την πολιτική του καταστήματος και συνήθως δεν επιστρέφεται όλο το ποσό αφού ο επόμενος πελάτης δεν θα αγοράσει νέα σφραγισμένη συσκευή, αλλά χρησιμοποιημένη (άσχετα πόση χρήση έχει γίνει).

Δημοσ.
12 ώρες πριν, mihalis19 είπε

Αν και βρήκα διάφορα θέματα δεν βγάζω πολύ ακρη. 

Πήρα κινητό που έχει πρόβλημα (είναι ένα xiaomi Και επειδή το έψαξα αρκετά το πρόβλημα έχει να κάνει με την rom)

Ουσιαστικά πρέπει να βγει update για να διορθωθεί. 

Στο μαγαζί λένε δεν κάνουν αντικατάσταση και να περιμένω update αφού και με το service που μίλησα είπαν δεν υπάρχει λύση. 

Σκέφτομαι να κάνω χρήση του δικαιώματος υπαναχώρησης και ειδικά αφού σχετίζεται και  με πρόβλημα.

Το θέμα είναι αν ισχύει το δικαίωμα υπαναχώρησης  αν είναι ανοιγμένη η συσκευασία (ζελατίνα)

Ο νόμος δεν αναφέρει πουθενά για ανοιχτή ή κλειστή συσκευασία όμως αναφέρει ότι πρέπει να επιστραφούν manul αξεσουάρ κτλ.

Άρα για να επιστραφούν manual αξεσουάρ κτλ θα πρέπει να έχει ανοιχθεί. 

Όμως βλέπω σε πολλά site που το έψαξα αναφέρουν τον νόμο όμως έχουν πρόσθετες τις λέξεις σφραγισμένη συσκευασία. 

Οταν λες εχει προβλημα;

Δημοσ.

Όταν είναι σε λειτουργία 4G όταν σε παίρνουν τηλ δεν βγάζει την αναγνώριση κλήσης. Λέει "Αγνωστο" 

Όταν πας σε 3g δουλευει κανονικα. Βρηκα αρκετά xiaomi που έχουν τέτοιο θέμα και ουσιαστικά περιμένουν update...

Προφανώς δεν μπορώ να περιμένω πότε θα τους έρθει να το βγάλουν..

Προς το παρόν το θέμα το κίνησα μέσω DOA αλλά πρώτα έπρεπε να περάσει από το service..

Θα αργήσει η διαδικασία. 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, mihalis19 είπε

Όταν είναι σε λειτουργία 4G όταν σε παίρνουν τηλ δεν βγάζει την αναγνώριση κλήσης. Λέει "Αγνωστο" 

Όταν πας σε 3g δουλευει κανονικα. Βρηκα αρκετά xiaomi που έχουν τέτοιο θέμα και ουσιαστικά περιμένουν update...

Προφανώς δεν μπορώ να περιμένω πότε θα τους έρθει να το βγάλουν..

Προς το παρόν το θέμα το κίνησα μέσω DOA αλλά πρώτα έπρεπε να περάσει από το service..

Θα αργήσει η διαδικασία. 

Σε άλλη συσκευή λειτουργεί αυτό που αναφέρεις?

Να υποθέσω η κάρτα Sim είναι από τις τελευταίες που αναγράφει και την ένδειξη 4G πάνω?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όταν λες πολλά Xiaomi έχουν αυτό το πρόβλημα, ποια μοντέλα είναι;

Ρωτώ διότι έχουν περάσει από τα χέρια μου 5-6 και τώρα έχω 2 (εγώ και η σύζυγος) και κανένα με αυτό το πρόβλημα που αναφέρεις.

Επεξ/σία από jkoukos
Δημοσ.

Παιδιά είναι αποκλειστικά και μόνο bug  software. Αν τσεκάρετε και google Θα το δείτε υπήρχε και παλιότερα σε διάφορα κινητά xiaomi. 

VoLTE unknown calls    αναζήτηση στο google

Εγώ το αντιμετώπισα σε Xiaomi Mi 10

Δημοσ.

το θέμα είναι έχεις τίτλο για υπαναχώρηση λόγω ανοιχτής συσκευασίας άλλα συνέχεια αναφέρεσαι σε αυτό το bug που το μαγαζί δεν έχει κάποιο ρόλο 

Δημοσ.

Όπως είπε και ο Ukforthemoment πιο πάνω, δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το VoLTE από τις ρυθμίσεις. Έτσι το τηλέφωνο θα κάνει CSFB όταν σε καλούν κι ενδεχομένως να εξαλειφθεί το πρόβλημα. Μετά το τέλος της κλήσης θα επιστρέφεις σε 4g (παίρνει λίγο χρόνο -συνήθως μερικά δευτερόλεπτα- για να συμβεί αυτό).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όσο και να εκθειάζετε τα κινητά της xiaomi πλέον οι συσκευές που βγάζει είναι γεμάτες bug.Είναι τόσες πολλές που δεν κάθονται να δουλέψουν σοβαρά με το λογισμικό.

Redmi note 8 διαρκώς προβλήματα με το wifi χωρίς να κουνηθεί το κινητό 2 μέτρα απο το ρούτερ το wifi πάπαλα ξανανοίγει μετά κανα 5λεπτο και καντήλια.

Τα ίδια και το note 7.Πλέον οι αναβαθμίσεις λογισμικού που διορθώναν προβλήματα όλο και αραιότερες η αναβάθμιση μετά το redmi note 4 απλά να χουμε να λέμε καμία ουσιαστική διαφορά,

Στις κριτικές του skroutz αυτά θάβονται εγώ όμως σκυλοβαρέθηκα τα ηλίθια προβλήματα της εταιρίας που πραγματικά την έχει δει premium και σε καμία περίπτωση δεν ισχύει το value for money.

Επεξ/σία από ratpack3
Δημοσ.
3 ώρες πριν, ratpack3 είπε

Όσο και να εκθειάζετε τα κινητά της xiaomi πλέον οι συσκευές που βγάζει είναι γεμάτες bug.Είναι τόσες πολλές που δεν κάθονται να δουλέψουν σοβαρά με το λογισμικό.

Redmi note 8 διαρκώς προβλήματα με το wifi χωρίς να κουνηθεί το κινητό 2 μέτρα απο το ρούτερ το wifi πάπαλα ξανανοίγει μετά κανα 5λεπτο και καντήλια.

Τα ίδια και το note 7.Πλέον οι αναβαθμίσεις λογισμικού που διορθώναν προβλήματα όλο και αραιότερες η αναβάθμιση μετά το redmi note 4 απλά να χουμε να λέμε καμία ουσιαστική διαφορά,

Στις κριτικές του skroutz αυτά θάβονται εγώ όμως σκυλοβαρέθηκα τα ηλίθια προβλήματα της εταιρίας που πραγματικά την έχει δει premium και σε καμία περίπτωση δεν ισχύει το value for money.

Έχω το redmi note 8 εδώ και 6 μήνες και δεν είχα ποτέ πρόβλημα με το wifi, ακόμα και σε άλλο όροφο από το ρούτερ. Μήπως φταίει κάτι άλλο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι οι παρτίδες που έχουν βγάλει φίλε δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς καθώς εφαρμογές δεν χρησιμοποιώ πέραν των 4-5 που χρησιμοποιούμε όλοι.

Άλλους που ρώτησα οι μισοί χωρίς το παραμικρό πρόβλημα και οι άλλοι μισοί τους κάνει τυχαία κατι restart η συσκευή,δεν δέχονται κλήσεις,μηνύματα έρχονται με καθυστέρηση.

Τα bugs είναι πολλά αλλά δεν μιλάει κανείς λες κι είναι μέτοχοι στην xiaomi.

Τι να πω για το redmi note 4 με διαφορά οτι καλύτερο είχα απο κινητό στην ζωή μου και πέρασα και απο apple και απο samsung.

Οτι αποκτά δημοφιλία χάνει σε ποιότητα εγώ αυτό έχω να πώ.

Επεξ/σία από ratpack3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...