Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Delavia είπε

Καλημέρες!

UPDATE :

Σήμερα 19/11είναι η καταληκτική ημέρα του δανείου μου.

17/11 έλαβα το mail ενημέρωσης έναρξης της επιδότησης από 19/11 με τις αναλογίες.

Βάσει αυτού θα ξεκινούσε η επιδότησή μου.Τσέκαρα μόλις το ebanking μου.Η δόση κρατήθηκε ολόκληρη από το λογαριασμό εξυπηρέτησης(100%) και στα 2 δάνεια που έχω στην Πειραιώς με χρέωση ολότελα δική μου.

Οι ειδικοί λογαριασμοί παραμένουν με 0 υπόλοιπο και δίχως κίνηση.Επιδότηση δεν πιστώθηκε.

Εάν δεν είχα υπόλοιπο στο λογαριασμό εξυπηρέτησης θα είχα δόση σε καθυστέρηση.

Τα συμπεράσματα δικά σας...

Καλημέρα!

Επικρατεί ένα μπάχαλο γενικότερα καθώς ούτε οι τράπεζες είναι επαρκώς ενήμερες.

Πάντως κάπου στον οδηγό είχα διαβάσει ότι από τον επόμενο μήνα της οριστικής βεβαίωσης δύναται να επιδοτηθεί κανείς, οπότε όσοι έχουν λάβει βεβαιώσεις και email , δεν έχουν τα δάνεια σε αναστολή και πληρώνουν μέχρι 30/11, ας είναι προετοιμασμένοι να πληρώσουν ολόκληρη τη δόση. Εκτός του antoniouk (δε με πείθεις ότι δεν είσαι ο τσακ νόρις) που τα είπαμε, είναι case study! :-)

Σε επικοινωνία χθες με τη Eurobank, με ενημέρωσαν πως email δεν πήγαν στους πελάτες τους. Θα λάβουν όμως email  δυο-τρεις ημέρες πριν να είναι να καταβάλλουν τη μειωμένη δόση όσοι μπήκαν στο πρόγραμμα γέφυρα.

• Thanks 1
  • Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, totis13 είπε

Καλημέρα!

Πάντως κάπου στον οδηγό είχα διαβάσει ότι από τον επόμενο μήνα της οριστικής βεβαίωσης δύναται να επιδοτηθεί κανείς, οπότε όσοι έχουν λάβει βεβαιώσεις και email , δεν έχουν τα δάνεια σε αναστολή και πληρώνουν μέχρι 30/11, ας είναι προετοιμασμένοι να πληρώσουν ολόκληρη τη δόση. Εκτός του antoniouk (δε με πείθεις ότι δεν είσαι ο τσακ νόρις) που τα είπαμε, είναι case study! :-)

Σε επικοινωνία χθες με τη Eurobank, με ενημέρωσαν πως email δεν πήγαν στους πελάτες τους. Θα λάβουν όμως email  δυο-τρεις ημέρες πριν να είναι να καταβάλλουν τη μειωμένη δόση όσοι μπήκαν στο πρόγραμμα γέφυρα.

Καλό είναι λοιπόν να έχουμε επαρκές υπόλοιπο ώστε να καλύπτονται οι δόσεις εμπρόθεσμα για να μην μας σταματήσει η επιδότηση...

Επεξ/σία από Delavia
Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά. Μόλις είδα ότι η eurobank έκοψε επιτέλους την αναστολή μου.Επομενως αναμένω και γω να μπει το νερό στο αυλάκι επιτέλους με το πολυπόθητο email. Η δόση μου βέβαια αργεί (17/12) αλλά δε βαριέσαι. 

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα πάντως που μου έλεγε καταληκτική ημερομηνία 1/11, ενώ η δόση αυτή έχει πληρωθεί κανονικά, δεν έχει μπει κάποιο ποσό στον ειδικό λογαριασμό που έχει ανοιχτεί στην Εθνική.

Οπότε έτσι είναι σαν να έχει χαθεί ένας μήνας. Έχω στείλει μήνυμα στο help desk και αναμένω απάντηση.

• Like 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, kavouras είπε

Μου ήρθε το email που λέει οτι μέχρι 28/11 πρέπει να καταβάλω το ποσό που μου αναλογεί (65,53 ευρώ). 

Στην Πειραιώς έχει δημιουργηθεί αυτόματα ενας καινούριος λογιαριασμός που τον ονομάζουν ΕΙΔ.ΛΟΓ.ΕΠΙΔ. COVID-19. Δοκίμασα να μεταφέρω σε αυτό το λογαριασμό τα 65,53 ευρώ, αλλα μου βγάζει "μήνυμα λάθους-Λάθος τύπος λογαριασμού".

Άρα λογικά θα τραβήξει αυτόματα το ποσό απο τον λογαριασμό που πλήρωνα εως τώρα το δάνειο, αρα λογικά δε χρειάζεται να κάνουμε τίποτα και θα γίνουν όλα αυτόματα. Ας πει και κανένας άλλος αν έχει κάποιο νέο...

Μετά από επικοινωνία με την τράπεζα Πειραιώς, μου είπαν πως εμείς συνεχίζουμε να καταθέτουμε το εγκεκριμένο ποσό στον λογαριασμό που είχαμε. Οι λογαριασμοί που δημιουργήθηκαν αφορούν στην μεταφορά του υπόλοιπου δανείου από το κράτος στην Τράπεζα.

• Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, totis13 είπε

Καλημέρα!

Καλημέρα και από τον Τσακ Νόρις 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂.. 

Σήμερα είναι να πληρωθει πάλι η δόση... 

Μέχρι το απόγευμα θα σας ενημερώσω! 

• Like 3
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Xan_pap είπε

Μετά από επικοινωνία με την τράπεζα Πειραιώς, μου είπαν πως εμείς συνεχίζουμε να καταθέτουμε το εγκεκριμένο ποσό στον λογαριασμό που είχαμε. Οι λογαριασμοί που δημιουργήθηκαν αφορούν στην μεταφορά του υπόλοιπου δανείου από το κράτος στην Τράπεζα.

Και εκείνοι οι οποίοι έχουν ήδη απόθεμα στο λογαριασμό(είναι και μισθοδοσίας και εξυπηρέτησης δανείου εμένα) τι πρέπει να κάνουν άραγε? Γιατί εμένα έχει πάντα υπόλοιπο,δεν είναι ποτέ άδειος...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια και εγω πηρα στην Πειραιώς χθες διοτι τραβήχτηκε ολο το ποσο και δεν ειχε ιδεα ο υπάλληλος. Ειπε θα με καλεσει πισω. Αν εχω νεα θα ενημερωσω! Η πληρωμή ολης της δοσης εγινε πρωι 17/11 και ελαβα τα εμαιλ το βραδυ της ιδιας ημερας. Λογικα θα παρει λίγο καιρό μεχρι να ορθολογιστει το σύστημα!

Επίσης στο e banking δεν βλεπω να έχει ανοιχτεί αλλος νεος λογαριασμός στο ονομα μου

Επεξ/σία από Gostros
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 λεπτά πριν, Gostros είπε

Παιδια και εγω πηρα στην Πειραιώς χθες διοτι τραβήχτηκε ολο το ποσο και δεν ειχε ιδεα ο υπάλληλος. Ειπε θα με καλεσει πισω. Αν εχω νεα θα ενημερωσω! Η πληρωμή ολης της δοσης εγινε πρωι 17/11 και ελαβα τα εμαιλ το βραδυ της ιδιας ημερας. Λογικα θα παρει λίγο καιρό μεχρι να ορθολογιστει το σύστημα!

Επίσης στο e banking δεν βλεπω να έχει ανοιχτεί αλλος νεος λογαριασμός στο ονομα μου

Ναι ενημέρωσέ μας. Αντίστοιχα και εμένα η Πειραιώς τις 19/11(σήμερα) μου χρέωσε όλο το ποσό,παρόλο που έπρεπε να κρατήσει το 10% σύμφωνα με το mail που έλαβα τις 17/11.

ΥΓ. Εμένα έχουν δημιουργηθεί οι ειδικοί λογαριασμοί από 8/10.(Στο ΓΕΦΥΡΑ δεν βλέπεις ΙΒΑΝ?Στην καρτέλα Οφειλές)

Επεξ/σία από Delavia
  • Like 1
Δημοσ.

Παιδιά εγώ εχω κάνει την αίτηση από 1/9. Είμαι ακόμα στο στάδιο ανάκτηση στοιχείων κορωνοπληκτων με εκτιμώμενη καταληκτική 30/11. Βασικά με πάει εκτιμώμενη κάθε 15 μέρες. Αν είχα απορριφθεί θα το ήξερα;

Δημοσ.

https://www.taxheaven.gr/circulars/34830/131993-ex-2020

Άρθρο 1

Παράγραφος 6

Για αυτούς που ενώ είχαν την εγκριτική αλλά πλήρωσαν σαν κι εμένα ή για αυτούς που τους τράβηξε η τράπεζα το 100% του ποσού.

Είμαστε σε καλό δρόμο αλλά το πότε θα ξεκαθαρίσει 100% θα δείξει.  

• Thanks 1
Δημοσ.

Με την εθνική που μίλησα σήμερα, μου είπαν ότι περιμένουν οδηγία για το σχετικό πρόβλημα την οποία θα έχουν από βδομάδα. Το ερώτημα είναι τί κάνουμε εμείς? πληρώνουμε όλη τη δόση? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...