Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, totis13 είπε

Νομίζω ότι η ιστορία με τα email ήταν το κερασάκι στην τούρτα σε ένα αξιέπαινο μέτρο που ταλαιπώρησε όμως πολλούς μέχρι να φτάσει ο δικαιούχος στην επιθυμητή επιδότηση.

Αφού στις ερωταπαντήσεις του προγράμματος ήταν σαφές ότι η επιδότηση ξεκινάει τον επόμενο μήνα της οριστικής έγκρισης, τί τα θέλανε τα email ?

Αν δεν κάνω λάθος, μόνο για τα δάνεια της eurobank δεν πήγαν email. Η τράπεζα που στην πορεία φαινόταν το μεγαλύτερο μπάχαλο...

Εγώ που είμαι Πειραιώς δεν πήρα μέιλ ακόμη!!!

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μήπως και εμείς που πήραμε mail  είδαμε καμιά διαφορά??  🤣

Επεξ/σία από Delavia
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 23/11/2020 στις 3:55 ΜΜ, totis13 είπε

Καλησπέρα Τσακ και καλή εβδομάδα!

Φαντάζομαι πληρώθηκε και η 2η δόση...

Και ο μύθος συνεχίζεται.

Όταν οι άλλοι δεν είχαν λάβει ούτε την πρώτη πληρωμή των 9 μηνών, ο Antoniouk είχε λάβει τη δεύτερη.

Respect :-)

Καλημέρα 😂😂😂

Συνεχίζοντας το σερί των επιτυχιών στις 19 του μήνα παρακρατηθηκε για δεύτερη φορά το 10% των μηνιαίων δόσςων και τα υπόλοιπα χρεωθηκαν στους λογαριασμούς που έχουν δημιουργηθεί από την τράπεζα (χωρίς ωστόσο να έχει πιστωθει σε αυτούς η επιδότηση του δημοσίου). 

Στην alpha το έχω το δάνειο 😉

Επεξ/σία από Antoniouk
  • Like 5
Δημοσ.

Απο οτι καταλαβαινω οσοι ειμαστε Eurobank δεν πηραμε email και δεν βλεπουμε στο e-banking τους ειδικους λογαρiασμους αν και ξερουμε το iban πο την εγριση της αιτησης μας. Ισχυει? 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, christod67 είπε

Απο οτι καταλαβαινω οσοι ειμαστε Eurobank δεν πηραμε email και δεν βλεπουμε στο e-banking τους ειδικους λογαρiασμους αν και ξερουμε το iban πο την εγριση της αιτησης μας. Ισχυει? 

σε εμενα ετσι ειναι

Δημοσ.
2 ώρες πριν, christod67 είπε

Ισχύει 100%

Δημοσ.
Στις 23/11/2020 στις 6:02 ΜΜ, yannis27gr είπε

Εγώ πάλι νομίζω ότι γίνεστε ανυπόμονοι. Αφού εγκρίθηκε, τέλος, θα γίνει. Μην τρελαίνεσε με το πότε γιατί το δημόσιο έχει διδακτορικό στις καθυστερήσεις.

Φίλε μου από ότι κατάλαβα είσαι κ εσύ με το ΤΠΔ και είμαστε και οι δύο σε έγκριση επιδότησης από το δημόσιο κ σε αναμονή από το ταμείο.Εαν αλλάξει κάτι θα ποσταρω αλλά δεν βλέπω φως..... ξέρεις εάν την 6μηνη επιδότηση θα την πάρουμε κανονικά στον Δεκέμβριο;

Δημοσ.

Έτσι είπανε. Δεν με καίει και πολύ. Αφού εγκρίθηκε η επιδότηση, τι τον επόμενο μήνα, τι τον μεθεπόμενο. Έχω συμπληρώσει 15 χρόνια που δίνω σταθερά 580€ το μήνα, να δώσω 1 παραπάνω δεν χάθηκε ο κόσμος.

Άλλωστε η επιδότηση θα κρατήσει 9 μήνες (όχι 6 που γράφεις στο μήνυμα σου φίλε μου) και μετά άντε άλλη μια πενταετία να τελειώσει επιτέλους αυτός ο βραχνάς.

• Like 2
Δημοσ.

καλησπέρα

σύμφωνα με αυτήν την ΚΥΑ :

https://www.e-nomothesia.gr/kat-ygeia/astheneies/koine-upourgike-apophase-131993-eks-2020.html

τα χρήματα θα κατατεθούν την τελευταία εργάσιμη του μήνα!

6.Η καταβολή της συνεισφοράς γίνεται σε μηνιαία βάση, ήτοι πιστώνεται στον ειδικό λογαριασμό εξυπηρέτησης των επιλέξιμων οφειλών, σύμφωνα με την παρ. 1 την τελευταία εργάσιμη ημέρα εκάστου μηνός, αρχής γενομένης από τον μήνα Οκτώβριο 2020 και υπό την προϋπόθεση της έγκρισης της αίτησης από την Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους.

όποτε την Δευτέρα λογικά θα μπούν τα χρήματα.

• Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, yannis27gr είπε

Έτσι είπανε. Δεν με καίει και πολύ. Αφού εγκρίθηκε η επιδότηση, τι τον επόμενο μήνα, τι τον μεθεπόμενο. Έχω συμπληρώσει 15 χρόνια που δίνω σταθερά 580€ το μήνα, να δώσω 1 παραπάνω δεν χάθηκε ο κόσμος.

Άλλωστε η επιδότηση θα κρατήσει 9 μήνες (όχι 6 που γράφεις στο μήνυμα σου φίλε μου) και μετά άντε άλλη μια πενταετία να τελειώσει επιτέλους αυτός ο βραχνάς.

Άστα σε καταλαβαίνω απόλυτα αλλά από το να είσαι στο ενοίκιο κ να σου ζητάει ο καθένας ότι θέλει καλύτερα έτσι.Εγω έχω άλλα 19 χρόνια μπροστά μου.....για την επιδότηση το ξέρω ότι είναι 9μηνο,εγώ λέω για αυτά που μας γυρίζει από τους τόκους κάθε 6μηνο

• Like 1
Δημοσ.

η eurobank μολις μου εστειλε το παρακατω sms

ΓIA THN ENAPΞH THΣ EΠIΔOTHΣHΣ THΣ ΔOΣHΣ ΣAΣ ΣTO ΠΛAIΣIO TOY ΠPOΓPAMMATOΣ ΓEΦYPA, ΣTO OΠOIO EXETE YΠAXΘEI, ΘA ΣAΣ ΣTAΛEI E-MAIL MEΣΩ THΣ ΠΛATΦOPMAΣ TOY ΠPOΓPAMMATOΣ.ΠAPAKAΛOYME ΓIA THN ΠΛHPΩMH TOY ΣYNOΛIKOY ΠOΣOY TΩN ΔOΣEΩN TOY ΔANEIOY ΣAΣ ΠOY ΠPEΠEI NA KATABΛHΘOYN EΩΣ KAI THN 01.12.20.ΓIA ΠΛHPOΦOPIEΣ KAΛEΣTE 2109555580

οποτε παμε για Ιανουαριο και αν.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, vpanos1 είπε

η eurobank μολις μου εστειλε το παρακατω sms

ΓIA THN ENAPΞH THΣ EΠIΔOTHΣHΣ THΣ ΔOΣHΣ ΣAΣ ΣTO ΠΛAIΣIO TOY ΠPOΓPAMMATOΣ ΓEΦYPA, ΣTO OΠOIO EXETE YΠAXΘEI, ΘA ΣAΣ ΣTAΛEI E-MAIL MEΣΩ THΣ ΠΛATΦOPMAΣ TOY ΠPOΓPAMMATOΣ.ΠAPAKAΛOYME ΓIA THN ΠΛHPΩMH TOY ΣYNOΛIKOY ΠOΣOY TΩN ΔOΣEΩN TOY ΔANEIOY ΣAΣ ΠOY ΠPEΠEI NA KATABΛHΘOYN EΩΣ KAI THN 01.12.20.ΓIA ΠΛHPOΦOPIEΣ KAΛEΣTE 2109555580

οποτε παμε για Ιανουαριο και αν.

Το ιδιο πηρα και εγω. Μας ενημερωνουν οτι πρεπει να πληρωσουμε ολοκληρη την δοση της 1/12 και να μην σκεφτουμε να βαλουμε μονο το ποσο με την αφαιρεση της επιδοτησης. Αρα οπως ειπες και εσυ βλεπουμε για Ιανουαριο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...