hlias77 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, Delavia είπε Επιβεβαιώνω και εγώ αντίστοιχα Πειραιώς. Έλαβα στον ειδικό και μη διαχειρίσιμο λογαριασμό την επιδότηση(για 19/11) που παρήλθε και δεν έχω ιδέα πως θα πάρω τα χρήματα εφόσον η δόση χρεώθηκε 100% σε εμένα... Γιατί η δόση που σου μπήκε να μην είναι για τον 12;και να πάει έτσι μέχρι και τον 9;δηλ τον 12 θα πληρώσεις το 10%.και μέχρι και τον 9ο θα πληρώνεις μειωμένα.
yiankap Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 50 λεπτά πριν, hlias77 είπε Γιατί η δόση που σου μπήκε να μην είναι για τον 12;και να πάει έτσι μέχρι και τον 9;δηλ τον 12 θα πληρώσεις το 10%.και μέχρι και τον 9ο θα πληρώνεις μειωμένα. Γιατί στην ανάλυση του ποσού γράφει (τουλάχιστον στην δικιά μου περίπτωση) : B/O ΟΠΕΚΑ-ΔΑΝΕΙΑ COVID-ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΟ 2020/11/1 Επίδομα / FTXXXXXXXXX Tώρα όπως είχα προαναφέρει (όπως μου είπε ο υπάλληλος που ασχολήθηκε με την έκδοση του δανείου μου) η Τράπεζα είτε θα μετρήσει ότι η επιδότηση ξεκινάει από τον 12ο είτε με κάποιο τρόπο θα μας επιστρέψει τα χρήματα. Όπως και να έχει η επόμενη δόση για εμένα (1/12 ) και για άλλους, είναι επιδοτούμενη και αυτό είναι σημαντικό τις ημέρες που διανύουμε αλλά και τις ημέρες που έρχονται (Χριστούγεννα). Εύχομαι σε όλους τους συμφορουμίτες που είναι σε αυτό το thread, να τρέξουν γρήγορα οι υποθέσεις τους και να κάνουμε όλοι μας Χριστούγεννα με τις επιδοτήσεις στους λογαριασμούς μας. Και το σημαντικότερο υγεία σε όλους μας.... Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2020 από yiankap 4
Delavia Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, hlias77 είπε Γιατί η δόση που σου μπήκε να μην είναι για τον 12;και να πάει έτσι μέχρι και τον 9;δηλ τον 12 θα πληρώσεις το 10%.και μέχρι και τον 9ο θα πληρώνεις μειωμένα. Διότι τα ποσά κάθε μήνα είναι διαφορετικά εμένα.Και έλαβα την αναλογία του Νοέμβρη.Τον Δεκέμβρη έχω άλλο ποσό δόσης και άλλη αναλογία 90%+10%.Και ούτω καθεξής κάθε μήνα,δεν είναι σταθερή η δόση μου ... Ευελπιστώ ότι εν τέλει θα βγει η άκρη.... Για όλους μας!! Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2020 από Delavia 1
kavouras Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά, σε εμένα το email που μου ήρθε ανέφερε: "Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η καταληκτική ημερομηνία καταβολής της μηνιαίας δόσης για την οφειλή σας με ταυτότητα οφειλής [xxxxxx xxxxxxxxxxx] είναι η [28/11/2020]. Το συνολικό ποσό της δόσης είναι [655,29€€], η εγκεκριμένη επιδότηση του Δημοσίου ανέρχεται σε [90,00%] [589,76€] του συνολικού ποσού της δόσης, επομένως καλείσθε να καταβάλετε το ποσό των [65,53€]." Εχθές μπήκαν στο λογαριασμό ΕΙΔ.ΛΟΓ.ΕΠΙΔ. COVID-19 τα 589,76 ευρώ. Αυτά τα χρήματα δε μου δίνει δικαίωμα να τα μεταφέρω ή να τα πειράξω (αναφέρει "λάθος τύπος λογαριασμού"). Επίσης δε μου δίνει δικαίωμα να μεταφέρω στο λογαριασμό αυτό τα 65,53 που χρωστάω εγώ. Οπότε λογικά αύριο που είναι η καταληκτική ημερομηνία θα δεσμεύσει 589,76 ευρώ απο το λογαριασμό COVID και τα υπόλοιπα 65,53 θα τα δεσμεύσει απο τον προσωπικό μου λογαριασμό που πληρώνω κάθε μήνα. Έτσι φαντάζομαι θα γίνει, θα ενημερώσω αύριο... Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2020 από kavouras
Gostros Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Παιδια εγω δεν εχω κανενα νεο απο Πειραιως. Επομενη δόση 17/12. Να σας ρωτήσω οποιος γνωριζει για Πειραιώς. Εχω παρει την εγκριση αλλα δεν βλέπω να εχει ανοιξει κάποιος καινουργιος λογαριασμός στο winbank μου. Στο πρόγραμμα γεφυρα οταν παω στις οφειλές στην επεξεργασία βλεπω την έγκριση επιδότησης αλλα βλεπω ενα IBAN το οποιο δεν ειναι δικο μου. Γνωρίζουμε κατι επαυτου; 22 ώρες πριν, kavouras είπε Καλησπέρα παιδιά, σε εμένα το email που μου ήρθε ανέφερε: "Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η καταληκτική ημερομηνία καταβολής της μηνιαίας δόσης για την οφειλή σας με ταυτότητα οφειλής [xxxxxx xxxxxxxxxxx] είναι η [28/11/2020]. Το συνολικό ποσό της δόσης είναι [655,29€€], η εγκεκριμένη επιδότηση του Δημοσίου ανέρχεται σε [90,00%] [589,76€] του συνολικού ποσού της δόσης, επομένως καλείσθε να καταβάλετε το ποσό των [65,53€]." Εχθές μπήκαν στο λογαριασμό ΕΙΔ.ΛΟΓ.ΕΠΙΔ. COVID-19 τα 589,76 ευρώ. Αυτά τα χρήματα δε μου δίνει δικαίωμα να τα μεταφέρω ή να τα πειράξω (αναφέρει "λάθος τύπος λογαριασμού"). Επίσης δε μου δίνει δικαίωμα να μεταφέρω στο λογαριασμό αυτό τα 65,53 που χρωστάω εγώ. Οπότε λογικά αύριο που είναι η καταληκτική ημερομηνία θα δεσμεύσει 589,76 ευρώ απο το λογαριασμό COVID και τα υπόλοιπα 65,53 θα τα δεσμεύσει απο τον προσωπικό μου λογαριασμό που πληρώνω κάθε μήνα. Έτσι φαντάζομαι θα γίνει, θα ενημερώσω αύριο... Καλη επιτυχία εύχομαι φιλε μου!
Anthony3091 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Και σε μένα εθνική, δεν έχει δημιουργηθεί νέος λογαριασμός. Δόση δανείου 8/11, έχω λάβει email για επιβεβαίωση το οποίο αναφέρει το ποσό που αναλογεί στο δημόσιο και σε μένα. Δεν έχει γίνει πληρωμή ακόμα. 1
SPANK Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Σήμερα τελειώνει για ακόμη μια φορά και κολλημένο ""Ανάκτηση Στοιχείων Kορωνόπληκτωνη" η εκτιμώμενη ημερομηνία λήξης σταδίου και λογικά θα πάει για τον επόμενο χρόνο , ειναι σε κάποιον αλλο ακόμη ετσι ; , αν και πιστεύω οτι τελικά δεν θα το πάρουν ορισμένες κατηγορίες οπως στην δικιά μου των ανέργων , ίσως να έπρεπε να ειχες επιχείρηση που βγήκε σε αναστολή η κατι τετοιο
kavouras Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 19 λεπτά πριν, SPANK είπε Σήμερα τελειώνει για ακόμη μια φορά και κολλημένο ""Ανάκτηση Στοιχείων Kορωνόπληκτωνη" η εκτιμώμενη ημερομηνία λήξης σταδίου και λογικά θα πάει για τον επόμενο χρόνο , ειναι σε κάποιον αλλο ακόμη ετσι ; , αν και πιστεύω οτι τελικά δεν θα το πάρουν ορισμένες κατηγορίες οπως στην δικιά μου των ανέργων , ίσως να έπρεπε να ειχες επιχείρηση που βγήκε σε αναστολή η κατι τετοιο Σε μια φίλη που της έχω κάνει την αίτηση, έχει κολλήσει στο "ανάκτηση στοιχείων απο πιστωτές" και η εκτιμώμενη ημερομηνία λήξης σταδίου είναι μερικές ημέρες μετά. Όταν περάσει αυτή η ημερομηνία, γράφει μια καινούρια ημερομηνία μερικές ημέρες πιο μετά. Πάει έτσι εδω και 1 μήνα τουλάχιστον. Θεωρώ οτι όσοι κάναμε νωρίς την αίτηση πήραμε πρώτοι την επιδότηση, οι επόμενοι θα την πάρουν αλλα θα πρέπει να περιμένουν. Οπότε μη χάνεις τις ελπίδες σου, απλά καθυστερούν λόγω μεγάλου αριθμού αιτήσεων... 1
yiankap Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, SPANK είπε Σήμερα τελειώνει για ακόμη μια φορά και κολλημένο ""Ανάκτηση Στοιχείων Kορωνόπληκτωνη" η εκτιμώμενη ημερομηνία λήξης σταδίου και λογικά θα πάει για τον επόμενο χρόνο , ειναι σε κάποιον αλλο ακόμη ετσι ; , αν και πιστεύω οτι τελικά δεν θα το πάρουν ορισμένες κατηγορίες οπως στην δικιά μου των ανέργων , ίσως να έπρεπε να ειχες επιχείρηση που βγήκε σε αναστολή η κατι τετοιο Έκανες ερώτημα στη πλατφόρμα?
alexx Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, kavouras είπε Σε μια φίλη που της έχω κάνει την αίτηση, έχει κολλήσει στο "ανάκτηση στοιχείων απο πιστωτές" και η εκτιμώμενη ημερομηνία λήξης σταδίου είναι μερικές ημέρες μετά. Όταν περάσει αυτή η ημερομηνία, γράφει μια καινούρια ημερομηνία μερικές ημέρες πιο μετά. Πάει έτσι εδω και 1 μήνα τουλάχιστον. Θεωρώ οτι όσοι κάναμε νωρίς την αίτηση πήραμε πρώτοι την επιδότηση, οι επόμενοι θα την πάρουν αλλα θα πρέπει να περιμένουν. Οπότε μη χάνεις τις ελπίδες σου, απλά καθυστερούν λόγω μεγάλου αριθμού αιτήσεων... Και εγω στο ίδιο στάδιο είμαι. Την αίτηση την έκανα αρχές Αυγούστου. Δεν βλέπω φως τουλάχιστον για φέτος,!!!!!
totis13 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, kavouras είπε Σε μια φίλη που της έχω κάνει την αίτηση, έχει κολλήσει στο "ανάκτηση στοιχείων απο πιστωτές" και η εκτιμώμενη ημερομηνία λήξης σταδίου είναι μερικές ημέρες μετά. Όταν περάσει αυτή η ημερομηνία, γράφει μια καινούρια ημερομηνία μερικές ημέρες πιο μετά. Πάει έτσι εδω και 1 μήνα τουλάχιστον. Θεωρώ οτι όσοι κάναμε νωρίς την αίτηση πήραμε πρώτοι την επιδότηση, οι επόμενοι θα την πάρουν αλλα θα πρέπει να περιμένουν. Οπότε μη χάνεις τις ελπίδες σου, απλά καθυστερούν λόγω μεγάλου αριθμού αιτήσεων... Καλημέρα, Καλό θα είναι η φίλη σου να επικοινωνήσει με την τράπεζά της γιατί δεν είναι φυσιολογικό. Ενδεχομένως να είναι το παρακαταθηκών, η Αττικής, η Παγκρήτια που είναι εξωσυστημικές, αλλά σε κάθε περίπτωση να κάνει μια επικοινωνία να δει γιατί έχει κολλήσει. 11 λεπτά πριν, alexx είπε Και εγω στο ίδιο στάδιο είμαι. Την αίτηση την έκανα αρχές Αυγούστου. Δεν βλέπω φως τουλάχιστον για φέτος,!!!!! Με την τράπεζά σου alexx επικοινώνησες ?
Anthony3091 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Με βάση επίσημες ανακοινώσεις, οι 100.000 από τις 160.000 έχουν εξεταστεί μέχρι στιγμής. Και έχουν πληρωθεί 26.000 μαζί με αυτές που θα πληρωθούν σήμερα. Οπότε οι περισσότεροι περιμένουμε.
nikodemus Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 καλη εβδομαδα στους απανταχου κορονοπληκτους!Ας ελπισουμε πως αυτη η εβδομαδα θα μας εχει καλα νεα για ολους!
Arwindan Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Πάντως εμένα η επόμενη δόση πληρώνεται αύριο και μέχρι τώρα δεν έχει κατατεθεί κάποιο ποσό στον ειδικό λογαριασμό που έχει ανοιχτεί στην ΕΤΕ.
nikodemus Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Arwindan είπε Πάντως εμένα η επόμενη δόση πληρώνεται αύριο και μέχρι τώρα δεν έχει κατατεθεί κάποιο ποσό στον ειδικό λογαριασμό που έχει ανοιχτεί στην ΕΤΕ. Εμένα 17/12 και ο νέος λογαριασμός του κράτους, έχει μεν ανοιχτεί, όμως δε φαίνεται στο ebanking 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα