Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επιβεβαιώνω ότι μπήκαν τα χρήματα στην Εθνική. Ας ελπίσουμε ότι η επιδότηση ξεκινά κανονικά από τώρα και για 9 μήνες, χωρίς να ληφθεί υπόψη η δόση του Νοεμβρίου στην οποία αναφερόταν το mail που είχε έρθει, αλλά είχε πληρωθεί κανονικά πριν καν έρθει αυτό.

Δεν νομίζω ότι θα χάσει χρήματα κάποιος, απλά να αποφύγουμε το μπλέξιμο με δημόσιο και τράπεζες.

• Like 2
  • Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους και συγχαρητήρια σε όσους κατάφεραν να πάρουν την πρώτη δόση, επικοινώνησα με Eurobank και μου είπαν ότι για τους πελάτες της Eurobank η πληρωμή των δόσεων θα ξεκινήσει από πρώτη Ιανουαρίου ως και Σεπτέμβριο. Αν κάποιος που έχει Eurobank μπορεί να επιβεβαιώσει το παραπάνω, ότι δηλαδή δεν έχει πάρει την πρώτη δόση της επιδότησης.

Ευχαριστώ

• Confused 1
Δημοσ.

εχω δάνειο eurobank και τη δοση σημερα 1/12  τράβηξαν κανονικά ολο το ποσό 

μου ειχαν στειλει sms πριν μια εβδομάδα να βαλω ολο το ποσο και θα μου στειλουν email ποτε θα ξεκινήσει η επιδοτηση 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, vpanos1 είπε

εχω δάνειο eurobank και τη δοση σημερα 1/12  τράβηξαν κανονικά ολο το ποσό 

μου ειχαν στειλει sms πριν μια εβδομάδα να βαλω ολο το ποσο και θα μου στειλουν email ποτε θα ξεκινήσει η επιδοτηση 

Και εμένα από Eurobank σήμερα μου τράβηξαν όλο πόσο, βέβαια δεν έλαβα mail που να με ενημερώνει για το ποσό της κατάθεσης, ο υπάλληλος μου είπε πως θα λάβουμε mail στο τέλος του μήνα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, k.perdikoulis είπε

Καλημέρα σε όλους και συγχαρητήρια σε όσους κατάφεραν να πάρουν την πρώτη δόση, επικοινώνησα με Eurobank και μου είπαν ότι για τους πελάτες της Eurobank η πληρωμή των δόσεων θα ξεκινήσει από πρώτη Ιανουαρίου ως και Σεπτέμβριο. Αν κάποιος που έχει Eurobank μπορεί να επιβεβαιώσει το παραπάνω, ότι δηλαδή δεν έχει πάρει την πρώτη δόση της επιδότησης.

Ευχαριστώ

Αν λειτουργήσουν με αυτό το σύστημα τι θα γίνει στην περίπτωση εκείνων που έχουν 9 μήνες ή και λιγότερο για αποπληρωμή (όπως πχ η περίπτωσή του Arwindan)???

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Delavia είπε

Αν λειτουργήσουν με αυτό το σύστημα τι θα γίνει στην περίπτωση εκείνων που έχουν 9 μήνες ή και λιγότερο για αποπληρωμή (όπως πχ η περίπτωσή του Arwindan)???

Μία διόρθωση. Δεν έχω εγώ ακόμα 9 μήνες για αποπληρωμή αλλά ο @tsirvoul

Δημοσ.
1 ώρα πριν, k.perdikoulis είπε

Ευχαριστώ

Επιβεβαιωνω οτι σημερα τραβηξαν ολη την δοση του δανειου μου. Η υπαλληλος που μιλησα μου ειπε οτι απο την δοση της 1/1/2021 θα αρχισει η επιδοτηση. Αυτο που δεν μου αρεσε ειναι οτι μου ειπε οτι πιστευει οτι ετσι θα γινει αλλα δεν ειναι 100% σιγουρη

• Like 1
Δημοσ.

καλό μήνα!Εμένα δε μου έχει έρθει το email αν και εχω τελική έγκριση.Ήμουν σε αναστολή δόσεων και τις διέκοψα.

Νέο λογαριασμό στο ebanking δε βλέπω αν και έχει δημιουργηθεί.Τράπεζα eurobank

Δημοσ.

Μία ενημέρωση και από εμένα μιας και τώρα φαίνεται να προχωρά η διαδικασία.

Το mail που μου είχε έρθει στις 17/11 ανέφερε ως καταληκτική ημερομηνία την 1/11 η οποία βέβαια είχε παρέλθει και η δόση είχε πληρωθεί κανονικά.

Σήμερα, που είναι και η ημερομηνία πληρωμής της επόμενης δόσης, μπήκε το ποσό στον ειδικό λογαριασμό. Μιας και εμένα οι δόσεις είναι σταθερές δεν ξεχωρίζω το ποιον μήνα αφορά. Λίγες ώρες μετά αφαιρέθηκε όλο το ποσό από τον ειδικό λογαριασμό, και το υπόλοιπο από τον λογαριασμό που πληρώνουμε πάντα το δάνειο. Οπότε δεν είναι ότι το ποσό που κατατέθηκε σήμερα αφορά τη δόση του Νοεμβρίου και έμεινε στον ειδικό λογαριασμό χωρίς να μπορώ να το πάρω από εκεί.

Φαίνεται ότι η διαδικασία μπήκε σε μία σειρά, αν και έχω μία επιφύλαξη ακόμα για το τι θα γίνει με τη δόση Φεβρουαρίου (η οποία είναι τρεις μήνες μετά από αυτή του Νοεμβρίου) και αν θα μπει κανονικά το 90% ή θα δω κανένα 80% και θα ψάχνομαι.

Δημοσ.

καλησπέρα,

θα ήθελα λίγο τη βοήθεια σας γιατί έχω μπερδευτεί.

στις 5/8 έκανε αίτηση η γυναίκα μου με τους κωδικούς της και την ίδια μέρα έκανα κι εγώ με τους δικούς μου, οπότε έχουμε  τώρα από μια αίτηση ο καθένας μας με διαφορετικό αριθμό. Στην αίτηση  μου λέει "Παροχή Στοιχείων από Πιστωτές" και στης γυναίκας μου "παρακολούθηση επιδότησης". Να επισημάνω ότι η γυναίκα μου τώρα είναι σε αναστολή σύμβασης και ήταν και στο προηγούμενο lock down.

Η βασική μου ερώτηση είναι μήπως δεν έπρεπε να κάνουμε και οι 2 αίτηση? Πρέπει να κάνω κάποια περαιτέρω ενέργεια?

Δημοσ.

Σε συνάδελφό μου σε παρόμοια κατάσταση με τη δική σου, την μια από τις 2 αιτήσεις την έχουν απορρίψει, φυσιολογικό άλλωστε μια επιδότηση ανα δάνειο δικαιούμαστε.

Μην κοιτάς μόνο την αρχική καρτέλα.

Η εξέλιξη φαίνεται αν πας στην επιλογή οφειλές στο σημείο όπου γράφει "Οφειλή επιδεκτική επιδότησης".

Στον συνάδελφό μου στην αίτηση την δικιά του σε εκείνο το σημείο έχει κόκκινο Χ και στο ενέργειες αναλυτικά γράφει και τον λόγο απόρριψης :  Ότι υπάρχει ήδη επιδοτούμενο προϊόν για αυτό το δάνειο, εννοώντας την αίτηση της συζύγου του.

Η αίτηση της συζύγου του προχωράει κανονικά (έβγαλε και αρχείο download) απλά είναι στην eurobank και μάλλον θα πάρει την επιδότηση τελευταίος από όλους.

• Like 1
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, geolan1980 είπε

καλησπέρα,

θα ήθελα λίγο τη βοήθεια σας γιατί έχω μπερδευτεί.

στις 5/8 έκανε αίτηση η γυναίκα μου με τους κωδικούς της και την ίδια μέρα έκανα κι εγώ με τους δικούς μου, οπότε έχουμε  τώρα από μια αίτηση ο καθένας μας με διαφορετικό αριθμό. Στην αίτηση  μου λέει "Παροχή Στοιχείων από Πιστωτές" και στης γυναίκας μου "παρακολούθηση επιδότησης". Να επισημάνω ότι η γυναίκα μου τώρα είναι σε αναστολή σύμβασης και ήταν και στο προηγούμενο lock down.

Η βασική μου ερώτηση είναι μήπως δεν έπρεπε να κάνουμε και οι 2 αίτηση? Πρέπει να κάνω κάποια περαιτέρω ενέργεια?

Καλησπέρα,

Είχαν αναφέρει πως σε περίπτωση που γίνουν δύο αιτήσεις, το σύστημα αυτομάτως σε κάποιο σημείο θα τις εντοπίσει και θα προχωρήσει μόνο τη μία.

Συνεπώς, δε βλέπω να χρειάζεται να κάνεις κάτι.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Καλημέρα και καλό μήνα, 

Χθες πιστωθηκαν στον λογαριασμο αποπληρωμής του δανείου μου και οι δύο δόσεις για Οκτώβριο και Νοέμβριο. 

Τους δύο αυτούς μήνες η τράπεζα μου είχε κρατήσει το 10%.

Τραπεζα alpha Bank 

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...