totis13 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, CarlitoGR είπε Ναι προχώρησε αλλά στείλε τους ένα μήνυμα μέσω της πλατφόρμας,εγώ έχω κάνει δύο κ κάθε φορά προχωραγε μια-δυο μέρες πριν μου απαντήσουν...... τυχαίο Καλησπέρα, Σε ποια κατηγορία κορωνόπληκτου ανήκεις ? Νομίζω το μέλος kountoura μισθωτός με μείωση εισοδήματος είχε γράψει παλιότερα..
CarlitoGR Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, totis13 είπε Καλησπέρα, Σε ποια κατηγορία κορωνόπληκτου ανήκεις ? Νομίζω το μέλος kountoura μισθωτός με μείωση εισοδήματος είχε γράψει παλιότερα.. Είναι η σύζυγος μου μισθωτός με μείωση εισοδήματος.
kountoura Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, totis13 είπε Καλησπέρα, Σε ποια κατηγορία κορωνόπληκτου ανήκεις ? Νομίζω το μέλος kountoura μισθωτός με μείωση εισοδήματος είχε γράψει παλιότερα.. Ναι έτσι. Εν τω μεταξύ ετοίμασα ένα μήνυμα να στείλω μέσω της φόρμας, και δεν έρχονταν το μεηλ με τον κωδικό. Πάτησα 4-5 φορές τίποτα. Μου έχει ξανά συμβεί αυτό, και την επόμενη μεθ επόμενη ημέρα ήρθαν 5 κωδικοί μαζεμένοι.
kountoura Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Παιδιά δε μπορώ με τίποτα να στείλω ερώτημα μέσω της πλατφόρμας. Το μεηλ επιβεβαίωσης έρχεται δέκα ώρες μετά. Πειράζει αν δοκιμάσω να βάλω άλλο μεηλ και όχι αυτό που δήλωσα κατά την συμπλήρωση της αίτησης?
Delavia Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, kountoura είπε Παιδιά δε μπορώ με τίποτα να στείλω ερώτημα μέσω της πλατφόρμας. Το μεηλ επιβεβαίωσης έρχεται δέκα ώρες μετά. Πειράζει αν δοκιμάσω να βάλω άλλο μεηλ και όχι αυτό που δήλωσα κατά την συμπλήρωση της αίτησης? Νομίζω ότι δεν παίζει ρόλο ποιο μέιλ επικοινωνίας θα βάλεις...Και εγώ προσπαθώ να επικοινωνήσω βάζοντας διαφορετικά μέιλ και ο κωδικός αγνοείται...Το σύστημα πάει "σφαίρα" 😂 Παιδιά έχω μια αίτηση γνωστής σε στάδιο "παρακολούθηση επιδότησης" από 13/11 και ενώ έχει πάρει έγκριση από δημόσιο,το αντίστοιχο πεδίο του πιστωτή δεν έχει ακόμη έγκριση(η οφειλή είναι επιδεκτική επιδότησης καθώς αναγράφει στις οφειλές).Δεν έχει δόση σε καθυστέρηση,ούτε και αναστολή(alpha bank).Τι μπορεί να καθυστερεί την έγκριση του πιστωτή τόσο καιρό έχει κανείς καμιά ιδέα? Αν δεν εγκριθεί έως το τέλος του χρόνου παίζει να χάσει την επιδότηση?(το πρόγραμμα έχει ημ/νία λήξης το Σεπτέμβρη του 2021,για αυτό ανησυχώ...)Σε επικοινωνία με την τράπεζα(τοπικό κατάστημα)δεν γνωρίζουν το λόγο που δεν εξελίσσεται. Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2020 από Delavia
mvoli Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 https://www.taxheaven.gr/news/52133/metatioetai-h-enarxh-ths-ryomishs-ofeilwn-kai-paroxhs-deyterhs-eykairias-programma-gefyra-epekteinetai-h-prooesmia-epiteyxhs-ryomishs-daneiwn Καλημέρα στην ομάδα. Διαβάστε αυτό . Σίγουρα ενδιαφέρει καποιους 1
Arwindan Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Μέσα στον Νοέμβριο είχα στείλει ένα ερώτημα στην υπηρεσία, σχετικά με το ότι μου ήρθε μήνυμα στις 16/11 το οποίο ανέφερε ως καταληκτική ημερομηνία για την επόμενη δόση την 1/11, δόση η οποία είχε ήδη πληρωθεί κανονικά. Στη συνέχεια πιστώθηκαν χρήματα στον ειδικό λογαριασμό την 1/12 τα οποία και τραβήχτηκαν την ίδια μέρα για τη δόση Δεκεμβρίου (έχω σταθερή δόση). Επειδή πολλοί από εμάς έχουμε την απορία για το πως θα εξελιχθεί το πράγμα παραθέτω την απάντηση που έλαβα σήμερα, σχετικά με το ερώτημα που είχα κάνει: Καλημέρα σας Το ερώτημά σας προωθήθηκε στην τράπεζα η οποία απάντησε ως εξής: Αναφερόμενοι στην ως άνω υπόθεση, σας γνωρίζουμε ότι μετά την έγκριση του Προγράμματος «ΓΕΦΥΡΑ» από την Ε.Ε., ξεκίνησε η ενημέρωση των ωφελούμενων για την τελική έγκριση της αίτησής τους, με σχετικό μήνυμα που αποστέλλεται από την Πλατφόρμα (κατά τα οριζόμενα της ΚΥΑ 110674 (άρθρ. 12). Με την έναρξη του κυκλώματος πληρωμών του Δημοσίου και καθ’ όλη τη διάρκεια αυτού, η συνεισφορά του Δημοσίου, θα πιστώνεται την τελευταία εργάσιμη ημερομηνία του μήνα, στον ΕΙΔΙΚΟ ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ που έχει ανοιχθεί για έκαστη οφειλή και θα παραμένει σε αυτόν για την αποπληρωμή, κατά προτεραιότητα, της επόμενης τοκοχρεωλυτικής δόσης. Ο οφειλέτης θα συνεχίσει να καταβάλει εμπρόθεσμα το αναλογούν μέρος της τοκοχρεολυτικής δόσης στον συνδεδεμένο λογαριασμό εξυπηρέτησης του δανείου, κατά τον τρόπο που το έκανε μέχρι σήμερα. Εν προκειμένω, η τοκοχρεολυτική δόση Νοεμβρίου η οποία λογίστηκε στις 1/11/20, εισπράχθηκε εις ολόκληρον από τον συνδεδεμένο λογαριασμό του δανείου, δεδομένου ότι στον ειδικό ακατάσχετο λογαριασμό η επιδότηση του Δημοσίου πιστώθηκε την 1/12/2020. Την ίδια ημέρα εισπράχθηκε, κατά προτεραιότητα, έναντι της επόμενης τοκοχρεωλυτικής δόσης (Δεκεμβρίου). Με εκτίμηση Ομάδα υποστήριξης της πλατφόρμας επιδότησης Δανείων Κύριας Κατοικίας Πληγέντων Κορωνοϊού. 1 1
CarlitoGR Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Οποτε εν συντομια μας πανε μια δοση πισω οι τραπεζες.
yiankap Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, Arwindan είπε Μέσα στον Νοέμβριο είχα στείλει ένα ερώτημα στην υπηρεσία, σχετικά με το ότι μου ήρθε μήνυμα στις 16/11 το οποίο ανέφερε ως καταληκτική ημερομηνία για την επόμενη δόση την 1/11, δόση η οποία είχε ήδη πληρωθεί κανονικά. Στη συνέχεια πιστώθηκαν χρήματα στον ειδικό λογαριασμό την 1/12 τα οποία και τραβήχτηκαν την ίδια μέρα για τη δόση Δεκεμβρίου (έχω σταθερή δόση). Επειδή πολλοί από εμάς έχουμε την απορία για το πως θα εξελιχθεί το πράγμα παραθέτω την απάντηση που έλαβα σήμερα, σχετικά με το ερώτημα που είχα κάνει: Καλημέρα σας Το ερώτημά σας προωθήθηκε στην τράπεζα η οποία απάντησε ως εξής: Αναφερόμενοι στην ως άνω υπόθεση, σας γνωρίζουμε ότι μετά την έγκριση του Προγράμματος «ΓΕΦΥΡΑ» από την Ε.Ε., ξεκίνησε η ενημέρωση των ωφελούμενων για την τελική έγκριση της αίτησής τους, με σχετικό μήνυμα που αποστέλλεται από την Πλατφόρμα (κατά τα οριζόμενα της ΚΥΑ 110674 (άρθρ. 12). Με την έναρξη του κυκλώματος πληρωμών του Δημοσίου και καθ’ όλη τη διάρκεια αυτού, η συνεισφορά του Δημοσίου, θα πιστώνεται την τελευταία εργάσιμη ημερομηνία του μήνα, στον ΕΙΔΙΚΟ ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ που έχει ανοιχθεί για έκαστη οφειλή και θα παραμένει σε αυτόν για την αποπληρωμή, κατά προτεραιότητα, της επόμενης τοκοχρεωλυτικής δόσης. Ο οφειλέτης θα συνεχίσει να καταβάλει εμπρόθεσμα το αναλογούν μέρος της τοκοχρεολυτικής δόσης στον συνδεδεμένο λογαριασμό εξυπηρέτησης του δανείου, κατά τον τρόπο που το έκανε μέχρι σήμερα. Εν προκειμένω, η τοκοχρεολυτική δόση Νοεμβρίου η οποία λογίστηκε στις 1/11/20, εισπράχθηκε εις ολόκληρον από τον συνδεδεμένο λογαριασμό του δανείου, δεδομένου ότι στον ειδικό ακατάσχετο λογαριασμό η επιδότηση του Δημοσίου πιστώθηκε την 1/12/2020. Την ίδια ημέρα εισπράχθηκε, κατά προτεραιότητα, έναντι της επόμενης τοκοχρεωλυτικής δόσης (Δεκεμβρίου). Με εκτίμηση Ομάδα υποστήριξης της πλατφόρμας επιδότησης Δανείων Κύριας Κατοικίας Πληγέντων Κορωνοϊού. Τράπεζα Πειραιώς, αν θυμάμαι καλά ?
Arwindan Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Μόλις τώρα, yiankap είπε Τράπεζα Πειραιώς, αν θυμάμαι καλά ? Όχι, Εθνική. Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2020 από Arwindan
mariapapad Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Γεια σας, η αίτηση μου έχει κολλήσει γιατί ζητάει άρση απορρήτου από μέλος της οικογένειας, όπου από λάθος μου δεν επέλεξα ότι δεν έχει υποχρέωση δήλωσης Ε1. Προσπαθησα να κλικαρω πανω αλλα δεν το επιλεγει. Γνωρίζετε μήπως τι μπορώ να κάνω; Ευχαριστώ
mvoli Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 13 ώρες πριν, mariapapad είπε Γεια σας, η αίτηση μου έχει κολλήσει γιατί ζητάει άρση απορρήτου από μέλος της οικογένειας, όπου από λάθος μου δεν επέλεξα ότι δεν έχει υποχρέωση δήλωσης Ε1. Προσπαθησα να κλικαρω πανω αλλα δεν το επιλεγει. Γνωρίζετε μήπως τι μπορώ να κάνω; Ευχαριστώ καλημερα κανεις αιτηση για εκδοση αφμ και κωδικων taxisnet για το εξαρτωμενο μελος για να μπορεσεις μετα να κανεις αρση απορρητου αλλιως περνεις τηλεφωνο και μιλας με καποιον
Jason13 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπερα, εχω καποιον που υπεγραψε νεο δανειο/δοσεις σε καθυστερημενο ανω 90 ημερων, ακομα περιμενει και το δανειο αλλα και την εμφανιση στο Κευδ τα ποσα επιδοτησεων. Οταν η τραπεζα το ετοιμασει, θα εμφανιστει κατευθειαν στο γεφυρα, το ποσο επιδοτησης κλπ; Ή πρεπει να κανω κατι με το γεφυρα ή και με την τραπεζα; Οποιος εχει αναλογη εμπειρια να ενημερωσει.. Ευχαριστω Το γεφυρα Βρισκεται σε «παρακολουθηση επιδοτησης».
nikodemus Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπερες. Όπως σας έχω ξαναγράψει, μου ήρθε το πολυπόθητο email όπου κανονικά μου λέει πως για το Δεκέμβριο θα πρέπει να καταβαλω το μειωμένο κατά την επιδότηση πόσο (και στα 2 δάνεια). Εγω σαν καλό κορόιδο νοικοκύρης, είχα στον εξυπηρετούμε ο λογαριασμό όλα τα ποσά κι ευελπιστουσα να τραβηχτουν τα μειωμένα,πραγμα που δεν έγινε. Μου "ρούφηξε όλο το ποσό". Στην πλατφόρμα με έχει "χρεώσει" όμως την 1η δόση της επιδότησης. Εννοείται πως θα πάρω τηλέφωνο στην τράπεζα, όμως τι έχετε να πείτε για αυτό;
Delavia Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 48 λεπτά πριν, nikodemus είπε Καλησπερες. Όπως σας έχω ξαναγράψει, μου ήρθε το πολυπόθητο email όπου κανονικά μου λέει πως για το Δεκέμβριο θα πρέπει να καταβαλω το μειωμένο κατά την επιδότηση πόσο (και στα 2 δάνεια). Εγω σαν καλό κορόιδο νοικοκύρης, είχα στον εξυπηρετούμε ο λογαριασμό όλα τα ποσά κι ευελπιστουσα να τραβηχτουν τα μειωμένα,πραγμα που δεν έγινε. Μου "ρούφηξε όλο το ποσό". Στην πλατφόρμα με έχει "χρεώσει" όμως την 1η δόση της επιδότησης. Εννοείται πως θα πάρω τηλέφωνο στην τράπεζα, όμως τι έχετε να πείτε για αυτό; Καλησπέρα. Μην ανησυχείς.Ετσι συνέβη με τους περισσότερους.Εμενα έφτασε να με χρεώσει 2 δόσεις,στον ειδικό μπήκε μόνο η μία δόση,δεν τραβήχτηκε στην καταληκτική ημερομηνία του Νοεμβρίου και χρεώθηκα το 100% και εν τέλει τραβήχτηκε τον Δεκέμβριο η επιδότηση του Νοέμβρη(παρόλο που το ποσό δεν αντιστοιχούσε το ίδιο λόγω κυμαινόμενου...).Πάμε ένα μήνα καθυστερημένα δηλαδή. 23 λεπτά πριν, Delavia είπε Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2020 από Delavia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα