Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω στην Πειραιώς τόσους μήνες δεν είχα πρόβλημα, τα πάντα λειτουργούσαν όπως έπρεπε. Τώρα βλέπω αυτή τη διαφορά.

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, totis13 είπε

Καλησπέρα,

Νόμιζα πως είχες απευθυνθεί σε κατάστημα για να το τακτοποιήσει τον περασμένο μήνα.

Το ποσό που σου αναλογεί το τραβάνε αυτόματα τέλος του μήνα. Αν πληρώνεις 1η κάθε μήνα, λογικό είναι να βλέπεις μία αναλογία ληξιπρόθεσμη που δημιουργήθηκε σήμερα και θα πληρωθεί αυτόματα (ελπίζουμε πλέον) 30/04.

Έτσι έγινε, τον περασμένο μήνα πήγα και πλήρωσα μέσω του καταστήματος τις 2 προηγούμενες ληξιπρόθεσμες οφειλές. Απλά θεώρησα ότι σύμφωνα με αυτό που είπε χθες ο Nicodemus ότι θα μου τράβαγαν και το υπόλοιπο της δόσης από τον λογαριασμό που εξυπηρετείται το δάνειο. Τέλος πάντων με βλέπω πάλι σε κατάστημα για πληρωμή της ληξιπρόθεσμης οφειλής.

Δημοσ.
  • aleksis7
  • Members
  •  0
  • 0 αναρτήσεις

Καλημερα παιδια εμενα μου εχει συμβει κατι πολυ περιεργο στην πλατφορμα,εκανα την πρωτη αιτηση και νομιζα οτι ειχα κανει καποιο λαθος πηρα τηλεφωνο στην βοηθεια και μου ειπαν να την ακυρωσω και να φτιαξω νεα,ακυρωνω την αιτηση και φτιαχνω νεα ,μετα απο καποιες μερες η νεα αιτηση ηταν μη επιλεξημη για τον λογο οτι ηδη επιδοτουμε απο τον παρων νομο.Βλεπω την ακυρωμενη αιτηση και ειχε προχωρησει και ειχε εγκριθει, εκτυπωνω την αποφαση και περιμενα αλλα μετα απο καποιες μερες τα στοιχεια ειχαν εξαφανηστει απο την πλατφορμα.Εχω στειλει στην πλατφορμα 5 μυνηματα και μου απαντουν με αυτοματοποιημενα μυνηματα ,παιρνω τηλεφωνο στην βοηθεια και δεν ξερουν να μου απαντησουν,μηπως γνωριζετε που αλλου μπορω να απευθυνθω?

Δημοσ.

Συγγνωμη αλλα δεν καταλαβαινω γιατι οσοι ειμαστε στην EUROBANK ανησυχουμε. Οσοι εχουμε δανειο που πληρωνεται την πρωτη του μηνα (οι περισσοτεροι) η EUROBANK εχει μεταφερει την πληρωμη για το τελος του μηνα. Αρα η επιδοτηση μπαινει 29 του μηνα και η τραπεζα παιρνει το ποσο της επιδοτησης ενω στις 30 του μηνα παιρνει το δικο μας ποσοστο απο τον δικο μας λογαριασμο εξυπηρετησης δανειου. Το λαθος με το συστημα ειναι οτι απο τη 1 του μηνα μεχρι τις 30 φαινεται η οφειλη μας στο συστημα ληξιπροθεσμη. Στις 30 μολις παρουν τα λεφτα απο τον δικο μας λογαρισμο παυει η οφειλη να ειναι ληξιπροθεσμη και στην 1 του επομενου μηνα φαινεται ληξιπροθεσμη η επομενη οφειλη μεχρι τις 30 κοκ.

Επειδη ομως 1/1 πηραν ολοκληρη την δοση του Ιανουαριου απο τον λογαρισμο μας μαζι με το ποσο τηε επιδοτησης βλεπουμε οτι τωρα δεν παιρνουν αλλα λεφτα απο τον λογαρισμο μας μεχρι να μηδενισει το ποσο που πηραν την 1/1. Αρα ενα που εχει επιδοτηση 90% δεν θα πληρωσει δοση μεχρι το τελος του προγραμματος διοτι τον Ιανουαριο η τραπεζα τραβηξε ολο το ποσο που θα πληρωνε μεχρι τελους του προγραμματος.Σε οσους η επιδοτησ ειναι μικροτερη απο 90% καποια στιγμη η τραπεζα θα τραβηξει και το δικο τους μεριδιο. Προσοχη θελιε στην ληξη του προγραμματος. 30/9 θα τραβηχτει το ποσο της δοσης  Σεπτεμβριου και την επομενη 1/10 θα τραβηχτει ολοκληρη η δοση Οκτωβριου.

Δεν νομιζω οτι χρειαζεται να ζηταμε να πληρωσουμε το ποσοστο της δοσης μας νωριτερα και οσο και να δεν εμπιστευομαστε την τραπεζα δεν νομιζω οτι υπαρχει περιπτωση να παει κατι στραβα 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, christod67 είπε

Συγγνωμη αλλα δεν καταλαβαινω γιατι οσοι ειμαστε στην EUROBANK ανησυχουμε. Οσοι εχουμε δανειο που πληρωνεται την πρωτη του μηνα (οι περισσοτεροι) η EUROBANK εχει μεταφερει την πληρωμη για το τελος του μηνα. Αρα η επιδοτηση μπαινει 29 του μηνα και η τραπεζα παιρνει το ποσο της επιδοτησης ενω στις 30 του μηνα παιρνει το δικο μας ποσοστο απο τον δικο μας λογαριασμο εξυπηρετησης δανειου. Το λαθος με το συστημα ειναι οτι απο τη 1 του μηνα μεχρι τις 30 φαινεται η οφειλη μας στο συστημα ληξιπροθεσμη. Στις 30 μολις παρουν τα λεφτα απο τον δικο μας λογαρισμο παυει η οφειλη να ειναι ληξιπροθεσμη και στην 1 του επομενου μηνα φαινεται ληξιπροθεσμη η επομενη οφειλη μεχρι τις 30 κοκ.

Επειδη ομως 1/1 πηραν ολοκληρη την δοση του Ιανουαριου απο τον λογαρισμο μας μαζι με το ποσο τηε επιδοτησης βλεπουμε οτι τωρα δεν παιρνουν αλλα λεφτα απο τον λογαρισμο μας μεχρι να μηδενισει το ποσο που πηραν την 1/1. Αρα ενα που εχει επιδοτηση 90% δεν θα πληρωσει δοση μεχρι το τελος του προγραμματος διοτι τον Ιανουαριο η τραπεζα τραβηξε ολο το ποσο που θα πληρωνε μεχρι τελους του προγραμματος.Σε οσους η επιδοτησ ειναι μικροτερη απο 90% καποια στιγμη η τραπεζα θα τραβηξει και το δικο τους μεριδιο. Προσοχη θελιε στην ληξη του προγραμματος. 30/9 θα τραβηχτει το ποσο της δοσης  Σεπτεμβριου και την επομενη 1/10 θα τραβηχτει ολοκληρη η δοση Οκτωβριου.

Δεν νομιζω οτι χρειαζεται να ζηταμε να πληρωσουμε το ποσοστο της δοσης μας νωριτερα και οσο και να δεν εμπιστευομαστε την τραπεζα δεν νομιζω οτι υπαρχει περιπτωση να παει κατι στραβα 

Έχεις απόλυτο δίκιο!

Το έχω γράψει και εγώ σε προηγουμένη ανάρτηση μου!

Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, από 1 έως και 29 κάθε μήνα θα φαινόμαστε ληξιπρόθεσμοι, εάν το κάνετε και με πράξης θα μπορείτε να δείτε και το ποσό που θα είστε ληξιπρόθεσμή.

Ουσιαστικά αυτή τη στιγμή το χρηματικό ποσοστό που αναλογεί να δίνουμε σε κάθε δόση, το τραβάνε από τα χρήματα που είχαμε δώσει τον μήνα Ιανουάριο, όταν εξαντληθεί η κάβα χρήματων που είχαμε δόση τον Ιανουάριο θα αρχίσουν να τραβάνε το ποσοστό που μας αναλογεί από το λογαριασμό που εξυπηρετούμε το δάνειο μας, τότε μάλιστα θα δείτε πως θα φαίνεστε  ληξιπρόθεσμοι με ολόκληρο το ποσό της δόσης σας!  

• Like 1
Δημοσ.

Ανησυχώ και δεν επαναπαύομαι  γιατί:

1) Από το Νοέμβριο η eurobank μας ενημέρωνε ότι το γεφυρα θα τρέξει για τους δικαιούχους δανειολήπτες της από 01/01/21. Στη συντριπτική πλειοψηφία έτρεξε από 01/02.

2) Όλο το Φλεβάρη μας καθησύχαζαν ότι το ποσό που φαίνεται ως ληξιπρόθεσμο μέχρι το τέλος του μήνα, θα τραβηχτεί κανονικά τέλος του μήνα. Τελικά δεν τραβήχτηκε, όπως έλεγαν.

3) Τηλεφωνικά σε καθησυχάζουν ότι και να στέλνουν ληξιπρόθεσμα με τα ποσά που ζητάμε να μην εμφανίζονται ως ληξιπρόθεσμα γιατί με δική τους υπαιτιότητα είναι έτσι, αυτά πρέπει να είναι πάνω από 150€ για να σε πετάξει έξω το πρόγραμμα.

Ο καθένας από την εμπειρία που έχει αποκομίσει από την τράπεζά του, νιώθει σίγουρος/ήσυχος/ανήσυχος.

Προσωπικά και για τους λόγους που παραθέτω παραπάνω, νιώθω ανήσυχος και δεν το αφήνω στην τύχη του (eurobank) όποιο ζήτημα.

Εννοείται είναι προσωπική επιλογή του καθενός το πώς αντιμετωπίζει τις καταστάσεις και αυτή δεν πρέπει να είναι κατακριτέα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, totis13 είπε

Ανησυχώ και δεν επαναπαύομαι  γιατί:

1) Από το Νοέμβριο η eurobank μας ενημέρωνε ότι το γεφυρα θα τρέξει για τους δικαιούχους δανειολήπτες της από 01/01/21. Στη συντριπτική πλειοψηφία έτρεξε από 01/02.

2) Όλο το Φλεβάρη μας καθησύχαζαν ότι το ποσό που φαίνεται ως ληξιπρόθεσμο μέχρι το τέλος του μήνα, θα τραβηχτεί κανονικά τέλος του μήνα. Τελικά δεν τραβήχτηκε, όπως έλεγαν.

3) Τηλεφωνικά σε καθησυχάζουν ότι και να στέλνουν ληξιπρόθεσμα με τα ποσά που ζητάμε να μην εμφανίζονται ως ληξιπρόθεσμα γιατί με δική τους υπαιτιότητα είναι έτσι, αυτά πρέπει να είναι πάνω από 150€ για να σε πετάξει έξω το πρόγραμμα.

Ο καθένας από την εμπειρία που έχει αποκομίσει από την τράπεζά του, νιώθει σίγουρος/ήσυχος/ανήσυχος.

Προσωπικά και για τους λόγους που παραθέτω παραπάνω, νιώθω ανήσυχος και δεν το αφήνω στην τύχη του (eurobank) όποιο ζήτημα.

Εννοείται είναι προσωπική επιλογή του καθενός το πώς αντιμετωπίζει τις καταστάσεις και αυτή δεν πρέπει να είναι κατακριτέα.

Έτσι ακριβώς και εγώ τα ίδια σκέφτομαι και δεν επαναπαυόμαι με τα λεγόμενα της Eurobank 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, k.perdikoulis είπε

Έτσι ακριβώς και εγώ τα ίδια σκέφτομαι και δεν επαναπαυόμαι με τα λεγόμενα της Eurobank 

2 λεπτά πριν, k.perdikoulis είπε

Ελπιζω να εχετε αδικο. Δεν ειμαι σιγουρος αλλα ελπιζω

Δημοσ.

Οι της Ευρωμπανκ για τα ποσά που μενουν ληξιπρόθεσμα από την 1η ως το τέλος του μήνα σας χρεώνουν τοκους καθυστέρησης ή όχι???

Επίσης το πρόγραμμα εληξε όντως και αυτό το μήνα υπάρχει οδηγία να φυγουν ολα τα δάνεια αλλά έμαθα ότι αναμένεται από Δευτέρα να ληφθεί απόφαση πιθανώς για νέα παράταση, οπότε αναμένουμε λίγο ακόμα :)

Δημοσ.
21 ώρες πριν, agnostos99 είπε

Οι της Ευρωμπανκ για τα ποσά που μενουν ληξιπρόθεσμα από την 1η ως το τέλος του μήνα σας χρεώνουν τοκους καθυστέρησης ή όχι???

Επίσης το πρόγραμμα εληξε όντως και αυτό το μήνα υπάρχει οδηγία να φυγουν ολα τα δάνεια αλλά έμαθα ότι αναμένεται από Δευτέρα να ληφθεί απόφαση πιθανώς για νέα παράταση, οπότε αναμένουμε λίγο ακόμα :)

Απο λαθος στα στοιχεια του φακελου και μετα απο πολυ ψαξιμο αργησε παρα πολυ η αιτηση να ξεκολησει απο το ΠΑΡΟΧΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΑΠΟ ΠΙΣΤΩΤΕΣ.Ακομη και τωρα δεν εχω παρει την τελικη εγκριση ΟΜΩΣ δεν εβαλα το ποσο της δοσης του ΑΠΡΙΛΙΟΥ ακριβως για να μην υπαρχει το μπερδεμα .

Υπαρχει οντως ανεξοφλητη δοση αλλα χωρις ΤΟΚΟΥΣ ΥΠΕΡΗΜΕΡΙΑΣ που σημαινει οτι πραγματι αυτο που ειπε η EUROBANK ισχυει.

• Like 1
Δημοσ.

Άνοιξε και η 2η γέφυρα ( ασχέτως αν κάποιοι περιμένουμε ακόμα την 1η 😋)  για όποιον ενδιαφέρεται.

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχει κανείς επικοινωνήσει ποτέ με την τράπεζα Πειραιώς για το πρόγραμμα, ώστε να μου δώσει κανα τηλ να τους πάρω να αρπαχτούμε λίγο?

Δημοσ.
15 ώρες πριν, alexx είπε

Καλησπέρα, έχει κανείς επικοινωνήσει ποτέ με την τράπεζα Πειραιώς για το πρόγραμμα, ώστε να μου δώσει κανα τηλ να τους πάρω να αρπαχτούμε λίγο?

Εγώ πήρα προχθες για το θέμα που είχα προαναφέρει. Πήρα το τηλέφωνο που δίνουν στο site και είπα τη λέξη Δάνεια όταν με ρώτησε για ποιο θέμα θέλω να ρωτήσω. Πήρα δύο φορές την μία μου ήρθε να πετάξω το τηλέφωνο στο διπλανό οικόπεδο από την συμπεριφορά της υπαλλήλου που με εξυπηρέτησε ενώ τη δεύτερη ήταν ένας εξυπηρετικότατος υπάλληλος ο οποίος μου έδωσε τις απαραίτητες εξηγήσεις. Για ποιο θέμα θέλεις να ρωτήσεις αν επιτρέπεται;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, yiankap είπε

Εγώ πήρα προχθες για το θέμα που είχα προαναφέρει. Πήρα το τηλέφωνο που δίνουν στο site και είπα τη λέξη Δάνεια όταν με ρώτησε για ποιο θέμα θέλω να ρωτήσω. Πήρα δύο φορές την μία μου ήρθε να πετάξω το τηλέφωνο στο διπλανό οικόπεδο από την συμπεριφορά της υπαλλήλου που με εξυπηρέτησε ενώ τη δεύτερη ήταν ένας εξυπηρετικότατος υπάλληλος ο οποίος μου έδωσε τις απαραίτητες εξηγήσεις. Για ποιο θέμα θέλεις να ρωτήσεις αν επιτρέπεται;

Είμαι κολλημένος στη παροχή στοιχείων απο πιστωτές εδώ και 7-8 μήνες!!! Λογικά αυτό έχει να κάνει με την τράπεζα. Έτσι δεν είναι?

Δημοσ.
Στις 9/4/2021 στις 11:46 ΠΜ, yiankap είπε

yiankap επειδή και σε εμένα συμβαίνει το ίδιο τι σου είπανε από την τράπεζα για το αρνητικό υπόλοιπο? Γιατί δεν βγάζω άκρη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...