yiankap Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 Στις 12/4/2021 στις 10:08 ΠΜ, Snoopx25x είπε yiankap επειδή και σε εμένα συμβαίνει το ίδιο τι σου είπανε από την τράπεζα για το αρνητικό υπόλοιπο? Γιατί δεν βγάζω άκρη. Μου είπαν ότι από αυτό τον μήνα άλλαξε ο τρόπος που κρατάνε την δόση, επειδή υπήρχε θέμα με καθυστερήσεις στην καταβολή της επιδότησης. Για αυτό τράβηξαν ολόκληρο το ποσό (επιδότηση και ποσό που έπρεπε να καταβάλλω εγώ) από τον λογαριασμό COVID (για αυτό και το αρνητικό υπόλοιπο). Στον επόμενο μήνα θα γίνει αντιλογισμός μου είπαν και θα τραβήξουν σωστά τα ποσά. Απλά μου είπαν να φροντίσω οπωσδήποτε να υπάρχει το ποσό που μου αντιστοιχεί στον λογαριασμό και να μην κάνω ανάληψη. Για παράδειγμα εγώ έχω αφήσει μέσα τα 90 € που αντιστοιχούν στο ποσό που έπρεπε να έχω καταβάλλει και δεν τα έχω πειράξει. Εγώ δεν είχα κάποιο πρόβλημα έως τώρα γιατί η ημερομηνία καταβολής της δόσης μου είναι ακριβώς η ημερομηνία που μπαίνει η επιδότηση (τέλος του μήνα), ίσως κάποιοι που η δόση τους ήταν π.χ στις 12 κάθε μήνα να είχαν κάποια προβλήματα και να εμφάνιζαν ποσά σε καθυστέρηση και για αυτό η Τράπεζα να ακολουθεί αυτόν τον τρόπο. Δεν ξέρω ειλικρινά. Πάντως το σίγουρο είναι ότι δεν είμαστε οι μόνες περιπτώσεις.
christod67 Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 Δεν ξερω αν συνεβηκε σε καποιον αλλο αλλα με πηραν τηλεφωνο απο το το 2104841301 μου ειπαν οτι τηλεφωνουν για λογαριασμο της Eurobank και με ενημερωσαν οτι καθυστερω να καταβαλω την δοση του στεγαστικου μου (το κομματι το δικο μου) Τηε εξηγησα οτι εγω εχω τα λεφτα στον λογαριασμο αλλ η EUROBANK δεν τα τραβαει στις 1 του μηνα αλλα στο τελος του μηνα και μου ζητησε συγγνωμη. Τηλεφωνησαν και σε κανεναν αλλο?
Delavia Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 Στις 13/4/2021 στις 1:14 ΜΜ, yiankap είπε Μου είπαν ότι από αυτό τον μήνα άλλαξε ο τρόπος που κρατάνε την δόση, επειδή υπήρχε θέμα με καθυστερήσεις στην καταβολή της επιδότησης. Για αυτό τράβηξαν ολόκληρο το ποσό (επιδότηση και ποσό που έπρεπε να καταβάλλω εγώ) από τον λογαριασμό COVID (για αυτό και το αρνητικό υπόλοιπο). Στον επόμενο μήνα θα γίνει αντιλογισμός μου είπαν και θα τραβήξουν σωστά τα ποσά. Απλά μου είπαν να φροντίσω οπωσδήποτε να υπάρχει το ποσό που μου αντιστοιχεί στον λογαριασμό και να μην κάνω ανάληψη. Για παράδειγμα εγώ έχω αφήσει μέσα τα 90 € που αντιστοιχούν στο ποσό που έπρεπε να έχω καταβάλλει και δεν τα έχω πειράξει. Εγώ δεν είχα κάποιο πρόβλημα έως τώρα γιατί η ημερομηνία καταβολής της δόσης μου είναι ακριβώς η ημερομηνία που μπαίνει η επιδότηση (τέλος του μήνα), ίσως κάποιοι που η δόση τους ήταν π.χ στις 12 κάθε μήνα να είχαν κάποια προβλήματα και να εμφάνιζαν ποσά σε καθυστέρηση και για αυτό η Τράπεζα να ακολουθεί αυτόν τον τρόπο. Δεν ξέρω ειλικρινά. Πάντως το σίγουρο είναι ότι δεν είμαστε οι μόνες περιπτώσεις. Καλημέρα! Σήμερα μου συνέβη ότι και σε εσένα.Έχω καταληκτική τις 19 στην Πειραιώς. Απορώ που η Πειραιώς άλλαξε την πολιτική χρέωσης του ΓΕΦΥΡΑ ξαφνικά μετά από τόσους μήνες.... Έως τώρα(5η δόση πλέον της επιδότησης) δεν είχα κάποιο ιδιαίτερο θέμα(ούτε και πόσα σε καθυστέρηση) πέρα από την ανώμαλη έναρξη(στην αρχή χρεωνόμουν τη δόση ολόκληρη παρόλο που είχε ξεκινήσει η καταβολή της επιδότησης). Για τον Απρίλιο χρεώθηκε ολόκληρη τη δόση ο ειδικός λογαριασμός,με αποτέλεσμα να έχει αρνητικό υπόλοιπο. Υπόλοιπο υπάρχει αρκετό στο λογαριασμό εξυπηρέτησης δανείου.Δεν ξέρω εάν και πότε θα γίνει αντιλογισμός όπως σε πληροφόρησαν όμως η λογική μου λέει πως μόλις πιστωθεί η επόμενη δόση την τελευταία εργάσιμη του Απρίλη θα κρατηθεί αυτόματα το ποσό που φαίνεται να οφείλουμε από τον ειδικό λογαριασμό και πάλι. Θα φανεί πολύ σύντομα αν θα συμβεί(29/04 υπολογίζω θα γνωρίζουμε). Εσένα έχει ακόμη αρνητικό υπόλοιπο ο COVID λογαριασμός έπειτα από τόσες ημέρες ή υπήρξε εξέλιξη?
totis13 Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 17/4/2021 στις 11:32 ΠΜ, christod67 είπε Δεν ξερω αν συνεβηκε σε καποιον αλλο αλλα με πηραν τηλεφωνο απο το το 2104841301 μου ειπαν οτι τηλεφωνουν για λογαριασμο της Eurobank και με ενημερωσαν οτι καθυστερω να καταβαλω την δοση του στεγαστικου μου (το κομματι το δικο μου) Τηε εξηγησα οτι εγω εχω τα λεφτα στον λογαριασμο αλλ η EUROBANK δεν τα τραβαει στις 1 του μηνα αλλα στο τελος του μηνα και μου ζητησε συγγνωμη. Τηλεφωνησαν και σε κανεναν αλλο? Δε μου συνέβη, αλλά με δαύτους τίποτα δε με εκπλήσσει πλέον. Αν θυμάμαι καλά το όριο ληξιπρόθεσμου που σε πετάει εκτός προγράμματος είναι 150€. Προσοχή σε όσους κινείται σε αυτά τα ποσά το κομμάτι τους τώρα που μειώνεται η επιδότηση στο 80% στη eurobank ... Επεξ/σία 19 Απριλίου 2021 από totis13
zzouperman Δημοσ. 20 Απριλίου 2021 Δημοσ. 20 Απριλίου 2021 καλησπέρα, ήρθε σε κανένα το email του Απριλίου ?
Arwindan Δημοσ. 20 Απριλίου 2021 Δημοσ. 20 Απριλίου 2021 1 λεπτό πριν, zzouperman είπε καλησπέρα, ήρθε σε κανένα το email του Απριλίου ? Οχι αλλά και τον προηγούμενο μήνα είχε αργήσει, οπότε υπομονή. 1
John001 Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 Μετά από αναμονή 6 μηνών η αίτηση πέρασε στο στάδιο παρακολούθηση επιδότησης οπότε υπάρχουν ελπίδες για όσους δεν ξεκόλλησε ακόμη. 3 1
Delavia Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 Καλημέρα παρέα! Ξεκίνησε η παραλαβή των e-mail για τον Απρίλιο 🙂 1
SPANK Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 Στις 21/4/2021 στις 11:01 ΠΜ, John001 είπε Μετά από αναμονή 6 μηνών η αίτηση πέρασε στο στάδιο παρακολούθηση επιδότησης οπότε υπάρχουν ελπίδες για όσους δεν ξεκόλλησε ακόμη. Εγώ δυστηχώς απο 4/8/2020 παραμένω στο Ανάκτηση Στοιχείων Kορωνόπληκτων
giannisgnn1 Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 Σε μενα απο 2/2/2021 εγκριση προγραμματος (pdf στη πλατφορμα) και πιστωτρια (INTRUM/ΠΕΙΡΑΙΩΣ) για ακομα μια φορα δεν ηρθε email.Κατι δε μου αρεσει εδω..
John001 Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 6 ώρες πριν, SPANK είπε Εγώ δυστηχώς απο 4/8/2020 παραμένω στο Ανάκτηση Στοιχείων Kορωνόπληκτων Εγώ από πλευράς μου προσπαθούσα μέσω μέιλ και στην τράπεζα και στο σύστημα αλλά νομίζω ότι δεν έπαιξε σοβαρό ρόλο.Μην απογοήτευεσε γιατί δεν έχει τελειώσει ακόμη. 1
yiankap Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 Στις 19/4/2021 στις 9:39 ΠΜ, Delavia είπε Καλημέρα! Σήμερα μου συνέβη ότι και σε εσένα.Έχω καταληκτική τις 19 στην Πειραιώς. Απορώ που η Πειραιώς άλλαξε την πολιτική χρέωσης του ΓΕΦΥΡΑ ξαφνικά μετά από τόσους μήνες.... Έως τώρα(5η δόση πλέον της επιδότησης) δεν είχα κάποιο ιδιαίτερο θέμα(ούτε και πόσα σε καθυστέρηση) πέρα από την ανώμαλη έναρξη(στην αρχή χρεωνόμουν τη δόση ολόκληρη παρόλο που είχε ξεκινήσει η καταβολή της επιδότησης). Για τον Απρίλιο χρεώθηκε ολόκληρη τη δόση ο ειδικός λογαριασμός,με αποτέλεσμα να έχει αρνητικό υπόλοιπο. Υπόλοιπο υπάρχει αρκετό στο λογαριασμό εξυπηρέτησης δανείου.Δεν ξέρω εάν και πότε θα γίνει αντιλογισμός όπως σε πληροφόρησαν όμως η λογική μου λέει πως μόλις πιστωθεί η επόμενη δόση την τελευταία εργάσιμη του Απρίλη θα κρατηθεί αυτόματα το ποσό που φαίνεται να οφείλουμε από τον ειδικό λογαριασμό και πάλι. Θα φανεί πολύ σύντομα αν θα συμβεί(29/04 υπολογίζω θα γνωρίζουμε). Εσένα έχει ακόμη αρνητικό υπόλοιπο ο COVID λογαριασμός έπειτα από τόσες ημέρες ή υπήρξε εξέλιξη? Φίλε μου ακόμα η κατάσταση στους λογαριασμούς είναι ίδια. Καμία μεταβολή. 1
Delavia Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, yiankap είπε Φίλε μου ακόμα η κατάσταση στους λογαριασμούς είναι ίδια. Καμία μεταβολή. Εκτός από το αρνητικό υπόλοιπο στον covid λογαριασμό,το δάνειο σου φαίνεται ενήμερο? Παρατήρησες μια σημείωση στον ειδικό λογαριασμό : "O λογαριασμός COVID19 στον οποίο πιστώνεται το ποσό επιδότησης του Ελ. Δημοσίου ενδέχεται να εμφανίζει χρεωστικό υπόλοιπο, καλύπτοντας το ποσό της επιδότησης μέχρι την πίστωσή του από το Ελ. Δημόσιο."? Επεξ/σία 23 Απριλίου 2021 από Delavia
yiankap Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 7 ώρες πριν, Delavia είπε Εκτός από το αρνητικό υπόλοιπο στον covid λογαριασμό,το δάνειο σου φαίνεται ενήμερο? Παρατήρησες μια σημείωση στον ειδικό λογαριασμό : "O λογαριασμός COVID19 στον οποίο πιστώνεται το ποσό επιδότησης του Ελ. Δημοσίου ενδέχεται να εμφανίζει χρεωστικό υπόλοιπο, καλύπτοντας το ποσό της επιδότησης μέχρι την πίστωσή του από το Ελ. Δημόσιο."? Το δάνειο είναι ενήμερο. Στο πρόγραμμα Γέφυρα, όλα φαίνονται εντάξει χωρίς ληξιπρόθεσμες οφειλές και τη σημείωση την βλέπω και εγώ. Άρα είναι όλα τα ίδια. Μην ανησυχείς. Επιπρόσθετα μου ήρθε το μήνυμα από το ΗΠΕΠΚ, χωρίς καμία μεταβολή ή κάποιο επιπρόσθετο σχόλιο. 1
totis13 Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Καλησπέρα σε όλους, Πιστώθηκαν σήμερα τα ποσά από ΟΠΕΚΑ στους ειδικούς ακατάσχετους λογαριασμούς . Τουλάχιστον αυτό φαίνεται στη Eurobank.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα