alexx Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 Στις 21/5/2021 στις 12:47 ΠΜ, Melkat είπε Σημαντικό όχι τόσο....απλά να μάθεις ότι ξεκινάει η διαδικασία... Λογικα όμως θα φανει και μέσα στην αίτηση εκεί που λέει πληρωμές... Τον ειδικό ακατάσχετο δεν μπορείς να τον πειράξεις καθόλου....εκεί θα μπαίνουν τα χρήματα απ τον ΟΠΕΚΑ για να εξυπηρετείται το δάνειο.... Το υπόλοιπο ποσο που πρέπει να πληρώνεις εσυ θα αναφέρεται στο email που θα έρθει... Εμενα τα τραβαει η τράπεζα μόνη της απ το λογαριασμό δανείου όποτε δε θα εμπλακώ καθόλου... Και σ εμένα τα τραβάει απ λογαριασμό δανείου. Άρα θα τραβάει μόνο το ποσό που αναλογεί κάθε φορά και τα υπόλοιπα απο τον ακατάσχετο ? Στον ακατάσχετο λογαριασμό που έχει ανοιχτεί, θα φαίνονται τα χρήματα όταν μπαίνουν?
Melkat Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Μου ειπαν ότι δε θα χρειάζεται να κάνω κάτι εγώ, θα τα τραβάνε μόνοι τους.. Λογικά θα φαίνονται στον ακατάσχετο... Ισως κάποιοι από εδώ που έχει προχωρήσει το προγραμμα να ξερουν.
alexx Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, k.perdikoulis είπε Καλησπέρα, σε εμένα ήρθε σήμερα το μεσημέρι. Που σημαίνει ότι μπήκαν χρήματα στον ειδικό λογαριασμό; Καλησπέρα. Επεξ/σία 24 Μαΐου 2021 από alexx
k.perdikoulis Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Καλημέρα, όχι τα χρήματα μπαίνουν στο τέλος του μήνα, ίσως Παρασκευή ή Δευτέρα.
alexx Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 3 ώρες πριν, k.perdikoulis είπε Καλημέρα, όχι τα χρήματα μπαίνουν στο τέλος του μήνα, ίσως Παρασκευή ή Δευτέρα. Καλησπέρα. Το μειλ σημαίνει οτι θα μπουν τα λεφτά γι αυτό τον μήνα?
k.perdikoulis Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 8 ώρες πριν, alexx είπε Καλησπέρα. Το μειλ σημαίνει οτι θα μπουν τα λεφτά γι αυτό τον μήνα? Ναι, σου αναφέρει το ποσό που της επιδότησης που θα καταβάλει το κράτος με το ποσοστό που του αναλογεί, καθώς και το ποσό που καλείσαι να καταθέσεις εσύ.
alexx Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 11 ώρες πριν, k.perdikoulis είπε Ναι, σου αναφέρει το ποσό που της επιδότησης που θα καταβάλει το κράτος με το ποσοστό που του αναλογεί, καθώς και το ποσό που καλείσαι να καταθέσεις εσύ. Καλημέρα, τα ποσά που αναφέρονται στο μέιλ φαίνονται στις καρτέλες στο ίντερνετ?
k.perdikoulis Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 5 ώρες πριν, alexx είπε Καλημέρα, τα ποσά που αναφέρονται στο μέιλ φαίνονται στις καρτέλες στο ίντερνετ? Στο σύστημα του ΓΕΦΥΡΑ, στις πληρωμές φαίνονται το ποσοστό της επιδότησης και το ποσό που καταβάλει το δημόσιο.
alexx Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Καλημέρα, η πειραιώς έστειλε μέιλ σε όλους? Εγώ που εγκρίθηκα πρίν καμία 10αριά μέρες παίζει να προλάβω να επιδοτηθώ για τον Μάιο η θα πάω για Ιούνιο?
alexx Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Τελικά δεν επιδοτήθηκα για Μάιο. Μου τράβηξε η τράπεζα όλο το ποσό. Πάμε για Ιουνιο τώρα.
totis13 Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 14 λεπτά πριν, alexx είπε Τελικά δεν επιδοτήθηκα για Μάιο. Μου τράβηξε η τράπεζα όλο το ποσό. Πάμε για Ιουνιο τώρα. Κάλλιο αργά ... 😉
geolan1980 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 Καλημέρα σε όλους και καλό μήνα, Ερώτηση που αφορά τους δανειολήπτες που επιδοτήθηκαν στο Γέφυρα 1. Σήμερα είδαν κάτι διαφορετικό στο λογαριασμό τους; Ενώ μου τράβηξαν τη δόση του Μαΐου από τον ειδικό λογαριασμό στο τέλος του μήνα(όπως προβλέπετε)σήμερα μου τράβηξαν από τον προσωπικό λογαριασμό που εξυπηρετούσα το δάνειο χρήματα για τη δόση του Ιουνίου, που θεωρητικά θα έπρεπε να περιμένουν να μπουν στον ειδικό λογαριασμό στο τέλος του μήνα(και τότε να τα τραβήξουν)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα