k.perdikoulis Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 17 λεπτά πριν, geolan1980 είπε Καλημέρα σε όλους και καλό μήνα, Ερώτηση που αφορά τους δανειολήπτες που επιδοτήθηκαν στο Γέφυρα 1. Σήμερα είδαν κάτι διαφορετικό στο λογαριασμό τους; Ενώ μου τράβηξαν τη δόση του Μαΐου από τον ειδικό λογαριασμό στο τέλος του μήνα(όπως προβλέπετε)σήμερα μου τράβηξαν από τον προσωπικό λογαριασμό που εξυπηρετούσα το δάνειο χρήματα για τη δόση του Ιουνίου, που θεωρητικά θα έπρεπε να περιμένουν να μπουν στον ειδικό λογαριασμό στο τέλος του μήνα(και τότε να τα τραβήξουν) Καλημέρα, στη δική μου περίπτωση (Eurobank) με βόλεψε που έγινε έτσι γιατί κάθε τέλος του μήνα πήγαινα στο ταμείο της τράπεζας και ενώ είχα τα χρήματα από τον λογαριασμό που εξυπηρετείται το δάνειο, εγώ έπρεπε να καταθέσω το υπόλοιπο των χρημάτων για να μη φαίνεται ληξιπρόθεσμο.
totis13 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, geolan1980 είπε Καλημέρα σε όλους και καλό μήνα, Ερώτηση που αφορά τους δανειολήπτες που επιδοτήθηκαν στο Γέφυρα 1. Σήμερα είδαν κάτι διαφορετικό στο λογαριασμό τους; Ενώ μου τράβηξαν τη δόση του Μαΐου από τον ειδικό λογαριασμό στο τέλος του μήνα(όπως προβλέπετε)σήμερα μου τράβηξαν από τον προσωπικό λογαριασμό που εξυπηρετούσα το δάνειο χρήματα για τη δόση του Ιουνίου, που θεωρητικά θα έπρεπε να περιμένουν να μπουν στον ειδικό λογαριασμό στο τέλος του μήνα(και τότε να τα τραβήξουν) Καλό μήνα! Όπως τα λες και σε εμένα. Δεν πρέπει να βλέπεις και ληξιπρόθεσμο ποσό πλέον στο δάνειό σου όπως συνέβαινε κάθε μήνα στη eurobank ως τώρα. Νομίζω ότι επιτέλους βρήκανε λύση και θα σταματήσουμε να ζητάμε το αυτονόητο (να τραβάνε την αναλογία μας στην ώρα της).
christod67 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 4 ώρες πριν, totis13 είπε Καλό μήνα! Όπως τα λες και σε εμένα. Δεν πρέπει να βλέπεις και ληξιπρόθεσμο ποσό πλέον στο δάνειό σου όπως συνέβαινε κάθε μήνα στη eurobank ως τώρα. Νομίζω ότι επιτέλους βρήκανε λύση και θα σταματήσουμε να ζητάμε το αυτονόητο (να τραβάνε την αναλογία μας στην ώρα της). Ναι αλλα εμενα μου τραβηξαν σημερα ολη την δοση που θα πληρωνα χωρις την επιδοτηση. Δηλαδη για δανειο 1000 ευρω η επιδοτηση ειναι 600 αρα εγω βαζω 400. Στις 30 Μαιου πηραν 400 ευρω απο τον λογαριασμο μου εξυπηρετησης δανειου και 600 απο τον λογαρισμο της ΓΕΦΥΡΑΣ. Σημερα πηραν 1000 απο τον λογαρισμο εξυπηρετησης δανειου. Πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι δεν γνωριζουν γιατι εγινε και θα με παρουν τηλεφωνο μολις καταλαβουν
geolan1980 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 4 ώρες πριν, totis13 είπε Καλό μήνα! Όπως τα λες και σε εμένα. Δεν πρέπει να βλέπεις και ληξιπρόθεσμο ποσό πλέον στο δάνειό σου όπως συνέβαινε κάθε μήνα στη eurobank ως τώρα. Νομίζω ότι επιτέλους βρήκανε λύση και θα σταματήσουμε να ζητάμε το αυτονόητο (να τραβάνε την αναλογία μας στην ώρα της). Το ληξιπρόθεσμο ποσό το έβλεπες γιατί η ημερομηνία εξυπηρέτησης του δάνειου σου ήταν κάθε πρώτη του μήνα. Όταν ξεκίνησαν οι πληρωμές από το γέφυρα, η τράπεζα ζητούσε τα χρήματα στο τέλος του κάθε μήνα(και όχι στην αρχή) Αυτό το έκανε γιατί το γέφυρα βάζει τα χρήματα κάθε τέλος του μήνα για το τρέχον μήνα(φαίνεται και στα mail που λαμβάνουμε). Εάν είχες προσέξει την ημέρα που τράβαγε η τράπεζα τα χρήματα από τον ειδικό λογαριασμό σε έβγαζε και από ληξιπρόθεσμο και σε έβγαζε ξανά ληξιπρόθεσμο κάθε αρχή του επομένου μήνα. Σήμερα λοιπόν ξαφνικά μας τράβηξαν χρήματα για το δάνειο 01-06-21 και θεωρητικά θα μπουν χρήματα από το γέφυρα για την δόση του Ιουνίου στο τέλος του μήνα……. 13 λεπτά πριν, christod67 είπε Ναι αλλα εμενα μου τραβηξαν σημερα ολη την δοση που θα πληρωνα χωρις την επιδοτηση. Δηλαδη για δανειο 1000 ευρω η επιδοτηση ειναι 600 αρα εγω βαζω 400. Στις 30 Μαιου πηραν 400 ευρω απο τον λογαριασμο μου εξυπηρετησης δανειου και 600 απο τον λογαρισμο της ΓΕΦΥΡΑΣ. Σημερα πηραν 1000 απο τον λογαρισμο εξυπηρετησης δανειου. Πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι δεν γνωριζουν γιατι εγινε και θα με παρουν τηλεφωνο μολις καταλαβουν φιλε σε καταλαβενω απολυτα!!!! τα ιδια και εγω!!! τους εχω παρει τηλ και αναμενω...................................
totis13 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 25 λεπτά πριν, geolan1980 είπε Το ληξιπρόθεσμο ποσό το έβλεπες γιατί η ημερομηνία εξυπηρέτησης του δάνειου σου ήταν κάθε πρώτη του μήνα. Όταν ξεκίνησαν οι πληρωμές από το γέφυρα, η τράπεζα ζητούσε τα χρήματα στο τέλος του κάθε μήνα(και όχι στην αρχή) Αυτό το έκανε γιατί το γέφυρα βάζει τα χρήματα κάθε τέλος του μήνα για το τρέχον μήνα(φαίνεται και στα mail που λαμβάνουμε). Εάν είχες προσέξει την ημέρα που τράβαγε η τράπεζα τα χρήματα από τον ειδικό λογαριασμό σε έβγαζε και από ληξιπρόθεσμο και σε έβγαζε ξανά ληξιπρόθεσμο κάθε αρχή του επομένου μήνα. Σήμερα λοιπόν ξαφνικά μας τράβηξαν χρήματα για το δάνειο 01-06-21 και θεωρητικά θα μπουν χρήματα από το γέφυρα για την δόση του Ιουνίου στο τέλος του μήνα……. φιλε σε καταλαβενω απολυτα!!!! τα ιδια και εγω!!! τους εχω παρει τηλ και αναμενω................................... Άρα "το έφτιαξαν" για μερικούς και "το χάλασαν" για κάποιους άλλους... Τί να πω ? Δεν εκπλήσσομαι .
geolan1980 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 17 λεπτά πριν, totis13 είπε Άρα "το έφτιαξαν" για μερικούς και "το χάλασαν" για κάποιους άλλους... Τί να πω ? Δεν εκπλήσσομαι . εαν εισαι eurobank, σου το χαλασαν!
totis13 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, geolan1980 είπε εαν εισαι eurobank, σου το χαλασαν! εμένα προσωπικά που δίνω δόση 1η κάθε μήνα, όχι δε μου το χάλασαν.
geolan1980 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, totis13 είπε εμένα προσωπικά που δίνω δόση 1η κάθε μήνα, όχι δε μου το χάλασαν. Ποιο μήνα ξεκίνησε η επιδότηση σου;
totis13 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 14 ώρες πριν, geolan1980 είπε Ποιο μήνα ξεκίνησε η επιδότηση σου; Καλημέρα, Αν και το ποσό εμφανίστηκε τέλη Ιανουαρίου, η Eurobank ξεκίνησε Φεβρουάριο να "τραβάει" από τον ακατάσχετο του ΓΕΦΥΡΑ . Συνεπώς, θεωρώ ότι Φλεβάρη ξεκίνησε.
geolan1980 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, totis13 είπε Καλημέρα, Αν και το ποσό εμφανίστηκε τέλη Ιανουαρίου, η Eurobank ξεκίνησε Φεβρουάριο να "τραβάει" από τον ακατάσχετο του ΓΕΦΥΡΑ . Συνεπώς, θεωρώ ότι Φλεβάρη ξεκίνησε. Καλημέρα, Το πρώτο email που είχες λάβει από το γέφυρα σου ανέφερε και για πιο μηνά είναι τα χρήματα που βάζουν στον ειδικό λογαριασμό. Προφανώς για να το λες αυτό θα σημαίνει ότι στο email που είχες λάβει σου έλεγε ότι το συγκεκριμένο ποσό είναι για τον Φεβρουάριο(αν και νομίζω ότι θα σου έγραφε Ιανουάριο), Σε εμένα πάντως έλεγε για τον Ιανουάριο, μόλις ζήτησα ανάλυση για τις πληρωμές των δάνειων μου για τον Ιανουάριο, μου ξεφούρνισαν ότι των Ιανουάριο έχουν γίνει δίπλες πληρωμές και είμαι πλεονάζον . Και μάλιστα με ενημέρωσαν και γραπτώς ότι η απαίτηση των δάνειων λόγω γέφυρα μεταφέρετε από αρχές του μήνα για το τέλος του τρέχοντα μήνα. Βασικά είναι πολλά και θα πρέπει να σου γράφω για ώρες…..πάντως μην είσαι και τόσο σίγουρος ότι τώρα στο έφτιαξαν, μάλλον στο χάλασαν!
totis13 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 13 λεπτά πριν, geolan1980 είπε Καλημέρα, Το πρώτο email που είχες λάβει από το γέφυρα σου ανέφερε και για πιο μηνά είναι τα χρήματα που βάζουν στον ειδικό λογαριασμό. Προφανώς για να το λες αυτό θα σημαίνει ότι στο email που είχες λάβει σου έλεγε ότι το συγκεκριμένο ποσό είναι για τον Φεβρουάριο(αν και νομίζω ότι θα σου έγραφε Ιανουάριο), Σε εμένα πάντως έλεγε για τον Ιανουάριο, μόλις ζήτησα ανάλυση για τις πληρωμές των δάνειων μου για τον Ιανουάριο, μου ξεφούρνισαν ότι των Ιανουάριο έχουν γίνει δίπλες πληρωμές και είμαι πλεονάζον . Και μάλιστα με ενημέρωσαν και γραπτώς ότι η απαίτηση των δάνειων λόγω γέφυρα μεταφέρετε από αρχές του μήνα για το τέλος του τρέχοντα μήνα. Βασικά είναι πολλά και θα πρέπει να σου γράφω για ώρες…..πάντως μην είσαι και τόσο σίγουρος ότι τώρα στο έφτιαξαν, μάλλον στο χάλασαν! Για τον Ιανουάριο έλεγε το email, αλλά είχε πληρωθεί ήδη ολόκληρος, συνεπώς η Τράπεζα εκλαμβάνει ότι το πρόγραμμα τρέχει από Φεβρουάριο. Δεν αντιλέγω σε τίποτα, μιας και το μπάχαλο που επικρατεί στην εν λόγω τράπεζα είναι άνευ προηγουμένου και φτιάχνοντας κάτι, είναι δεδομένο ότι χαλάνε κάτι άλλο. Θα μπορούσε να γραφτεί βιβλίο με το μπέρδεμα και την αναστάτωση που έχουν προκαλέσει. Αυτά που έχω να πω τελικά είναι : 1. Δε φαίνεται κάτι ληξιπρόθεσμο στην ανάλυση του δανείου μου για πρώτη φορά από το Φεβρουάριο 2. Πληρώνω 1η κάθε μήνα το δάνειό μου και συνεπώς έτσι θεωρώ σωστό να πληρώνω και την αναλογία μου στο ΓΕΦΥΡΑ. Η αναλογία που με επιβαρύνει για Ιούνιο τραβήχτηκε 1η του μήνα. Αυτό που με ενδιαφέρει επαναλαμβάνω είναι μόνο η αναλογία μου και αυτή τραβήχτηκε στην ώρα της από το σωστό λογαριασμό για πρώτη φορά.
geolan1980 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 25 λεπτά πριν, totis13 είπε Για τον Ιανουάριο έλεγε το email, αλλά είχε πληρωθεί ήδη ολόκληρος, συνεπώς η Τράπεζα εκλαμβάνει ότι το πρόγραμμα τρέχει από Φεβρουάριο. Δεν αντιλέγω σε τίποτα, μιας και το μπάχαλο που επικρατεί στην εν λόγω τράπεζα είναι άνευ προηγουμένου και φτιάχνοντας κάτι, είναι δεδομένο ότι χαλάνε κάτι άλλο. Θα μπορούσε να γραφτεί βιβλίο με το μπέρδεμα και την αναστάτωση που έχουν προκαλέσει. Αυτά που έχω να πω τελικά είναι : 1. Δε φαίνεται κάτι ληξιπρόθεσμο στην ανάλυση του δανείου μου για πρώτη φορά από το Φεβρουάριο 2. Πληρώνω 1η κάθε μήνα το δάνειό μου και συνεπώς έτσι θεωρώ σωστό να πληρώνω και την αναλογία μου στο ΓΕΦΥΡΑ. Η αναλογία που με επιβαρύνει για Ιούνιο τραβήχτηκε 1η του μήνα. Αυτό που με ενδιαφέρει επαναλαμβάνω είναι μόνο η αναλογία μου και αυτή τραβήχτηκε στην ώρα της από το σωστό λογαριασμό για πρώτη φορά. Εάν δεις παλαιότερες ανάρτησης, θα δεις και μια μακροσκελή μου ανάλυση, Το έχω ψάξει πολύ γιατί από τα δυο δάνεια που έχω το ένα λήγει τον Αύγουστο και δεν θέλω να μου φάνε το ποσό του Ιανουάριου που έβαλα εξολοκλήρου. Σκέψου ότι βάση της επιδότησης θα κάνω χρήση τους 8 από τους 9 μήνες, γιατί να φάνε ένα μήνα ακόμη! 25 λεπτά πριν, totis13 είπε Για τον Ιανουάριο έλεγε το email, αλλά είχε πληρωθεί ήδη ολόκληρος, συνεπώς η Τράπεζα εκλαμβάνει ότι το πρόγραμμα τρέχει από Φεβρουάριο. Δεν αντιλέγω σε τίποτα, μιας και το μπάχαλο που επικρατεί στην εν λόγω τράπεζα είναι άνευ προηγουμένου και φτιάχνοντας κάτι, είναι δεδομένο ότι χαλάνε κάτι άλλο. Θα μπορούσε να γραφτεί βιβλίο με το μπέρδεμα και την αναστάτωση που έχουν προκαλέσει. Αυτά που έχω να πω τελικά είναι : 1. Δε φαίνεται κάτι ληξιπρόθεσμο στην ανάλυση του δανείου μου για πρώτη φορά από το Φεβρουάριο 2. Πληρώνω 1η κάθε μήνα το δάνειό μου και συνεπώς έτσι θεωρώ σωστό να πληρώνω και την αναλογία μου στο ΓΕΦΥΡΑ. Η αναλογία που με επιβαρύνει για Ιούνιο τραβήχτηκε 1η του μήνα. Αυτό που με ενδιαφέρει επαναλαμβάνω είναι μόνο η αναλογία μου και αυτή τραβήχτηκε στην ώρα της από το σωστό λογαριασμό για πρώτη φορά. δεν θελω να σε απ Μόλις τώρα, geolan1980 είπε Εάν δεις παλαιότερες ανάρτησης, θα δεις και μια μακροσκελή μου ανάλυση, Το έχω ψάξει πολύ γιατί από τα δυο δάνεια που έχω το ένα λήγει τον Αύγουστο και δεν θέλω να μου φάνε το ποσό του Ιανουάριου που έβαλα εξολοκλήρου. Σκέψου ότι βάση της επιδότησης θα κάνω χρήση τους 8 από τους 9 μήνες, γιατί να φάνε ένα μήνα ακόμη! Εάν δεις παλαιότερες ανάρτησης, θα δεις και μια μακροσκελή μου ανάλυση, Το έχω ψάξει πολύ γιατί από τα δυο δάνεια που έχω το ένα λήγει τον Αύγουστο και δεν θέλω να μου φάνε το ποσό του Ιανουάριου που έβαλα εξολοκλήρου. Σκέψου ότι βάση της επιδότησης θα κάνω χρήση τους 8 από τους 9 μήνες, γιατί να φάνε ένα μήνα ακόμη!
totis13 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 3 ώρες πριν, geolan1980 είπε Εάν δεις παλαιότερες ανάρτησης, θα δεις και μια μακροσκελή μου ανάλυση, Το έχω ψάξει πολύ γιατί από τα δυο δάνεια που έχω το ένα λήγει τον Αύγουστο και δεν θέλω να μου φάνε το ποσό του Ιανουάριου που έβαλα εξολοκλήρου. Σκέψου ότι βάση της επιδότησης θα κάνω χρήση τους 8 από τους 9 μήνες, γιατί να φάνε ένα μήνα ακόμη! δεν θελω να σε απ Εάν δεις παλαιότερες ανάρτησης, θα δεις και μια μακροσκελή μου ανάλυση, Το έχω ψάξει πολύ γιατί από τα δυο δάνεια που έχω το ένα λήγει τον Αύγουστο και δεν θέλω να μου φάνε το ποσό του Ιανουάριου που έβαλα εξολοκλήρου. Σκέψου ότι βάση της επιδότησης θα κάνω χρήση τους 8 από τους 9 μήνες, γιατί να φάνε ένα μήνα ακόμη! Δε θέλεις να με απ... ???
pegaman Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Και αφού η eurobank τράβηξε την 1η του μήνα το οφειλόμενο ποσό από το λογαριασμό εξυπηρέτησης, σήμερα τα ξαναεβαλε πίσω ακυρώνοντας την προηγούμενη συναλλαγή που η ίδια έκανε. Αγνωσται αι βουλαι της γιουρομπανκ...
geolan1980 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, pegaman είπε Και αφού η eurobank τράβηξε την 1η του μήνα το οφειλόμενο ποσό από το λογαριασμό εξυπηρέτησης, σήμερα τα ξαναεβαλε πίσω ακυρώνοντας την προηγούμενη συναλλαγή που η ίδια έκανε. Αγνωσται αι βουλαι της γιουρομπανκ... ναι και άσωστα έκανε, αφού το οφειλόμενο ποσό του ιουνιου θα μπει απο το γέφυρα στο τέλος του μηνά. οποτε θα πρέπει να το τραβήξει στο τέλος του μηνα για να συμβαδίζει με τις πληρωμές του προγράμματος!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα