Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 ώρες πριν, pegaman είπε

Και αφού η eurobank τράβηξε την 1η του μήνα το οφειλόμενο ποσό από το λογαριασμό εξυπηρέτησης, σήμερα τα ξαναεβαλε πίσω ακυρώνοντας την προηγούμενη συναλλαγή που η ίδια έκανε.

Αγνωσται αι βουλαι της γιουρομπανκ...

Κι εκεί που λες ότι τα έχω δει όλα...

Τσουπ, έρχεται η eurobank να σου αποδείξει ότι ακόμα δεν έχεις δει τίποτα.

12 ώρες πριν, geolan1980 είπε

ναι και άσωστα έκανε, αφού το οφειλόμενο ποσό του ιουνιου θα μπει απο το γέφυρα στο τέλος του μηνά.

οποτε θα πρέπει να το τραβήξει στο τέλος του μηνα για να συμβαδίζει με τις πληρωμές του προγράμματος! 

Ναι αρκεί να το τραβήξει τέλος του μήνα, όχι όπως τις προηγούμενες φορές που έλεγε αλλά δεν τράβαγε...

Με τα τωρινά δεδομένα, μου αρκεί που το επέστρεψαν αλλά τουλάχιστον δεν εμφανίζεται ληξιπρόθεσμο.

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 3/6/2021 στις 11:30 ΠΜ, totis13 είπε

Κι εκεί που λες ότι τα έχω δει όλα...

Τσουπ, έρχεται η eurobank να σου αποδείξει ότι ακόμα δεν έχεις δει τίποτα.

Ναι αρκεί να το τραβήξει τέλος του μήνα, όχι όπως τις προηγούμενες φορές που έλεγε αλλά δεν τράβαγε...

Με τα τωρινά δεδομένα, μου αρκεί που το επέστρεψαν αλλά τουλάχιστον δεν εμφανίζεται ληξιπρόθεσμο.

Ναι και εμενα μου επεστρεψαν το ποσο που μου πηραν. Σαν να εχουν χασει λιγο την μπαλλα στην Eurobank

Επεξ/σία από christod67
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μόλις με πέταξε έξω το πρόγραμμα, μου ήρθε email. Στην πλατφόρμα που μπήκα μου εμφανίζει λόγο διακοπής Ληξιπροθεσμία οφειλέτη, ενώ είχα στον λογαριασμό του δανείου μου το δεκαπλάσιο ποσό, και ενώ κάθε μήνα από την Eurobank με καθησύχαζαν ότι δεν πειράζει που φαίνομαι ληξιπρόθεσμος. Τους πήρα τώρα κ μου λένε πως είναι κάποιο προβλημα στο σύστημα κ έχουν ενημερωθεί. Έγινε κ σε κάποιον άλλο αυτό; 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Burial είπε

Μόλις με πέταξε έξω το πρόγραμμα, μου ήρθε email. Στην πλατφόρμα που μπήκα μου εμφανίζει λόγο διακοπής Ληξιπροθεσμία οφειλέτη, ενώ είχα στον λογαριασμό του δανείου μου το δεκαπλάσιο ποσό, και ενώ κάθε μήνα από την Eurobank με καθησύχαζαν ότι δεν πειράζει που φαίνομαι ληξιπρόθεσμος. Τους πήρα τώρα κ μου λένε πως είναι κάποιο προβλημα στο σύστημα κ έχουν ενημερωθεί. Έγινε κ σε κάποιον άλλο αυτό; 

Δε μου έχει συμβεί, αλλά δε μου κάνει και εντύπωση με τη eurobank .

Χθες (10/06) έστειλαν τα ληξιπρόθεσμά τους όπως φαίνεται στην πλατφόρμα του προγράμματος. Κι εμένα μου εμφάνιζε χθες ληξιπρόθεσμο αυτό που τραβήξανε 01/06 και επιστρέψανε 02/06 αλλά τουλάχιστον στην πλατφόρμα λέει ληξιπρόθεσμο 0,00 €.

Τί να πω ? Υπομονή και εύχομαι να βγάλεις άκρη...

Δημοσ.

Παιδιά έλαβα έγκριση επιδότησης στις 21 Μαίου. Τέλη Ιουνίου θα ξεκινήσει η επιδότηση η θα με πάνε κάνα 10μηνο πίσω πάλι;

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Burial είπε

Δλδ είχε τραβήξει την 1η του μήνα και μετά τα ξαναεβαλε πίσω και παρόλα αυτά φαίνεται ληξιπροθεσμο;; Κι ύστερα λέγανε μην ανησυχείτε. Δευτέρα πρωί πάλι τράπεζα με βλέπω.. καμμία εμπιστοσύνη

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, pegaman είπε

Δλδ είχε τραβήξει την 1η του μήνα και μετά τα ξαναεβαλε πίσω και παρόλα αυτά φαίνεται ληξιπροθεσμο;; Κι ύστερα λέγανε μην ανησυχείτε. Δευτέρα πρωί πάλι τράπεζα με βλέπω.. καμμία εμπιστοσύνη

Στην περίπτωση μου επειδή είχα πληρώσει  κανονικά όλη την δόση τον Ιανουάριο δεν μου τραβούσαν χρήματα από τον λογαριασμό μου. Στις 3/6 μου τράβηξαν ένα ποσό αλλά μετα μου το επέστρεψαν. Συνέχεια στα τηλέφωνα μου έλεγαν να μην ανησυχώ, ότι ειναι λογιστικό το θέμα κ ότι στο τέλος του προγράμματος θα γίνουν οι συμψηφισμοί. Τι να πω με αυτή την Eurobank! Από το κατάστημα κ από Αθήνα που επικοινώνησα μου λένε είναι κάποιο προβλημα στο σύστημα κ   κοιτούν να το λύσουν. Αλλά δεν τους εχω καμία εμπιστοσύνη! Έστειλε κ μηνυμα στην πλατφόρμα του γέφυρα κ περιμένω απάντηση 

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, Burial είπε

Στην περίπτωση μου επειδή είχα πληρώσει  κανονικά όλη την δόση τον Ιανουάριο δεν μου τραβούσαν χρήματα από τον λογαριασμό μου. Στις 3/6 μου τράβηξαν ένα ποσό αλλά μετα μου το επέστρεψαν. Συνέχεια στα τηλέφωνα μου έλεγαν να μην ανησυχώ, ότι ειναι λογιστικό το θέμα κ ότι στο τέλος του προγράμματος θα γίνουν οι συμψηφισμοί. Τι να πω με αυτή την Eurobank! Από το κατάστημα κ από Αθήνα που επικοινώνησα μου λένε είναι κάποιο προβλημα στο σύστημα κ   κοιτούν να το λύσουν. Αλλά δεν τους εχω καμία εμπιστοσύνη! Έστειλε κ μηνυμα στην πλατφόρμα του γέφυρα κ περιμένω απάντηση 

Ακριβώς το ίδιο και σε εμένα , τον Ιανουάριο είχα πληρώσει κανονικά τη δόση και άρχισε και η επιδότηση. Δεν τράβαγαν λεφτά από το λογαριασμό εξυπηρέτησης με το γνωστό μην ανησυχείτε κτλ. Είχα πάει δύο φορές σε κατάστημα και τελικά έγινε χειροκίνητα η πληρωμή του δανείου από το λογαριασμό εξυπηρέτησης τον Μάρτιο. Μετά δεν ξαναπήγα. Δεν μπορώ να χάνω μεροκάματα για αυτό. Τηλέφωνα τηλέφωνα τηλέφωνα και τα ίδια και τα ίδια. Μην ανησυχείτε. Με πήραν και από το τμήμα παραπόνων να μου το πουν. Την 1 η Ιουνίου τράβηξαν χρήματα κι μου εμφάνισε ένα ληξιπροθεσμο 12€ ενώ υπήρχαν χρήματα. Στις 2/6 τα ξαναεβαλαν πίσω με ακύρωση της συναλλαγής κι έτσι εμφανίζει πάλι ληξιπροθεσμο ποσό. Είναι απολύτως αφερεγγυοι κι ερασιτέχνες τουλάχιστον. Ελπίζω να μην με έχουν βγάλει εκτός προγράμματος γιατί δεν έχω και λεφτά για δικηγόρους δλδ ...

Δημοσ.
13 ώρες πριν, pegaman είπε

Ακριβώς το ίδιο και σε εμένα , τον Ιανουάριο είχα πληρώσει κανονικά τη δόση και άρχισε και η επιδότηση. Δεν τράβαγαν λεφτά από το λογαριασμό εξυπηρέτησης με το γνωστό μην ανησυχείτε κτλ. Είχα πάει δύο φορές σε κατάστημα και τελικά έγινε χειροκίνητα η πληρωμή του δανείου από το λογαριασμό εξυπηρέτησης τον Μάρτιο. Μετά δεν ξαναπήγα. Δεν μπορώ να χάνω μεροκάματα για αυτό. Τηλέφωνα τηλέφωνα τηλέφωνα και τα ίδια και τα ίδια. Μην ανησυχείτε. Με πήραν και από το τμήμα παραπόνων να μου το πουν. Την 1 η Ιουνίου τράβηξαν χρήματα κι μου εμφάνισε ένα ληξιπροθεσμο 12€ ενώ υπήρχαν χρήματα. Στις 2/6 τα ξαναεβαλαν πίσω με ακύρωση της συναλλαγής κι έτσι εμφανίζει πάλι ληξιπροθεσμο ποσό. Είναι απολύτως αφερεγγυοι κι ερασιτέχνες τουλάχιστον. Ελπίζω να μην με έχουν βγάλει εκτός προγράμματος γιατί δεν έχω και λεφτά για δικηγόρους δλδ ...

Καλημέρα!

Το ληξιπρόθεσμο πόσο φαίνεται μόνο στο λογαριασμό τράπεζας ή και στο ΓΕΦΥΡΑ  στην καρτέλα "πληρωμές"?

Να τσεκάρεις μηνιαία στο πρόγραμμα για τυχόν οφειλές διότι αν φανεί εκεί σημαίνει πως δεν είναι θέμα πια της τράπεζας(έχει φανεί στο κρατικό πρόγραμμα) και είναι άγνωστο το αν αναιρείται ως λανθασμένη ενημέρωση.Έπειτα το επόμενο στάδιο είναι η διακοπή της επιδοτησης εφόσον το ληξιπρόθεσμο ξεπερνάει τα 150€ σε σύνολο...

Πιέστε τις τράπεζες πριν ζημιωθείτε μη αναστρέψιμα 😉

Σημείωση:Εγώ είμαι στην Πειραιώς και συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο από εσάς.Δεν έχουμε ληξιπρόθεσμο,το ποσό της δόσης χρεώνεται κανονικά μα δεν τραβάνε το ποσοστό από τον λογαριασμό εξυπηρέτησης αλλά από τον COVID εξ ολοκλήρου.

Το αποτέλεσμα είναι αρνητικό υπόλοιπο κάθε μήνα στον ειδικό λογαριασμό παρόλο που τα χρήματα υπάρχουν στον λογαριασμό εξυπηρέτησης.... Όμως προς το παρόν στο ΓΕΦΥΡΑ όλα δείχνουν πληρωμένα.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Delavia είπε

Καλημέρα!

Το ληξιπρόθεσμο πόσο φαίνεται μόνο στο λογαριασμό τράπεζας ή και στο ΓΕΦΥΡΑ  στην καρτέλα "πληρωμές"?

Να τσεκάρεις μηνιαία στο πρόγραμμα για τυχόν οφειλές διότι αν φανεί εκεί σημαίνει πως δεν είναι θέμα πια της τράπεζας(έχει φανεί στο κρατικό πρόγραμμα) και είναι άγνωστο το αν αναιρείται ως λανθασμένη ενημέρωση.Έπειτα το επόμενο στάδιο είναι η διακοπή της επιδοτησης εφόσον το ληξιπρόθεσμο ξεπερνάει τα 150€ σε σύνολο...

Σημείωση:Εγώ είμαι στην Πειραιώς και συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο από εσάς.Δεν έχουμε ληξιπρόθεσμο,το ποσό της δόσης χρεώνεται κανονικά μα δεν τραβάνε το ποσοστό από τον λογαριασμό εξυπηρέτησης αλλά από τον COVID εξ ολοκλήρου.

Το αποτέλεσμα είναι αρνητικό υπόλοιπο κάθε μήνα στον ειδικό λογαριασμό παρόλο που τα χρήματα υπάρχουν στον λογαριασμό εξυπηρέτησης.... Όμως προς το παρόν στο ΓΕΦΥΡΑ όλα δείχνουν πληρωμένα.

Στους προηγούμενος μήνες στην καρτέλα του γέφυρα ήταν πάντα μηδέν στις οφειλές. Στις 10/6 μου έβγαλε οφειλή 187€ κ στις 11/6 μου ήρθε το email διακοπής της επιδότησης. Πριν μίλησα πάλι με eurobank, έχει γίνει σε αρκετούς  αυτό, από Δευτέρα μου είπε θα δουν πως θα το λύσουν. Κοινώς καλά ξεμπερδέματα 

• Sad 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Burial είπε

Στους προηγούμενος μήνες στην καρτέλα του γέφυρα ήταν πάντα μηδέν στις οφειλές. Στις 10/6 μου έβγαλε οφειλή 187€ κ στις 11/6 μου ήρθε το email διακοπής της επιδότησης. Πριν μίλησα πάλι με eurobank, έχει γίνει σε αρκετούς  αυτό, από Δευτέρα μου είπε θα δουν πως θα το λύσουν. Κοινώς καλά ξεμπερδέματα 

Υπόψιν πως τη διακοπή της επιδότησης ακολουθεί η επιστροφή των καταβληθέντων ποσών από το πρόγραμμα😳😳😳

Οπότε δεν μπορείς να το αγνοήσεις έστω και αν είσαι στον τελευταίο μήνα επιδότησης όταν κοπεί 😕

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, Delavia είπε

Καλημέρα!

Και σε εμένα το ίδιο συμβαίνει..

Τους παίρνω τηλέφωνο κάθε μήνα, μου λένε ότι το έχουν υπό εξέταση και θα λυθεί και φυσικά να μην πειράξω τα χρήματα στο λογαριασμό εξυπηρέτησης του δανείου.

Επεξ/σία από yiankap
  • Like 1
Δημοσ.

Στείλτε μηνυματα στις τραπεζες σας απαιτώντας να διορθωθει αμεσα και να επανελθει η επιδότηση εφόσον είσασταν οκ και κανονικά δεν ειχατε ληξιπροθεσμία.

Γίνεται αυτό μετά από επικοινωνία των ιδρυμάτων με την πλατφόρμα. Από τις περισσοτερες τραπεζες ηταν ερασιτεχνικός ο σχεδιασμός δυστυχως.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 19/4/2021 στις 4:32 ΜΜ, totis13 είπε

Δε μου συνέβη, αλλά με δαύτους τίποτα δε με εκπλήσσει πλέον.

Αν θυμάμαι καλά το όριο ληξιπρόθεσμου που σε πετάει εκτός προγράμματος είναι 150€. Προσοχή σε όσους κινείται σε αυτά τα ποσά το κομμάτι τους τώρα που μειώνεται η επιδότηση στο 80% στη eurobank ...

Δεν κατάπινα τη γλώσσα μου καλύτερα...

Δημοσ.

Σε μενα σημερα εχουν ξεκινησει απο σημερα το πρωι να ερχονται ασταματητα email υπολογισμου απ τη πλατφορμα..μεχρι στιγμης για 4 δανειακες συμβασεις (Πειραιως/Intrum ) εχω λαβει 16 email ,λογω μαλλον αναδρομικης επιδοτησης απο το Φεβρουαριο!Επιτελους δηλαδη..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...