Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, giannisgnn1 είπε

Σήμερα και πρίν από λίγο εμφανίστηκαν τα ληξιπρόθεσμα στη πλατφόρμα,στο πεδίο Πληρωμές .Τον Απρίλιο και το Μάιο τα email ήρθαν στις 22 του μηνός.

Σε εμένα ακόμα δεν εμφανίζει τα ληξιπροθεσμα Ιουνίου στο πεδίο πληρωμές. Επίσης Ιούνιο το μήνυμα ήρθε 18, τον Μάιο ήρθε 24 και Απρίλιο στις 22. Η τράπεζα μου Alpha Bank αν αυτό παίζει κάποιο ρόλο.

Επεξ/σία από Giwrgosml
  • Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιος που να του έβγαλε ληξιπροθεσμο στο gov.gr και τον επόμενο μήνα να μπήκανε τα χρήματα κανονικά?   

5 ώρες πριν, giannisgnn1 είπε

Σήμερα και πρίν από λίγο εμφανίστηκαν τα ληξιπρόθεσμα στη πλατφόρμα,στο πεδίο Πληρωμές .Τον Απρίλιο και το Μάιο τα email ήρθαν στις 22 του μηνός.

Σου έχει διακοπεί η επιδότηση?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, Axillefs είπε

Υπάρχει κάποιος που να του έβγαλε ληξιπροθεσμο στο gov.gr και τον επόμενο μήνα να μπήκανε τα χρήματα κανονικά?   

Σου έχει διακοπεί η επιδότηση?

Επεξ/σία από giannisgnn1
Δημοσ.

Τους πήρα τηλέφωνο και μου είπαν μην ανησυχώ. Γι αυτό ρωτάω όσους εμφάνισε ληξιπρόθεσμους τον προηγούμενο μήνα αν συνεχίστηκε η επιδότηση τους απ το γέφυρα..

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ThanosR92 είπε

Ούτε ο ίδιος δεν την βλέπει...😂

Απλά προσπάθησα να διαγράψω την απάντηση που έδωσα καθώς εκ των υστέρων διαπίστωσα πως απάντησα σε λάθος θεμα και δεν μπόρεσα να αφαιρέσω εξ ολοκλήρου το αναφερόμενο κείμενο.Γι αυτό κι εμφανίζεται πως απάντησα χωρίς να φαίνεται η απάντηση μου.That s all.

• Like 1
Δημοσ.

Σε όσους σας ήρθε mail ότι διακόπηκε η επιδότηση, μπορείτε να μπείτε στο gov.gr και να δείτε τη καρτέλα σας η απλά έχει πέσει?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Axillefs είπε

Σε όσους σας ήρθε mail ότι διακόπηκε η επιδότηση, μπορείτε να μπείτε στο gov.gr και να δείτε τη καρτέλα σας η απλά έχει πέσει?

Σε εμένα πάντως που ΔΕΝ έχει διακοπεί η επιδότηση μπορώ να μπω κανονικά αλλά ακόμα δεν φαίνονται τα ληξιπρόθεσμα ή η ημερομηνία προσδιορισμού της ληξιπροθεσμίας και επίσης ακόμα δεν μου έχει έρθει email που να κάνει υπολογισμό της δόσης Ιουλίου. Σε άλλους με ενεργές αιτήσεις σας έχει έρθει  ;

Επεξ/σία από Giwrgosml
Δημοσ.
Στις 11/6/2021 στις 3:11 ΜΜ, Burial είπε

Μόλις με πέταξε έξω το πρόγραμμα, μου ήρθε email. Στην πλατφόρμα που μπήκα μου εμφανίζει λόγο διακοπής Ληξιπροθεσμία οφειλέτη, ενώ είχα στον λογαριασμό του δανείου μου το δεκαπλάσιο ποσό, και ενώ κάθε μήνα από την Eurobank με καθησύχαζαν ότι δεν πειράζει που φαίνομαι ληξιπρόθεσμος. Τους πήρα τώρα κ μου λένε πως είναι κάποιο προβλημα στο σύστημα κ έχουν ενημερωθεί. Έγινε κ σε κάποιον άλλο αυτό; 

Πήρες τέλος Ιουνίου το ποσό απ' το γέφυρα?

Δημοσ.
Στις 25/6/2021 στις 8:16 ΜΜ, zzouperman είπε

Ναι , μόλις μίλησα με τράπεζα και μου είπαν ότι πιθανόν να χαθεί η επιδότηση αυτό το μήνα και να πιστωθεί διπλή τον επομενο

Τέλος Ιουνίου, σου έβαλε την αναλογία του το γέφυρα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...