Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα!

Εχει έρθει σε όλους το mail Ιουλίου? 🤔

Σε εμένα ακόμη δεν ήρθε 🧐Το ίδιο και σε ένα γνωστό. Είναι το τελευταίο mail,εξάντλησα την επιδότηση.Το αναφέρω μήπως παίζει κάποιο ρόλο. Τράπεζα Πειραιώς και οι δύο.

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΤΕΛΟΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΑΣ ΕΒΑΛΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟ ΓΕΦΥΡΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΗΡΘΕ MAIL ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ?

Επεξ/σία από Axillefs
Δημοσ.
1 ώρα πριν, hlias77 είπε

Καλημέρα καλή εβδομάδα.εμένα μολις μου ήρθε. 

Και εμένα μόλις ήρθε. Ευχαριστώ,για λίγο ανησύχησα με αυτά που διαβάζω τελευταία για διακοπή επιδότησης 😟

• Like 1
Δημοσ.

Να θυμισω μονο οτι θα πρεπει οσοι πηραν επιδότηση να διατηρησουν την ενημεροτητα του δανειου για αρκετους μηνες ακομα και μετα τη ληξη γιατι αλλιώς... θα χρεωθει όλη η επιδότηση συνολικά από την εφορία οπότε προσοχη.

Δημοσ.
Στις 30/7/2021 στις 1:22 ΜΜ, Axillefs είπε

ΚΑΛΗΜΕΡΑ .

ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΒΓΗΚΑΤΕ ΕΚΤΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ, ΣΑΣ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΓΕΦΥΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΗΜΕΡΑ?

Μου έβαλαν στις 29-7 την δόση του Ιουνίου αλλά όχι και του Ιουλίου, ενώ μου είχαν πει πως θα μπει διπλή. Η δόση του Ιουλίου εμφανίζεται ληξιπρόθεσμη στο δάνειο μου.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Burial είπε

Μου έβαλαν στις 29-7 την δόση του Ιουνίου αλλά όχι και του Ιουλίου, ενώ μου είχαν πει πως θα μπει διπλή. Η δόση του Ιουλίου εμφανίζεται ληξιπρόθεσμη στο δάνειο μου.

Σου είχε έρθει mail από τη γέφυρα?

Δημοσ.
Στις 30/7/2021 στις 1:22 ΜΜ, Axillefs είπε

ΚΑΛΗΜΕΡΑ .

ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΒΓΗΚΑΤΕ ΕΚΤΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ, ΣΑΣ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΓΕΦΥΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΗΜΕΡΑ?

ναι μπήκαν τα χρήματα και για τους δυο μηνες

Δημοσ.
21 ώρες πριν, zzouperman είπε

ναι μπήκαν τα χρήματα και για τους δυο μηνες

Τη δόση του Ιουνίου τη πλήρωσες ολόκληρη?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Axillefs είπε

Τη δόση του Ιουνίου τη πλήρωσες ολόκληρη?

Η επιδότηση της δόσης του Ιουνίου μπήκε μαζί με την επιδότηση του Ιουλίου  τέλος Ιουλίου. Όλο αυτό το χρονικό διάστημα η τράπεζα δεν έκανε καμία κίνηση για την εξόφληση της δόσης παρόλο που υπήρχαν τα χρήματα στον λογαριασμό . Με το που μπήκαν τα χρήματα από την επιδότηση εξοφλήθηκε η δόση του Ιουνίου και μέρος της δόσης του Ιουλίου. Τον Ιούλιο μπήκε το 70% και μου τράβηξε ένα μικρο ποσό για την εξόφληση της δόσης του Ιουλίου αφού η τράπεζα περίμενε πρώτα να γίνει απόσβεση  το πόσο της δόσης του Ιανουαρίου που είχαμε πληρώσει στο 100% στης 1 του μηνός  και τέλος του μηνά μπήκε η επιδότηση .Τα χρήματα  εμφανίζονται και στο govgr, στη eurobank βέβαια οι δόσεις του Αυγούστου  ακόμα εμφανίζονται ληξιπρόθεσμες όπως και πριν (μόνο στην τράπεζα όχι στην πλατφόρμα ) αλλά αυτό είναι θέμα της τράπεζας αφού τραβάει τα χρήματα τελευταία εργάσιμη του μήνα.

Δημοσ.
Στις 31/7/2021 στις 7:02 ΜΜ, Axillefs είπε

Σου είχε έρθει mail από τη γέφυρα?

Όχι, μίλησα με τράπεζα και μου λένε πάλι υπάρχει κάποιο θέμα για αυτό δεν έχει μπει η δόση του Ιουλίου. Άντε να δούμε μην μας πετάξει πάλι έξω το πρόγραμμα  

Δημοσ.

Όσοι είχατε βγεί εκτός προγράμματος τον Ιούνιο είχατε όλοι δάνειο σε ξένο νόμισμα?

Εμένα με πέταξε έξω γιατί 30/6 έβαλα χρήματα στισ δέκα το πρωί και είχαν μπεί νωρίτερα και δεν βρήκαν λεφτά.

Εχει συμβεί και σε άλλον? Ακομα τρέχω.....

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Axillefs είπε

Όσοι είχατε βγεί εκτός προγράμματος τον Ιούνιο είχατε όλοι δάνειο σε ξένο νόμισμα?

Εμένα με πέταξε έξω γιατί 30/6 έβαλα χρήματα στισ δέκα το πρωί και είχαν μπεί νωρίτερα και δεν βρήκαν λεφτά.

Εχει συμβεί και σε άλλον? Ακομα τρέχω.....

εγώ σε ξένο νόμισμα το έχω και μας πέταξε έξω από λάθος της τράπεζας, καλό είναι να υπάρχουν πάντα χρήματα και σε πλεόνασμα  στον λογαριασμό τουλάχιστον όσο διαρκεί το πρόγραμμα και έξι μήνες μετά τη λήξη όπως αναφέρει η εγκύκλιος για αποφυγή τέτοιων καταστάσεων.

εύχομαι να ξεμπερδέψεις γρήγορα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, zzouperman είπε

εγώ σε ξένο νόμισμα το έχω και μας πέταξε έξω από λάθος της τράπεζας, καλό είναι να υπάρχουν πάντα χρήματα και σε πλεόνασμα  στον λογαριασμό τουλάχιστον όσο διαρκεί το πρόγραμμα και έξι μήνες μετά τη λήξη όπως αναφέρει η εγκύκλιος για αποφυγή τέτοιων καταστάσεων.

εύχομαι να ξεμπερδέψεις γρήγορα

Ευχαριστώ. Αν με κρεμάσει η eurobank για λίγες ώρες...δε θέλω να το σκέφτομαι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...