Προς το περιεχόμενο

Επανεκκίνηση Pc


katsakiorman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Kαλημέρα σας, πριν από περίπου 1 μήνα έκανα ένα format, άλλαξα ssd στο pc και έκανα και ένα καλό καθάρισμα από τότε και μετά όποτε πάω να τον ανοίξω ανάβει και μετά από 1-2 δευτερόλεπτα κλείνει μόνος του, αυτό το κάνει 5 περίπου φορές και μετά ανοίγει κανονικά, λειτουργεί νορμάλ. Μέτα το format το μόνο που άλλαξα είναι ο ssd απο 120 σε 480gb. Ξέρει κανένας τι μπορεί να προκαλέι αυτό το θέμα? 

Ευχαριστώ!

Επεξ/σία από katsakiorman
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα.

 Μπορείς να δοκιμάσεις να βγάλεις κάποιες συσκευές όπως άλλους δίσκους και να δεις αν σου κάνει το ίδιο. Τι τροφοδοτικό έχεις; Όταν λες ανάβει και σβήνει, προλαβαίνεις να μπείς στο bios, μήπως παίζει κάτι με τις θερμοκρασίες; Μήπως θέλει κάποιο καθάρισμα. Το ανεμιστηράκι του επεξεργαστή λειτουργεί; Είναι πολλα που μπορείς να κοιτάξεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

όπως λέει και ο φίλος R.E.M. είναι πολλά που πρέπει να δεις, ξεκίνα από τα απλά βγάλε ότι extra συσκευές (usb,ktlp) έχεις συνδεδεμένες πάνω και δες αν bootarei, τσέκαρε αν όλα τα καλώδια και κύριος του τροφοδοτικού είναι καλά κουμπωμένα (" ξεκούμπωσε - κούμπωσε ") όπως και τον δίσκων . αν ξεκούμπωσες μνήμες η κάρτα γραφικών για να το καθαρίσεις δοκίμασε να τις ξαναβγάλεις να φυσήξεις την εγκοπή όπως και με ένα απαλό πανάκι (ΣΤΕΓΝΌ) και απαλά πέρνα την πλευρά που κουμπώνουν στην motherboard τις κάρτας και τον μνημών, και ξαναδοκίμασε!

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...