Προς το περιεχόμενο

Splinter Cell Pandora Tomorrow

dkoum

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

POLI POROTIKO TO TERMATISA SE 4 HMERES STO NORMAL :lol:

EXEI MONO 8 PISTES :(

GRAFIKA TA IDIA ME TO 1 THA ELEGA, ALLA EXEI BELTIOSIS STIS KINISEIS

POLI KALO

PERIMENO TO EPOMENO :D :D :D

Δημοσ.

Diafono file mou, to mono pou kaneis oli tin ora einai na pyrovoleis tis lampes, na kryveis tous frourous kai na metras vimata. To teleiosa exontas katharisei mono aytous pou exoun to mikrobio, aporo loipon gia poio logo kouvalas ola afta ta koumpouria, kai poies kinhseis eides veltiomenes, oute ena spagat den kanei ase pou opos les einai kai mikro se diarkeia,tzampa to malli pou edosa...eilikrina sou arese to level me to traino??

Δημοσ.

ok , o kathenas leei tin gnomi tou, dekti einai

to level me to treno oxi idietaira mia euthia skotones dio treis tipous akouges to tilefonima kai auto itan .

oso pou eipes gia tis pistes ontos me stenaxorise to gegonos opos kai sto 1 ,oti exei liga levels mexri na to katalabo to eixa kiolas termatisei

Δημοσ.

Το παιχνίδι προσφέρει αυτό που υπόσχεται. Stealth είναι. Έχω παίξει το πρώτο και μου άρεσε πολύ (το έχω και original).

Δυστυχώς και το πρώτο ήταν μικρό. Οι τύποι σου λένε: "αν το παίξεις προσεκτικά, και εξερευνάς κάθε δωμάτιο, και...και...και...διαρκεί πολύ". Τρίχες..

Το multiplayer δυστυχώς για μας ακόμα είναι άχρηστο (με τις συνδέσεις που έχουμε)

Πάντως μου φαίνεται αδιανόητο να κυκλογορεί στις μέρες μας παιχνίδι χωρίς editor. Εδώ για το thief2 που είχε κυκλοφορήσει πριν κάτι χρόνια, βγαίνουν κάτι απίστευτες fan made mission http://www.thiefmissions.com

( Και κάτι άσχετο. Παίζω αυτές τις μέρες το XIII και πρέπει να πω ότι το παιχνιδάκι φυσάει! )

Δημοσ.

Αν και το πρώτο με είχε εντυπωσιάσει, η συνέχεια με απογοήτευσε. Εκτός βέβαια ότι πλέον έχει Multiplayer (κάτι που έλειπε από το ένα) και όντως κάποιες βελτιώσεις στις κινήσεις, ήταν yperbolik;a πολύ βασισμένο στην ιδέα "περπατάω χωρίς να με βλέπουν και βαράω όλους τους άλλους" και έλλειπαν οι πολλές πίστες μέσα σε κτίρια ξεκλειδώνοντας πόρτες. Έχεις τόσα gagdets για τις πόρτες και τα χρησιμοποιείς μόνο 3-4 φορές, ήμαρτον!!!!!!!!!!!!!!!!! Τέλος το ότι σε όλο το παιχνίδι περίπου ακολουθείς μία και μόνο διαδρομή με νευρίαζε. Τουλάχιστον στο πρώτο οι πίστες ήταν μεγαλύτερες και ήταν μέσα σε κτίρα άρα μπορούσες να εξερευνήσεις περισσότερα πράγματα...

Δημοσ.

to game einai kurile re mages gia auto pou einai, using stelth tactics and staff alla fisika den einai MGS!!!Kai safos eixe kalitera graphics pros theou!!!Apla pisteuo ena 6mino parapano gia release tha ekane tin diafora!!!My opinion!!!@@>>>>>> :twisted: :twisted: :twisted:

p.s. to ubi!!!Take some time to think, not about $$$!!!!Fucks!!!! :twisted:

Δημοσ.

Εγώ προσωπικά δεν έχω παίξει το πρώτο.Κάτι δεν μου άρεσε στην ιδέα του τύπου με τα 3 πράσινα μάτια στο κεφάλι που περνά απαρατήρητος απο παντού.Ομολογώ όμως πως το δεύτερο μέρος μου έκανε εντύπωση.Το παιχνίδι το τελείωσα σε 5 μέρες και χωρίς ξαναλέω να έχω παίξει το πρώτο μέροσ,το βρήκα αρκετά εύκολο.Τώρα το έχω ξαναξεκινήσει στο hard και μέχρι στιγμής δεν έχω δει διαφορά παρά μόνο ότι οι αντίπαλοι εξ επαφής σε σκοτώνουν ακαριαία πράγμα που αποτρέπεται εύκολα.

Σε γενικές γραμμές πάντως πολύ καλό :D

Δημοσ.

Symfonw oti to paixnidi einai poly kalo....kai to perimena pws kai pws...alla lypame tis 30 lires pou edwsa... :(

pola bugs...katarxhn den mporw na kanw load ta saved games kai prepei na kanw panta load to game apo thn arx an xasw....defteros se asxetes faseis me petaei sto desktop...an kai kleinw ola ta programata pou trexoun...ti na pw...

:( :(

Δημοσ.

to paixnidi etrexe kanonika sto pc mou

tvra gia ta 4 cd den jero rathi-dragon kai mena stin egkatastasi eixe girepsi 3 cd

Δημοσ.

εχω παίξει το πρώτο και μου άρεσε πολύ. μετά τισ πανελλήνιες θα παίξω και το 2ο και μετά θα παίξω και online. ελπίζω να τα καταφέρω γιατί η vivo έχει χάλια pings.

Δημοσ.

Δεν διαφωνώ ότι το παιχνίδι είναι καλό. Σε σχέση με το πρώτο όμως με απογοήτευσε. Περίμενα πολύ περισσότερα...

Δημοσ.

rathi-dragon, to 4o CD xrisimevei ws souver gia ton cafe i to poto pou pineis. :P

pantws paides to SC:PT einai poly kalytero gia to multiplayer mode tou. Kamia sxesi me to single player ( eidika gia tous mercs ) , paixte kai tha katalavete. Nomizw oti ekei edwsan olo to varos kai oxi sto single player.

Δημοσ.

Κι εγώ το βρίσκω ψιλοβαρετό.

Ρε παιδιά, στην πίστα που πρέπει να βρω λέει ένα κινητό ενός τύπου, έχω πάει σε κάτι δωμάτια με πολύ κάπνα που έχει πτώματα, εκεί τί κάνω;

Δημοσ.

ρε παιδια εχω κολλησει στο σημειο που μου λεει να κανω ''tap sadonos phone'' κατι τετοιο τι ακριβψς πρεπει να κανω;;;;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...