igetis Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Καλησπέρα, Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση επειδή πρώτη φορά άνοιξα dispute στο Aliexpress για ένα φορτιστή που δεν μου ήρθε. Ο πωλητής επιμένει να κλείσω το dispute και μετά να μου βάλει τα χρήματα διότι όπως λέει του κοστίζει πολλά αν το κάνει μέσα από το dispute. Επί λέξη: "When we refund during the dispute, the loss to us will be very large. We generally choose to refund when the dispute is closed. Please understand." Ξέρει κανείς τι γίνεται αν κλείσω το dispute; Θα την πατήσω ή μπορώ να ξαναζητήσω τα χρήματα αν δεν πληρώσει; Ο πωλητής είναι ο 3C Featured Store με 94,2% βαθμολογία. Επίσης έχει τρεις επιλογές: ACCEPT αν θέλω να δεχθώ τη πρόταση του πωλητή να κλείσω πρώτα το dispute και CANCEL ή UPLOAD EVIDENCE για το dispute που έχω ανοίξει. Το ποσό είναι 3€ αλλά σαν εμπειρία περισσότερο αν γνωρίζει κάποιος. Ευχαριστώ
zx1234r Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Εγώ δεν θα το εκλεινα το dispute. Αν ο άλλος δεν κάνει refund την πάτησες.
spectaculator Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Δεν θα κλείσεις το dispute. Μετά το πέρας της διορίας, αν δεν σε αποζημιώσει θα το κάνει αυτόματα το ali. Απάντα του refund όλο το ποσό και τέρμα.
TechnoState Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 ....οι μοναδικοί λόγοι, έπειτα των οποίων θα κλείσεις το dispute σου είναι: 1. Αφού βεβαιωθείς ότι έχεις πάρει πίσω τα χρήματα σου (complete full refund) 2. Παραλάβεις τελικά τον φορτιστή σου.
spectaculator Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 To aliexpress έχει γίνει χάλια. Τη μια έλαβα το προϊον μετά από 7 μήνες (φυσικά πήρα τα χρήματά μου πιο πριν μετά από dispute). Την άλλη πλήρωσα για αποστολή από ισπανία και μου έστειλε ο καραγκιώζης ο κινέζος λινκ για να πληρώσω έξτρα! Δεν πλήρωσα και το έστειλε από Κίνα τελικά (αν έρθει, θα φάει αρνητική φυσικά, αν όχι τότε dispute). Γενικά έφαγα τόσες ήττες τελευταία που δεν το σκέφτομαι πλέον ν' αγοράσω από aliexpress τίποτα. 2
kostasbm Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 εγω δεν εχω θεματα ,αγοραζω απο συγκεκριμενους πωλητες συγκεκριμενα πραγματα και το μονο θεμα ειναι η καθυστερηση που δεν ειναι καθαρα δικο τους αλλα και δικο μας θεμα λογω Ελτα. το τελευταια οσα ερχονται με Σιγκαπουρης ταχυδρομειο φτανουν στις 45-60 μερες με ταχυδρ.μεσω Ευρωπης NL ,BE πανω απο 90 μερες.........μιλαω παντα για φακελοδεματακια των 100 γρ και αξιας 10-15 ευρω
Kostasallinone Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Εάν χρησιμοποιείτε site που δίνει cashback, δύσκολα να αφήσετε το aliexpress. Το πρόβλημα είναι στα elta μιας και έχουν τα πακέτα να κάθονται, είτε έρχονται απευθείας, είτε μέσω ευρωπαϊκής χώρας.
igetis Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Αυτό έκανα. Του απάντησα ότι επειδή δεν μου εξηγεί τι εννοεί δεν πρόκειται να κλείσω το dispute αν δεν μου κάνει refund. Είμαι νέος σχετικά στο aliexpress. Και κάτι καλό: Τις προάλλες μου ήρθε δέμα των 6€ με ASC μέσα σε 14 μέρες από την παραγγελία στο Aliexpress !!! Υπάρχουν κι αυτά. Αυτοί οι πωλητές κρατιούνται και για επόμενη αγορά, εννοείται.
igetis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Τελικα όλα καλά. Το Aliexpress αυτόματα δέχθηκε το dispute και μου επέστρεψε τα χρήματα. Feedback δεν θα βάλω. Δεν μ αρέσει να βάζω αρνητική βαθμολογία. Αν μου έρθει τελικά το δεματάκι τι κάνω; Μιλάμε για ποσό 2,29€ επιστροφή
visualizer Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Τίποτα να μην κανεις..Εγω ακόμα περιμένω εναμιση μηνα κατι πραγματακια που εχω παραγγειλει και ακομα να φανουν.
igetis Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Ομοιοπαθής. Περιμένω ακόμα δυο δεματάκια από τον Αύγουστο. Όταν πάω να κάνω dispute μου λέει να περιμένω έως 6/11 και 12/11 το άλλο που λήγουν. Τόσο πολύς χρόνος χρειάζεται;
Salvation81 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, igetis είπε Ομοιοπαθής. Περιμένω ακόμα δυο δεματάκια από τον Αύγουστο. Όταν πάω να κάνω dispute μου λέει να περιμένω έως 6/11 και 12/11 το άλλο που λήγουν. Τόσο πολύς χρόνος χρειάζεται; Λογο κορονοιου διπλασιαστηκαν οι χρονοι απλα, λογικο ειναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα