Alkis1012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Καλησπέρα Έχω ένα Samsung J5 του 2017 το οποίο απενεργοποίησα γιατί έπρεπε να πετάξουμε με το αεροπλάνο. Όταν μετά το ενεργοποίησα στο τηλέφωνο βγήκε μία μαύρη οθόνη με το μήνυμα "Το τηλέφωνο ειναι κρυπτογραφημένο για ασφάλεια "και ένα κουτάκι να βάλω ένα κωδικο. Τον βάζω και βγαίνει ένα ακόμη κουτάκι και μου ζητά επαλήθευση και εκεί νεκρώνει και δεν ανοίγει πληκτρολόγιο να βάλω εκ νέου κωδικό. Υπ'όψιν δεν έχω κάνει κάποια ρύθμιση για κάτι τέτοιο Καμιά ιδέα από κάποιον ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
zx1234r Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Μήπως κόλλησες κανένα ιό και στο restart ενεργοποιήθηκε? Δοκίμασες reset από το recocery boot? Υπόψιν ότι θα χάσεις τα αρχεία σου σε αυτή τη περίπτωση. Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2020 από zx1234r 1
koutsis Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Alkis1012 είπε Καλησπέρα Έχω ένα Samsung J5 του 2017 το οποίο απενεργοποίησα γιατί έπρεπε να πετάξουμε με το αεροπλάνο. Όταν μετά το ενεργοποίησα στο τηλέφωνο βγήκε μία μαύρη οθόνη με το μήνυμα "Το τηλέφωνο ειναι κρυπτογραφημένο για ασφάλεια "και ένα κουτάκι να βάλω ένα κωδικο. Τον βάζω και βγαίνει ένα ακόμη κουτάκι και μου ζητά επαλήθευση και εκεί νεκρώνει και δεν ανοίγει πληκτρολόγιο να βάλω εκ νέου κωδικό. Υπ'όψιν δεν έχω κάνει κάποια ρύθμιση για κάτι τέτοιο Καμιά ιδέα από κάποιον ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Για ιός μου φαίνεται. Κάνε επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων.
Alkis1012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και όλα εντάξει. Ευχαριστώ για την βοήθεια.
zx1234r Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 6 ώρες πριν, Alkis1012 είπε Έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και όλα εντάξει. Ευχαριστώ για την βοήθεια. Δες ομως από το ιστορικό του play store ποια εφαρμογή περίεργη κατέβασες και πες μας για να ξέρουμε.
Vista32 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Δεν έχει να κάνει με ιό. Feature στις τελευταίες εκδόσεις android σε Samsung συσκευές είναι, που στην προκειμένη περίπτωση έφαγε κόλλημα. https://www.samsung.com/nz/support/mobile-devices/how-do-i-decrypt-my-phone-with-encrypted-security-notice/
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 15 ώρες πριν, Alkis1012 είπε Καλησπέρα Έχω ένα Samsung J5 του 2017 το οποίο απενεργοποίησα γιατί έπρεπε να πετάξουμε με το αεροπλάνο. Όταν μετά το ενεργοποίησα στο τηλέφωνο βγήκε μία μαύρη οθόνη με το μήνυμα "Το τηλέφωνο ειναι κρυπτογραφημένο για ασφάλεια "και ένα κουτάκι να βάλω ένα κωδικο. Τον βάζω και βγαίνει ένα ακόμη κουτάκι και μου ζητά επαλήθευση και εκεί νεκρώνει και δεν ανοίγει πληκτρολόγιο να βάλω εκ νέου κωδικό. Υπ'όψιν δεν έχω κάνει κάποια ρύθμιση για κάτι τέτοιο Καμιά ιδέα από κάποιον ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Εγω το βάζω σε λειτουργία πτήσης.και γενικά σπάνια το σβήνω.
EMMANOUIL9557 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Στις 4/9/2020 στις 8:56 ΜΜ, Alkis1012 είπε Καλησπέρα Έχω ένα Samsung J5 του 2017 το οποίο απενεργοποίησα γιατί έπρεπε να πετάξουμε με το αεροπλάνο. Όταν μετά το ενεργοποίησα στο τηλέφωνο βγήκε μία μαύρη οθόνη με το μήνυμα "Το τηλέφωνο ειναι κρυπτογραφημένο για ασφάλεια "και ένα κουτάκι να βάλω ένα κωδικο. Τον βάζω και βγαίνει ένα ακόμη κουτάκι και μου ζητά επαλήθευση και εκεί νεκρώνει και δεν ανοίγει πληκτρολόγιο να βάλω εκ νέου κωδικό. Υπ'όψιν δεν έχω κάνει κάποια ρύθμιση για κάτι τέτοιο Καμιά ιδέα από κάποιον ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Καλησπέρα επειδή το ίδιο έπαθα κι εγώ (με το sumsung j7 2017), ο κωδικός είναι αυτός που βάζουμε για να ξεκλειδώσει το κινητό και αν δεν έχεις κωδικό αλλά έχεις μοτίβο (όπως στην περίπτωσή μου) πρέπει να μεταφράσετε το μοτίβο σε αριθμούς!!! ΜΗΝ!!! πηγαίνετε κατευθείαν στην επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, είναι κρίμα να χάσετε όλα τα αρχεία και τις εφαρμογές σας. ελπίζω αυτό να βοηθήσει.. 3 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα