geomalliv Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Καλησπέρα σε όλους, θα τρέξω Δευτέρα και σε κατάστημα της Εθνικής αλλά λέω μήπως δω σήμερα κάποια απάντηση που να με διαφωτίσει! Σάββατο 14:00 ήμουν με φίλο για καφέ και ήθελε να του αγοράσω κάτι απο Κίνα οπότε είπε θα μου στείλει λεφτά να του κάνω την αγορά! (σημ. και εγω και ο φιλος μου εχουμε λογαριασμο ΕΤΕ) μπαινει απο κινητο στο ebanking της εθνικης μου μεταφερει 25€. αφαιρουνται απο το υπολοιπο του, φαινονται στην κινηση του ως εξοδα. πριν τη μεταφορα ειχα περιπου 15-16€ μεσα στον δικο μου λογαριασμο. οταν μπηκα εκεινη την ωρα να δω αν μπηκαν ειδα μονο 16€ στο υπολοιπο. μετα απο 2-3 λεπτα φάνηκαν στην κινηση του δικου μου λογαριασμου σαν εσοδα, αλλα και παλι δεν μπηκε τιποτα στο διαθεσιμο υπολοιπο μου!. σκεφτηκα οτι μπορει να bugαρε το συστημα και ειπα να πληρωσω τον καφε με την καρτα που εχω στον λογαριασμο μηπως ξεκολλησει. απο 16 που ειχα πηγαν 12,70 (που πληρωσα τον καφε 3,30) από τοτε εμεινε στο 12,70. παρατηρωντας πιο προσεκτικα ειδα οτι εχω λογιστικο υπολοιπο 34€ και δεσμευσεις 21.30€ (ακριβώς η διαφορα 34-12.70) αλλα ακόμα και το εμβασμα να ηταν στις δεσμευσεις παλι κατι δεν παει καλα γιατι το εμβασμα ηταν 25. καμία ιδέα; ευχαριστω για καθε απαντηση!
SabotazNic Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Και γιατί δεν παίρνεις τηλ στην ετε αντί να τρέχεις αύριο σε κατάστημα?
geomalliv Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 17 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Και γιατί δεν παίρνεις τηλ στην ετε αντί να τρέχεις αύριο σε κατάστημα? πηρα που να τους παρει!! και μου ειπαν οτι πρεπει να παω σε καταστημα
Salvation81 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Μηπως χρωσταγες καπου 21ε και περιμεναν να μπουν για να στα παρουν;
geomalliv Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Όχι ρε παιδιά έναν απλό ταμιευτήριου έχω για χαρτζιλίκι γιατί τώρα θα πάω φοιτητής. Πάνω από 50€ το δίμηνο δεν ξοδεύω Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2020 από geomalliv
afantos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Οι κινήσεις δεν ενημερώνονται άμεσα, αν μεσολαβεί και ΠΣΚ καθυστερούν ακόμα περισσότερο, πήγαινε στο κατάστημα αλλά από Τρίτη, αύριο λογικά θα έχει περαστεί και θα είσαι οκ.
Erezioner Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Όπως λέει ο φίλος παραπάνω από Δευτέρα Τρίτη θα φανούνε, πιο πολύ λόγο ΣΚ.
geomalliv Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 20 λεπτά πριν, afantos είπε Οι κινήσεις δεν ενημερώνονται άμεσα, αν μεσολαβεί και ΠΣΚ καθυστερούν ακόμα περισσότερο, πήγαινε στο κατάστημα αλλά από Τρίτη, αύριο λογικά θα έχει περαστεί και θα είσαι οκ. 8 λεπτά πριν, Erezioner είπε Όπως λέει ο φίλος παραπάνω από Δευτέρα Τρίτη θα φανούνε, πιο πολύ λόγο ΣΚ. Όταν είναι το.εμβασμα μεταξύ ίδιας τράπεζας δεν υπάρχει άμεση ανταπόκριση;;; Εγώ έτσι ήξερα
Salvation81 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 6 λεπτά πριν, geomalliv είπε Όταν είναι το.εμβασμα μεταξύ ίδιας τράπεζας δεν υπάρχει άμεση ανταπόκριση;;; Εγώ έτσι ήξερα Και εγω αυτο ξερω 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα