metalliord Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 από την αγάπη μου για τη heavy metal μουσική
Dimitris_1988 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Παντού ως giorgos147 θα με βρεις(εκτος youtube και Skype). Απλά δεν υπάρχει αιτίτα που μπήκε το 147. Α! οκ τότε...
andreas_g Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 andreas------> ονομα!!!!!!!! _g------> επιθετο!!!!!! Τι πρωτοτυπο το ε?:o:o:p:p:p Skatoprama: Το καλυτερο nick ever και η καλυτερη περιγραφη ever!!!!!!!!! :lol::p
EstellePr Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 andreas------> ονομα!!!!!!!!_g------> επιθετο!!!!!! Τι πρωτοτυπο το ε?:o:o:p:p:p Skatoprama: Το καλυτερο nick ever και η καλυτερη περιγραφη ever!!!!!!!!! :lol::p 'Οπως επείσης και το δικό μου!! Estelle----> όνομα Pr.......----> επίθετο. Καλύτερο απ' το Skatoprama?? Crapbag!! :mrgreen:
EstellePr Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Estelle, γαλλικό ή καμία σχέση; Σαν όνομα, ναι. Και γαλλικά μιλάμε. Κατα τ' άλλα.. Αν έχει κανένα αρβανιτοχώρι η Γαλλία.. Απο εκεί κατάγομαι!
tritonas00 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Απτο synth(αρμονιο-πληκτρα-οπως θελετε πειτε το...lol)που λεγεται triton. 1
andreas_g Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Καλύτερο απ' το Skatoprama?? Crapbag!! :mrgreen: Τωρα που το λες και το παρατειρω και το Crapbag ειναι καλη φαση αλλα σαν το Skatoprama εχει!!!!:lol::lol::p:p Επαθα σοκ() οταν το ειδα πρωτη φορα.......λεω........αν ειναι δυνατον..........ψοφωντας παραλληλα στα γελια ενοοιτε!!!!!:lol:
mimidon Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Άντε και εγώ... Ψευδόνυμο από τους κολλητούς μου, επειδή ήμουν πάντα σε υπερένταση -κυρίως ώρες άκυρες, 4-5 το πρωί) και έκανα /έλεγα ακατάλυπτες κινήσεις - πράγματα... Από Δημήτρης -> Μίμης + Υπνοστεντόν (πάρε κανένα μήπως και ηρεμήσεις, είσαι λες και παίρνεις ναρκωτικά, κτλ :-p) = μιμιντόν..!
arxaggelos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 από την αντίστοιχη ελληνική λέξη γιατί κάποιος πρέπει να προσέχει τις ψυχές των insomniacs...
ilona Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 'Οπως επείσης και το δικό μου!!: κ το δικο μ (Ιλόνα)...
ankorf Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 ανκορφ το αν απο το ονομα Αντωνης και το κορφ απο το επιθετο Κορφιατης ειναι και ευηχο !!!!
EstellePr Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 ανκορφ το αν απο το ονομα Αντωνης και το κορφ απο το επιθετο Κορφιατης ειναι και ευηχο !!!! Κορφιάτης???? Μένεις και Μενίδι????
kpartsi Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 k -> Κώστας partsi -> Παρτσινέβελος (όλοι μου οι φίλοι από το γυμνάσιο με φωνάζουν Πάρτσι )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα