Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, cabdik είπε

ΥΓ  επισης δεν δινεις πληροφοριες, για τι ψυγειο ενδιαφερεσαι..? μικρο μεγαλο? προκειται για το σπιτι σου, για εξοχικο..? με τι μπατζετ ψαχνεις?   500-1000€...?  θες εξωτερικη βρυση? πλατυ- βαθυ..? 

Για εντοιχισμό το θέλω, περίπου Υ:180  Π:55, για το εξοχικό, δεν με νοιάζει η βρύση, μπάτζετ μην πάθω κ κανά σοκ

Επεξ/σία από zoranb
  • Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, zoranb είπε

Για εντοιχισμό το θέλω, πεσίπου Υ:180  Π:55, για το εξοχικό, δεν με νοιάζει η βρύση, μπάτζετ μην πάθω κ κανά σοκ

αυτο εννοουσα στο προηγουμενο ποστ...!!  

αλλα υπαρχει και αυτο  https://www.skroutz.gr/s/19965401/Samsung-Ψυγειοκαταψύκτης-NoFrost-A-RB3VRS100WW-EO.html  στα ιδια περιπου χρηματα.. 

ολα NOfrost.  

αν εχεις θεμα στο υψος, την πατησες............. κατω απο 180cm, τα βλεπω ακριβοτερα......!!!! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, zoranb said:

Για εντοιχισμό το θέλω, περίπου Υ:180  Π:55, για το εξοχικό, δεν με νοιάζει η βρύση, μπάτζετ μην πάθω κ κανά σοκ

Οι τιμές και η ποικιλία έχουν γίνει περίεργες λόγω κορωνοϊού,
αν και τα εντοιχιζόμενα πάντα ήταν ιδιαίτερα σε ποικιλία και τιμή

κανονικά κοιτάς αυτά (με μια επιφύλαξη επειδή το skroutz κάνει και λάθη στην ταξινόμηση)
https://www.skroutz.gr/c/404/psigeia/f/6111_349410_366230_483831/entoichizomeno-eos-55-cm-171-180-cm-No-Frost.html?order_by=pricevat&order_dir=asc&visible_manufacturers=30%2C28%2C45%2C81%2C6846%2C96%2C191%2C100
ωστόσο αν δε σε ικανοποιούν οι έτοιμοι συνδυασμοί ψυγειοκαταψύκτη
μπορείς να συνδυάσεις τη μια πάνω και την άλλη από κάτω
χωριστή συσκευή συντήρησης και χωριστή συσκευή κατάψυξης
(με άθροισμα το ύψος 180 που θες).

υγ: δεν έχει νόημα αν εγώ έχω μια μάρκα,  η τεχνολογία είναι αυτή, σε ΠΜ να σου πω για να σου τη λύσω την απορία

Επεξ/σία από KoreanW
  • Super Moderators
Δημοσ.
6 minutes ago, zoranb said:

Μου κάνει εντύπωση ύπαρξη της αυτόματης απόψυξης! Σίγουρα υπάρχει τέτοια λειτουργία;

rxUUM8sS30XQOk8EGpWx-awTC5cNClJnm7I8pyl0

Με το συμπάθειο ρε συ zoranb, αλλά που ζεις? Από το 1994 είμαι με No-Frost ψυγείο και λογικά θα υπήρχαν και πιο πριν...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 22/9/2020 στις 5:02 ΜΜ, KoreanW είπε

τί είναι το no frost;
ένας χρονοδιακόπτης που κάνει αυτόματη απόψυξη σε τακτικά διαστήματα μέσα στη μέρα
και μια φτερωτή με την οποία διαχέει την ψύξη

Πάνω σε αυτήν την τοποθέτηση αναρωτήθηκα.

Ποιά μάρκα/μοντέλο no frost εχεις εσύ;

Επεξ/σία από zoranb
Δημοσ.
15 ώρες πριν, zoranb είπε

Cadbik: Εντοιχισμένο ψάχνω ε!

εντοιχισμενο.... δεν σημαινει οτι θα το τσιμεντωσεις στον τοιχο..........!!!!!!   

απλα χωραει σε ενα κουτι. αν οι διαστασεις του κουτιου ειναι 180χ60  τοτε ψαχνεις ψυγειο  κατω απο 180χ60 ....!!!    γιατι πολυ απλα... μεγαλυτερα ΔΕΝ χωρανε στο κουτι.....!!!!    

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, cabdik είπε

εντοιχισμενο.... δεν σημαινει οτι θα το τσιμεντωσεις στον τοιχο..........!!!!!!   

απλα χωραει σε ενα κουτι. αν οι διαστασεις του κουτιου ειναι 180χ60  τοτε ψαχνεις ψυγειο  κατω απο 180χ60 ....!!!    γιατι πολυ απλα... μεγαλυτερα ΔΕΝ χωρανε στο κουτι.....!!!!    

Εντοιχισμένο σημαίνει πως στη πόρτα του υπάρχει η δυνατότητα να μπαίνει υλικό (μελαμίνη, msg, ξύλο κλπ) όπως αυτό με το οποίο έχει δημιουργηθεί η υπόλοιπη κουζίνα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, zoranb είπε

Εντοιχισμένο σημαίνει πως στη πόρτα του υπάρχει η δυνατότητα να μπαίνει υλικό (μελαμίνη, msg, ξύλο κλπ) όπως αυτό με το οποίο έχει δημιουργηθεί η υπόλοιπη κουζίνα.

παλια μοδα.....!!!  εχεις μεινει πισω......!!! 

τωρα με τα INOX, και τα χρωματιστα ψυγεια, εγω βλεπω και λιγοστευουν αυτα τα μοντελα.....!!!!!  ασε που θα ειναι και ακριβοτερα..!   οποτε δεν βλεπωτον λογο πλεον να μιλας για εντοιχιζομενο ψυγειο..........!!!! 

Επεξ/σία από cabdik
Δημοσ.
5 minutes ago, cabdik said:

παλια μοδα.....!!!  εχεις μεινει πισω......!!! 

τωρα με τα INOX, και τα χρωματιστα ψυγεια, εγω βλεπω και λιγοστευουν αυτα τα μοντελα.....!!!!!  

κοίτα, παλιά μόδα δεν είναι,
μόδα είναι τα χρωματιστά ψυγεία και οι inox προσόψεις που πλέον βλέπεις να τις βάζουν και στα πλυντήρια πιάτων

αλλά όταν θέλουμε να μιλάμε για εντοιχιζόμενη κουζίνα και να εννοούμε αυτό που λέμε,
οι συσκευές θα είναι εντοιχιζόμενες και όχι ελεύθερες

διαφορετικά  θα κοροϊδεύαμε τους  εαυτούς μας και θα παίρναμε από ελεύθερες συσκευές σε inox,
θα τις βάζαμε ανάμεσα στα κουτιά των ντουλαπιών
και voilà εντοιχιζόμενη...

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, KoreanW είπε

κοίτα, παλιά μόδα δεν είναι,
μόδα είναι τα χρωματιστά ψυγεία και οι inox προσόψεις που πλέον βλέπεις να τις βάζουν και στα πλυντήρια πιάτων

αλλά όταν θέλουμε να μιλάμε για εντοιχιζόμενη κουζίνα και να εννοούμε αυτό που λέμε,
οι συσκευές θα είναι εντοιχιζόμενες και όχι ελεύθερες

διαφορετικά  θα κοροϊδεύαμε τους  εαυτούς μας και θα παίρναμε από ελεύθερες συσκευές σε inox,
θα τις βάζαμε ανάμεσα στα κουτιά των ντουλαπιών
και voilà εντοιχιζόμενη...

κοιταξες τις τιμες των εντοιχιζομενων...........??????

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 minutes ago, cabdik said:

κοιταξες τις τιμες των εντοιχιζομενων...........??????

και λοιπόν;

ναι τα μεταξωτά βρακιά,
αλλά εκτός αυτού

ο ορισμός της εντοιχιζόμενης κουζίνας αλλάζει μόνο αν βαφτίσουμε το κρέας ψάρι; κ δε νομίζω...

Επεξ/σία από KoreanW

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...