Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά,

εχω εναν υπολογιστη και μέχρι τωρα δεν έπαιζα καθόλου παιχνίδια.

Δεν ειναι οτι πιο φρέσκο αλλα θέλω να παίζω κανενα GTA V/ Five m κανενα μανατζερακι και fall Guys που έχουν κολλήσει ολοι. Μέχρι τώρα να τονίσω δεν έχω κάρτα γραφικών και οταν πηγαινα να δοκιμασω να μπω στο GTA V/ Five M κολλουσε (δεν εμπαινα σχεδον στο game) και ανέβαινε η χρήση της CPU στο 100% και καληνυχτα σας μετά.

Έχω λοιπον....

1) Intel Ι5 6500 @ 3200 (Skylake) 

2) Motherboard Gigabyte B250M DS3H CF 

3) 16gb RAM (2 dim X 8gb) Corsair Value Select στα 2133Mhz που για καποιο λογο ΔΕΝ παιζουν Dual Channel παρα μονο σε διπλανα σλοτ

4) SSD υπαρχει πανω 512gb

5) Τροφοδοτικο που δεν θυμαμαι μαρκα 450 watt (αν φτάσει σε περιπτωση αγορας κάρτας γραφικων)

τι προτείνετε να κανω? να τον σουταρω να φτιαξω κατι καινουριο η να αγορασω κατι να τον σουλουπώσω για να παιξω κανενα παιχνιδάκι?

Αναλυση οθονης μου 1920Χ1080

Σας ευχαριστω προκαταβολικα

Επεξ/σία από InsertCoinToJoi
Δημοσ.
1 ώρα πριν, InsertCoinToJoi είπε

Καλησπέρα παιδιά,

εχω εναν υπολογιστη και μέχρι τωρα δεν έπαιζα καθόλου παιχνίδια.

Δεν ειναι οτι πιο φρέσκο αλλα θέλω να παίζω κανενα GTA V/ Five m κανενα μανατζερακι και fall Guys που έχουν κολλήσει ολοι. Μέχρι τώρα να τονίσω δεν έχω κάρτα γραφικών και οταν πηγαινα να δοκιμασω να μπω στο GTA V/ Five M κολλουσε (δεν εμπαινα σχεδον στο game) και ανέβαινε η χρήση της CPU στο 100% και καληνυχτα σας μετά.

Έχω λοιπον....

1) Intel Ι5 6500 @ 3200 (Skylake) 

2) Motherboard Gigabyte B250M DS3H CF 

3) 16gb RAM (2 dim X 8gb) Corsair Value Select στα 2133Mhz που για καποιο λογο ΔΕΝ παιζουν Dual Channel παρα μονο σε διπλανα σλοτ

4) SSD υπαρχει πανω 512gb

5) Τροφοδοτικο που δεν θυμαμαι μαρκα 450 watt (αν φτάσει σε περιπτωση αγορας κάρτας γραφικων)

τι προτείνετε να κανω? να τον σουταρω να φτιαξω κατι καινουριο η να αγορασω κατι να τον σουλουπώσω για να παιξω κανενα παιχνιδάκι?

Αναλυση οθονης μου 1920Χ1080

Σας ευχαριστω προκαταβολικα

Με μια μεταχειρισμένη των 100 θα είσαι υπερκομπλε. Πχ gtx 1060, rx570

Σε καινούργια με 150€ https://www.skroutz.gr/s/21305106/MSI-GeForce-GTX-1650-Super-4GB-Ventus-XS-OC-V809-3294R.html

και με παραπάνω https://www.skroutz.gr/comparelists/55?compare=20764922,21480849

Το τροφοδοτικό αν είναι σχετικά νέο κι επώνυμο αρκεί. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να πάρετε μία από τις κάρτες που προτείνονται από πάνω. Φτάνει να έχει μνήμη τουλάχιστον 4GB, ιδανικά 6 γιατί τρώει πολύ το GTA. Κατά τα άλλα είναι τζετ το σύστημα, και το τροφοδοτικό να μας πείτε.

Επεξ/σία από Τέρης Α.
  • Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...