darkpsyelf Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Μετακόμισα πρόσφατα σε σπίτι το οποίο έχει άσπρα πλακάκια παντού εκτός απο το υπνοδωμάτιο. Προσπαθώ να το έχω όσο πιο πολύ στην πένα γίνεται παρόλα αυτά απότι φαινεται όσο και να σφουγγαρίσω υπάρχουν παντού μαύρα σημάδια απο παντόφλες, η απο φορές που πάτησα νερά και μεταφέρθηκαν έτσι τα οποία δεν βγαίνουν όσο δυνατά και αν σφουγγαρίσω με καυτό νερό και καθαριστικό για πλακάκια...Έχει κανείς να μου προτείνει κάτι;
darkpsyelf Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε Χλωρίνη; Εννοείς την κλασική χλωρίνη; Είπα να δοκιμάσω ένα άλλο καθαριστικό μιας και δεν αντέχω την μυρωδιά της χλωρίνης μέσα σε μια μικρή γκαρσονιέρα. Λες να κάνει δουλειά;
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Χλωρίνη με άρωμα. Λογικά θα κάνει.Αλλά τα μαυρα απο τις λαστιχένιες παντόφλες είναι λάστιχο που τρίφτηκε στο πλακάκι.
darkpsyelf Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε Χλωρίνη με άρωμα. Λογικά θα κάνει.Αλλά τα μαυρα απο τις λαστιχένιες παντόφλες είναι λάστιχο που τρίφτηκε στο πλακάκι. Οκ θα πάω να παρω χλωρίνη να δω. Όχι δεν ειναι το λάστιχο. Είναι σκόνη είναι ξεκάθαρο. Η απο παππούτσια καμιά φορά που πατάω όταν μπαίνω μέσα και βιάζομαι να κάνω κάτι, μου φαίνεται πολύ περίεργο η σκόνη απο τα παππούτσια να μην φεύγει με το σφουγγάρισμα λολ.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Αν ο προηγούμενος ήταν βρωμιάρης, όσο και να καθαρίσεις δεν θα καταφέρεις τίποτα. Με συνεργείο ίσως...
SB_1957 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, darkpsyelf είπε Μετακόμισα πρόσφατα σε σπίτι το οποίο έχει άσπρα πλακάκια παντού εκτός απο το υπνοδωμάτιο. Προσπαθώ να το έχω όσο πιο πολύ στην πένα γίνεται παρόλα αυτά απότι φαινεται όσο και να σφουγγαρίσω υπάρχουν παντού μαύρα σημάδια απο παντόφλες, η απο φορές που πάτησα νερά και μεταφέρθηκαν έτσι τα οποία δεν βγαίνουν όσο δυνατά και αν σφουγγαρίσω με καυτό νερό και καθαριστικό για πλακάκια...Έχει κανείς να μου προτείνει κάτι; Από αυτά που λες μάλλον το πλακάκι είναι πορώδες με αποτέλεσμα να ποτίζει με ό,τι πέσει/στάξει πάνω του, οπότε ακόμη και αν καθαρίσει με χλωρίνη θα είναι προσωρινό! Μας έβαλε ο εργολάβος στο μπάνιο πριν από 30 χρόνια ένα πλακάκι άσπρο, στενόμακρο χωρίς λεία επιφάνεια, για να μη γλυστράει και είχαμε παρόμοιο πρόβλημα. Μόνο με χλωρίνη ή τρίψιμο με cif καθάριζε αλλά μόλις πατούσες λερωνόταν αμέσως! 1
velociraptoras Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 cif ή viakal το αφήνεις πάνω λίγη ώρα και μετά σφουγγαρίζεις. χλωρίνη δοκίμασε την παχύρευστη που δεν έχει πολύ έντονη μυρωδια 1
darkpsyelf Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 56 λεπτά πριν, cacofonix-3 είπε Αν ο προηγούμενος ήταν βρωμιάρης, όσο και να καθαρίσεις δεν θα καταφέρεις τίποτα. Με συνεργείο ίσως... Όταν μπήκα στο σπίτι ήταν στην πένα και είχε μείνει και άλλος πιο πριν. 13 λεπτά πριν, SB_1957 είπε Από αυτά που λες μάλλον το πλακάκι είναι πορώδες με αποτέλεσμα να ποτίζει με ό,τι πέσει/στάξει πάνω του, οπότε ακόμη και αν καθαρίσει με χλωρίνη θα είναι προσωρινό! Μας έβαλε ο εργολάβος στο μπάνιο πριν από 30 χρόνια ένα πλακάκι άσπρο, στενόμακρο χωρίς λεία επιφάνεια, για να μη γλυστράει και είχαμε παρόμοιο πρόβλημα. Μόνο με χλωρίνη ή τρίψιμο με cif καθάριζε αλλά μόλις πατούσες λερωνόταν αμέσως! Δεν ξέρω πάντως όταν μπηκα στο σπίτι και ενω είχε μείνει και άλλος πιο πριν ήταν πεντακάθαρο όλο για αυτο εχω σκαλώσει. Αγόρασα cif και χλωρίνη, για να δούμε.
ougxar Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, darkpsyelf είπε Μετακόμισα πρόσφατα σε σπίτι το οποίο έχει άσπρα πλακάκια παντού Καλη τυχη
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, ougxar είπε Καλη τυχη Και το δικό μου άσπρα πλακάκια έχει, αλλά ήταν επί 20 χρόνια στην πένα. Βέβαια, δεν έχω γατιά, σκυλιά, μπαίνω (έμπαινα μάλλον γιατί νοικιάστηκε) ξυπόλητος, και δεν φέρνω επισκέπτες.
fredd0 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, cacofonix-3 είπε Και το δικό μου άσπρα πλακάκια έχει, αλλά ήταν επί 20 χρόνια στην πένα. Βέβαια, δεν έχω γατιά, σκυλιά, μπαίνω (έμπαινα μάλλον γιατί νοικιάστηκε) ξυπόλητος, και δεν φέρνω επισκέπτες. ε αμα ειναι να γινεις αντικοινονας (μη πω μπακουρι αγα_ητος) χεστο, βαλε καφε πλακακια 😁 1
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, fredd0 είπε ε αμα ειναι να γινεις αντικοινονας (μη πω μπακουρι αγα_ητος) χεστο, βαλε καφε πλακακια 😁 Απλά προσέχω ποιους βάζω στον προσωπικό μου χώρο. Με τους βρωμιάρηδες, μπορώ να βρεθώ στην ταβέρνα. Ξέρεις, το ότι δεν είναι λευκό, δε σημαίνει ότι δεν λερώνεται... Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2020 από cacofonix-3
CONAN_ Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Ξύδι . Απο τα καλύτερα καθαριστικά, και σε ορισμένες περιπτώσεις και απο χλωρίνη. Για δύσκολη βρωμια ριξε στον λεκε και αστον μερικες ωρες. Θα εκπλαγεις απο το αποτελεσμα Ενημερωτικά εχει ο Σκλαβενίτης πεντόλιτρο ξύδι πολυ φτηνό .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα