26ska Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Μην περιμένεις να πληρωθείς πριν τους δύο μήνες φιλε...Εχεις παει από τον ΟΑΕΔ να δώσεις παρόν στην ημερομηνία που σου είπαν;Και εγώ έκανα τις αιτήσεις μέσα Αυγούστου. Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2020 από 26ska
tsioulak Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 19 ώρες πριν, Boubis1411 είπε Αυτό ρωτάω πως καταλαβαίνω ότι έχει εγκριθεί; δεν έχω ιδέα δεν πήρα ποτέ ταμείο.... Μηδέν!!! Τούμπα είμαι εγώ. Πως παίρνεις χαμπάρι ότι έγινε εξέταση της αίτησης; Θα μπεις στο σύστημα του ΟΑΕΔ, θα πας στις αιτήσεις και θα δεις την κατάσταση της αίτησης σου. 1
Boubis1411 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, tsioulak είπε Θα μπεις στο σύστημα του ΟΑΕΔ, θα πας στις αιτήσεις και θα δεις την κατάσταση της αίτησης σου. Μπήκα δεν γράφει τίποτα. Άρα πάω από εκεί Δευτέρα και τους τα σπάω να ηρεμήσουν.
tsioulak Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, Boubis1411 είπε Μπήκα δεν γράφει τίποτα. Άρα πάω από εκεί Δευτέρα και τους τα σπάω να ηρεμήσουν. Να μην γράφει τίποτα είναι σχεδόν αδύνατον (σημαίνει ότι δεν υπάρχει στο σύστημα η αίτηση σου), μάλλον κάτι δεν βρήκες σωστά. 1
Boubis1411 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, tsioulak είπε Να μην γράφει τίποτα είναι σχεδόν αδύνατον (σημαίνει ότι δεν υπάρχει στο σύστημα η αίτηση σου), μάλλον κάτι δεν βρήκες σωστά. Ε δεν γράφει. Γράφει μόνο ότι έγινε η αίτηση αυτό εννοώ. Κάθε Παρασκευή πληρώνουν αυτοί; Θα πάω από εκεί Δευτέρα... Όσοι μένετε κοντά θα ακούσετε φωνές. Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2020 από Boubis1411
futurewinter67 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Δλδ για να φανταστώ/καταλάβω με τη σειρά μου οι αιτήσεις ''ηλεκτρονικά'' είναι για τα μάτια του κόσμου αφού πάλι δεν εξετάζονται αυτόματα από έναν κεντρικό υπολογιστή αλλά μία μία από ανθρωπινο δυναμικό. Μην τυχον γνωρίζει κανείς σε λάθος αίτηση τι γίνεται? Έκανα την αίτηση και ξέχασα να ανεβάσω τα συνημμένα, (καταγγελία σύμβασης και συναφή) )αλλά δεν επιτρέπει να την ακυρώσω.. Άρα λέτε να περιμένω μηνες και να μου πουνε να την κανω πάλι κτλ? μην έχει καμιά ιδέα κάποιος?
tsioulak Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 10 ώρες πριν, futurewinter67 είπε Δλδ για να φανταστώ/καταλάβω με τη σειρά μου οι αιτήσεις ''ηλεκτρονικά'' είναι για τα μάτια του κόσμου αφού πάλι δεν εξετάζονται αυτόματα από έναν κεντρικό υπολογιστή αλλά μία μία από ανθρωπινο δυναμικό. Μην τυχον γνωρίζει κανείς σε λάθος αίτηση τι γίνεται? Έκανα την αίτηση και ξέχασα να ανεβάσω τα συνημμένα, (καταγγελία σύμβασης και συναφή) )αλλά δεν επιτρέπει να την ακυρώσω.. Άρα λέτε να περιμένω μηνες και να μου πουνε να την κανω πάλι κτλ? μην έχει καμιά ιδέα κάποιος? Θα πας σε ένα ΚΠΑ2 του ΟΑΕΔ και θα σου καταθέσεις τα χαρτιά. 1
futurewinter67 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, tsioulak είπε Θα πας σε ένα ΚΠΑ2 του ΟΑΕΔ και θα σου καταθέσεις τα χαρτιά. Να φανταστώ εννοείς να τους καταθέσω τα 2 χαρτιά που δεν επισύναψα στην ηλεκτρονική αίτηση.. (αλλά το πρόβλημα όλων φαντάζομαι είναι από που θα πάρουμε μία απάντηση ότι είναι οκ η αίτηση. Δλδ ο φίλος παραπάνω, η και οι υπολοιποι, κάνουμε αίτησεις και π.χ. τον νοέμβριο θα μας πούνε ''κυριε είναι λάθος η αίτηση, πρέπει να την ξανακάνετε?) 🙄
primeragt Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 8 λεπτά πριν, futurewinter67 είπε Να φανταστώ εννοείς να τους καταθέσω τα 2 χαρτιά που δεν επισύναψα στην ηλεκτρονική αίτηση.. (αλλά το πρόβλημα όλων φαντάζομαι είναι από που θα πάρουμε μία απάντηση ότι είναι οκ η αίτηση. Δλδ ο φίλος παραπάνω, η και οι υπολοιποι, κάνουμε αίτησεις και π.χ. τον νοέμβριο θα μας πούνε ''κυριε είναι λάθος η αίτηση, πρέπει να την ξανακάνετε?) 🙄 Αν παρέλθει το 60ημερο και η αίτηση δεν είναι ολοκληρωμένη ότι και να κάνεις δεν θα έχεις δικαίωμα ταμείου. Οπότε πήγαινε στον ΟΑΕΔ και κάνε επιτόπου είτε συμπλήρωμα είτε νέα αίτηση. 1
futurewinter67 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 48 λεπτά πριν, primeragt είπε Αν παρέλθει το 60ημερο και η αίτηση δεν είναι ολοκληρωμένη ότι και να κάνεις δεν θα έχεις δικαίωμα ταμείου. Οπότε πήγαινε στον ΟΑΕΔ και κάνε επιτόπου είτε συμπλήρωμα είτε νέα αίτηση. Το γνωρίζω αυτό, εξού και ό λόγος της ερώτησής μου/απορίας μου.. Αλλά ρωτάω γενικότερα, πως δλδ, και για όσους κάνουν σωστά τις αιτήσεις τους, πως θα γνωρίζουν ότι δεν έχει πρόβλημα η αίτηση? γιατι ετσι όπως αντιλαμβάνομαι στο δια τάυτα όλοι θα πρέπει να παμε στον οαεδ για να δουμε τι γινεται... οπότε ποιος ο λογος της ηλεκτρ.αιτησης?
primeragt Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Όταν είχα πάει εγώ στον ΟΑΕΔ μόνος μου την έκανα σε ένα pc για το κοινό που είχαν. Απλά στον υπάλληλο την επιβεβαίωσα και έδωσα τα γραπτά δικαιολογητικά στο χέρι να μπουν σε φάκελο. 1
futurewinter67 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, primeragt είπε Όταν είχα πάει εγώ στον ΟΑΕΔ μόνος μου την έκανα σε ένα pc για το κοινό που είχαν. Απλά στον υπάλληλο την επιβεβαίωσα και έδωσα τα γραπτά δικαιολογητικά στο χέρι να μπουν σε φάκελο. ..οπότε είχε άμεση πρόσβαση ο υπάλληλος προφανώς μέσω p.c. , την είδε και την επιβεβαίωσε, και όχι απλά να είδε πως έγινε δεκτή και σου είπε ''οκ εγινε δεκτή'. Το λέω επειδή και ηλεκτρονικά σου γράφει πως έγινε δεκτή, αλλά το γράφει ασχέτως αν είναι σωστή.
primeragt Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 8 λεπτά πριν, futurewinter67 είπε ..οπότε είχε άμεση πρόσβαση ο υπάλληλος προφανώς μέσω p.c. , την είδε και την επιβεβαίωσε, και όχι απλά να είδε πως έγινε δεκτή και σου είπε ''οκ εγινε δεκτή'. Το λέω επειδή και ηλεκτρονικά σου γράφει πως έγινε δεκτή, αλλά το γράφει ασχέτως αν είναι σωστή. Την επιβεβαίωσε ο ίδιος ότι ήταν σωστή. 1
tsioulak Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 8 ώρες πριν, futurewinter67 είπε Να φανταστώ εννοείς να τους καταθέσω τα 2 χαρτιά που δεν επισύναψα στην ηλεκτρονική αίτηση.. (αλλά το πρόβλημα όλων φαντάζομαι είναι από που θα πάρουμε μία απάντηση ότι είναι οκ η αίτηση. Δλδ ο φίλος παραπάνω, η και οι υπολοιποι, κάνουμε αίτησεις και π.χ. τον νοέμβριο θα μας πούνε ''κυριε είναι λάθος η αίτηση, πρέπει να την ξανακάνετε?) 🙄 Ναι. Και όταν έχει κάποια έλλειψη η ηλεκτρονική αίτηση σε παίρνουν τηλέφωνο λίγο καιρό αφού την έχεις κάνει και σου ζητάνε τα extra χαρτιά.
Petros100000 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Καλημερα σας Αν μπορει κάποιος να με βοηθήσε! εκανα αίτηση για επίδομα ανεργιας 2/9 και πληρωθηκα 16/9 ενός μήνα επίδομα Αναφέρει χαρακτηριστικά ότι το επίδομα είναι από 2/9-1/10 Ποτε να περιμενω την επόμενη πληρωμη; Γνωρίζει κανείς?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα