Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 27/9/2021 στις 9:24 ΜΜ, kallonos είπε

Στο συμβόλαιο αναγράφονται οι χώρες, και συνήθως δεν είναι απεριόριστα αλλά 1500/1600 λεπτά.

Το συμβολαιο που μπορω να το βρω?

Κανοντας ανανεωση μου εστειλαν σμσ με οτι μου παρεχεται και απλα το πατησα και εκανα αποδοχη

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μπορείς να πας πάλι στο link που σου έδωσαν για να κάνεις αποδοχή, εκεί έχει και το link για να κατεβάσεις το συμβόλαιο

Δημοσ.

Έβαλα το ΖΤΕ ZXHN H267A στη πρίζα, γιατί μου ήρθε μήνυμα ότι αύριο ενεργοποιείται η υπηρεσία. Οι κωδικοί για root λειτουργούν κανονικά. Πολύ καλό modem μου φαίνεται, αλλά θα δείξει και όταν ενεργοποιηθεί η γραμμή. 

Δημοσ.

Άσχετο με το θέμα.  Δεν έχουμε ίντερνετ παίρνω από τον πεθερπ από κάτω και λείπει τη  Κρήτη έχει 50αρα μπαίνω μέσα στο ρουτερ και βλέπω την γραμμή λες και έχει γίνει 100αρα καθοδικη 103374 kbps

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε εσάς που έκαναν την προσφορά με 23 ευρώ έχετε μήπως και κάποιο συμβόλαιο κινητής;

Εγώ ήμουν στο φοιτητικό adsl24 με 18 ευρώ και είχα και καρτοκινητό. Στην διετία έληξε και τώρα πληρώνω 20 και κάτι ευρώ για 24άρα.

Τηλεφωνικά μου έκαναν προσφορά στα 27 ευρώ για vdls50άρα χωρίς απεριόριστα. Δηλαδή χειρότερη προσφορά από αυτή της ιστοσελίδας τους!

και οι υπάλληλοι από το τηλ. κέντρο ήταν πολύ επιθετικοί, ήθελαν με το ζόρι να κάνω αποδοχή τηλεφωνικά ενώ τους είπα ότι θα το σκεφτώ.

Επεξ/σία από The_Judas
Δημοσ.

Ναι και εγώ αυτό βλέπω τώρα, είναι καλή τιμή.  23 ευρώ έχει την 50άρα και 26 την 100άρα η νόβα.

Απλά δεν γνωρίζω πόσο αργεί η διαδικασία και αν υπάρχει διαθεσιμότητα. Οι πιο πολλοί πάροχοι τώρα δεν έχουν στην ιστοσελίδα τους τέτοια υπηρεσία. Σου λένε θα σε πάρουμε τηλέφωνο για πληροφορίες.

Επίσης δεν έχει περάσει κανένας οπτική ίνα στην πολυκατοικία μου και φοβάμαι κάπως την διαδικασία. Είναι και περίεργος και ο διαχειριστής και δεν ξέρω αν θα το εγκρίνει.

Δημοσ.

Εγώ πληρώνω 23 ευρώ στην Nova για 100άρα, φοιτητική προσφορά, χωρίς δωρεάν κλήσεις.

Είναι καινούργιο πρόγραμμα, και δεν νομίζω να το διαφημίζουν. Εγώ το έμαθα τυχέως όταν πήρα τηλέφωνο τέλη Οκτωβρίου στο τοπικό κατάστημα και ρώτησα για τιμές. Τετάρτη 20 Οκτωβρίου υπέγραψα για μεταφορά, Τετάρτη 27 Οκτωβρίου ενεργοποιήθηκε η γραμμή.

Ζω σε παλιά πολυκατοικία, χωρίς δίκτυο οπτικής ίνας, και παίρνω ολόκληρη την ταχύτητα ανεξαρτήτως, + έπεσε το ping μου σε online παιχνίδια. Προτείνεται 1000%.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ για την απάντηση. Οπότε λογικά αν δεν υπάρχει οπτική θα βάζουν vdsl. Θα τους πάρω και εγώ ένα τηλέφωνο.

υγ: Τελικά ρώτησα και αυτό που βάζουν είναι fiber  μέχρι την καμπίνα και όχι μέχρι μεσα στο σπίτι. 

Επεξ/σία από The_Judas
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...