kinitos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) λοιπον το pc1 της υπογραφης παιζει κανονικα καθε μερα cod mw ολα φουλ 2k και fps 95-120 επαιζε το fortnite ολα σχεδον τερμα εκτος shadows και 2k fps 100-144 αλλα ολα οκ σημερα μετα απο καιρο fortnite και εχω fps 0-144 αν κουνας το ποντικι γυρω γυρω πας και μεχρι 0 σερνεται αν πας ευθεια εισαι οκ το θεμα ειναι οτι στο παρελθον ειχα βαλει το wwz απο επικ και αλλο ενα που εδινε δωρεαν αν θυμαμαι καλα ενα far cry 3 η 4 και εκει σερνεται οταν λεμε σερνεται κολλαει δεν παιζεις κανεις scroll αριστερα δεξια σε φαση 0-60-0-100-0-30 fps καμια ιδεα? drivers bios windows updated Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2020 από kinitos
Τέρης Α. Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Άλλο ποντίκι έχετε; Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2020 από Τέρης Α.
kinitos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 δεν ειναι το ποντικι .μιλαμε για αλλο κολλημα μιας και οντως κατα τυχη εχει μπει αλλο ποντικι αλλα μιας και παιζει οτι αλλο game απροβληματιστα
Xristaras12 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 ξηλώνεις τον gpu driver με DDU και τον περνάς πάλι για αρχή.
kinitos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 θα το ξανακανω αν και δεν απεδωσε τελευταια φορα
Aris_ Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 δες τι γίνεται στα processes task manager οταν κανει τα 0 frames
kinitos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 θυμισε μου αν μπορω να το καταγραψω αυτοματα μιας και γινεται στιγμιαια και πρεπει να εισαι μεσα στο παιχνιδι. βεβαια το περιεργο ειναι οτι γινεται μεσα απο τα παιχνιδια της επικ και μονο ολα τα αλλα πανε σφαιρα
kinitos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 μιας και ειχα καιρο να δω τι παιζει (τρεχω ολη μερα) λοιπον πηγα να δοκιμασω και τελικα μεσα στο μενου ουτε καν στο παιχνιδι κουνας το ποντικι παει σχεδον 0 βλεπεις στην παρενθεση 34-144 φπς αν κουνας το ποντικι κανει το ιδιο σε γρηγορο ρυθμο ..... αν πας να παιξεις απλα δεν παιζεις .... καθαρισα drivers και μπηκαν νεοι αλλα τιποτα
paravatis Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Μου ακούγεται σα να τρέχει κάτι μαζί με το παιχνίδι που γονατίζει το σύστημα. Κάνενα anti-malware/virus, system task, EPIC updater κλπ. το έχω αντιμετωπίσει πολύ παλιά με steam που εγκαθιστούσε updates ενώ έπαιζα counterstrike. Θεωρώ πως AMD scheduler είναι εγκατεστημένος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα