vagstef Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Στις 5/10/2020 στις 7:58 ΠΜ, panostza είπε Ε τότε κάνεις λάθος. Δεν υποστηρίζεται OTP στο internet banking μέσω mail. Και καμία ελληνική τράπεζα νομίζω (αν και επιφυλάσσομαι καθώς δεν έχω σε όλες internet banking). Λοιπόν, σε κάθε οθόνη για OTP που βγάζει όταν πας να πληρώσεις κάτι πχ λογαριασμό έχει μια λιστα με SMS και email για το που θες να πάει ο κωδικός. Εγώ σαν χρήστης το βλέπω, αν δεν δουλέυει είναι δικό τους θέμα, να μην το είχαν. Πως γίνεται να λες ότι κάνω λάθος για κάτι που το βλέπω με τα μάτια μου;
panostza Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 8 ώρες πριν, vagstef είπε Λοιπόν, σε κάθε οθόνη για OTP που βγάζει όταν πας να πληρώσεις κάτι πχ λογαριασμό έχει μια λιστα με SMS και email για το που θες να πάει ο κωδικός. Εγώ σαν χρήστης το βλέπω, αν δεν δουλέυει είναι δικό τους θέμα, να μην το είχαν. Πως γίνεται να λες ότι κάνω λάθος για κάτι που το βλέπω με τα μάτια μου; Πραγματικά θα με τρελάνεις. Κάνε μεταφορά από λογαριασμό σε λογαριασμό από το internet banking ή μια πληρωμή που χρειάζεται και στείλε μου screenshot ότι σου δίνει και δυνατότητα email. ΜΟΛΙΣ δοκίμασα 3 συναλλαγές και δεν τη δίνει.
Hapatingo Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Το otp με email υπάρχει μόνο στις αγορές με κάρτα.
musan Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Κανω bump γιατι υποτιθεται οτι η αλλαγη κινητου που στελνονται τα OTP (ελπιζω να εννοει ολα τα OTP, οχι μονο για συναλλαγες με την πιστωτικη) ειναι δεδομενο οτι γινεται απο το site. Αυτο ειναι που μου απαντησαν σε μηνυμα και ειδα να το αναφερουν και σε αλλους χρηστες: Spoiler Οποτε θεωρητικα μπορει να αλλαχτει το κινητο σε ενα οποιοδηποτε. Το εχει κανει κανενας επιτυχως η ειδατε να κλειδωνει ο λογαριασμος μιας και φαινεται οτι αυτο ειναι ενα απο τα χομπι της Εθνικης.
teller Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Παίδες, καλησπέρα. Για να μην ανοίγω νέο θέμα... μπορεί κανείς να φτιάξει μια συναλλαγή με τέτοιο τρόπο, ώστε να "γλιτώσει τη φασαρία" με το OTP? Έχω Eurobank. /edit: OK, γίνεται για μεταφορές χρημάτων σε λογαριασμούς εντός τραπέζης (Eurobank δηλ), ορίζοντας Έμπιστο Δικαιούχο τον εκάστοτε έμπορο/eshop κλπ. Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2021 από teller
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα