KOSTASTAM Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Καλησπέρα στην παρέα. Έχω δει σε μερικά βίντεο με αλλαγή μπουζί σε διάφορα αμάξια που βάζουν ένα λαδάκι πάνω στο καινούργιο το μπουζί πριν το βιδώσουν. Μήπως γνωρίζει κανείς τι λαδάκι είναι αυτό;
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 2 λεπτά πριν, KOSTASTAM είπε Καλησπέρα στην παρέα. Έχω δει σε μερικά βίντεο με αλλαγή μπουζί σε διάφορα αμάξια που βάζουν ένα λαδάκι πάνω στο καινούργιο το μπουζί πριν το βιδώσουν. Μήπως γνωρίζει κανείς τι λαδάκι είναι αυτό; Μηχανής.Στο σπείρωμα εννοείς έτσι; Δεν είμαι σίγουρος αν είναι καλό γενικότερα αυτό.Αν το σφίγγεις σωστά,δυναμόκλειδο/θερμοκρασία,δεν θα πρέπει να έχεις πρόβλημα να το ξεβιδωσεις 2
KOSTASTAM Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Ναι στο σπείρωμα. Άρα είναι για να μπορείς να το ξεσφίξεις εύκολα την επόμενη φορά απ'ότι κατάλαβα ετσί;
meletis_m Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 36 λεπτά πριν, KOSTASTAM είπε Καλησπέρα στην παρέα. Έχω δει σε μερικά βίντεο με αλλαγή μπουζί σε διάφορα αμάξια που βάζουν ένα λαδάκι πάνω στο καινούργιο το μπουζί πριν το βιδώσουν. Μήπως γνωρίζει κανείς τι λαδάκι είναι αυτό; Σε κανένα συνεργείο δεν εχω δει να το κάνουν . Εάν ρυθμίσεις στο δυναμοκλειδο όσο ροπή δίνει ο κατασκευαστής δεν πιστεύω να αντιμετωπίσεις προβλημα
thanasisxask Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 2 ώρες πριν, KOSTASTAM είπε Ναι στο σπείρωμα. Άρα είναι για να μπορείς να το ξεσφίξεις εύκολα την επόμενη φορά απ'ότι κατάλαβα ετσί; Αν το σφίξεις όσο προβλέπεται δεν χρειάζεται να βάλεις τίποτα. Άμα βάλεις λάδι δεν θα κάνει τίποτα γιατί εκεί πιάνει πολύ υψηλές θερμοκρασίες (υπάρχουν ειδικά compound με γραφίτη τα οποία είναι για υψηλές θερμοκρασίες)
Stam53 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Γράσο χαλκού ή αλουμινίου ίσως για καλύτερη αγωγιμότητα γείωσης. Δεν νομίζω να είναι απαραίτητο ή έστω χρήσιμο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα