mihawk88 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Καλησπέρα, Ζω με την οικογένεια μου στο ενοίκιο, σε ένα χρόνο λήγει το συμβόλαιο του σπιτιού και έχω συμφωνήσει με τον ιδιοκτήτη να φύγω τότε.. Όμορφα και ωραία. Ως εδώ όλα καλα Όμως, εν όψη ιδιοκατοικησης του, θέλει να έχει κάποια πράγματα "ετοιμα" και ανακαινισμενα, πχ πόρτες παράθυρα ίσως τέντες κτλ. Μου είπε ότι κατά καιρούς θα φέρνει μάστορες στο σπίτι, ενώ είμαι ήδη μέσα, Ειναι σωστό αυτό; δε νομίζω. Ευχαριστώ
Tario Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Νομίζω μπορεί να το κάνει. Δεν είμαι και σίγουρος. Σίγουρα πρέπει να είσαι παρόν όταν θα έρχεται να μαστορεύει. Δε γίνεται πχ να του αφήνεις κλειδί ή να του ανοίγεις και να φεύγεις. Δε δικαιούται να μπαίνει χωρίς την παρουσία σου. 2
mihawk88 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Ευχαριστώ για την συμβουλή. "Δικαιούμαι" να επικαλεστώ μείωση στο ενοίκιο; έτσι άκουσα αλλά αμφιβάλω αν ισχύει.
SPYRER_007 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ...Αντε να το δειχνει σε κανα ενοικοιαστη και αυτο αμα του ανοίξεις την πορτα......που στην δικια σου περιπτωση δεν υπαρχει. Εχεις υπογραψει κανα τετοιο ορο στο συμβολαιο?????????????? Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2020 από SPYRER_007 4
SB_1957 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 49 λεπτά πριν, mihawk88 είπε Καλησπέρα, Ζω με την οικογένεια μου στο ενοίκιο, σε ένα χρόνο λήγει το συμβόλαιο του σπιτιού και έχω συμφωνήσει με τον ιδιοκτήτη να φύγω τότε.. Όμορφα και ωραία. Ως εδώ όλα καλα Όμως, εν όψη ιδιοκατοικησης του, θέλει να έχει κάποια πράγματα "ετοιμα" και ανακαινισμενα, πχ πόρτες παράθυρα ίσως τέντες κτλ. Μου είπε ότι κατά καιρούς θα φέρνει μάστορες στο σπίτι, ενώ είμαι ήδη μέσα, Ειναι σωστό αυτό; δε νομίζω. Ευχαριστώ Ως ενοικιαστής και ως ιδιοκτήτης που νοικιάζει σου λέω ΟΧΙ! Δεν θα το δεχόμουν ως ενοικιαστής και δεν θα το ζητούσα ως ιδιοκτήτης! Άλλο να έρθει τεχνίτης να διορθώσει κάτι που χάλασε και άλλο να έρχονται για να κάνουν ανακαίνιση! 3 1
Zengar Zombolt Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) αμα δεν θες δεν μπαινει κανεις μεσα οσο το νοικιαζεις και εισαι σωστος θα σου μπαινουν τωρα μεσα μαστορες φασαρια θα στα κανουν μεσα @#$#@$% ολα σκονες, χωματα, βρωμιες κλπ και εσυ θα τα εισπνέεις ολα. η σοβαρη μειωση ενοικιου για οσο γινονται οι κατασκευες η πες του ακυρο Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2020 από Zengar Zombolt
SilentVoice Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Φυσικά και μπορείς να το αρνηθείς! Το μόνο που δικαιούται ο ιδιοκτήτης από την στιγμή που το νοικιάζεις, είναι να μπορεί Προγραμματισμένα να έρθει 1 φορά τον μήνα για επίβλεψη 5 λεπτά. Θα του πεις απλά ότι δεν έχεις χρόνο για μαστορέματα-καθάρισμα και επειδή έχεις πράγματα μέσα δεν είσαι σε θέση να δεχτείς μαστορέματα. Θα επικαλεστεις την ψυχική σου ηρεμία. Αν θέλει, τον τελευταίο μήνα ίσως τον αφήσεις να κάνει κάποιες μικρές αλλαγές. Ίσως του δώσεις μισό νοίκι τον τελευταίο μήνα αν θέλει. Επειδή έρχεται χειμώνας, αν είναι κάτι που θα σε 'βολέψει' , προτίμησε το.
tutuyo Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Μόνο και μόνο λόγω κορονοιου στην θέση σου θα αρνιομουν κατηγορηματικά 2
SilentVoice Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 1 λεπτό πριν, tutuyo είπε Μόνο και μόνο λόγω κορονοιου στην θέση σου θα αρνιομουν κατηγορηματικά Ισχύει!
cthulhucarbide Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δεν υπάρχει κανένας λόγος να τον αφήσεις να κάνει μαστορέματα στο σπίτι σου. Όταν φύγεις ας κάτσει 2-3 βδομάδες να κάνει ό,τι θέλει, δεν θα πάθει και τίποτα
Joshua21 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, mihawk88 είπε Καλησπέρα, Ζω με την οικογένεια μου στο ενοίκιο, σε ένα χρόνο λήγει το συμβόλαιο του σπιτιού και έχω συμφωνήσει με τον ιδιοκτήτη να φύγω τότε.. Όμορφα και ωραία. Ως εδώ όλα καλα Όμως, εν όψη ιδιοκατοικησης του, θέλει να έχει κάποια πράγματα "ετοιμα" και ανακαινισμενα, πχ πόρτες παράθυρα ίσως τέντες κτλ. Μου είπε ότι κατά καιρούς θα φέρνει μάστορες στο σπίτι, ενώ είμαι ήδη μέσα, Ειναι σωστό αυτό; δε νομίζω. Ευχαριστώ Το "σωστό" σηκώνει πολύ συζήτηση... Τώρα αν θέλεις να μάθεις αν είναι νόμιμο δεν έχεις παρά να διαβάσεις το συμφωνητικό της μίσθωσης, αν δεν γράφει κάτι τέτοιο τότε δεν είσαι υποχρεωμένος να δεχτείς κάτι τέτοιο.
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Για να βιάζεται τοσο πολύ μουφα ιδιοκατοίκηση μου μυρίζει. 3
k_w_t Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Για να βιάζεται τοσο πολύ μουφα ιδιοκατοίκηση μου μυρίζει. Ειναι κλασσικο κολπο το ιδιοκατοικηση.. Εβγαλε ο ιδιοκτητης την πεθερα μου για ιδιοκατοικηση 8 μηνες πριν ληξει το συμβολαιο . Εβαλε στο taxis στην λυση συμβολαιου στα σχολια την διακοπη συμβολαιου λογο ιδιοκατοίκησης και μας επερνε τηλεφωνο γιατι το καναμε αυτο... 5 μηνες μετα δεν εχει μπει κανενας μεσα..... Και καλα το καιγοταν να μεινει..... Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2020 από k_w_t
mihanikos1 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δλδ αν δεν ήταν να φύγεις και σε έπερνε μια μέρα και σου έλεγε αποφάσισα να αλλάξω κουφώματα η να βάλω τέντες θα έλεγες όχι; θα απαντήσω μόνος μου, θα δεχοσουν γιατί είναι κάτι που θα ήταν για όφελος σου. Τώρα γιατί να αρνηθείς; αν όλα τα χρόνια η συνεργασία σας ήταν καλή γιατί να μην τον εξυπηρετήσεις, άσχετα τι θέλει να κάνει με το σπίτι μετά.
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 11 λεπτά πριν, mihanikos1 είπε Δλδ αν δεν ήταν να φύγεις και σε έπερνε μια μέρα και σου έλεγε αποφάσισα να αλλάξω κουφώματα η να βάλω τέντες θα έλεγες όχι; θα απαντήσω μόνος μου, θα δεχοσουν γιατί είναι κάτι που θα ήταν για όφελος σου. Τώρα γιατί να αρνηθείς; αν όλα τα χρόνια η συνεργασία σας ήταν καλή γιατί να μην τον εξυπηρετήσεις, άσχετα τι θέλει να κάνει με το σπίτι μετά. Γιατι να αναστατωθεί ο ενοικιαστής για κάτι που δεν έχει όφελος; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα