Προς το περιεχόμενο

Gaming Monitors News/Comparison

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο HDR τείνουν να γίνουν ισάξιες οι δύο τεχνολογίες. Το πρόβλημα είναι στο burn-in και στο κόστος για τις OLED.

• Like 1
  • Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
30 minutes ago, pirmen56 said:

και να παίζει κατάλληλα HDR demos.

μου έφυγε ο καφές παναθεμα σε..

δωσε τουλάχιστον 60-70€ και πάρε κανα καλο UHD HDR demo disc aka spears για να βλέπς και να θαυμάζς το HDR στο repeat γιατι το πιο πιθανό ειναι οτι με αυτό θα μείνεις.. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, prefuse είπε

μου έφυγε ο καφές παναθεμα σε..

δωσε τουλάχιστον 60-70€ και πάρε κανα καλο UHD HDR demo disc aka spears για να βλέπς και να θαυμάζς το HDR στο repeat γιατι το πιο πιθανό ειναι οτι με αυτό θα μείνεις.. 

Χαίρομαι που σε 'κανα να γελάσεις. Όταν ανέφερα σοβαρά HDR demos(σαν αυτά της Jennifer Gala) και σου θύμισα το τωρινό SDR χάλι των ταινιών με HDR ίχνη. Όπως στα πατατάκια που γράφει η συσκευασία "μπορεί να περιέχει ίχνη ξηρών καρπών" . Ίσα ίσα για να δικαιολογηθεί ο HDR τίτλος και να μην ξυνίσουν συγκεκριμένα target groups καταναλωτών.

Ξέρω ότι εύχεσαι να μείνουν εκεί για πάντα κολλημένα τα πράγματα. Έτσι σκέφτονταν κάποτε και οι κάτοχοι plasma. Αλλά η τεχνολογία προχωράει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, pirmen56 said:

Χαίρομαι που σε 'κανα να γελάσεις. Όταν ανέφερα σοβαρά HDR demos(σαν αυτά της Jennifer Gala) και σου θύμισα το τωρινό SDR χάλι των ταινιών με HDR ίχνη. Όπως στα πατατάκια που γράφει η συσκευασία "μπορεί να περιέχει ίχνη ξηρών καρπών" . Ίσα ίσα για να δικαιολογηθεί ο HDR τίτλος και να μην ξυνίσουν συγκεκριμένα target groups καταναλωτών.

Ξέρω ότι εύχεσαι να μείνουν εκεί για πάντα κολλημένα τα πράγματα. Έτσι σκέφτονταν κάποτε και οι κάτοχοι plasma. Αλλά η τεχνολογία προχωράει.

φχαριστώ αλλα κερνάς καφέ...μου έπεσε..

θεμα αισθητικης ειναι φιλε, οχι τεχνολογιας.. και εχουν αναλυθεί τα θεματα του hdr στον κινηματογραφο απο τους ιδιους τους επαγγελματίες.. λες να το κατανοήσεις καποτε;

τωρα οι νεες γενιές κάγκουρο "σκηνοθετών" φελλων τυπου Michael Bay κτλ εκει ναι, θα δεις HDR που θα φτάνει στα όρια του rec2020 καθως το κοινο/average joe, ειναι ή θα ειναι, λογο "εκπαίδευσης" στα oversaturated games και HFR soap opera effect, ιδιας αισθητικης. Το εχω εξηγήσει τουλάχιστον 3-4 φορες..γιατι..

Spoiler

Εγώ δεν εύχομαι τίποτα, παντελώς αδιάφορό μου είναι, όπως και οι ταινίες όλων αυτών των ατάλαντων διεκπεραιωτικών σκηνοθετών.

Επεξ/σία από prefuse
Δημοσ.
Στις 5/6/2025 στις 11:35 ΠΜ, Psycho_Warhead είπε

Σκέφτομαι να πάω στο PG32UCDMR(Το νέο με το DP 2.1) για το καλύτερο PPI και τα 240Hz μιας και παίζω CoD, BF κλπ αλλά θα πέσω 10 ίντσες και το σκέφτομαι..Θα δω..

btw είναι glossy ή semi glossy?

To xg32ucwg είναι glossy πάντως

Δημοσ.
32 minutes ago, Inler said:

Ναι Γερμανικό Άμαζον.

Όντως. Για μένα ρίξε παραγγελία. Αξίζει. Αν σε καλύπτει απόλυτα το UW είναι άψογη περίπτωση. Λιγο πάνω από την QDOLED Alienware αλλά και γω στη θέση σου θα πήγαινα προς LG (+ AMAZON).

Δημοσ.

Έχω ρίξει την LG στα 700€ και την Alienware AW3225QF used like new στα 760€ δεν ξέρω και οι 32 μου φαίνονται πολλές για 55εκ απόσταση θα κουράζεται το μάτι να περιστρέφεται γύρω γύρω.

Το ultrawide για να πω την αλήθεια όπως και το curved ίσα ίσα που με ενοχλούν.

Θα αποφασίσω ποια θα πληρώσω από Δευτέρα.

• Like 1
Δημοσ.
1 minute ago, Inler said:

Έχω ρίξει την LG στα 700€ και την Alienware AW3225QF used like new στα 760€ δεν ξέρω και οι 32 μου φαίνονται πολλές για 55εκ απόσταση θα κουράζεται το μάτι να περιστρέφεται γύρω γύρω.

Το ultrawide για να πω την αλήθεια όπως και το curved ίσα ίσα που με ενοχλούν.

Θα αποφασίσω ποια θα πληρώσω από Δευτέρα.

Καλές αγορές όπως και να χει. ☝️

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...