Προς το περιεχόμενο

Gaming Monitors News/Comparison

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Inler είπε

Έχω ρίξει την LG στα 700€ και την Alienware AW3225QF used like new στα 760€ δεν ξέρω και οι 32 μου φαίνονται πολλές για 55εκ απόσταση θα κουράζεται το μάτι να περιστρέφεται γύρω γύρω.

Το ultrawide για να πω την αλήθεια όπως και το curved ίσα ίσα που με ενοχλούν.

Θα αποφασίσω ποια θα πληρώσω από Δευτέρα.

https://www.rtings.com/monitor/tools/compare/lg-34gs95qe-b-vs-dell-alienware-aw3225qf/56054/46677

το lg εχει 800r κυρτοτητα ,δεν ξερω κατα ποσο σε ενοχλει 

48 λεπτά πριν, kostiger είπε

TCL unveils 57-inch curved ultrawide gaming monitor featuring 120 Hz, 8K x 2K and 1,200 nits mini-LEDs - NotebookCheck.net News https://share.google/l7ceXPfOee8B2bEL8

θα θελει 5090 sli αυτο :P

• Haha 1
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Inler είπε

Έχω ρίξει την LG στα 700€ και την Alienware AW3225QF used like new στα 760€ δεν ξέρω και οι 32 μου φαίνονται πολλές για 55εκ απόσταση θα κουράζεται το μάτι να περιστρέφεται γύρω γύρω.

Το ultrawide για να πω την αλήθεια όπως και το curved ίσα ίσα που με ενοχλούν.

Θα αποφασίσω ποια θα πληρώσω από Δευτέρα.

Προσωπικά βρίσκω το curvature των woled πολύ έντονο. Αυτό των qd-oled είναι πιο ομαλό οπότε το προτιμώ. Αλλά νομίζω ότι στα 55cm είσαι για 27αρα. Στην μεν 34αρα θα στρίβεις το κεφάλι αριστερά δεξιά, στην δε 32 πάνω κάτω. Τι μέγεθος έχει το γραφείο σου?

• Like 1
Δημοσ.

music_lover δεν θυμάμαι ακριβώς μέγεθος γραφείου αλλά απόσταση ματιών από οθόνη τέρμα πίσω είναι κάπου εκεί 55-60εκ.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τιμιοτατο ,αλλα ρε aoc μια βαση της προκοπης δεν μπορουσες να βαλεις?

Μια εταιρια να βγαλει glossy mini led δεν υπαρχει?

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 4
Δημοσ.
1 ώρα πριν, akoinonitos είπε

Μια εταιρια να βγαλει glossy mini led δεν υπαρχει?

Αν θέλετε glossy κύριε μόνο LG ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. Ότι καλύτερο.

• Like 1
  • Haha 3
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, just_a_dude είπε

Αν θέλετε glossy κύριε μόνο LG ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. Ότι καλύτερο.

43 ίντσες όμως είναι too much

Εδω αρκετοί φοβούνται την 32αρα

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, firepc είπε

43 ίντσες όμως είναι too much

Εδω αρκετοί φοβούνται την 32αρα

42. Εννοείται δεν είναι για όλους η τηλεόραση για monitor. 

Πιο πολύ πλάκα έκανα στον συμφορουμητη

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, just_a_dude είπε

42. Εννοείται δεν είναι για όλους η τηλεόραση για monitor. 

Πιο πολύ πλάκα έκανα στον συμφορουμητη

εσυ εισαι ευχαριστημένος? σκέφτηκες ποτέ να κατέβεις?

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, firepc είπε

εσυ εισαι ευχαριστημένος? σκέφτηκες ποτέ να κατέβεις?

πάρα πολύ. Όχι, ούτε για μια στιγμή δεν έχω σκεφτεί να κατέβω ιντσες. Αλλά έχω χώρο και παίζω μόνο single player, κυρίως third person. Σε multi, ειδικά σε first person, δεν ξέρω κατά πόσο θα έχεις καλό περιφερειακό awareness σε τόσο μεγάλη οθόνη.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απίστευτο το AOC Q27G40XMN χωρίς τα bugs. Τεράστια πρόοδος κάθε χρόνο. Λογικό η νοτιοκορεατική μαφία να μην τα θέλει στην Ευρώπη και δη μέσα στα μαγαζιά να συγκρίνονται με τα θεοποιημένα προϊόντα τους. Ιδίοις όμασι, πέρα από συγκριτικά πληρωμένων ή εμπαθών youtubers. 

Κρίμα για το firmware. Κρίμα για την περικοπή ακόμα και βασικών χαρακτηριστικών(dp 1.4) προκειμένου να κρατηθούν κάτω από τα 300$ ώστε να αποφύγουν την παγίδα "με λίγο ακόμα πας OLED"(λες και έχουμε όλοι ίδιες προτεραιότητες). Κρίμα και για το MU που βγάζει χρωματικές μετρήσεις αλλά αντ' άλλων(βλέπε avg de2000) και επιμένει να προσθέτει το processing lag του LD στο συνολικό lag.

Επεξ/σία από pirmen56
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό. Ειδικά οι τηλεοράσεις έχουν πολύ μικρή βάση, δεν έχουν την κολώνα που έχουν τα monitors. Εγώ την έχω με τα ποδαράκια στο γραφείο και είναι 5 πόντους από τον τοίχο έτσι και αλλιώς.

Επεξ/σία από just_a_dude

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...