Προς το περιεχόμενο

Gaming Monitors News/Comparison

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
14 ώρες πριν, @ngelos είπε

Ποια η άποψη σας για την Samsung QN90F 43'' ; Λέω να την πάρω για να αντικαταστήσω την LG C2 που έπαθε burn-in .
Την θέλω για monitor στον υπολογιστή. 

Δοκίμασες να μιλήσεις με την lg? Κοιτα μήπως στην αλλάξουν 

• Like 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Tambas91 είπε

Δοκίμασες να μιλήσεις με την lg? Κοιτα μήπως στην αλλάξουν 

Είχα μιλήσει με την LG όταν την πήρα γιατί φοβόμουν για burn-in και τους ρώτησα αν θα έχω πρόβλημα με τη χρήση που την ήθελα. Μου απάντησαν ότι αποκλείεται να πάθει burn-in και ότι πλέον δεν υπάρχει αυτό το πρόβλημα. Τώρα έχει τελειώσει η εγγύηση αλλιώς θα τους ενοχλούσα σίγουρα.

Δημοσ.
Just now, @ngelos said:

Είχα μιλήσει με την LG όταν την πήρα γιατί φοβόμουν για burn-in και τους ρώτησα αν θα έχω πρόβλημα με τη χρήση που την ήθελα. Μου απάντησαν ότι αποκλείεται να πάθει burn-in και ότι πλέον δεν υπάρχει αυτό το πρόβλημα. Τώρα έχει τελειώσει η εγγύηση αλλιώς θα τους ενοχλούσα σίγουρα.

Πάρε τηλέφωνο ισως εκπλαγείς και στην αλλάξουν 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, @ngelos είπε

Εγώ είχα βάλει επέκταση εγγύησης, αλλά δε χάνεις και κάτι να τους πάρεις ένα τηλ και να τους εξηγήσεις πως έχει η κατάσταση… έχω διαβάσει ότι και για μοντέλα εκτός εγγύησης μπορεί να γίνει αντικατάσταση, δε χάνεις κάτι να προσπαθήσεις.. κρίμα γιατί είναι και σχετικά καινούργιο μοντέλο το δικό σου 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@akoinonitos

@Tambas91

@pirmen56

Ακόμα σε tablet παίζετε; 😛

Με κάτι τέτοια tablet η "κυρία" με την κατασχεμένη Porsche και Ferrari, ανοιγοέκλεινε τα φώτα και τα στόρια του σπιτιού, μελλοντικά ισως και του κελιού..

Επεξ/σία από prefuse
  • Haha 4
Δημοσ.
Στις 15/9/2025 στις 2:29 ΜΜ, prefuse είπε

Πάρε τηλέφωνο ισως εκπλαγείς και στην αλλάξουν 

Στις 15/9/2025 στις 2:30 ΜΜ, Tambas91 είπε

Εγώ είχα βάλει επέκταση εγγύησης, αλλά δε χάνεις και κάτι να τους πάρεις ένα τηλ και να τους εξηγήσεις πως έχει η κατάσταση… έχω διαβάσει ότι και για μοντέλα εκτός εγγύησης μπορεί να γίνει αντικατάσταση, δε χάνεις κάτι να προσπαθήσεις.. κρίμα γιατί είναι και σχετικά καινούργιο μοντέλο το δικό σου 

Μίλησα με την LG . Μου είπαν ότι λυπούνται που ενώ με είχαν διαβεβαιώσει πως δεν παθαίνει burn-in η C2 , τελικά (όπως επίσης είπαν) παθαίνουν όλες οι oled τηλεοράσεις.
Όσον αφορά τώρα την αντικατάσταση, είπαν ότι δεν έχω εγγύηση άρα αν θέλω να την πάω με δικά μου έξοδα στο service, να πληρώσω τον έλεγχο και φυσικά ό,τι άλλο έξοδο προκύψει μετά. Άρα δεν αξίζει...

• Sad 1
Δημοσ.
7 minutes ago, @ngelos said:

Μίλησα με την LG . Μου είπαν ότι λυπούνται που ενώ με είχαν διαβεβαιώσει πως δεν παθαίνει burn-in η C2 , τελικά (όπως επίσης είπαν) παθαίνουν όλες οι oled τηλεοράσεις.
Όσον αφορά τώρα την αντικατάσταση, είπαν ότι δεν έχω εγγύηση άρα αν θέλω να την πάω με δικά μου έξοδα στο service, να πληρώσω τον έλεγχο και φυσικά ό,τι άλλο έξοδο προκύψει μετά. Άρα δεν αξίζει...

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση.

Κρίμα γιατί ήταν λίγο μετά την εγγύηση.

Αν έχεις πρόχειρη και δεν σου κάνει κόπο, ανέβασε μια φωτογραφία το πρόβλημα. Όχι ότι έχει κάποιο ιδιαίτερο νόημα αλλά για απλή ενημέρωση/περιέργεια.

Δημοσ.

Μάλιστα, πριν αγοράσεις σου λένε μη φοβάσαι καμία δεν παθαίνει burn in και αφού αγοράσεις, ε τι να κάνουμε όλες παθαίνουν 

• Sad 1
  • Haha 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...