Tambas91 Δημοσ. Δευτέρα στις 02:19 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 02:19 μμ 14 ώρες πριν, @ngelos είπε Ποια η άποψη σας για την Samsung QN90F 43'' ; Λέω να την πάρω για να αντικαταστήσω την LG C2 που έπαθε burn-in . Την θέλω για monitor στον υπολογιστή. Δοκίμασες να μιλήσεις με την lg? Κοιτα μήπως στην αλλάξουν 2
@ngelos Δημοσ. Δευτέρα στις 02:27 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 02:27 μμ 5 λεπτά πριν, Tambas91 είπε Δοκίμασες να μιλήσεις με την lg? Κοιτα μήπως στην αλλάξουν Είχα μιλήσει με την LG όταν την πήρα γιατί φοβόμουν για burn-in και τους ρώτησα αν θα έχω πρόβλημα με τη χρήση που την ήθελα. Μου απάντησαν ότι αποκλείεται να πάθει burn-in και ότι πλέον δεν υπάρχει αυτό το πρόβλημα. Τώρα έχει τελειώσει η εγγύηση αλλιώς θα τους ενοχλούσα σίγουρα.
prefuse Δημοσ. Δευτέρα στις 02:29 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 02:29 μμ Just now, @ngelos said: Είχα μιλήσει με την LG όταν την πήρα γιατί φοβόμουν για burn-in και τους ρώτησα αν θα έχω πρόβλημα με τη χρήση που την ήθελα. Μου απάντησαν ότι αποκλείεται να πάθει burn-in και ότι πλέον δεν υπάρχει αυτό το πρόβλημα. Τώρα έχει τελειώσει η εγγύηση αλλιώς θα τους ενοχλούσα σίγουρα. Πάρε τηλέφωνο ισως εκπλαγείς και στην αλλάξουν 1
Tambas91 Δημοσ. Δευτέρα στις 02:30 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 02:30 μμ Μόλις τώρα, @ngelos είπε Είχα μιλήσει με την LG όταν την πήρα γιατί φοβόμουν για burn-in και τους ρώτησα αν θα έχω πρόβλημα με τη χρήση που την ήθελα. Μου απάντησαν ότι αποκλείεται να πάθει burn-in και ότι πλέον δεν υπάρχει αυτό το πρόβλημα. Τώρα έχει τελειώσει η εγγύηση αλλιώς θα τους ενοχλούσα σίγουρα. Εγώ είχα βάλει επέκταση εγγύησης, αλλά δε χάνεις και κάτι να τους πάρεις ένα τηλ και να τους εξηγήσεις πως έχει η κατάσταση… έχω διαβάσει ότι και για μοντέλα εκτός εγγύησης μπορεί να γίνει αντικατάσταση, δε χάνεις κάτι να προσπαθήσεις.. κρίμα γιατί είναι και σχετικά καινούργιο μοντέλο το δικό σου
prefuse Δημοσ. Δευτέρα στις 09:00 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:00 μμ (επεξεργασμένο) @akoinonitos @Tambas91 @pirmen56 Ακόμα σε tablet παίζετε; 😛 Με κάτι τέτοια tablet η "κυρία" με την κατασχεμένη Porsche και Ferrari, ανοιγοέκλεινε τα φώτα και τα στόρια του σπιτιού, μελλοντικά ισως και του κελιού.. Επεξ/σία χθες στις 08:56 μμ από prefuse 4
@ngelos Δημοσ. χθες στις 12:16 πμ Δημοσ. χθες στις 12:16 πμ Στις 15/9/2025 στις 2:29 ΜΜ, prefuse είπε Πάρε τηλέφωνο ισως εκπλαγείς και στην αλλάξουν Στις 15/9/2025 στις 2:30 ΜΜ, Tambas91 είπε Εγώ είχα βάλει επέκταση εγγύησης, αλλά δε χάνεις και κάτι να τους πάρεις ένα τηλ και να τους εξηγήσεις πως έχει η κατάσταση… έχω διαβάσει ότι και για μοντέλα εκτός εγγύησης μπορεί να γίνει αντικατάσταση, δε χάνεις κάτι να προσπαθήσεις.. κρίμα γιατί είναι και σχετικά καινούργιο μοντέλο το δικό σου Μίλησα με την LG . Μου είπαν ότι λυπούνται που ενώ με είχαν διαβεβαιώσει πως δεν παθαίνει burn-in η C2 , τελικά (όπως επίσης είπαν) παθαίνουν όλες οι oled τηλεοράσεις. Όσον αφορά τώρα την αντικατάσταση, είπαν ότι δεν έχω εγγύηση άρα αν θέλω να την πάω με δικά μου έξοδα στο service, να πληρώσω τον έλεγχο και φυσικά ό,τι άλλο έξοδο προκύψει μετά. Άρα δεν αξίζει... 1
prefuse Δημοσ. χθες στις 12:30 πμ Δημοσ. χθες στις 12:30 πμ 7 minutes ago, @ngelos said: Μίλησα με την LG . Μου είπαν ότι λυπούνται που ενώ με είχαν διαβεβαιώσει πως δεν παθαίνει burn-in η C2 , τελικά (όπως επίσης είπαν) παθαίνουν όλες οι oled τηλεοράσεις. Όσον αφορά τώρα την αντικατάσταση, είπαν ότι δεν έχω εγγύηση άρα αν θέλω να την πάω με δικά μου έξοδα στο service, να πληρώσω τον έλεγχο και φυσικά ό,τι άλλο έξοδο προκύψει μετά. Άρα δεν αξίζει... Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Κρίμα γιατί ήταν λίγο μετά την εγγύηση. Αν έχεις πρόχειρη και δεν σου κάνει κόπο, ανέβασε μια φωτογραφία το πρόβλημα. Όχι ότι έχει κάποιο ιδιαίτερο νόημα αλλά για απλή ενημέρωση/περιέργεια.
firepc Δημοσ. χθες στις 08:42 πμ Δημοσ. χθες στις 08:42 πμ Μάλιστα, πριν αγοράσεις σου λένε μη φοβάσαι καμία δεν παθαίνει burn in και αφού αγοράσεις, ε τι να κάνουμε όλες παθαίνουν 1 3
prefuse Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες (επεξεργασμένο) 6 hours ago, akoinonitos said: Τεχνοκράτη, διαφημιστή... Τίποτα δεν έμαθες τόσους μήνες; Γλυκανε μωρη λίγο, μην είσαι κακοχρονο να χεις.. 😛 Ορίστε... (Παράδειγμα προς αποφυγήν..) @music_lover γνωρίζεις να ρουφάς...; 😛 Αν όχι.. έχω να σε στείλω σε κάτι φιλαράκια απο δώ, μπορείς να έρθεις και σε μένα αλλά εγώ χρεώνω όλες τις υπηρεσίες. Στα λέει ωραία ο Γιουλ Μπρίνερ από 80s τηλεταινία VHS όπου ξαφνου πετάγεται ο Γκουσγκούνης και σου λέει.. βαστά βράχια.. θα σπρώξω.. ένα κομπολόι του λείπει, ιδανικά θα ήθελε και καμιά χοντρή χρυσή καδένα με την άσπρη ανοιχτή φανέλα και να αναδυεί λίγη τρίχα.. αλλά είναι μικρός ακόμα.. θα μάθει. Πάντως τον αγάπησα. Ξεκάθαρα πράγματα, αν θες ποιότητα Panasonic, αν θέλεις δευτερατζες με 4x HDMI 2.1, λίγα παραπάνω άχρηστα frames και πολύ περισσότερο banding πας καρφί LG. Επεξ/σία πριν από 6 ώρες από prefuse
music_lover Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 18 λεπτά πριν, prefuse είπε Τεχνοκράτη, διαφημιστή... Τίποτα δεν έμαθες τόσους μήνες; Γλυκανε μωρη λίγο, μην είσαι κακοχρονο να χεις.. 😛 Ορίστε... @music_lover γνωρίζεις να ρουφάς...; 😛 Αν όχι.. έχω να σε στείλω σε κάτι φιλαράκια απο δώ, μπορείς να έρθεις και σε μένα αλλά εγώ χρεώνω όλες τις υπηρεσίες. Στα λέει ωραία ο Γιουλ Μπρίνερ από 80s τηλεταινία VHS όπου ξαφνου πετάγεται ο Γκουσγκούνης και σου λέει.. βαστά βράχια.. θα σπρώξω.. ένα κομπολόι του λείπει, ιδανικά θα ήθελε και καμιά χοντρή χρυσή καδένα με την άσπρη ανοιχτή φανέλα και να αναδυεί λίγη τρίχα.. αλλά είναι μικρός ακόμα.. θα μάθει. Πάντως τον αγάπησα. Ξεκάθαρα πράγματα, αν θες ποιότητα Panasonic, αν θέλεις δευτερατζες με 4x HDMI 2.1, λίγα παραπάνω άχρηστα frames και πολύ περισσότερο banding πας καρφί LG. Spoiler Άσχετο, η φωτό του παγωτού είναι φτιαγμένη από πουρέ πατάτας, αυτό γίνεται για να έχουν χρόνο οι φωτογράφοι να βγάλουν φωτογραφίες χωρίς να λιώνει, ε έτσι μούφα παγωτό είναι και η panasonic, μόνο lg λέμε, τι δεν καταλαβαίνεις 🙃 2
prefuse Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες (επεξεργασμένο) 34 minutes ago, music_lover said: Hide contents Άσχετο, η φωτό του παγωτού είναι φτιαγμένη από πουρέ πατάτας, αυτό γίνεται για να έχουν χρόνο οι φωτογράφοι να βγάλουν φωτογραφίες χωρίς να λιώνει, ε έτσι μούφα παγωτό είναι και η panasonic, μόνο lg λέμε, τι δεν καταλαβαίνεις 🙃 Πρόσεχε μόνο μην πάθεις ότι και ο φίλος παραπάνω και μετά μιλάς με το support που σου αρέσει κιόλας (και σε χρεώνουν τσάμπα τα 5ψηφια)..αλλά δεν θα σου αρέσει αυτά που θα σου λένε. Αλλά αφού δεν θα πάρεις καμία ρε παλιόπαιδο, οπότε όλα μια χαρά! Pro tip: πείσε τον ακοινονητο να σου σπρώξει το σαπάκι του, για να πάρει επιτέλους trueglossy woled. Win win και για τους 2, αφού θα πάρετε αυτό που πραγματικά ποθεί η καρδούλα σας και θα δείτε και το "αντίπαλο" στρατόπεδο. Και μην φοβάσαι, για burn in, ότι πάρεις από ακοινονητο είναι 100% εγγύηση. τις προσέχει ως κόρη οφθαλμού, βάζει σεμεδακι, την ψεσκονιζει και την έχει σε αποστείρωμενο περιβάλλον σε ιδανική θερμοκρασία δωματίου. Κάνει το ιδανικό stress test (για αυτόν) σε αντίθεση από τα torture test του rtings για να πουλήσει τα δεδομένα σε αυτούς και να πάρει επιτέλους παπάκι για σουζες. 😛 Πόσα χρόνια μπορεί να λειτουργήσει μια qd-oled σε ιδανικές συνθήκες και χρήση; Σε λίγα χρόνια θα μάθουμε. Επεξ/σία πριν από 6 ώρες από prefuse 1
music_lover Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες Συ δεν είπες σε προηγούμενα post ότι ήρθες στον μαγευτικό κόσμο των qd-oled? Και μας αλλάζεις τώρα την μπιφτέκα? 🤔😆
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα