prefuse Δημοσ. Τετάρτη στις 04:34 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 04:34 μμ (επεξεργασμένο) 34 minutes ago, music_lover said: Ναι καλώς ή κακώς εν έτη 2025 για τους power users τα 27αρια είναι tablets, η norma πλέον είναι τα 32αρια, τις 42αρες τις ανέφερες προφανώς για να δώσεις μια νότα υπερβολής στο επιχείρημα σου. Όπως και την 5090 γιατί είναι γνωστό τοις πάσι ότι 4k παίζεις και με μια 9070xt, 5070ti, 5080 κτλ. Ας είναι καλά τα dlss, fsr και fg. Ναι αλλά με τις δευτερατζες όλες αυτές GPU που τις παίρνουν κυρίως αυτοί που βρωμάει ο στόμας τους από την φτώχεια, δεν έχεις σκιές στο πάτωμα και στο γρασίδι 😛 Επίσης δεν έχεις reflection recycling αντανακλάσεις στα νερά και στα τζάμια. Ο @pirmen56 όλο για αυτά δεν γράφει για να εκθειάζει το HDR που ούτε ακόμα τώρα έχει καταλάβει τι είναι και τι κάνει. Και κάπως έτσι πάμε στα κλισέ που πηγάζουν όμως από διαχρονικές αλήθειες. Ότι οι gamers έχουν τις εταιρείες και τους game developers που τους αξίζουν. Μετά από gaming mousepad, gaming chair, gaming RGB LEDs, gaming whatever..ας πάμε next level με gaming πιτσιλιθρες για εξομοίωση της βροχής και gaming πάνες ακράτειας με gaming snacks για non stop gaming 24/7 όπου αλλάζουν όλη την εμπειρία gaming. Δώσε hz, pixel, peak brightness και laser color volume.. εξάλλου αυτά μόνο καταλαβαίνουν (όπως φαίνεται ούτε αυτά..) Πάω να κάνω καμιά καλίμπρα στο qd-oled που ο akoinonitos δεν πιστεύει ότι υπάρχει, άρα θα κάνω απίστευτη καλίμπρα! 😛 ΥΓ ποιο game είναι αυτό με τις σκιές στο πάτωμα; Το άλλο να φανταστώ cyberpunk, ακόμα να το παίξω αυτό.. τώρα με το ανύπαρκτο qdoled ίσως είναι ευκαιρία; @akoinonitos τι λες; Θα χάνω συνέχεια ή έχει κάνα easy mode για παλτά gamers; Επεξ/σία Τετάρτη στις 04:40 μμ από prefuse
akoinonitos Δημοσ. Τετάρτη στις 05:11 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 05:11 μμ 36 λεπτά πριν, prefuse είπε Ναι αλλά με τις δευτερατζες όλες αυτές GPU που τις παίρνουν κυρίως αυτοί που βρωμάει ο στόμας τους από την φτώχεια, δεν έχεις σκιές στο πάτωμα και στο γρασίδι 😛 Επίσης δεν έχεις reflection recycling αντανακλάσεις στα νερά και στα τζάμια. Ο @pirmen56 όλο για αυτά δεν γράφει για να εκθειάζει το HDR που ούτε ακόμα τώρα έχει καταλάβει τι είναι και τι κάνει. Και κάπως έτσι πάμε στα κλισέ που πηγάζουν όμως από διαχρονικές αλήθειες. Ότι οι gamers έχουν τις εταιρείες και τους game developers που τους αξίζουν. Μετά από gaming mousepad, gaming chair, gaming RGB LEDs, gaming whatever..ας πάμε next level με gaming πιτσιλιθρες για εξομοίωση της βροχής και gaming πάνες ακράτειας με gaming snacks για non stop gaming 24/7 όπου αλλάζουν όλη την εμπειρία gaming. Δώσε hz, pixel, peak brightness και laser color volume.. εξάλλου αυτά μόνο καταλαβαίνουν (όπως φαίνεται ούτε αυτά..) Πάω να κάνω καμιά καλίμπρα στο qd-oled που ο akoinonitos δεν πιστεύει ότι υπάρχει, άρα θα κάνω απίστευτη καλίμπρα! 😛 ΥΓ ποιο game είναι αυτό με τις σκιές στο πάτωμα; Το άλλο να φανταστώ cyberpunk, ακόμα να το παίξω αυτό.. τώρα με το ανύπαρκτο qdoled ίσως είναι ευκαιρία; @akoinonitos τι λες; Θα χάνω συνέχεια ή έχει κάνα easy mode για παλτά gamers; Δεν μου αρεσε ποτε το cp σαν game δεν το εχω παιξει κανονικα παρα λιγο.
prefuse Δημοσ. Τετάρτη στις 05:28 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 05:28 μμ (επεξεργασμένο) 58 minutes ago, akoinonitos said: Δεν μου αρεσε ποτε το cp σαν game δεν το εχω παιξει κανονικα παρα λιγο. Είναι μετρημένα στα δάχτυλα τα παιχνίδια που εκμεταλλεύονται το rec2020 για να επιδείξουν τις δυνατότητες των HDR tv, ίσως 5-6. Ένα από αυτά είναι το cyberpunk γι'αυτό θέλω να το παίξω, αν και εχώ τερματίσει το τελευταίο horizon που ανήκει σε αυτά. Αυτό με τις σκιές στο πάτωμα ποιο είναι; 😛 https://www.rtings.com/tv/learn/mini-led-vs-oled https://www.rtings.com/tv/learn/what-is-mini-led Καλό διάβασμα σε όσους δεν θέλουν απλά να τα έχουν αλλά και να κατανοούν βασικά πράγματα. Δεν έχω ιδέα τι γράφουν και αν είναι στέκουν όσα γράφουν (ίσως είναι γραμμένα με ai και όχι τσεκαρισμενα για την ορθότητα όσων υποστηρίζουν), οπότε don't quote me αλλά πιστεύω ότι θα είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα και όχι οι μεταφράσεις ή η φανταστική πραγματικότητα με "ρεαλιστικα" high nits values για να γίνεται πιο πιστευτό του παραμύθι τοu Pirmen56, akoinonitou, tambas, Thanos κτλ πουλέν. 😛 Αν και οι rtings μόνο πρόσφατα αναφέρουν ότι σχεδόν όλες οι tv αποδίδουν τα ίδια χρώματα γιατί όλα είναι φτιαγμένα για sRGB και τα περισσότερα από τα ΑΑΑ που είναι σε P3, όπου οι περισσότερες tv καλύπτουν και ότι το color volume στα άκρα του P3 (που εκμεταλλεύονται πχ τα AAA games) είναι σε εξαιρετικά ελάχιστες σκηνές στα παιχνίδια αυτά και σχεδόν ποτέ στις ταινίες που γίνεται gamut compression για να μην είναι υπερκορεσμενα και kitch κάποια ελάχιστα χρώματα που εχουν wide gamut primaries όπως πχ η σειρήνα των περιπολικών/πυροσβεστικής κ.α. Ε βγαίνει σιγά σιγά το Dolby 2 οπότε θα έχουν να μιλάνε γι'αυτό, παρά για το σχεδόν άχρηστο coverage του rec2020 που είναι μόνο για HDR demo και των ελάχιστων τίτλων που προωθούνται και λειτουργούν ως HDR demo για νέες πωλήσεις σε tv/monitor. Γιατί νομίζετε ο pirmen χρησιμοποίησε το horizon και μιλάει όλη την ώρα για αυτό ή τις αντανακλάσεις του cyberpunk ας βάλει screenshot από αλλά 10-20 παιχνίδια που δεν είναι rec2020 να δούμε πόσο HDR είναι.. και σε peak brightness και σε wide color. Και άντε οι άλλοι βγάζουν λεφτά από αυτά κοροϊδεύοντας όσους δεν κατέχουν κάποιες γνώσεις, όπως σχεδόν και όλα τα επαγγέλματα που παίζουν το παιχνίδι του κέρδους.. Αυτός τι κερδίζει άραγε να το υποστηρίζει; Άβυσσος η ψυχή του HDR gamer. Επεξ/σία Τετάρτη στις 06:11 μμ από prefuse
pirmen56 Δημοσ. Τετάρτη στις 06:05 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 06:05 μμ (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, akoinonitos είπε Τι διαφορα εχει με το 272qp x50? το εχει τερματισει στα μοντελα η msi. Το tandem asus με 699$ πολυ καλυτερη επιλογη αν δεν θελεις τα hz Το 4th gen QD-OLED είναι καλύτερο γιατί έχει φωτεινότερο λευκά χωρίς αποκορεσμό στα υπόλοιπα χρώματα. Αλλά είναι πανάκριβο. 1 ώρα πριν, prefuse είπε Ναι αλλά με τις δευτερατζες όλες αυτές GPU που τις παίρνουν κυρίως αυτοί που βρωμάει ο στόμας τους από την φτώχεια, δεν έχεις σκιές στο πάτωμα και στο γρασίδι 😛 Επίσης δεν έχεις reflection recycling αντανακλάσεις στα νερά και στα τζάμια. Ο @pirmen56 όλο για αυτά δεν γράφει για να εκθειάζει το HDR που ούτε ακόμα τώρα έχει καταλάβει τι είναι και τι κάνει. Και κάπως έτσι πάμε στα κλισέ που πηγάζουν όμως από διαχρονικές αλήθειες. Ότι οι gamers έχουν τις εταιρείες και τους game developers που τους αξίζουν. Μετά από gaming mousepad, gaming chair, gaming RGB LEDs, gaming whatever..ας πάμε next level με gaming πιτσιλιθρες για εξομοίωση της βροχής και gaming πάνες ακράτειας με gaming snacks για non stop gaming 24/7 όπου αλλάζουν όλη την εμπειρία gaming. Δώσε hz, pixel, peak brightness και laser color volume.. εξάλλου αυτά μόνο καταλαβαίνουν (όπως φαίνεται ούτε αυτά..) Πάω να κάνω καμιά καλίμπρα στο qd-oled που ο akoinonitos δεν πιστεύει ότι υπάρχει, άρα θα κάνω απίστευτη καλίμπρα! 😛 ΥΓ ποιο game είναι αυτό με τις σκιές στο πάτωμα; Το άλλο να φανταστώ cyberpunk, ακόμα να το παίξω αυτό.. τώρα με το ανύπαρκτο qdoled ίσως είναι ευκαιρία; @akoinonitos τι λες; Θα χάνω συνέχεια ή έχει κάνα easy mode για παλτά gamers; Αυτοί που κάθεσαι και διαβάζεις έχουν καταλάβει αιώνες τώρα τι είναι το HDR. Η πιστή απόδοση των τεράστιων αντιθέσεων του έξω κόσμου. Που μόνο με υψηλό peak brightness και εκτενέστερο του sRGB gamut μπορείς να αναπαράγεις. Αν έχεις εγκέφαλο καταλαβαίνεις εύκολα ότι το μόνο πράγμα που ξεχωρίζει το HDR από το SDR είναι το χρώμα και η φωτεινότητα. Όχι το μαύρο που είναι τέλειο και στα δύο. Με τις SDR προχειροδουλειές όμως που φτιάχνουν για λόγους κόστους καθώς και την ακατάλληλη τεχνολογική σαβούρα που θέλουν να προωθήσουν καταφεύγουν σε influencers με επιστημονικοφανείς αναλύσεις, τύπου Classy Tech, Caleb, κτλ. αφήνοντας την αυθυποβολή σε αδύναμα, χωρίς κρίση μυαλά, να λειτουργήσει υπέρ τους. Αναφορά σε κείμενο Καλό διάβασμα σε όσους δεν θέλουν απλά να τα έχουν αλλά και να κατανοούν βασικά πράγματα. Τα διαβάσματα είναι για αυτούς που θέλουν να δικαιολογήσουν στο κεφάλι τους την αγορά 145 nits OLED ως HDR θαύμα. Για τους άλλους υπάρχουν τα μάτια. Επεξ/σία Τετάρτη στις 06:30 μμ από pirmen56 1 1
prefuse Δημοσ. Τετάρτη στις 06:32 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 06:32 μμ (επεξεργασμένο) 32 minutes ago, pirmen56 said: Το 4th gen QD-OLED είναι καλύτερο γιατί έχει φωτεινότερο λευκά χωρίς αποκορεσμό στα υπόλοιπα χρώματα. Αλλά είναι πανάκριβο. Αυτοί που κάθεσαι και διαβάζεις έχουν καταλάβει αιώνες τώρα τι είναι το HDR. Η πιστή απόδοση των τεράστιων αντιθέσεων του έξω κόσμου. Που μόνο με υψηλό peak brightness και εκτενέστερο του sRGB gamut μπορείς να αναπαράγεις. Αν έχεις εγκέφαλο καταλαβαίνεις εύκολα ότι το μόνο πράγμα που ξεχωρίζει το HDR από το SDR είναι το χρώμα και η φωτεινότητα. Όχι το μαύρο που είναι τέλειο και στα δύο. Με τις SDR προχειροδουλειές όμως που φτιάχνουν για λόγους κόστους καθώς και την ακατάλληλη τεχνολογική σαβούρα που θέλουν να προωθήσουν καταφεύγουν σε influencers με επιστημονικοφανείς αναλύσεις, τύπου Classy Tech, Caleb, κτλ. αφήνοντας την αυθυποβολή σε αδύναμα, χωρίς κρίση μυαλά, να λειτουργήσει υπέρ τους. Ακόμα δεν έχεις καταλάβει το πιο απλό... Ότι το SDR και wide gamut μπορεί να έχει και υψηλότερη των 100nits φωτεινότητα και να είναι 10bit. Γι'αυτό πριν έγραψα ότι ΑΚΟΜΑ και τώρα, δεν έχεις καταλάβει τι κάνει και είναι το HDR. αλλά μάχεσε με μένος γι'αυτό στα χαρακώματα. 😛 Καλο απόγευμα, Επεξ/σία Τετάρτη στις 06:38 μμ από prefuse
music_lover Δημοσ. Τετάρτη στις 08:22 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:22 μμ Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι τόσο σημαντικό να γνωρίζουμε πως ακριβώς λειτουργεί το HDR. Μήπως πρέπει να γνωρίζουμε πως ακριβώς λειτουργεί ο κινητήρας του αυτοκινήτου μας πριν το χρησιμοποιήσουμε; Όπως ακριβώς γυρνάς το κλειδί και η μηχανή δουλεύει, έτσι ανάλογα ανοίγεις το HDR στην οθόνη και καλή απόλαυση. Άντε και κατάλαβα πως λειτουργεί ο κινητήρας και το HDR, τι ουσιαστικό θα έχει αλλάξει για μένα πέρα από το ότι θα έχω γενικά επεκτείνει τις γνώσεις μου; Εγώ λέω να το πάμε και ένα βήμα παραπάνω και να μάθουμε πως κατασκευάζονται 😝
Tambas91 Δημοσ. Τετάρτη στις 11:05 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:05 μμ 2 ώρες πριν, music_lover είπε τι ουσιαστικό θα έχει αλλάξει για μένα πέρα από το ότι θα έχω γενικά επεκτείνει τις γνώσεις μου; Μη διυλίζεις τον κώνωπα αδερφέ μου μουσικόφιλε, ανοίγεις παντού HDR και σε οποιο παιχνίδι δεν υποστηρίζει βάζει RTX HDR δόξα τον πανάγαθο με τις τεχνολογίες του!!! Α και μονο lg για να μη ξεχνιόμαστε, από 42' και πάνω... οι υπόλοιποι με κινητά και tablet 2 3
akoinonitos Δημοσ. χθες στις 09:31 πμ Δημοσ. χθες στις 09:31 πμ 16 ώρες πριν, prefuse είπε Είναι μετρημένα στα δάχτυλα τα παιχνίδια που εκμεταλλεύονται το rec2020 για να επιδείξουν τις δυνατότητες των HDR tv, ίσως 5-6. Ένα από αυτά είναι το cyberpunk γι'αυτό θέλω να το παίξω, αν και εχώ τερματίσει το τελευταίο horizon που ανήκει σε αυτά. Αυτό με τις σκιές στο πάτωμα ποιο είναι; 😛 https://www.rtings.com/tv/learn/mini-led-vs-oled https://www.rtings.com/tv/learn/what-is-mini-led Καλό διάβασμα σε όσους δεν θέλουν απλά να τα έχουν αλλά και να κατανοούν βασικά πράγματα. Δεν έχω ιδέα τι γράφουν και αν είναι στέκουν όσα γράφουν (ίσως είναι γραμμένα με ai και όχι τσεκαρισμενα για την ορθότητα όσων υποστηρίζουν), οπότε don't quote me αλλά πιστεύω ότι θα είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα και όχι οι μεταφράσεις ή η φανταστική πραγματικότητα με "ρεαλιστικα" high nits values για να γίνεται πιο πιστευτό του παραμύθι τοu Pirmen56, akoinonitou, tambas, Thanos κτλ πουλέν. 😛 Αν και οι rtings μόνο πρόσφατα αναφέρουν ότι σχεδόν όλες οι tv αποδίδουν τα ίδια χρώματα γιατί όλα είναι φτιαγμένα για sRGB και τα περισσότερα από τα ΑΑΑ που είναι σε P3, όπου οι περισσότερες tv καλύπτουν και ότι το color volume στα άκρα του P3 (που εκμεταλλεύονται πχ τα AAA games) είναι σε εξαιρετικά ελάχιστες σκηνές στα παιχνίδια αυτά και σχεδόν ποτέ στις ταινίες που γίνεται gamut compression για να μην είναι υπερκορεσμενα και kitch κάποια ελάχιστα χρώματα που εχουν wide gamut primaries όπως πχ η σειρήνα των περιπολικών/πυροσβεστικής κ.α. Ε βγαίνει σιγά σιγά το Dolby 2 οπότε θα έχουν να μιλάνε γι'αυτό, παρά για το σχεδόν άχρηστο coverage του rec2020 που είναι μόνο για HDR demo και των ελάχιστων τίτλων που προωθούνται και λειτουργούν ως HDR demo για νέες πωλήσεις σε tv/monitor. Γιατί νομίζετε ο pirmen χρησιμοποίησε το horizon και μιλάει όλη την ώρα για αυτό ή τις αντανακλάσεις του cyberpunk ας βάλει screenshot από αλλά 10-20 παιχνίδια που δεν είναι rec2020 να δούμε πόσο HDR είναι.. και σε peak brightness και σε wide color. Και άντε οι άλλοι βγάζουν λεφτά από αυτά κοροϊδεύοντας όσους δεν κατέχουν κάποιες γνώσεις, όπως σχεδόν και όλα τα επαγγέλματα που παίζουν το παιχνίδι του κέρδους.. Αυτός τι κερδίζει άραγε να το υποστηρίζει; Άβυσσος η ψυχή του HDR gamer. Spoiler Διαβασε καλυτερα για τα monitors oχι για τις tv https://www.rtings.com/monitor/learn/mini-led-vs-oled Ξεκαθαρα το λεει ΜΟΝΟ QD OLED! 10 ώρες πριν, Tambas91 είπε Μη διυλίζεις τον κώνωπα αδερφέ μου μουσικόφιλε, ανοίγεις παντού HDR και σε οποιο παιχνίδι δεν υποστηρίζει βάζει RTX HDR δόξα τον πανάγαθο με τις τεχνολογίες του!!! Α και μονο lg για να μη ξεχνιόμαστε, από 42' και πάνω... οι υπόλοιποι με κινητά και tablet Spoiler Γαμωτο εδω δεν εχει το σωστο emoji να σου βαλω 2
music_lover Δημοσ. χθες στις 12:04 μμ Δημοσ. χθες στις 12:04 μμ (επεξεργασμένο) Spoiler Αυτό που δεν κατάλαβα ποτέ είναι γιατί ορισμένοι, αν αναφερθεί κάτι αρνητικό για τεχνολογικό προϊόν που κατέχουν, το παίρνουν κατά κάποιο τρόπο επί προσωπικού και αρχίζουν το support του επειδή το αγόρασαν. Εγώ πχ οδηγώ αυτοκίνητο μάρκα "μεκαψες", άντε και βγήκε κάποιος και είπε "τα μάρκα μεκαψες" είναι σπιρτόκουτα, ε θα πρέπει εγώ μετά να κάτσω να τα υποστηρίξω επειδή το αγόρασα? Δεν μου ανήκει η εταιρία, ούτε ο μοναδικός στον πλανήτη είμαι με αυτό το μοντέλο ούτε η γνώμη που αναφέρθηκε είναι κανόνας αλλά προσωπική. Και επειδή είναι προσωπική είναι και υποκειμενική. Στο τάδε φαίνεται σπιρτόκουτο, στον δείνα λεωφορείο. Έχει κουράσει αυτό. Πάμε παρακάτω.. Επεξ/σία χθες στις 12:08 μμ από music_lover
Westbaum Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες https://basic-tutorials.com/reviews/peripherals/aoc-gaming-u27g4r-review/#picture-quality-of-the-aoc-gaming-u27g4r 2
akoinonitos Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες 1 ώρα πριν, Westbaum είπε https://basic-tutorials.com/reviews/peripherals/aoc-gaming-u27g4r-review/#picture-quality-of-the-aoc-gaming-u27g4r Στην ενοτητα των tablet ρε ,τι δουλεια εχει εδω 1 2
Psycho_Warhead Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες https://videocardz.com/newz/asus-proart-8k-pa32kcx-display-launches-this-month-worlds-first-8k-hdr-mini-led
music_lover Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες 27 ιντσες είναι το smartwatch μου ρε 😅 OLED Green Tint How Common Is It And What Can You Do?
Arkin Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες 10 λεπτά πριν, music_lover είπε 27 ιντσες είναι το smartwatch μου ρε 😅 OLED Green Tint How Common Is It And What Can You Do? Πλακα πλακα επειδη αναφερθηκε για tablet πηρα πριν κανα 2μηνο ενα oneplus pad 2 εχω χωσει pokemon lets go mario odyssey και η εμπειρια ειναι απιστευτη. Η απολαυση ποτε δεν παει με το μεγεθος οθονης αλλα ποσο δυνατο ειναι το παιχνιδι αλλα και το immersion της αποστασης απο μια οθονη. Καποτε ειχα τερματισει san andreas 50 ωρες στο galaxy note 3 εποχες 2015 5.7 οθονη και απλα το ειχα ευχαριστηθει 100%. Οπως την βρισκει ο καθενας ειναι στο τελος αν ολοι ηθελαν μια οθονη απλα θα εβγαινε ενα μοντελο και τελος. Αλλα ευτυχως υπαρχουν οθονες απο 2-3 ιντσες μεχρι 150 και 200. 1
music_lover Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Arkin είπε Πλακα πλακα επειδη αναφερθηκε για tablet πηρα πριν κανα 2μηνο ενα oneplus pad 2 εχω χωσει pokemon lets go mario odyssey και η εμπειρια ειναι απιστευτη. Η απολαυση ποτε δεν παει με το μεγεθος οθονης αλλα ποσο δυνατο ειναι το παιχνιδι αλλα και το immersion της αποστασης απο μια οθονη. Καποτε ειχα τερματισει san andreas 50 ωρες στο galaxy note 3 εποχες 2015 5.7 οθονη και απλα το ειχα ευχαριστηθει 100%. Οπως την βρισκει ο καθενας ειναι στο τελος αν ολοι ηθελαν μια οθονη απλα θα εβγαινε ενα μοντελο και τελος. Αλλα ευτυχως υπαρχουν οθονες απο 2-3 ιντσες μεχρι 150 και 200. Ναι εννοείται, κάνουμε και χαβαλέ, φαντάσου με μια 25αρα dell ips είμαι στο PC εδώ και 10 χρόνια 😜 Αν αγόραζα σήμερα όμως θα έπαιρνα μια 32αρα γιατί θέλω 4k. Θεωρώ ότι η ανάλυση αυτή ταιριάζει καλύτερα στις 32 ιντσες από ότι στις 27/4k. Κάθε μέγεθος οθόνης έχει το κοινό της και καλύπτει συγκεκριμένες ανάγκες. Μια 27αρα/1440p είναι ιδανική αν το γραφείο σου δεν είναι μεγάλο και είσαι ok με αυτήν την ανάλυση. Προσωπικά όμως θα πήγαινα σε 34αρα/1440p αν ήθελα κάτι σε 2k. Για TV minimum 65.. Επεξ/σία πριν από 17 ώρες από music_lover 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα