ICE-T Δημοσ. Κυριακή στις 10:25 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:25 μμ 1 ώρα πριν, mtifosi είπε Και εγω rmx εχω εδω και χρονια απλα ειναι καποιες φορες να μην σου κατσει που λενε...τωρα για το μονιτορ αφου εχει θεμα πρεπει να γινει rma...Εμενα σε αυτα τα asus μου αρεσει το glossy που συμπεριφερεται και σχετικα καλα σε αντανακλασεις σε σχεση με τις glossy tv για παραδειγμα και του οτι μου ειναι πολυ ξεκουραστη για τα ματια αν και την εχω λιγο ποιο κοντα απο οτι πρεπει. Θα φυγει αυριο θα παω να παρω το 32αρη 4Κ της LG κσι ας ειναι matte. 1
prefuse Δημοσ. Κυριακή στις 10:50 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:50 μμ (επεξεργασμένο) 6 hours ago, akoinonitos said: ,για να ξερουμε τι διαβαζουμε Το πιο σύντομο ανέκδοτο που διάβασα, ευχαριστώ για το χαμόγελο, ήταν πραγματικά αναγκαίο στην εποχή που ζούμε. Διαβάζοντας όμως και μερικά άλλα σχόλια, μου ήρθε στο μυαλό εκείνος ο υπέροχος κύριος στο MasterChef και ο νεαρός μάγειρας που είχε άγχος, μέχρι που ο επαγγελματίας κριτής του υπενθύμισε τη βαθύτερη φιλοσοφία της μαγειρικής. Μια φιλοσοφία που, στην ουσία, ισχύει για σχεδόν όλα τα επαγγέλματα, το πάθος, η γνώση και η διάθεση για ουσιαστική κατανόηση και εξέλιξη κάνουν πάντα τη διαφορά. Και όχι η επιλεκτική μετάφραση συγκεκριμένων εννοιών που βολεύουν ένα συγκεκριμένο αφήγημα, οι οποίες μάλιστα συχνά δεν έχουν κατανοηθεί πλήρως ούτε σε τεχνικό επίπεδο, πόσο μάλλον σε καλλιτεχνικό. Και κάπου εκεί φαίνεται και η διαφορά των επαγγελματιών από τους ερασιτέχνες. Όχι σε τίτλους ή εμπειρία, αλλά στη στάση. Ο επαγγελματίας δεν κολλάει σε στρατόπεδα, δεν φανατίζεται, δεν λειτουργεί με δόγματα. Έχει δίψα για γνώση, ακούει, δοκιμάζει, μαθαίνει συνεχώς. Τα αφήνω εδώ για όποιον θέλει να τα δει. Προσωπικά, δεν σκοπεύω να συνεχίσω τη συμμετοχή μου, γιατί ήδη ανέλυσα αρκετά χωρίς να δω διάθεση για ουσιαστικό διάλογο ή κατανόηση. Δυστυχώς, σε τέτοιες συζητήσεις συχνά κυριαρχεί ο φανατισμός, όπως και στα οπαδικά περιβάλλοντα, όπου η αγάπη για την “ομάδα” υπερκαλύπτει τη λογική και τη δημιουργική ανταλλαγή ιδεών. Και να ξεκαθαρίσω: παρότι έκανα quote στο μήνυμά σου, δεν είναι κάτι προσωπικό. Είναι μια γενικότερη παρατήρηση για το κλίμα που βλέπω συχνά σε τέτοιες συζητήσεις. Εσύ απλώς ήσουν η αφορμή, λόγω του quote. Έχουν και timestamp. Spoiler Spoiler Επεξ/σία Κυριακή στις 11:00 μμ από prefuse
music_lover Δημοσ. Δευτέρα στις 12:01 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:01 πμ 1 ώρα πριν, ICE-T είπε Θα φυγει αυριο θα παω να παρω το 32αρη 4Κ της LG κσι ας ειναι matte. Έρχεται σύντομα και glossy MLA+ 32αρι 4k της LG, το LG UltraGear 32GX850A στα 1000€. 1
7nisiotis Δημοσ. Δευτέρα στις 01:00 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:00 πμ 58 minutes ago, music_lover said: Έρχεται σύντομα και glossy MLA+ 32αρι 4k της LG, το LG UltraGear 32GX850A στα 1000€. Ηρθε νομίζω ηδη 999 ευρω https://www.bestprice.gr/item/2162733506/lg-ultragear-32gx850a-b-oled-hdr-gaming-monitor-32-3840x2160-4k-uhd-165hz-0-03ms.html 2
firepc Δημοσ. Δευτέρα στις 07:06 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 07:06 πμ (επεξεργασμένο) edit. άκυρο, δεν έχει ηχεία Επεξ/σία Δευτέρα στις 07:12 πμ από firepc
chrisde Δημοσ. Δευτέρα στις 10:49 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:49 πμ (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, Tambas91 είπε Ρε συ αρκιν πιο λευκό και χρώματα με nigh light και θερμό εσύ τα έχεις κάνει όλα πορτοκαλή στην οθόνη σου Έλα τώρα με τις υπερβολές εδώ μέσα, το έχω δει το monitor του μια χαρά εικόνα βγάζει, αρκετά πιστή με την πραγματικότητα: Spoiler Spoiler (Αν και εμένα προσωπικά πιο πολύ χαλάει τα μάτια μου αυτή η εικόνα παρά αν είχε λευκό 10.000nits στο 100%. Τώρα αν o Arkin είναι μερακλής και γουστάρει, who am I to judge? ) Επεξ/σία Δευτέρα στις 10:57 πμ από chrisde
firepc Δημοσ. Δευτέρα στις 12:37 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:37 μμ H asus θα φέρει του χρόνου 32αρι glossy tandem oled
chrisgewrgi Δημοσ. Δευτέρα στις 12:37 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:37 μμ (επεξεργασμένο) Πείτε την γνώμη σας ρε παιδιά. Είμαι με 34αρι 21/9 msi optix mag342cqr Είμαι έτοιμος να πάρω αυτο.alienware aw3425dw ,το σκέφτομαι και το ξανασκεφτομαι. Αξίζει λέτε η αλλαγή? Επεξ/σία Δευτέρα στις 01:19 μμ από chrisgewrgi
firepc Δημοσ. Δευτέρα στις 12:38 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:38 μμ *Ελπίζω αυτή τη φορά με ηχεία 1 λεπτό πριν, chrisgewrgi είπε Πείτε την γνώμη σας ρε παιδιά. Είμαι με 34αρι 21/9 msi optix mag341cq Είμαι έτοιμος να πάρω αυτο.alienware aw3425dw ,το σκέφτομαι και το ξανασκεφτομαι. Αξίζει λέτε η αλλαγή? πφφ.. Ποιος σου ειπε να παρεις VA in the first place? Τσπ, για μενα κάποια που δεν είναι glossy, δεν αξίζει πλεον Btw, αρχες Γενάρη θα παρουσιαστούν τα νεα μοντέλα στη CES 2026
chrisgewrgi Δημοσ. Δευτέρα στις 01:04 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:04 μμ 25 λεπτά πριν, firepc είπε *Ελπίζω αυτή τη φορά με ηχεία πφφ.. Ποιος σου ειπε να παρεις VA in the first place? Τσπ, για μενα κάποια που δεν είναι glossy, δεν αξίζει πλεον Btw, αρχες Γενάρη θα παρουσιαστούν τα νεα μοντέλα στη CES 2026 Είχα την εντύπωση οτι ειναι glossy το alienware. Δεν μαρεσει ούτε μενα το matte
firepc Δημοσ. Δευτέρα στις 01:06 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:06 μμ Μόλις τώρα, chrisgewrgi είπε Είχα την εντύπωση οτι ειναι glossy το alienware. Δεν μαρεσει ούτε μενα το matte όλα τα QD oled είναι semi glossy Κάτι ενδιάμεσο δλδ 2
music_lover Δημοσ. Δευτέρα στις 01:33 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:33 μμ Ε δεν υπάρχει πουθενά το glossy των oled τηλεοράσεων, μόνο η asus έχει μερικά μοντέλα. Το semi-glossy των qd-oled είναι αρκετά glossy. 4
Psycho_Warhead Δημοσ. Δευτέρα στις 02:36 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 02:36 μμ 1 ώρα πριν, firepc είπε H asus θα φέρει του χρόνου 32αρι glossy tandem oled Αυτό θα είναι το καλύτερο αλλά αργεί..Πριν τον Μάρτιο-Απρίλιο δεν το βλέπω. 1 ώρα πριν, music_lover είπε Ε δεν υπάρχει πουθενά το glossy των oled τηλεοράσεων, μόνο η asus έχει μερικά μοντέλα. Το semi-glossy των qd-oled είναι αρκετά glossy. Glossy σαν τις TVs είναι μόνο τα Asus True Glossy.
akoinonitos Δημοσ. Δευτέρα στις 02:41 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 02:41 μμ (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Αυτό θα είναι το καλύτερο αλλά αργεί..Πριν τον Μάρτιο-Απρίλιο δεν το βλέπω. Glossy σαν τις TVs είναι μόνο τα Asus True black Glossy. fixed Βασικα δεν ειναι σαν τις tv εχουν καλυτερο antireflexion Επεξ/σία Δευτέρα στις 02:42 μμ από akoinonitos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα