akoinonitos Δημοσ. Τρίτη στις 01:01 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:01 μμ 11 ώρες πριν, Tambas91 είπε Αυτό... το qd είναι ιμιτασιόν oled που με λίγο φως γίνετε γκρι οταν δεις απο κοντα να μας πεις την γνωμη σου φιλε 1
Tambas91 Δημοσ. Τρίτη στις 02:17 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:17 μμ 1 ώρα πριν, akoinonitos είπε οταν δεις απο κοντα να μας πεις την γνωμη σου φιλε Θα έρθω να το πάρω να το έχω το καλοκαίρι για μυγοσκοτώστρα αν δε το θέλει το μωρό για ταμπούρλο 😁 3
kaklikos Δημοσ. Τρίτη στις 09:45 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:45 μμ Καλησπερα σας. μετα απο μια δεκαετια με το ROG PG278Q έρχεται η ώρα να παω για αναβαθμιση. Μετα απο εναν χρόνο κατοχος μια LG G4 65 πλέον δεν κοιταω τπτ περα απο OLED μονιτορ. Βλεπω για Tandem το οποιο δεν γωριζω τι ακριβως ειναι. Τι oled μονιτορ εχουμε υποψηφια σε 4Κ αναλυση και οχι curved? 32 ή 34 ιντσες με ταβανι τα 1000 αντε και 1200. Η αγορα θα γινει απο το νεο ετος ωστε να κυκλοφορισουν και τα νεα μοντελα. Ισως offtopic αλλα βλεπω ειναι hot!
Westbaum Δημοσ. Τρίτη στις 10:20 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:20 μμ 30 minutes ago, kaklikos said: Καλησπερα σας. μετα απο μια δεκαετια με το ROG PG278Q έρχεται η ώρα να παω για αναβαθμιση. Μετα απο εναν χρόνο κατοχος μια LG G4 65 πλέον δεν κοιταω τπτ περα απο OLED μονιτορ. Βλεπω για Tandem το οποιο δεν γωριζω τι ακριβως ειναι. Τι oled μονιτορ εχουμε υποψηφια σε 4Κ αναλυση και οχι curved? 32 ή 34 ιντσες με ταβανι τα 1000 αντε και 1200. Η αγορα θα γινει απο το νεο ετος ωστε να κυκλοφορισουν και τα νεα μοντελα. Ισως offtopic αλλα βλεπω ειναι hot! Aν δε θες QD OLED τότε αυτό https://www.skroutz.gr/s/63261948/asus-rog-strix-xg32ucwmg-oled-hdr-gaming-monitor-32-4k-3840x2160-240hz-me-chrono-apokrisis-0-03ms-gtg.html https://tftcentral.co.uk/reviews/asus-rog-strix-xg32ucwmg
Arkin Δημοσ. Τρίτη στις 10:22 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:22 μμ 34 λεπτά πριν, kaklikos είπε Καλησπερα σας. μετα απο μια δεκαετια με το ROG PG278Q έρχεται η ώρα να παω για αναβαθμιση. Μετα απο εναν χρόνο κατοχος μια LG G4 65 πλέον δεν κοιταω τπτ περα απο OLED μονιτορ. Βλεπω για Tandem το οποιο δεν γωριζω τι ακριβως ειναι. Τι oled μονιτορ εχουμε υποψηφια σε 4Κ αναλυση και οχι curved? 32 ή 34 ιντσες με ταβανι τα 1000 αντε και 1200. Η αγορα θα γινει απο το νεο ετος ωστε να κυκλοφορισουν και τα νεα μοντελα. Ισως offtopic αλλα βλεπω ειναι hot! Τα tandem δεν εχουν ερθει ακομα οποτε πολυ σωστα θα κανεις να πας για αγορα με το νεο χρονο που οπως λενε θα παρουσιασουν καποια στην CES. Θα ειναι οι πιο φωτεινες οι πιο ανθεκτικες απο τις qd/woled οποτε αναμονη. Οσον αφορα 32 η 34 εγω ειμαι υπερ της ultrawide απο οταν πηρα την πρωτη μου 29αρα και φυσικα προτεινω curve στο 21:9 αλλα οχι στο 16:9 εκει δεν εχει νοημα. Ουτε απο τιμες ξερουμε για tandem οποτε κρατα το topic και μολις γινει η παρουσιαση και δουμε τιμες να ξερουμε καλυτερα τι να προτεινουμε.
akoinonitos Δημοσ. Τρίτη στις 10:33 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:33 μμ (επεξεργασμένο) 51 λεπτά πριν, kaklikos είπε Καλησπερα σας. μετα απο μια δεκαετια με το ROG PG278Q έρχεται η ώρα να παω για αναβαθμιση. Μετα απο εναν χρόνο κατοχος μια LG G4 65 πλέον δεν κοιταω τπτ περα απο OLED μονιτορ. Βλεπω για Tandem το οποιο δεν γωριζω τι ακριβως ειναι. Τι oled μονιτορ εχουμε υποψηφια σε 4Κ αναλυση και οχι curved? 32 ή 34 ιντσες με ταβανι τα 1000 αντε και 1200. Η αγορα θα γινει απο το νεο ετος ωστε να κυκλοφορισουν και τα νεα μοντελα. Ισως offtopic αλλα βλεπω ειναι hot! Καλησπερα ,tandem 32αρι δεν υπαρχει. 4k 34αρι δεν υπαρχει επισης οποτε η επιλογη σου ειναι περιορισμενη σε 32" αν θες 4k η μετα σε 42 oled tv. Επειδη τα περισσοτερα νεα μονιτορς δεν εχουν ερθει στα μαγαζια ακομα ,καλυτερα να περιμενεμεις λιγο. 14 λεπτά πριν, Arkin είπε Τα tandem δεν εχουν ερθει ακομα οποτε πολυ σωστα θα κανεις να πας για αγορα με το νεο χρονο που οπως λενε θα παρουσιασουν καποια στην CES. Θα ειναι οι πιο φωτεινες οι πιο ανθεκτικες απο τις qd/woled οποτε αναμονη. Οσον αφορα 32 η 34 εγω ειμαι υπερ της ultrawide απο οταν πηρα την πρωτη μου 29αρα και φυσικα προτεινω curve στο 21:9 αλλα οχι στο 16:9 εκει δεν εχει νοημα. Ουτε απο τιμες ξερουμε για tandem οποτε κρατα το topic και μολις γινει η παρουσιαση και δουμε τιμες να ξερουμε καλυτερα τι να προτεινουμε. εννοει το tandem woled panel απο οτι καταλαβα γτ αν μιλαμε γενικα για tandem και οι qd tandem ειναι με 5 layers Επεξ/σία Τρίτη στις 10:37 μμ από akoinonitos 2
kaklikos Δημοσ. Τρίτη στις 10:52 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:52 μμ Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω δει QD απο κοντα. Ξερω οτι η G4 που εχω δεν ειναι αλλα δεν εχω δει ωστε να καταλαβω διαφορες μεταξυ τους! Ουτε σε ultrawide εχω καθησει ποτε να παιξω παιχνιδακι. Σιγουρα πανω σε ενα γραφειο δειχνουν εντυπωσιακες αλλα ποτε δεν εχω δει live σε ενα παιχνιδακι. Κραταω και θα διαβαζω το τοπικ και οτι μπορω απο πληροφορια απ οσα γραφετε θα το τσιμπησω ωστε να κανω μια επιλογη οταν ερθει η ωρα!
chrisgewrgi Δημοσ. Τρίτη στις 11:03 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:03 μμ Δες τι κάθομαι και κάνω τώρα. για να αποφασίσω ανάμεσα σε 21/9 η 16/9 , το ολεντ που θέλω να πάρω. Δεν ξερω. Εχω συνηθίσει στο 21/9 και δεν μπορω να παιξω στο τετραγωνο😁
Arkin Δημοσ. Τρίτη στις 11:54 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:54 μμ 47 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε Δες τι κάθομαι και κάνω τώρα. για να αποφασίσω ανάμεσα σε 21/9 η 16/9 , το ολεντ που θέλω να πάρω. Δεν ξερω. Εχω συνηθίσει στο 21/9 και δεν μπορω να παιξω στο τετραγωνο😁 Δεν υπαρχει το immersion του 21:9. Και ειναι και το λογικο με το οπτικο μας πεδιο να ειναι για αριστερα δεξια οχι πανω κατω. Το κεφαλι στριβει αριστερα δεξια οχι πανω κατω. Αλλα στο τελος οτι βολευει τον καθενα. Και η εικονα που εβαλες στο 21:9 ειναι με streching. Aν βαλεις πραγματικη διαφορα με το μεγαλυτερο fov και επιφανεια αριστερα δεξια η διαφορα ειναι πολυ μεγαλυτερη. πχ.
Psycho_Warhead Δημοσ. Τετάρτη στις 12:09 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:09 πμ (επεξεργασμένο) Αυτό το ''στουμπωμένο'' 21:9 δεν μπορώ να το χωνέψω με τίποτα. Ακόμα και το 16:9 μου είχε κακοφανεί όταν πριν είχα 16:10. Μόνο σε κάνα ραλάκι θα μου άρεσε το 21:9 γιατί μετράει το έξτρα δεξιά-αριστερά. Επεξ/σία Τετάρτη στις 12:10 πμ από Psycho_Warhead 3
chrisgewrgi Δημοσ. Τετάρτη στις 12:11 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:11 πμ (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Το 32UCDM είναι δίπλα ; To asus xg32vq. 17 λεπτά πριν, Arkin είπε Δεν υπαρχει το immersion του 21:9. Και ειναι και το λογικο με το οπτικο μας πεδιο να ειναι για αριστερα δεξια οχι πανω κατω. Το κεφαλι στριβει αριστερα δεξια οχι πανω κατω. Αλλα στο τελος οτι βολευει τον καθενα. Και η εικονα που εβαλες στο 21:9 ειναι με streching. Aν βαλεις πραγματικη διαφορα με το μεγαλυτερο fov και επιφανεια αριστερα δεξια η διαφορα ειναι πολυ μεγαλυτερη. πχ. Ναι δεν ειναι 21/9 η εικόνα γιατι εχω και την 16/9 μαζί. Ναι όσο και να προσπαθώ να πεισω τον εαυτό μου οτι μια χαρά ειναι το 16/9 δεν γινεται. Το μονο που μαρεσει στο 16/9 ειναι που έχεις ποικιλία απο επιλογές. Επεξ/σία Τετάρτη στις 12:12 πμ από chrisgewrgi 1
Psycho_Warhead Δημοσ. Τετάρτη στις 12:12 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:12 πμ Μόλις τώρα, chrisgewrgi είπε To asus xg32vq. Όταν βρίσκεις το UCDMZ στο 1000άρικο δεν ξέρω τι νόημα έχει το XG32 που υποτίθεται θα ήταν αρκετά πιο φτηνό.
chrisgewrgi Δημοσ. Τετάρτη στις 12:13 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:13 πμ 2 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Αυτό το ''στουμπωμένο'' 21:9 δεν μπορώ να το χωνέψω με τίποτα. Ακόμα και το 16:9 μου είχε κακοφανεί όταν πριν είχα 16:10. Μόνο σε κάνα ραλάκι θα μου άρεσε το 21:9 γιατί μετράει το έξτρα δεξιά-αριστερά. Πω ρε αυτο νιώθω εγω με το 16/9 τωρα . Το εβαλα λίγο το απόγευμα μπας και το συνηθίσω. Αλλα νιώθω λες και με περιορίζεις 1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε Όταν βρίσκεις το UCDMZ στο 1000άρικο δεν ξέρω τι νόημα έχει το XG32 που υποτίθεται θα ήταν αρκετά πιο φτηνό. Είναι παλιό το εχω 5 6 χρονια. Απλά έκανα δοκιμές Μπας και συνηθίσω το 16/9 . Θέλω να πάρω ενα ολεντ και βόλευε το 16/9 γιατι εχεις επιλογές. Αλλα δεν..
Psycho_Warhead Δημοσ. Τετάρτη στις 12:17 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:17 πμ Νόμιζα ήταν αυτό. https://rog.asus.com/ch-en/monitors/27-to-31-5-inches/rog-strix-oled-xg32ucwg/ Γράψε λάθος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα