Προς το περιεχόμενο

Gaming Monitors News/Comparison

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν 1.5 μήνα στην Αγγλία είχε πέσει η AW3225QF ~850€ και η PG32UCDM ~950€.

Ελλάδα το χαμηλότερο που τα έχω πετύχει είναι 1050€ και 1150€ αντίστοιχα.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, icenex είπε

Προσωπικα εχω καταληξει στην aw3225qf ηδη εχω μαζεψει κατι παραπανω απο το μισο μπατζετ για την συγκεκριμενη οθονη.Η ερωτηση μου ειναι θα βγει νεοτερο μοντελο γιατι οσο εψαξα δεν βρηκα κατι, επισης το επισημο καταστημα της Dell κανει εκπτωσεις ή μπα? γιατι βλεπω ορισμενα μαγαζια στο σκρουτζ την πουλανε εως και 100€ λιγοτερα.Δεν ξερω σκεφτομαι να μην μπλεξω με σκρουτζομαγαζα που παιζει να ειναι παραεισαγωγη η φαση και δεν ειναι κιολας κανενα μικρο ποσον αφου μιλαμε για κατι που κανει 1000€.Οποτε λεω να δωσω το παραπανω σε περιπτωση στραβης/εγγυησης να μιλησω κατευθειαν με Dell με οτι συνεπαγεται με αυτο.

Δεν ξερω ποια ειναι η αποψη σας-εμπειρια σας.

Δεν νομιζω οτι θα πεσει αμεσα η τιμη της στην εγχωρια αγορα Παυλο. Ενδεχομενως με εμμεσο τροπο τυπου επιστροφη ποντων κλπ απο καποια απο τις μεγαλες αλυσιδες. Οποτε..

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, icenex είπε

Προσωπικα εχω καταληξει στην aw3225qf ηδη εχω μαζεψει κατι παραπανω απο το μισο μπατζετ για την συγκεκριμενη οθονη.Η ερωτηση μου ειναι θα βγει νεοτερο μοντελο γιατι οσο εψαξα δεν βρηκα κατι, επισης το επισημο καταστημα της Dell κανει εκπτωσεις ή μπα? γιατι βλεπω ορισμενα μαγαζια στο σκρουτζ την πουλανε εως και 100€ λιγοτερα.Δεν ξερω σκεφτομαι να μην μπλεξω με σκρουτζομαγαζα που παιζει να ειναι παραεισαγωγη η φαση και δεν ειναι κιολας κανενα μικρο ποσον αφου μιλαμε για κατι που κανει 1000€.Οποτε λεω να δωσω το παραπανω σε περιπτωση στραβης/εγγυησης να μιλησω κατευθειαν με Dell με οτι συνεπαγεται με αυτο.

Δεν ξερω ποια ειναι η αποψη σας-εμπειρια σας.

Το dell store την ειχε ριξει εκει στα Χριστουγεννα για λιγο στα 960 αν θυμαμαι καλα. Και το amazon την βαζει κατα καιρους στα 900κατι. Τωρα αν και ποτε θα ξανα ριξουν τιμες ψιλοαγνωστο. 

Και εγω απο dell θα αγοραζα (οπως και κανω παντα) η amazon.

Νεο 32αρι oled δεν εχουν ανακοινωσει φετος οποτε δεν θα υπαρξει κατι.

Στο amazon παιζει στα 911 τωρα με δωρεαν μεταφορικα. 

https://www.amazon.de/Alienware-Monitor-AW3225QF-Compatible-DisplayPort/dp/B0CVQGSRZ9/ref=mp_s_a_1_3?crid=PX2MVJVGMSXA&dib=eyJ2IjoiMSJ9.rXwy4dEX4P84tC1kZOqNM6wqf_rtkigX3VuXSm8AP-gpfVbdMFim13ZJuIkbQBv4eF0kQSXxsCCU4ca_mbIzM-4aBnrWfgy7rSNBrNf5zlT7ZACRy1aIiZdJ929u4DwInKFa6JLQHU23kUpSC_iUUO8WxSsthEJ7NQfV60h2VLAkM9wD8dwwLvN4Xq9dQ8a827giGEB9Kq2pQjGAjOTRjw.Vz9rW2XczaMwy0gZVlDgqyRcvzaILQVkQ0EO0AypF9A&dib_tag=se&keywords=aw3225qf&qid=1747311769&sprefix=aw3225qf%2Caps%2C721&sr=8-3

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 3
Δημοσ.

Kαι να συμπληρωσω οπως πολυ σωστα παρατηρησε ο φιλτατος Ακοινωνητος, δεν προβλεπεται να κυκλοφορησει νεο μοντελο σε αυτη τη διασταση και αναλυση η Dell για φετος τουλαχιστον.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστω για ολες τις απαντησεις δεν σας κανω ολους quote να μην γινει μακριναρι το ποστ.

Δυστυχως δεν παρακολουθω τις εξελιξεις με την συχνοτητα που θα ηθελα ουτε τι παιζει απο τιμες γενικοτερα εξου και οι ερωτησεις μου.Καποιοι ξερουν ηδη την περιπτωση μου, που η παλια οθονη ολοενα και παραδιδει πνευμα οποτε με το που μαζεψω το μπατζετ θα την χτυπησω αν εχει γινει εως τοτε καποια εκπτωση στο ελληνικο dell εχει καλως.Αποφασισα να δωσω αυτα τα 100+€ και να εχω dell υποστηριξη μιας και εχω ακουσει τα καλυτερα στο θεμα εγγυησης(πρωτη φορα παω σε dell) εκτος αν βρω επισημο μεταπωλητη σε καλη τιμη που αν δεν κανω λαθος οσοι ειναι, την εχουν ειτε ιδια τιμη ειτε πιο ακριβη.

Κωστα λογικα θα βολευτω απο εμμεσο τροπο για πιο φθηνα με το να την παρω με τιμολογιο αφου ουτως η αλλως τις οθονες τις παντρευομαι. Δυσκολα θα παω σε κατι αλλο, βαση προιστοριας μου θα πορευτω με αυτη για οσο αντεξει.

Επεξ/σία από icenex
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, icenex είπε

Ευχαριστω για ολες τις απαντησεις δεν σας κανω ολους quote να μην γινει μακριναρι το ποστ.

Δυστυχως δεν παρακολουθω τις εξελιξεις με την συχνοτητα που θα ηθελα ουτε τι παιζει απο τιμες γενικοτερα εξου και οι ερωτησεις μου.Καποιοι ξερουν ηδη την περιπτωση μου, που η παλια οθονη ολοενα και παραδιδει πνευμα οποτε με το που μαζεψω το μπατζετ θα την χτυπησω αν εχει γινει εως τοτε καποια εκπτωση στο ελληνικο dell εχει καλως.Αποφασισα να δωσω αυτα τα 100+€ και να εχω dell υποστηριξη μιας και εχω ακουσει τα καλυτερα στο θεμα εγγυησης(πρωτη φορα παω σε dell) εκτος αν βρω επισημο μεταπωλητη σε καλη τιμη που αν δεν κανω λαθος οσοι ειναι, την εχουν ειτε ιδια τιμη ειτε πιο ακριβη.

Κωστα λογικα θα βολευτω απο εμμεσο τροπο για πιο φθηνα με το να την παρω με τιμολογιο αφου ουτως η αλλως τις οθονες τις παντρευομαι. Δυσκολα θα παω σε κατι αλλο, βαση προιστοριας μου θα πορευτω με αυτη για οσο αντεξει.

Και απο amazon να την παρεις ρε εχεις υποστηριξη απο την dell , δεν βλεπω τον λογο να μην εχεις. Με τα 100 ευρω που κερδιζεις παιρνεις ενα arm ξερω γω

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 ώρες πριν, Despotas είπε

Σε σχετικό thread στο reddit ένας από το MSI tech support γράφει ότι θα τα φέρουν και Ευρώπη.

Επεξ/σία από pirmen56
  • Like 1
Δημοσ.

Μπααα δεν με ψήνει curved 32άρι 4k monitor, θεωρώ ότι curved έπρεπε να είναι μόνο τα ultrawide πχ τα 34άρια.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, music_lover είπε

Μπααα δεν με ψήνει curved 32άρι 4k monitor, θεωρώ ότι curved έπρεπε να είναι μόνο τα ultrawide πχ τα 34άρια.

Που το ειδες μωρε το curved ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, music_lover είπε

AW3225QF..🙄

κανε και καμια πραθεση ρε :P Νομιζα μιλαγες για τα asus

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Haha 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, akoinonitos είπε

κανε και καμια πραθεση ρε :P

Όνειρο είδαν εκεί στην Dell και την έκαναν κυρτή?

Δεν φτάνει που είναι τεράστια στις 32 ίντσες, είναι και κυρτή👎

Βγάλε τουλάχιστον και ένα ίσιο, κανονικό μοντέλο, δεν είναι VA να θες να κρύψεις τι κακές γωνίες θέασης.

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, music_lover είπε

Όνειρο είδαν εκεί στην Dell και την έκαναν κυρτή?

Δεν φτάνει που είναι τεράστια στις 32 ίντσες, είναι και κυρτή👎

Βγάλε τουλάχιστον και ένα ίσιο, κανονικό μοντέλο, δεν είναι VA να θες να κρύψεις τι κακές γωνίες θέασης.

ε τοσα 32 αρια flat υπαρχουν ρε αν δεν θελει καποιος curved εχει αλλες επιλογες 

1040 το pg32ucdm στο amazon

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://videocardz.com/press-release/asus-rog-announces-strix-oled-xg32u-series-worlds-first-4k-woled-monitors-with-trueblack-glossy-film

with TrueBlack Glossy coating

This anti-reflective panel coating, designed specifically for ROG, aims to drastically reduce ambient reflections by 38% compared to previous glossy WOLED panels. This helps preserve true blacks even under bright lights and potentially reduces eye fatigue. Asus's Clear Pixel Edge technology is also included to help eliminate colour fringing on text and fine lines.

New Type Of Glossy OLED !? : r/OLED_Gaming

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...