trabakoulas Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες (επεξεργασμένο) 52 minutes ago, music_lover said: Υ.Γ. η τελική τιμή στην προσφορά του go for more είναι μεγαλύτερη γιατί το Π δεν δίνει άτοκες δόσεις πχ στην περίπτωση της LG δίνεις 899€, παίρνεις πίσω 179€ αλλά επειδή θα κάνεις δόσεις έντοκες το κέρδος μειώνεται.. εξυπνάδες by Π. Αυτό ισχύει αν πας με πιστωτική/δόσεις. Μπορείς να πληρώσεις με χρεωστική κανονικά 899€ και σε ένα μήνα (πόσο είναι δεν θυμάμαι τώρα ακριβώς) παίρνεις πίσω 180€ σε πόντους go4more. 19 minutes ago, music_lover said: Με το dp 2.1 vs dp 1.4 τι παίζει τελικά; Οι απόψεις διίστανται. Καλό είναι να υπάρχει, χωρίς να είναι dealbreaker. Ούτε αξίζει imho να δώσεις π.χ. +200€ για αυτό και μόνο. Εδώ η Asus PG32UCDM που ακόμα μπορεί να προτείνεται σε διάφορα channel ως η καλύτερη 32" overall, δεν έχει. Επεξ/σία πριν από 11 ώρες από trabakoulas
7nisiotis Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 6 hours ago, Westbaum said: Aυτό καλό φαίνεται,glossy panel της Samsung QD-OLED,αν και το Refresh είναι μόνο 165. https://pcmonitors.info/gigabyte/gigabyte-mo32u-165hz-4k-uhd-qd-oled-with-kvm/ Mε τα μεταφορικά δεν αξίζει από amazon.de 😣 Πριν λίγο καιρό αυτό και το 27αρι τα είχε με δωρεάν μεταφορικά. Αν και αν έφτανες στο τελικό στάδιο δεν φαινόταν δωρεάν αποστολή. Αυτό συμβαίνει σε πολλά προϊόντα, έως ότου ξαφνικά εμφανίζεται η αποστολή χωρίς έξτρα χρέωση. Δοκίμασε ξανά αργότερα μπας και 1
Tigio13 Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 3 ώρες πριν, akoinonitos είπε https://www.skroutz.gr/s/52407483/Gigabyte-AORUS-FO32U2P-OLED-HDR-Gaming-Monitor-31-5-4K-3840x2160-240Hz-me-CHrono-Apokrisis-0-03ms-GTG.html https://www.rtings.com/monitor/reviews/gigabyte/aorus-fo32u2p Αν εχεις την διαθεση να περιμενεις απο Σεπτεμβρη θα υπαρχουν περισσοτερες επιλογες Η αλήθεια είναι πως και η οθόνη που έχω τώρα μια χαρά είναι,απλά θέλω να πάω σε oled. Από τιε επιλογές που υπάρχουν τώρα η αλήθεια είναι πως μου έκανε πιο πολύ η msi από αυτά που είχα διαβάσει αλλά και η gigabyte φαίνεται να έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με αρκετά χαμηλότερη τιμή. Οι 2 οθόνες που έχω πάρει στη ζωή μου ήταν dell. Μία 27 2k στα 165 hz και αυτή που έχω τώρα. Αν έβγαζε μία 32αρα non curved μάλλον σε αυτή θα πήγαινα πάλι. Γενικά αν βάλω κάτι στο μυαλό μου δεν περιμένω πολύ. Οι περισσότερες πιθανότητες είναι κάποια στιγμή Ιούλιο να έχω κάνει την αλλαγή και να βάλω την dell αγγελία.
firepc Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες Γτ θες να πάρεις 32άρι στα 1300€ ενώ παίζει η c4 42αρα στα 800€ και είναι και glossy?
pirmen56 Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 15 ώρες πριν, prefuse είπε Αδελφέ primen, Από ποιες περιοχές φωτεινότητας αποτελείται μια εικόνα και πως τις επηρεάζει ένα σήμα HDR? Αν απαντήσεις αυτό έχεις φτάσει κοντά στην πηγή. Δεν ξέρω πού το πας, αν και μπορώ να μαντέψω ότι θα πεις πάλι για τα bit που αφιερώνονται στο SDR εύρος κλπ. Πάντως από την εικόνα με τα δύο μονιτορς που πόσταρα προηγουμένως φαίνεται σίγουρα και πιο ρεαλιστικό και καλύτερο οπτικά το πάνω. 14 λεπτά πριν, firepc είπε Γτ θες να πάρεις 32άρι στα 1300€ ενώ παίζει η c4 42αρα στα 800€ και είναι και glossy? Όλα τα monitors είναι σχετικά υπερτιμολογημένα. Τα προτιμάει όμως ο κόσμος γιατί είναι καλύτερα προσαρμοσμένα σε αυτή τη χρήση. Ας πούμε τα LCD monitors υπερέχουν των αντίστοιχων τηλεοράσεων σε response time, smearing κτλ. Παρομοίως και για τα OLED που δεν βρίσκεις τηλεοράσεις με τις ίντσες που θες για το γραφείο ή πάνω από 120Hz. Αν και σε response time είναι το ίδιο.
firepc Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 7 λεπτά πριν, pirmen56 είπε Όλα τα monitors είναι σχετικά υπερτιμολογημένα. Τα προτιμάει όμως ο κόσμος γιατί είναι καλύτερα προσαρμοσμένα σε αυτή τη χρήση. Ας πούμε τα LCD monitors υπερέχουν των αντίστοιχων τηλεοράσεων σε response time, smearing κτλ. Παρομοίως και για τα OLED που δεν βρίσκεις τηλεοράσεις με τις ίντσες που θες για το γραφείο ή πάνω από 120Hz. Αν και σε response time είναι το ίδιο. εντάξει, για δουλειά, φωτογραφία, προγράματα κλπ, είναι καλύτερο το μόνιτορ. Αλλά νομίζω εδώ θέλουν όλοι το καλύτερο για gaming. Γι' αυτό πιστεύω οι πολλές ιντσες και το glossy panel μετράνε περισσότερο
music_lover Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Οι 42 ίντσες θέλουν μεγάλο γραφείο και την ανάλογη απόσταση θέασης. Σίγουρα είναι πιο συμφέρουσα αγορά αλλά δεν ταιριάζουν στα περισσότερα setup. Είναι glossy, έχουν Dolby Vision support, τηλεοπτικό δέκτη, Media Player, Smart OS κτλ κτλ αλλά είναι τεράστιες. Θέλουν τον χώρο τους. Θα πρέπει να έχεις ίσως ένα άλλο ως κύριο monitor επάνω στο γραφείο για χρήση desktop και κάπου δίπλα ή επάνω την 42αρα OLED της LG.
akoinonitos Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, firepc είπε εντάξει, για δουλειά, φωτογραφία, προγράματα κλπ, είναι καλύτερο το μόνιτορ. Αλλά νομίζω εδώ θέλουν όλοι το καλύτερο για gaming. Γι' αυτό πιστεύω οι πολλές ιντσες και το glossy panel μετράνε περισσότερο Γτ ξεχνατε το ppi που ειναι και απο τους πιο βασικους παραγοντες σε ενα μονιτορ? 104 vs 140 δεν ειναι μικρη η διαφορα. Βασικο για το οπτικο ζητημα στα games αφου μεγαλυτερο ppi=καλυτερο antialiasing.Επισης περισσοτερα hz απο τις tv. Βασικα πραγματα για gaming χρηση. Αλλο ενα μειον των τηλεορασεων η απουσια βασης ,εκει που την βαζεις εκει θα μεινει δεν μπορει ουτε να ανεβει ουτε να στριψει. Πραγματα που πρεπει να τα λαμβανει κανεις υποψην του πριν προβει σε μια αγορα γιατι για καποιους δεν μετραει μονο το μεγεθος. Καποιοι μπορει να προτιμουν το μεγεθος οκ ,αλλα δεν ειναι ο κανονας αυτο. Επεξ/σία πριν από 1 ώρα από akoinonitos 1
Tigio13 Δημοσ. πριν από 50 λεπτά Δημοσ. πριν από 50 λεπτά Στη δική μου περίπτωση λόγω απουσίας έξτρα δωματίου για γραφείο έχω στο σαλόνι μία 65αρα oled της lg και δίπλα ακριβώς γραφείο 1 μέτρου με την οθόνη. Δεν υπάρχει χώρος για μεγαλύτερο γραφείο. Το pc είναι συνδεδεμένο και με tv και με οθόνη. Από εκεί και πέρα τις 32 ίντσες τις θεωρώ ιδανικές για gaming σε γραφείο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα