Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχει ξανα συζητηθεί το θεμα. Ειπαμε ειναι νεος νομος που πρέπει να το κανει ο ιδιοκτήτης πλέον και για τα παλιά. Δεν ειναι κατι πονηρό χαλαρωσε! Αν συμφωνείς με τις μερες που δηλώνει πατα αποδοχή και τελος.

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, m.gial είπε

Στο δεύτερο σκέλος και στη διακοπή μισθωτηρίου που έφυγα στον 1 μήνα ήταν και αυτό στο όνομα του πατέρα μου που έχει απεβιώσει, οπότε πρέπει να κάνει και αυτή το ίδιο. Πάντως αν τώρα αυτή θέλει να διεκδικήσει τα χρήματα από τα χαμένα ενοίκια, θα τα διεκδικήσει από το πατέρα μου που δεν είναι εν ζωή. Άρα θα τα διεκδικήσει από εμάς τους κληρονόμους που έχουμε αποποιηθεί τη κληρονομιά του θανόντος?

Αποποίηση κληρονομιάς = Αποποίηση χρεών

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάπου ειχε πάρει το μάτι μου στο Web όταν έψαχνα κάτι για μισθώσεις ότι όσοι ιδιοκτήτες έκαναν συμβόλαια χειρόγραφα πριν την έναρξη της ηλεκτρονικής εφαρμογής έπρεπε να κάνουν αναδρομική δηλωση και μετά λύση, εμείς είχαμε ένα τέτοιο συμβόλαιο αλλά δεν ασχοληθήκαμε. Τώρα για αυτά που σου ζήτησε, όχι θα έλεγα μην ασχοληθείς περαιτέρω. Οι λογαριασμοί taxisnet των ατόμων που απεβίωσαν λογικά κλείνουν μολις τακτοποιηθουν τα κληρονομικα θέματα και οι φορολογικές εκκρεμότητες του θανόντα. 

Επεξ/σία από Βασίλης_29
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, duende είπε

μπορει να γινει ανανεωση του μισθωτηριου στο taxis πριν ληξει το υπαρχον?

Πρώτα από όλα στο taxis γίνεται η δήλωση της ανανέωσης, όχι η ίδια η ανανέωση.

Επίσης το taxis δεν πρόκειται να δεχτεί δήλωση ανανέωσης με ημερομηνία μετά τη λήξη της υπάρχουσας μίσθωσης, θα τη δεχτεί μόνο αν η ημερομηνία είναι την ημέρα της λήξης ή προγενέστερη.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...