Rizas Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 5 λεπτά πριν, ultrobyr είπε https://www.kotsovolos.gr/sound-vision/televisions/led-lcd/210325-samsung-qled-qe55q70ta-55#homepage-#tab2 Και η samsung QE55Q70TA με HDMI 2.1-120 hz με τιμη 769€ Γνωμες? Χ Καλύτερα η Sony 9096 από όλες της απόψεις σε αυτή την τιμή ή όποια συγκρίνεται με την q80t και όχι με την q70t 1
wolfskinn Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 35 λεπτά πριν, So_Whatever είπε Aξίζει τα λεφτά που έχει παραπάνω η LG BX σε σχέση με τη Sony αυτή τη στιγμή στον Κοτσοβολο; Σαν τηλεόραση ναι αξίζει, αλλά καλύτερα να την πάρεις απο public με 5 χρόνια δωρεάν εγγύηση... https://www.public.gr/product/tileoraseis/tileoraseis/tileorasi-lg-55-smart-oled-4k-uhd-oled55cx6la/prod10763956pp/
friends_addict Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Ο φίλος παραπάνω μίλησε για την BX, δηλαδή αυτή απ' ότι καταλαβαίνω, την οποία βλέπω κι εγώ. Αυτή που παραθέτεις εσύ είναι η CX. Ποιές οι διαφορές τους;
wolfskinn Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, friends_addict είπε Ο φίλος παραπάνω μίλησε για την BX, δηλαδή αυτή απ' ότι καταλαβαίνω, την οποία βλέπω κι εγώ. Αυτή που παραθέτεις εσύ είναι η CX. Ποιές οι διαφορές τους; Με συγχωρείς έχεις δίκιο. Και για αυτή το ιδιο ισχύει... https://www.public.gr/product/tileoraseis/tileoraseis/tileorasi-55-lg-smart-oled-4k-uhd-oled55bx6lb/prod11560217pp/
So_Whatever Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Χμμ, η CX πάει πολύ. Δλδ αν πάρω την Sony και PS5 μαζί βγαίνω στα λεφτά της CX. H BX αντίθετα είναι πιο κοντά στην τιμή της Sony οπότε σκεφτόμουν αν αξίζει να πάω σε OLED. Bέβαια η BX έχει αρκετά χαμηλότερο Peak Brightness από την Sony και την CX. 2 λεπτά πριν, friends_addict είπε Ο φίλος παραπάνω μίλησε για την BX, δηλαδή αυτή απ' ότι καταλαβαίνω, την οποία βλέπω κι εγώ. Αυτή που παραθέτεις εσύ είναι η CX. Ποιές οι διαφορές τους; H BX έχει χαμηλότερο peak brightness, πιο αργό επεξεργαστή και λιγότερες θύρες HDMI. Λογικά, λείπουν κι άλλες λειτουργίες αλλά αυτές είναι οι πιο ουσιαστικές διαφορές από όσο ξέρω.
Alex1971 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Μαγκες οσο αφορα τις Sony οι τιμες που βγηκαν απο τη μαμα εταιρια αποψε ειναι και ο πατος του βαρελιου οσο αφορα την BF. Και σμεσα σε μια ωρα τις ματσαραν κι ολα τα υπολοιπα καταστηματα. Δε θα παει πιο κατω τουλαχιστον οσο αφορα τις 65' και πανω. Το μονο ντιλ που μπορει να παιξουν οι αλυσιδες ειναι να σου δωσουν δωρο την 5ετη εγγυηση(που δεν εχει καμια σχεση με αυτη της ιδιας της Sony, η οποια Sony μεχρι και το τελος των εκπτωσεων θα την δινει 70 ευρωπουλα(65') και 85(75'). Στην μιση της αξια δηλαδη. Εγω εκλεισα σημαρα την 75' την 9096 και μου την φερνουν δευτερα. Edit: Μιλαω παντα για το lineup των μοντελων του 2020. Στις περσυνες και τις προπερσυνες παιζει να πανε και πιο κατω, αλλα αμφιβαλλω αν θα εχουν σε στοκ τα καλα μοντελα. Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2020 από Alex1971 3
Aroukos82 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Στις 17/11/2020 στις 10:02 ΜΜ, simos1974 είπε Πριν 3 μερες εδωσα τηλ παραγγελια στο Σονυ Center για την 55ΧΗ9096 στα 860 με 5 εγγυηση, σημερα απογευμα την παρελαβα. Πρωτες εντυπωσεις, σε σχεση με την SHARP Quadron του 2012 που ειχα ,τουλαχιστον μια κλαση καλυτερη, εξαιρετικα μαυρα και λεπτομερεια. Σε βιντεακια απο Youtube με αναλυση 4Κ ,HDR απλα δεν παιζεται, και με DolbyVision ειναι εντυπωσιακη. Επισης πολυ καλος ηχος . Για gaming δεν εχω γνωμη γιατι δεν ασχολουμαι. Για την τιμη της ειναι vfm ασυζητητι , και 1100 ευρω να δωσει καποιος τα αξιζει, νομιζω για να παρεις καλυτερη εικονα σε αυτες τις ιντσες πρεπει να δωσεις πανω απο 1500 η να πας σε oled. Καλησπερα φιλε μου θα ηθελα να ρωτησω τη γνωμη σου για την τηλεοραδη και ειδικοτερα για τη γωνια θεασης. Ειμαι αναμεσα στη sony xh9096 και στη samsung q80t.
simos1974 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Aroukos82 είπε Καλησπερα φιλε μου θα ηθελα να ρωτησω τη γνωμη σου για την τηλεοραδη και ειδικοτερα για τη γωνια θεασης. Ειμαι αναμεσα στη sony xh9096 και στη samsung q80t. Καλησπερα, εχω 2 καναπεδες στο σαλονι , ο ενας απεναντι απο την τηλεοραση και ο αλλος στο πλαι...δεν εχω κανενα προβλημα με τη γωνια θεασης. Η 9096 ειναι πολυ καλη και νομιζω οτι σε αυτη την κατηγορια τιμης η καλυτερη . Και εγω ημουν αναμεσα στην Q80 και την SONY αλλα μετα απο ψαξιμο μιας εβδομαδας σε reviews και μετρησεις κατεληξα οτι υπερεχει ,εστω και λιγο η Σονυ λογω υπαρξης DolbyVision και hdmi 2.1 Βεβαια και η 5ετης εγγυηση της Sony Center ειναι σημαντικη για εμενα . Εξαιρετικη εικονα ,καλος ηχος και αν παιζεις παιχνιδια, το hdmi 2.1 ειναι μεγαλο πλεονεκτημα . Α, και made in Belgium ..και ημερομηνια παραγωγης 10/2020, αν αυτο μετραει για καποιους . Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2020 από simos1974
stcp Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Μιας και το PS5 δεν ήρθε και μου έμεινε το 500άρικο, χτύπησα πριν λίγο την QE55Q80T από Κωτσόβολο στα 899Ε. Ήμουν ανάμεσα σε αυτή και στην 9096, αλλά την απέρριψα κυρίως γιατί τα «πόδια» της δεν χωράνε στο έπιπλό μου (και δευτερευόντως επειδή δεν υποστηρίζει πλήρως ακόμα το 2.1). Για θέαση αθλητικών, gaming και ταινιών και ταβάνι τα 900Ε ελπίζω να έκανα καλή επιλογή...
Aroukos82 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 26 λεπτά πριν, simos1974 είπε Καλησπερα, εχω 2 καναπεδες στο σαλονι , ο ενας απεναντι απο την τηλεοραση και ο αλλος στο πλαι...δεν εχω κανενα προβλημα με τη γωνια θεασης. Η 9096 ειναι πολυ καλη και νομιζω οτι σε αυτη την κατηγορια τιμης η καλυτερη . Και εγω ημουν αναμεσα στην Q80 και την SONY αλλα μετα απο ψαξιμο μιας εβδομαδας σε reviews και μετρησεις κατεληξα οτι υπερεχει ,εστω και λιγο η Σονυ λογω υπαρξης DolbyVision και hdmi 2.1 Βεβαια και η 5ετης εγγυηση της Sony Center ειναι σημαντικη για εμενα . Εξαιρετικη εικονα ,καλος ηχος και αν παιζεις παιχνιδια, το hdmi 2.1 ειναι μεγαλο πλεονεκτημα . Α, και made in Belgium ..και ημερομηνια παραγωγης 10/2020, αν αυτο μετραει για καποιους . Ευχαριστω πολυ αδερφε!
d_gkal Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 1 hour ago, stcp said: Μιας και το PS5 δεν ήρθε και μου έμεινε το 500άρικο, χτύπησα πριν λίγο την QE55Q80T από Κωτσόβολο στα 899Ε. Ήμουν ανάμεσα σε αυτή και στην 9096, αλλά την απέρριψα κυρίως γιατί τα «πόδια» της δεν χωράνε στο έπιπλό μου (και δευτερευόντως επειδή δεν υποστηρίζει πλήρως ακόμα το 2.1). Για θέαση αθλητικών, gaming και ταινιών και ταβάνι τα 900Ε ελπίζω να έκανα καλή επιλογή... Η απόσταση των ποδιών της sony μπορεί να μικρύνει. Εχει 4 θεσεις, για να χωράει σε μικρά έπιπλα.
friends_addict Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Καλημέρα. Παρακολουθώ με πολύ ενδιαφέρον τη συζήτηση, καθώς έχω αποφασίσει κι εγώ να προβώ σε αγορά 55αρας. Εκτός από τη sony και τη Samsung, γλυκοκοιταζω και την oled της lg (bx) που παρέθεσα πιο πάνω. Εκτός της χρηματικής διαφοράς , είναι μια ώριμη υλοποίηση ή δεν αξίζει γιατί ακόμα δεν έχουν λυθεί παιδικές ασθένειες (burn in, brightness), πάντα για την κατηγορία τιμής που συζητάμε. Ευχαριστώ όπως και να έχει, όλα τα παιδιά του φόρουμ που βοηθούν εμάς που ασχολούμαστε μόνο όταν προκύπτει δική μας ανάγκη.
totalius Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Η OLED εχει καλυτερη εικονα ειδικα σε σκοτάδι . Με φως δε βλέπεις μεγάλες διάφορες απο Full array LED . Επίσης δυσκολο να πάθουν πλεον Burn in . Εγω κατέληξα στην XH90 γιατι εχω παιδια με πολυ Playstaion δλδ στατική εικονα σε καποια σημεία κ που δύσκολα θα ειναι σε συνθήκες απόλυτου σκοταδιού κ φοβήθηκα λίγο τις OLED . Αν ήμουν μόνος μου θα αγόραζα OLED. 1
Tenten7 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Εγω κατεληξα τελικα στην bx. Μονο καλα λογια εχω να πω για την υλοποιηση. Εκανα καλιμπρασισμα με οδηγιες απο rtings. Για να δειξει τις δυνατοτητες της η τιβι χρειαζεται να ειναι αναλογη κ η μορφη της εικόνας. Μην περιμένεις να δεις την διαφορα σε καναλια digea. Σε netflix ομως κ σε μορφη blue ray η εμπειρια απογειώνεται. Εγω το συνδιασα κ με μια ηχομπαρα jbl 9.1 surround. Το αποτέλεσμα ειναι κατι παραπανω απο ικανοποιητικο. 1
stationwa Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Η sony 9096 η το μοντέλο xh9505 ειναι καλυτερο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα