Pokemon640 Δημοσ. Κυριακή στις 04:00 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 04:00 μμ Σήμερα ολοκλήρωσα την Pokemon Gold-silver. Ολόκληρη η playlist : 2
broxopios Δημοσ. Δευτέρα στις 12:14 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:14 μμ Στις 13/7/2025 στις 10:31 ΠΜ, polakis21 είπε Τερματισα το death stranding 2. Απο τα πληρεστερα παιχνιδια ολων των εποχων σε ολους τους τομεις. Πραγματικο επος. Τιποτα αλλο…Μαγεια Πρέπει να έχεις παίξει και το 1; Είναι συνέχεια της ιστορίας ή μπορείς να ξεκινήσεις και από το 2?
polakis21 Δημοσ. Τρίτη στις 12:24 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:24 πμ 12 ώρες πριν, broxopios είπε Πρέπει να έχεις παίξει και το 1; Είναι συνέχεια της ιστορίας ή μπορείς να ξεκινήσεις και από το 2? Καλο ειναι να το εχεις παιξει γιατι ειναι πολυ μπερδεμενο. Ή δες την υποθεση απο το youtube 1 1
babality Δημοσ. Τρίτη στις 05:08 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:08 πμ (επεξεργασμένο) Στις 17/6/2025 στις 10:42 ΠΜ, Marcos_Aurilius είπε Μιας κι έχω καιρό να γράψω, ας πω μερικά σύντομα λόγια για τον τελευταίο τίτλο που τερμάτισα, το Assassins' Creed Mirage. Βασικά ήθελα ένα μικρότερο παιχνίδι, μετά τις 160 ώρες που έριξα στο Witcher 3 (πάντα για PS5 μιλάμε). Μου βγήκε γύρω στις 40-45 ώρες, ίσως ένα μικρό κλικ ΠΑΡΑΠΑΝΩ απ'όσο θα ήθελα. Γενικά είμαι φαν της σειράς, όπως αυτή διαμορφώθηκε στους αυστηρά 4 πρώτους τίτλους. Αργότερα τερμάτισα και το Unity και έπαιξα λίγο και το Origins. Γενικά μου άρεσε. Τα γραφικά ήταν πολύ όμορφα, η ατμόσφαιρα με γύρισε πίσω στους 1-2 πρώτους τίτλους, η ιστορία είχε μια συνοχή και συνέχεια, και έβγαζε βρε παιδί μου ένα νόημα. Προφανώς δεν είχε το βάθος των 4 πρώτων, με την Abstergo, το Animus κτλ αλλά δεν ένιωθες πολύ παράταιρα όπως διαβάζω πχ για το Valhalla. Σε αυτή την αίσθηση οικειότητας έπαιξε ρόλο και η προσπάθεια επιστροφής (όπως φαίνεται) στις ρίζες του gameplay. Λίγα και βασικά πραγματάκια, τόσο όσο για να κάνεις την δουλειά σου χωρίς να χαλαει το immersion. Ξεκινάς πολύ αδύναμος, ακόμα κι ένας-δυο αντίπαλοι είναι θανάσιμος κίνδυνος, οπότε δίνεται πολύ έμφαση στο stealth στις ήσυχες δολοφονίες, στο κρύψιμο. Περνάει πολύς "καιρός" για να αρχίσεις να χρησιμοποιείς αποτελεσματικά το parrying και να δυναμώσουν τα όπλα σου, ώστε να νιώσεις αυτοπεποίθηση εναντίον 4-5 αντιπάλων ταυτόχρονα. Το ΜΟΝΟ που με χάλασε λίγο στην αρχή, ήταν που κάποια mechanics δεν εξηγούνται επαρκώς, και κυρίως ότι τα favour tokens τα κλέβεις από πολίτες σε οποιοδήποτε σημείο - πράγμα που δεν ήξερα όταν πρωτο-υποχρεώθηκα να τα χρησιμοποιήσω (για να εισχωρήσω στην κεντρική φυλακή, πρώτη σοβαρή αποστολή) και κόντεψα να παρατήσω το παιχνίδι στις αρχές. Το πήρα 19,90 σε δισκάκι, θεωρώ ότι σε αυτά τα λεφτά αξίζει και με το παραπάνω. Δεν χρειάζεται όλοι οι τίτλοι να είναι massive, και δεν κατάλαβα γιατί ακούω κυρίως κακά πράγματα - ίσως δεν έχει τύχει να ακούσω και τις θετικές απόψεις. Αν θέλω, μπορώ άνετα να κάψω άλλες 15-20 ώρες να ψάχνω όλα τα collectibles, αλλά ήδη ξανάπιασα το Death Stranding που το είχα παρατήσει 2η φορά στην μέση γιατί ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ, πρέπει να τερματιστεί, είναι υπέροχος τίτλος. επος το assa mirage. ειδικα αν γουσταρεις ανατολίλες κλπ κανει fit. επισης τρομερο ost. απο τα καλα assa. εχετε κατα νου οτι ειναι ουσιαστικα ενας φορος τιμης στα παλια assasin's και ηταν ενας τιτλος που θα κρατουσε τους φανς τους franchise απασχολημενους μεχρι το shadows. Το κατεστρεψα 100% completion. Ωραιο story επισης και αρκετα ατμοσφαιρικο. Δυσκολο στην αρχη οπως λες και στη συνεχεια σου λυνει τα χερια. Οπως ακριβως τα παλια. Πρόταση: Μη βλεπεις τι λεει ο καθενας. Απλα παιζε και βγαζε δικα σου συμπερασματα. edit: το death stranding το 1ο αν μπορεσεις παιξε το με ακουστικα. δεν εχεις ιδεα ποσο διαφορετικο impact εχει. Μιλαμε για σταθμό. Η απολυτη εννοια της απομονωσης. Επεξ/σία Τρίτη στις 05:17 πμ από babality 3
LordNodens Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες Παιδιά, γρήγορη ερώτηση σχετικά με τη φυσική έκδοση του Death Stranding 2. Είδα ότι κάποια οπισθόφυλλα είναι στα Ελληνικά, ενώ άλλα είναι στα Αγγλικά. Στα Ελληνικά θα περιλαμβάνονται σίγουρα οι ελληνικοί υπότιτλοι και μενού. Στα Αγγλικά όμως; Περιλαμβάνονται ελληνικοί υπότιτλοι και μενού; Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει ότι και στις εκδόσεις με τα Αγγλικά οπισθόφυλλα περιλαμβάνονται τα Ελληνικά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα