polakis21 Δημοσ. 15 Ιουλίου Δημοσ. 15 Ιουλίου 12 ώρες πριν, broxopios είπε Πρέπει να έχεις παίξει και το 1; Είναι συνέχεια της ιστορίας ή μπορείς να ξεκινήσεις και από το 2? Καλο ειναι να το εχεις παιξει γιατι ειναι πολυ μπερδεμενο. Ή δες την υποθεση απο το youtube 1 1
babality Δημοσ. 15 Ιουλίου Δημοσ. 15 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Στις 17/6/2025 στις 10:42 ΠΜ, Marcos_Aurilius είπε Μιας κι έχω καιρό να γράψω, ας πω μερικά σύντομα λόγια για τον τελευταίο τίτλο που τερμάτισα, το Assassins' Creed Mirage. Βασικά ήθελα ένα μικρότερο παιχνίδι, μετά τις 160 ώρες που έριξα στο Witcher 3 (πάντα για PS5 μιλάμε). Μου βγήκε γύρω στις 40-45 ώρες, ίσως ένα μικρό κλικ ΠΑΡΑΠΑΝΩ απ'όσο θα ήθελα. Γενικά είμαι φαν της σειράς, όπως αυτή διαμορφώθηκε στους αυστηρά 4 πρώτους τίτλους. Αργότερα τερμάτισα και το Unity και έπαιξα λίγο και το Origins. Γενικά μου άρεσε. Τα γραφικά ήταν πολύ όμορφα, η ατμόσφαιρα με γύρισε πίσω στους 1-2 πρώτους τίτλους, η ιστορία είχε μια συνοχή και συνέχεια, και έβγαζε βρε παιδί μου ένα νόημα. Προφανώς δεν είχε το βάθος των 4 πρώτων, με την Abstergo, το Animus κτλ αλλά δεν ένιωθες πολύ παράταιρα όπως διαβάζω πχ για το Valhalla. Σε αυτή την αίσθηση οικειότητας έπαιξε ρόλο και η προσπάθεια επιστροφής (όπως φαίνεται) στις ρίζες του gameplay. Λίγα και βασικά πραγματάκια, τόσο όσο για να κάνεις την δουλειά σου χωρίς να χαλαει το immersion. Ξεκινάς πολύ αδύναμος, ακόμα κι ένας-δυο αντίπαλοι είναι θανάσιμος κίνδυνος, οπότε δίνεται πολύ έμφαση στο stealth στις ήσυχες δολοφονίες, στο κρύψιμο. Περνάει πολύς "καιρός" για να αρχίσεις να χρησιμοποιείς αποτελεσματικά το parrying και να δυναμώσουν τα όπλα σου, ώστε να νιώσεις αυτοπεποίθηση εναντίον 4-5 αντιπάλων ταυτόχρονα. Το ΜΟΝΟ που με χάλασε λίγο στην αρχή, ήταν που κάποια mechanics δεν εξηγούνται επαρκώς, και κυρίως ότι τα favour tokens τα κλέβεις από πολίτες σε οποιοδήποτε σημείο - πράγμα που δεν ήξερα όταν πρωτο-υποχρεώθηκα να τα χρησιμοποιήσω (για να εισχωρήσω στην κεντρική φυλακή, πρώτη σοβαρή αποστολή) και κόντεψα να παρατήσω το παιχνίδι στις αρχές. Το πήρα 19,90 σε δισκάκι, θεωρώ ότι σε αυτά τα λεφτά αξίζει και με το παραπάνω. Δεν χρειάζεται όλοι οι τίτλοι να είναι massive, και δεν κατάλαβα γιατί ακούω κυρίως κακά πράγματα - ίσως δεν έχει τύχει να ακούσω και τις θετικές απόψεις. Αν θέλω, μπορώ άνετα να κάψω άλλες 15-20 ώρες να ψάχνω όλα τα collectibles, αλλά ήδη ξανάπιασα το Death Stranding που το είχα παρατήσει 2η φορά στην μέση γιατί ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ, πρέπει να τερματιστεί, είναι υπέροχος τίτλος. επος το assa mirage. ειδικα αν γουσταρεις ανατολίλες κλπ κανει fit. επισης τρομερο ost. απο τα καλα assa. εχετε κατα νου οτι ειναι ουσιαστικα ενας φορος τιμης στα παλια assasin's και ηταν ενας τιτλος που θα κρατουσε τους φανς τους franchise απασχολημενους μεχρι το shadows. Το κατεστρεψα 100% completion. Ωραιο story επισης και αρκετα ατμοσφαιρικο. Δυσκολο στην αρχη οπως λες και στη συνεχεια σου λυνει τα χερια. Οπως ακριβως τα παλια. Πρόταση: Μη βλεπεις τι λεει ο καθενας. Απλα παιζε και βγαζε δικα σου συμπερασματα. edit: το death stranding το 1ο αν μπορεσεις παιξε το με ακουστικα. δεν εχεις ιδεα ποσο διαφορετικο impact εχει. Μιλαμε για σταθμό. Η απολυτη εννοια της απομονωσης. Επεξ/σία 15 Ιουλίου από babality 3
LordNodens Δημοσ. 17 Ιουλίου Δημοσ. 17 Ιουλίου Παιδιά, γρήγορη ερώτηση σχετικά με τη φυσική έκδοση του Death Stranding 2. Είδα ότι κάποια οπισθόφυλλα είναι στα Ελληνικά, ενώ άλλα είναι στα Αγγλικά. Στα Ελληνικά θα περιλαμβάνονται σίγουρα οι ελληνικοί υπότιτλοι και μενού. Στα Αγγλικά όμως; Περιλαμβάνονται ελληνικοί υπότιτλοι και μενού; Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει ότι και στις εκδόσεις με τα Αγγλικά οπισθόφυλλα περιλαμβάνονται τα Ελληνικά;
koproli8os Δημοσ. 7 Αυγούστου Δημοσ. 7 Αυγούστου αν το επαιξες με ακουστικα οπως προτεινει το παιχνιδι η παικτικη εμπειρια απογειωνεται!
gtsoui Δημοσ. 8 Αυγούστου Δημοσ. 8 Αυγούστου Μετά από περίπου 7 ώρες, τερματίστηκε το Once Upon a Puppet στο ps5. Πρόκειται για ένα 3d platform παιχνίδι, όχι τόσο στο παραδοσιακό στυλ τύπου σύγχρονων Mario αλλά περισσότερο στο στυλ των Little Nightmares ( βέβαια σε διαφορετικό ύφος). Γενικά, δεν έχω πολύ καλη σχέση με το είδος, ένας από τους λόγους είναι ότι πάντα με δυσκόλευε το να ευθυγράμμισω τις κινήσεις μου ( ειδικά τα άλματα) με το τρισδιάστατο περιβάλλον των συγκεκριμένων παιχνιδιών. Αναλαμβάνεις τον ρόλο μιας μαριονέτας η οποία έχει εξοριστεί από τον βασιλιά, στο λεγόμενο Understage. Όπως θα δει κάποιος από τις εικόνες η αν έχει δει βίντεο από το παιχνίδι, τα περιβάλλοντα του παιχνιδιού προσομοιάζουν σκηνή σε κουκλοθέατρο. Αν δεν κάνω λάθος, μοιάζει σε κάποια σημεία με το Paper Mario, όπου τα αντικείμενα που συνθέτουν τον κόσμο του είναι από χαρτόνι. Ο τεχνικός τομέας του Once Upon a Puppet δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Έχει όμορφα γραφικά, τίποτα όμως το ιδιαίτερο και παίζει απροβληματιστα. Το gameplay του επίσης δεν έχει κάτι το επαναστατικό η περίπλοκο και η περιήγηση στα επίπεδα του παιχνιδιού δεν θα δυσκολέψει κανέναν. Έχεις συνολικά τρία gadgets τα οποία και αποκτάς σταδιακά, ένα τόξο που το χρησιμοποιείς όμως αποκλειστικά και μόνο για την επίλυση "γρίφων" ( πχ κοβεις ένα σχοινί για να πέσει μια μπάρα), μια αξινα για αναρρίχηση και αρκετά μετά στο παιχνίδι, ένα φανάρι για να αντιμετωπίσεις τους εχθρούς. Περί εχθρών ο λόγος, η ποικιλία τους είναι πολύ μικρή, νομίζω δεν πρέπει να είναι πάνω από 2-3 διαφορετικών ειδών, τους οποίους ως επί το πλείστον πρέπει να αποφεύγεις μέχρι ένα σημείο. Το στοιχείο του platform είναι και αυτό απλοϊκό, όπου έχεις το κλασικό double jump, αποφυγή παγίδων και γενικά περιβαλλοντικών κινδύνων, όπως επίσης και κάποια σημεία με γρίφους. Κάποιες περιοχές δηλαδή, αναπαριστούν μια σκηνή θεάτρου, όπου θα πρέπει να βάλεις τα κατάλληλα κομμάτια στις σωστές θέσεις, ώστε να προχωρήσεις παραπέρα. Ένα αρνητικό στοιχείο είναι ότι έχει αρκετά bugs. Αυτά, είναι κυρίως αποτέλεσμα του γεγονότος ότι όταν χάνεις η κανείς load, κάποια συγκεκριμένα σημεία δεν επανέρχονται στην αρχική τους κατάσταση. Για παράδειγμα, είχα παρατησει ένα σάκο σε κάποιο σημείο και δεν μπορούσα να τον πάρω από εκεί και με load που έκανα, ο σάκος ήταν στο ίδιο σημείο. Αναγκάστηκα να βγω στο κεντρικό μενού του παιχνιδιού. Σε γενικές γραμμές αυτό ήταν λοιπόν το Once Upon a Puppet. Δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο, αλλά μπορώ να πω ότι το χάρηκα όσο κράτησε, με όμορφη ιστορία, χαριτωμένα γραφικά και πιστεύω ότι είναι ένα καλό σημείο για να ξεκινήσει κάποιος το συγκεκριμένο είδος, καθώς είναι αρκετά εύκολο. 5
Brazhlias Δημοσ. 12 Αυγούστου Δημοσ. 12 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Τερμάτισα πριν κατι μερες το God of War Ragnarok. Παρόλο που ήταν στο ιδιο μηκος κυματος με το πρώτο, εντυπωσιάστηκα. Gameplayακα κινείται κατά 80% στα ιδια, από άποψη τεχνικού τομέα ηταν ενα κλικ παραπάνω, χωρίς βλέπεις καποια τρομερή διαφορά. Η ιστορία του όμως ηταν εκπληκτική. Δεν θα αναφέρω το παραμικρο, αν και θα το ήθελα, διότι απο τη μια δεν εχει κανενα νοημα για κάποιον που το εχει παίξει, αλλα δεν θέλω να υπαρξει η παραμικρη υποψία για spoiler για κάποιον που θα το παιξει στο μέλλον. Θέλω να πω μόνο, πως αφου τελείωσα το παιχνίδι, δεν ηθελα να το αφήσω. Έτσι το εκανα πλατίνα. Και αφου το εκανα πλατινα, για να παρω παραπάνω δοση έπαιξα και το DLC του παιχνιδιού που δίνεται δωρεάν. Και το εκανα και αυτο 100%. Και αφού εκανα 100% και το DLC, έπαιξα ακόμα 5-6 γυρους (το DLC ειναι Roguelike). Κάθε μικρή επιπλέον ιστοριούλα που πηρα για τους χαρακτήρες του παιχνιδιού μετα τον τερματισμο άξιζε τον χρόνο μου. Ενώ και το gameplay είναι απολαυστικο. Θεωρούσα πως τα καλα λογια για τον τίτλο ήταν κάπως υπερβολικά, αλλα τελικά το παιχνίδι μου αρεσε περισσότερο και από το πρώτο. Επεξ/σία 12 Αυγούστου από Brazhlias 6
katsabas Δημοσ. 14 Αυγούστου Δημοσ. 14 Αυγούστου Περναω μια φαση retro. ΓΕΡΗ φαση retro. Τοσο γερη που αγορασα ενα Frankenstein PS3. Του εχωσα και ενα Barracuda 1 TB (ρε γμτ, ΠΟΛΥ χαλια οι βιδες του HDD, μια ωρα μου πηρε να βγαλω τις 3, οι δυο με πενσα, την αλλη απλως την αφησα μεσα, εσυρα τον HDD εξω απο τη σχαρα και τον πεταξα με τη τελευταια βιδα ακομα μεσα). Εχω αρχισει 4 παιχνιδια. Wipeout Omega επειδη ποτε δεν το τελειωσα και μπορει να καταφερω να το κανω platinum αυτη τη φορα. Infamous επειδη επισης ποτε δεν το τελειωσα αλλα αυτα που λειπουν εχουν να κανουν με evil playthrough. Το αφησα ετσι για αρκετο καιρο επειδη δεν μου αρεσουν τα evil playthroughs γενικα αλλα εσφιξα τα δοντια και ειμαι 33%. Colin Mc Rae Rally PS1 - ΠΟΛΥ παλουκι racing sim, η δεν ημουν καλος οταν ημουν μικρος η δεν με ενοιαζε αλλα τωρα με εχει διαλυσει το συγκεκριμενο. Αλλα λατρευω οτι ο τυπας μου δινει οδηγιες ειναι ο CMR, αρα επιμενω. Overboard PS1 - Tελευταιος κοσμος ! Θελω αλλα τρια επιπεδα για να τελειωσω, μου κολλησε το παιχνιδι απο το Demo 1 και θα το τελειωσω μεσα στο τριημερο λογικα. Dave Mirra Freestyle BMX Maximum Remix - Βολικοτατο παιχνιδακι, γουστοζικη μουσικη και πεθαινω στο γελιο καθε φορα που σπαω τα ολα μου στο κρασπεδο. 6
Charismo Δημοσ. 14 Αυγούστου Δημοσ. 14 Αυγούστου Έτσι όπως ξεκίνησες για γερή φάση retro λέω θα πήρε κανένα NES και θα το κάρφωσε σε CRT TV. Γεράσαμε μάλλον αν είναι retro το PS3. 😛 2 1 1
kiko33gr Δημοσ. 14 Αυγούστου Δημοσ. 14 Αυγούστου 1 ώρα πριν, katsabas είπε Τοσο γερη που αγορασα ενα Frankenstein PS3. Από που και πόσο;
katsabas Δημοσ. 14 Αυγούστου Δημοσ. 14 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Στις 14/8/2025 στις 11:29 ΠΜ, kiko33gr είπε Από που και πόσο; Βρηκα στο ebay ενα, ηρθε με εγκατεστημενο evilnat αρα ελεγχω θερμοκρασια και ανεμιστηρα. Στα PS2 παιχνιδια που προκαλουν τη μεγαλυτερη αυξηση θερμοκρασιας, το βλεπεις και ingame, πολυ βολικο. Kατι Ιταλοι το εφτιαξαν. Κανενα παραπονο προς το παρον, 450 το πηρα, 35 τα μεταφορικα. Εχει ακομα μερικα για αγορα απο οτι ειδα. Στις 14/8/2025 στις 11:09 ΠΜ, Charismo είπε Έτσι όπως ξεκίνησες για γερή φάση retro λέω θα πήρε κανένα NES και θα το κάρφωσε σε CRT TV. Γεράσαμε μάλλον αν είναι retro το PS3. 😛 Εχω ! Εχω το Black Edition του NFSMW, μια χαρουλα τρεχει, pixel παντου αλλα ειναι μια χαρουλα αν καθεσαι μακρια, εχω φτασει στον Vic με ενα Fiat, να δω μεχρι που θα με παει με τα υπεραμαξια ολοι κερδιζουν αλλα παντα θα εχει πλακα να ξεκληριζεις μια Lamborghini με ενα Punto. Επεξ/σία 15 Αυγούστου από katsabas
Brazhlias Δημοσ. 18 Αυγούστου Δημοσ. 18 Αυγούστου Ένα μίνι αφιέρωμα στο ABZU. Δέκα χρόνια μετά την κυκλοφορία του δεν μπορώ να το πω review. Πάντως μου άρεσε και θεωρώ πως αξίζει αναφορά σε αυτά που ξεχωρίζουν στο είδος του. Αναφορά σε κείμενο ABZÛ: Ένα υπέροχο ταξίδι στα βάθη του ωκεανού Αφιερώ Κάπου στις αρχές του φετινού καλοκαιριού, το μάτι μου έπεσε στο launch trailer του Sword of the Sea. Από το πρώτο κιόλας frame, ήταν σαφές πως θύμιζε αρκετά ένα από τα πιο ξεχωριστά παιχνίδια του PlayStation 3. Δεν χρειάστηκε περισσότερο από λίγα δευτερόλεπτα και το trailer αποκάλυψε πως το Sword of the Sea φτιάχνεται από τον πνευματικό δημιουργό των ABZÛ, THE PATHLESS και JOURNEY. Το εικαστικό και η γενικότερη αισθητική του, παρέπεμπαν οφθαμοφανεστατα στο Journey και εκείνη τη στιγμή θυμήθηκα πως κάποια στιγμή είχα ασχοληθεί και με το ABZÛ, χωρίς να το έχω όμως ολοκληρώσει. https://insertcoingr.gr/αφιερώματα/abzu-a-wonderful-journey-to-the-depths-of-the-ocean/ 2
Tifa_LockHeart Δημοσ. 20 Αυγούστου Δημοσ. 20 Αυγούστου Καλημέρα και καλή συνέχεια σε όσους κάνουν ακόμα τις διακοπές τους. Θα ήθελα να ξεκινήσω με ένα παράπονο ή μάλλον πιο σωστά απορία και μετά θα μπω στο ψητό. Με κάνει φοβερή εντύπωση όταν διαβάζω αλλά και ακούω σε σχόλια να λένε ότι το 2025 είναι ένα κακό έτος από κυκλοφορίες και κάποιοι άλλοι που λένε ότι έχε στερέψει ο κόσμος τους και δεν βρίσκουν παιχνίδι να παίξουν και έχουν μείνει με το controller στο χέρι!!! Αυτήν την χρονιά έχω τελειώσει 15 παιχνίδια μέχρι σήμερα , Αύγουστος που σας γράφω και θέλω να πιστέυω ότι θα φτάσω μέχρι τα 20, έως το τέλος του χρόνου, μιας και επιλέγω κατά τύχη , μεγάλης διάρκειας παιχνίδια. Βρίσκω πιο σωστό να ακούω (και δέχομαι μάλιστα) ότι δεν υπάρχουν παιχνίδια για τα γούστα του καθενός , όχι όμως ότι δεν υπάρχουν παιχνίδια γιατί θα φάμε τα μουστάκια μας! Αν κάποιος για παράδειγμα δηλαδή παίζει μόνο simulation racing games ναι έχει δικαίωμα να γράψει ότι για το έτος 2025 δεν είδε όσα θα ήθελε, αλλά όχι για όλα τα είδη και να τα βάζει σε μια σακούλα. Το δικό μου το backlog έχει κοντά στα 40 παιχνίδια και άλλα 10 που θέλω να αγοράσω ακόμα για να παιχτούν. Μιλάμε θα μπορούσα άνετα μαζί με παιχνίδια που έχω ήδη τελειώσει και χαλαρά να ξαναπαίξω , να ζήσω σε μια παιχνιδοβιομηχανία που τα παιχνίδια να πατήσουν παύση για τα επόμενα 3-4 χρόνια. Οπότε αυτό το γεγονός με κάνει να βρίσκομαι στην περίεργη θέση και να απορώ με αυτούς που δεν βρίσκουν τί να παίξουν σε μια τόσο μεγάλη αγορά! Πλάτιασα όμως πολύ , απλά ήθελα να το μοιραστώ και να ακούσω απόψεις. Τώρα θα σας μιλήσω για τα παιχνίδια του καλοκαιριού μου, που δεν ήταν και πολλά μιας και το πιο πολύ καιρό τον έζησα στο νησί άνευ κονσόλας. Διεκπαιρωτικά και όχι ότι πολύ ψηνόμουν έπαιξα και τελειώσα το main story του Marvel Spiderman 2 . Μου το έδωσε ένας φίλος που το πήρε και ούτε μέχρι την μέση δεν το άντεξε. Άργησα πολυ να το παίξω αλλά δεν βιαζόμουν μιας και είχα πολύ πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια να δοκιμάσω. Σε αντίθεση με το πρώτο και τον Miles Morales που τα έκανα πλατίνα, αυτό έπαιξα με τα βίας το main story και μόνο. 16 ώρες μόλις και μου ήταν υπεραρκετές! Δεν ήταν τίποτα καινούργιο για μένα, μιας από τα ίδια με ότι είχαμε δει απλώς μέχρι στιγμής αλλά αυτήν την φορά όπως θα ήταν αναμενόμενο από μια τόσο μεγάλη κυκλοφορία, να είναι όλα τερματισμένα. Ότι όμορφο είχαν να προσφέρουν τα προηγούμενα παιχνίδια και το έκαναν πολύ καλά σε αυτό γίνονται όλα ακόμα πιο υπέροχα και φουλαρισμένα! Απλώς δεν αρκεί, για μένα, δεν αρκεί το εξωφρενικό cinematic της SONY να με κρατήσει στον καναπέ και να με πει ρουφα το όλο! Δεν μπορεί τουλάχιστον πλέον για μένα, που μετά από τόσο ενασχόληση με τα προηγούμενα 2 δεν είχα κουράγιο να ξανακάνω όλο αυτό το χαμαλίκι, γιατί να μην το κρύβουμε χαμαλικι ειναι το πλατίνιασμα τέτοιων παιχνιδιών. Ένα κυνήγι τροπαίων σε μια τεράστια αλάνα. Σε αναγκάζει κανένας? Όχι θα μου πεις, απλώς μια διατύπωση είναι θα απαντήσω, αλλά σαν τελικό πόρισμα νομίζω ότι για μένα ότι είχα να πάρω από το Spiderman franchise λήφθηκε και πλέον κάνω στοκάρισμα που δεν το χρειάζομαι. Πάμε για νέο IP της Insomniac όταν και αν με το καλό έλθει! Μετά απο την πικρή γεύση στα χείλια απο τον αραχνάθρωπο, ήρθε το Stellar Blade και μου χτύπησε για άλλη μια φορά το καμπανάκι για να μου πει σε ποιο είδος ανήκω, για πιο genre μπορώ να κάψω ώρες. 80 ωρίτσες και πλατίνα για το θαύμα που ακούει στο όνομα Stellar Blade. Δεν είναι souls το παιχνίδι όπως έχω διαβάσει από εδώ και από εκεί , αλλά όπως και να χει, όπως ας θέλουν να το βάλουν σε πλαίσια ας το βάλουν. Ας το πουν και ποδοσφαιράκι ή Fishing Simulator , το παιχνίδι έιναι παιχνίδι με όλη την έννοια της λέξεως και χάρηκα να παίζω μαζί του σαν παιδάκι! Χειρισμός ακριβείας, γραφικά υπέροχα, μουσική φοβερή, το μοντέλο της Eve υπερτουμπανέιρο και τέλος ένα σενάριο που πραγματικά ήταν κάτι παραπάνω από ότι περίμενα. Αυτό το παιχνίδι από την πρώτη στιγμή με έψησε , αλλά μέσα μου έλεγα οτι μακάρι πραγματικά μακάρι να είναι καλό , μιας και κωλιά και στήθια τα έβλεπα για στάχτη στα μάτια. Και όμως οι μπαγάσιδες οι Κορεάτες έκαναν τρίπλα α λα Σαραβάκος και μας ζαλίσαν όλους με την υπερπαιχνιδάρα τους! Εύχομαι να υπάρχει κάποιο Sequel ή Prequel και όχι απλά Skins με την Α2 και το άλλο το Anime . Θέλω και άλλο ξυλίκι με την Eve που δεν είναι τυχαίο ότι για την SONY ήταν άλλος ένας άσσος στο μανίκι χωρίς καν να το έχει και τόσο στην υπόληψη της. Το προτείνω ανεπιφύλακτα. Για μένα στο τοπ 3 των παιχνδιών που έχω παίξει μέχρι σήμερα για το 2025 , μαζί με το Alan Wake 2 και το Robocop Rogue City. Τρίτο και μάλλον τελευταίος καλοκαιρινός τερματισμός είναι το Banishers Ghosts of new Eden. 30 ώρες και αυτές θα μπορούσαν να ήταν ακόμα πιο πολλές. To παιχνίδι δεν ήταν να το το αγοράσω. Το είχα στην λιστα μου καιρό, πολύ καιρό. Κάθε τόσο χωρίς να συνηθίζω να το κάνω , ακούγοντας απο εδώ και από εκεί όλο και κατέβαινε στην λίστα μου και έχανε θέσεις προτεραιότητας για αγορά. Από εκεί που πήγαινε για αγορά Day one πήγε με τα βιας σε αγορά μεταχειρισμένου και μετά όχι μόνο μεταχειρισμένου , έψαχνα να το βρω και σε τιμή πατο. Θυμάμαι κοπελιά να μου το δίνει 16 ευρώ και δεν το πήρα ο μάπας, το θεώτησα και πολύ . Ανόητος για άλλη μια φορά, καλά να πάθω που κάθομαι και μου επηρεάζουν την τσέπη μου. Με τα λίγα και τα πολλά το παιχνίδι μπήκε στην PS Extra συνδρομή και χάρηκα που επιτέλους θα δοκίμαζα και θα μου λυνόνταν η απορία αν έκανα καλά που δεν το πήρα. Μέσα μου όμως πίστευα ακόμα ότι είναι καλό και δεν έκανα λάθος. Το παιχνίδι το υπερευχαριστήθηκα και έκανα τα στραβά μάτια σε πραματάκια που ίσως δεν τους δουλέψαν καλά (μαχη και κίνηση χαρακτήρα) αλλά για πρώτη τόσο μεγάλη προσπάθεια απο την dontnod των Life is strange , δεν σηκώνει συζήτηση. Φοβερό σενάριο, μουσική ambient , Voice Acting με αυτήν την Σκωτσέζική προφορά, υγρασία και σκηνικά πανέμορφα, εξερεύνηση και ντετεκτιβική αναζήτηση με έκαναν να χαθώ στο παιχνίδι και στο lore του, να μιλήσω και να ρουφήξω ότι διάλογος υπήρχε και δεν υπήρχε , που δεν ήταν και λίγοι. Το παιχνιδάκι έχει και προδιαγραφές για να παιχτεί ξανά και ξανά με τις διαφορετικές επιλογές να σε περιμένουν για να σου παρουσιάσουν και άλλα πιθανά σενάρια. Ώρες και χρόνο να έχεις να παίζεις. Πολύ καλή επιλογή το παιχνίδι και τώρα άντε να το αγοράσω και αυτό για την συλλογή γιατί πάντα μα πάντα , παιχνίδι που παίχτηκε και το αγαπήσαμε πρέπει να μπει ραφάκι να το βλέπουμε μαζί με όλα τα άλλα. Αρνητικά δεν θα πω, δεν είναι ότι δεν υπάρχουν αλλά έχουν κάνει την δουλειά τους πολύ καλά όλοι οι κράχτες εκεί έξω ας είμαι και ένας που λέει και κάτι καλό για το παιχνιδάκι. Δώστε του χώρο και χρόνο από το χρόνο σας χωρίς να ακούτε τους άλλους , είναι και δωρεάν τώρα δεν υπάρχει δικαιολογία. 8
stevenfins Δημοσ. 20 Αυγούστου Δημοσ. 20 Αυγούστου 8 ώρες πριν, Tifa_LockHeart είπε Το δικό μου το backlog έχει κοντά στα 40 παιχνίδια και άλλα 10 που θέλω να αγοράσω ακόμα για να παιχτούν. 1 3
katsabas Δημοσ. 26 Αυγούστου Δημοσ. 26 Αυγούστου Χωρις ιχνος πλακας, καθησα 2μησι χρονια και καθαρισα το backlog απο παιχνιδια που ειχαν μαζευτει στο steam. Το τελειωσα και εδω και κανα χρονο, παιζω οτι μου κατεβει, πλεον. Πολυ ωραια αισθηση. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα