dtzgr Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Πρόκειται να γίνει αλλαγή φούσκας μπροστά δεξιά εντός εργοστασιακής εγγύησης. Πρέπει να γίνει και εκ νέου ευθυγράμμιση;
greekfragma Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Μόλις τώρα, dtzgr είπε Πρόκειται να γίνει αλλαγή φούσκας μπροστά δεξιά εντός εργοστασιακής εγγύησης. Πρέπει να γίνει και εκ νέου ευθυγράμμιση; αν δεν πειραχτεί τίποτε άλλο δε χρειάζεται. η φούσκα γιατί αλλάζεται; σκίστηκε από αστοχία υλικού;
dtzgr Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στο σέρβις η αντιπροσωπεία είδε ότι είχε μια μικρή σχισμή / τρυπούλα και μου είπαν ότι θα την αλλάξουν εντός εγγύησης ως αστοχία υλικού. Εγώ δεν την είδα, οπότε δεν έχω άποψη. Έχεις ιδέα πώς αλλάζεται; Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2020 από dtzgr
greekfragma Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 4 λεπτά πριν, dtzgr είπε Στο σέρβις η αντιπροσωπεία είδε ότι είχε μια μικρή σχισμή / τρυπούλα και μου είπαν ότι θα την αλλάξουν εντός εγγύησης ως αστοχία υλικού. Εγώ δεν την είδα, οπότε δεν έχω άποψη. Έχεις ιδέα πώς αλλάζεται; ποιά αντιπροσωπεία είναι; προς τιμήν τους αυτή η κίνηση και ο ενδελεχής έλεγχος που το παρατήρησαν. εφόσον θα το αναλάβουν εκείνοι και όχι εσύ μην ασχολείσαι τι και πως. δεν έχουν όλα τα οχήματα το ίδιο σύστημα άξονα διεύθυνσης οπότε δε μπορώ να σου πω πόσα και τι θα λύσουν. ευθυγράμμιση πάντως δε θα χρειαστείς.
dtzgr Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Opel. Δεν ξέρω αν επιτρέπεται από το φόρουμ να πω ποια για να μη θεωρηθεί διαφήμιση.
Joshua21 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 4 ώρες πριν, dtzgr είπε Έχεις ιδέα πώς αλλάζεται; Κάπως έτσι:
thanasisxask Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Με το ξεκινήσει και σκίζετε η φούσκα βγαίνει το γρασσο από μέσα και λερώνει παντού, δεν είναι και πολύ δύσκολο να το καταλάβεις. Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2020 από thanasisxask
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα