Επισκέπτης Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλημέρα , καλη εβδομάδα Ο ΄ξάδερφος του πατέρα μου, έχασε πριν 8 χρόνια το πατέρα του. Ο πατέρας του, είχε κάνει δυο γαμους, απο τους οποίους και από τους δυο χώρισε, δηλαδη πήρε διαζύγιο. Από τον άλλο γάμο είχε 2 παιδιά. Και από τον πρώτο το ξάδερφο του πατέρα μου. Όταν πέθανε ο θανών, άφησε ένα μηχανάκι μόνο, το οποίο κλάπηκε, και ο ξάδερφος του πατέρα μου το δήλωσε κανονικά στην αστυνομια και στην εφορία ότι κλάπηκε και βρέθηκε μετά από 6 χρόνια κανονικά πάνω με πινακίδες. Το μηχανάκι τώρα πρέπει να το μοιραστούν ως ποσοστό όλοι οι κληρονόμοι απο τη στιγμή που έκαναν αποδοχή κληρονομιάς ή υπάρχει άλλη διαδικασία? Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2020 από Επισκέπτης
zx1234r Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Σόρυ για το offtopic, αλλά όπως διάβαζα την περιγραφή, νόμιζα πως ήταν ανέκδοτο. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 6 λεπτά πριν, zx1234r είπε Σόρυ για το offtopic, αλλά όπως διάβαζα την περιγραφή, νόμιζα πως ήταν ανέκδοτο. oxi re. το εγραψα εδω αν και θα ρωτησω στο Συγκοινωνιων γιατι ο ανθρωπος εχει προβλημα τωρα και δεν ξερει τι να κανει
dpolal Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, m.gial είπε oxi re. το εγραψα εδω αν και θα ρωτησω στο Συγκοινωνιων γιατι ο ανθρωπος εχει προβλημα τωρα και δεν ξερει τι να κανει Συγνώμη αλλά πόση μπορεί να είναι η τωρινή αξία από το μηχανάκι μετά από 6 χρόνια απώλειας λόγο της κλοπής και άλλα Χ χρόνια που το είχε στην κατοχή του ο μακαρίτης πριν το κλέψουν ;;; Αν το θέλει ο πρώτος κληρομόνος ας το κρατήσει και ας δώσει ένα ποσό διαφορά στους υπόλοιπους. 1
Joshua21 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 40 λεπτά πριν, m.gial είπε oxi re. το εγραψα εδω αν και θα ρωτησω στο Συγκοινωνιων γιατι ο ανθρωπος εχει προβλημα τωρα και δεν ξερει τι να κανει Το συγκοινωνιών δεν έχει δουλειά με τα κληρονομικά, τι περιμένεις να σου πει? Η δουλειά του συγκοινωνιών είναι να κάνει μεταβίβαση με βάση το τι προβλέπει η βεβαίωση της εφορίας που θα του προσκομίσουν.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 50 λεπτά πριν, dpolal είπε Συγνώμη αλλά πόση μπορεί να είναι η τωρινή αξία από το μηχανάκι μετά από 6 χρόνια απώλειας λόγο της κλοπής και άλλα Χ χρόνια που το είχε στην κατοχή του ο μακαρίτης πριν το κλέψουν ;;; Αν το θέλει ο πρώτος κληρομόνος ας το κρατήσει και ας δώσει ένα ποσό διαφορά στους υπόλοιπους. το θεμα ειναι οτι αν δεν τον διαγραψει νομιμα, να γινει οριστικη διαγραφη, θα πληρωνει τα τελη κυκλοφοριας, που οκ ειναι 25 ευρω το χρονο αλλα καλό είναι να το ξεφορτωθούν να μην υπάρχει. Έλεγα μήπως υπάρχει κάποιο παραθυράκι να εξαιρείται από την αποδοχή κληρονομιάς και να πηγαίνει στη χήρα ( σε μια από τις δυο χήρες) για να μπορει να το παρει πανω της και να το ξεφορτωθει
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, m.gial είπε Καλημέρα , καλη εβδομάδα Ο ΄ξάδερφος του πατέρα μου, έχασε πριν 8 χρόνια το πατέρα μου. Ο πατέρας του, είχε κάνει δυο γαμους, απο τους οποίους και από τους δυο χώρισε, δηλαδη πήρε διαζύγιο. Από τον άλλο γάμο είχε 2 παιδιά. Και από τον πρώτο το ξάδερφο του πατέρα μου. Όταν πέθανε ο θανών, άφησε ένα μηχανάκι μόνο, το οποίο κλάπηκε,και ο ξάδερφος του πατέρα μου το δήλωσε κανονικά στην αστυνομια και στην εφορία ότι κλάπηκε και βρέθηκε μετά από 6 χρόνια κανονικά πάνω με πινακίδες. Το μηχανάκι τώρα πρέπει να το μοιραστούν ως ποσοστό όλοι οι κληρονόμοι απο τη στιγμή που έκαναν αποδοχή κληρονομιάς ή υπάρχει άλλη διαδικασία? Για κοίτα λίγο τα του και τα μου μπας και βγει άκρη.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Για κοίτα λίγο τα του και τα μου μπας και βγει άκρη. έχεις δικιο το εφτιαξα
Ihavetheanswers Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Δεν είμαι δικηγόρος αλλά μήπως (από την στιγμή που δεν ανέφερες κάτι για διαθήκη) κληρονόμοι είναι μόνο τα 3 παιδιά; Τα οποία θα έχουν πλέον το μηχανάκι από 1/3 το καθένα; Είτε θα το πουλήσετε και θα λάβετε αμοιβή δια του τρία ή θα το αποσύρετε και θα πληρώσετε τα έξοδα δια του τρία ή θα το πάρει ένας από τους τρεις που το θέλει και θα αναλάβει τα έξοδα. (ουσιαστικά αυτό που λέω είναι ότι οι πρώην σύζυγοι δεν έχουν κάποιο δικαίωμα στην κληρονομιά) Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2020 από Ihavetheanswers
vagos789 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Εχει καποια σοβαρη αξια αυτο;γιατι βλεπω σχολια περι πωλησης και διαμοιρασμου,ποσο κανει ενα μηχανακι ~10 ετων;
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Ας το αφήσει έξω να το ξανακλέψουν στην τελική αν είναι τόσο μπέρδεμα.Πόσο τυχερός να είναι ώστε να ξαναβρεθεί;
airtrelomike13 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 η αλήθεια ειναι ότι είναι λίγο μπερδεμένο αυτό καθώς: 1) Δυο γάμοι , δυο διαζύγια 2) Ένα μηχανάκι, δυο σύζυγοι, δηλαδή 2 χήρες και 3 παιδιά ( αυτά κατάλαβα) Το θέμα είναι ότι δεν διευκρινίζει ο νόμος, το οποίο το έχω αναφέρει και σε άλλο ποστ, αν το μηχανάκι του θανόντος λογίζεται ως εξαίρετο όπως και το αμάξι που το παίρνει η χήρα. Ρώτησα πρόσφατα το δικηγόρο μου και μου είπε ότι το μηχανάκι δεν λογίζεται ως εξαίρετο και μου έκανε εντύπωση
Βασίλης_29 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Ας το αφήσει έξω να το ξανακλέψουν στην τελική αν είναι τόσο μπέρδεμα.Πόσο τυχερός να είναι ώστε να ξαναβρεθεί; Αυτό ακριβώς, είχαμε ένα τέτοιο αυτοκίνητο σακαρακα της γιαγιάς μου, βγάλανε τις πινακίδες και το παράτησαν στον δρόμο, πήραν και καλά τον Δήμο είπαν ότι ήταν παρατημένο καιρό και το πήρε γερανος.
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, airtrelomike13 είπε η αλήθεια ειναι ότι είναι λίγο μπερδεμένο αυτό καθώς: 1) Δυο γάμοι , δυο διαζύγια 2) Ένα μηχανάκι, δυο σύζυγοι, δηλαδή 2 χήρες και 3 παιδιά ( αυτά κατάλαβα) Το θέμα είναι ότι δεν διευκρινίζει ο νόμος, το οποίο το έχω αναφέρει και σε άλλο ποστ, αν το μηχανάκι του θανόντος λογίζεται ως εξαίρετο όπως και το αμάξι που το παίρνει η χήρα. Ρώτησα πρόσφατα το δικηγόρο μου και μου είπε ότι το μηχανάκι δεν λογίζεται ως εξαίρετο και μου έκανε εντύπωση 3) μια κηδεία!!! Αφου έχει διαζύγιο δεν υπάρχει χήρα
tigergreg Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Απο την στιγμη που εχει δηλωθει κλεμενο δεν το χρεωνεται κανεις. Πετας τις πινακιδες και το πουλας για ανταλλακτικα 100 ευρω οπως ακριβως εκανα σε αναλογη περιπτωση σε ενα PIAGGIO SI πριν 4 χρονια. Ληξις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα