Takis_Dim Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 5 λεπτά πριν, link67 είπε Να σιγουρευτείς πρώτα αν το κινητό σου υποστηρίζει τεχνολογία NFC για να μπορείς να πραγματοποιεί και πληρωμές αν χρειαστεί. Τι σχεση εχει το κινητο; Δεν το επιασα αυτο... Εγω αναφερθηκα σε πλωρωμες μεσω ανεπαφης καρτας.
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Aν στο pos δεν φανεί συναλλαγη ότι και να του πεις δεν θα το δεχτεί,και γιατί να το κάνει; Αφού και εδώ απλά έχουν δεσμευθεί τα χρήματα,δεν θα αποδοθούν στο κατάστημα. Και ναι δεν καταλαβαίνω γιατί αφαιρούνται άμεσα αλλά κάνουν τόσες μέρες να αποδεσμευτούν. Απαράδεκτοι 1
StamTheMan Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 51 λεπτά πριν, Takis_Dim είπε Πηρα τηλ στην τραπεζα και μου ειπαν "μας συγχωρειτε τεχνικο προβλημα, τα λεφτα θα σας επιστραφουν σε 15 μερες" !!!! Μπορει να τα εχεις πισω και σε 1-2 μερες. Αν αργησουν παρε να κανεις φασαρια. 52 λεπτά πριν, Takis_Dim είπε Το απογευμα διαπιστωσα απο το ebanking πως η τραπεζα μου εχει δεσμευσει το ποσο των 150 (2×75) οσο ηταν το ποσο των 2 αποτυχημενων πληρωμων. 75 του σουπερ δλδ και 75 του λαθους. Αρα 75 θα σου λειψουν. Δεν ειναι απατη,λαθος ειναι,χαλαρωστε λιγο.
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Δύο αποτυχημένες λέει και μία σωστή χρέωση
Takis_Dim Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, StamTheMan είπε 75 του σουπερ δλδ και 75 του λαθους. Αρα 75 θα σου λειψουν. Δεν ειναι απατη,λαθος ειναι,χαλαρωστε λιγο. ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ; ΔΥΟ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ. Φυσικα και ειναι απατεωνες γιατι τα λεφτα μου τα δεσμευσαν ΑΠΟ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ και θελουν να μου τα επιστρεψουν σε δυο εβδομαδες Εγω τους λεω απατεωνες του κερατα. Εσυ πως τους λες; Τιμιους; 2 1
StamTheMan Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, Takis_Dim είπε ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ; ΔΥΟ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ. Φυσικα και ειναι απατεωνες γιατι τα λεφτα μου τα δεσμευσαν ΑΠΟ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ και θελουν να μου τα επιστρεψουν σε δυο εβδομαδες Εγω τους λεω απατεωνες του κερατα. Εσυ πως τους λες; Τιμιους; Aρχικα χαλαρωσε,κοψε με τα κεφαλαια γιατι πρηζεις. Κατα δευτερον,μηπως να γραφεις εσυ καλυτερα τα κειμενα σου; Ολοι εδω μεσα αυτο καταλαβαν,οτι σου δεσμευσαν 150 ευρω,τι περιμενεις να καταλαβουμε; Εγω συνεχιζω να το θεωρω λαθος,ισως επειδη δε μπηκα χθες στο ιντερνετ και τις συναλλαγες online. Τα χρηματα θα σου επιστραφουν εντος 15 ημερων,οχι σε 15 ημερες. 9 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Δύο αποτυχημένες λέει και μία σωστή χρέωση Ναι,δε λεει οτι δεσμευτηκαν 225,λεει οτι δεσμευτηκαν 150. 'Η στραβος ειναι ο γιαλος.. 4
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 41 minutes ago, Takis_Dim said: Δε νομιζω οτι υπαρχει καποιος καταστηματαρχης που θα δεχτει ως σωστη μια συναλλαγη οταν το pos βγαζει error και δεν εκτυπωνει αποδειξη... Κι αν καποιος κανει αγορες 500 ευρω και του χρεωθουν 3×500 τι θα γινει; Θα ζησει για 2 εβδομαδες με μειον 1000 ευρω; υπάρχουν τέτοιοι μισθοί ακόμα; επίσης αν ξοδεύεις 1000 ευρώ σε 2 εβδομάδες για σούπερ μάρκετ σίγουρα δεν θα σου λείψουν.
StamTheMan Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 19 λεπτά πριν, Takis_Dim είπε Εγω αναφερθηκα σε πλωρωμες μεσω ανεπαφης καρτας. Σου λεει απλα οτι μπορεις να κανεις πληρωμη ανεπαφα μεσω κινητου.
N3M3SiS Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Καταρχην αποφασισε τι συνεβη στο καταστημα . Γιατι και στην ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ προσπαθεια, τα χρηματα ΔΕΣΜΕΥΟΝΤΑΙ, δεν χρεωνονται κατευθειαν. Δηλαδη αφαιρουνται απο το λογιστικο σου υπολοιπο, αλλα η χρεωση σαν χρεωση εμφανιζεται μετα απο 1-2 μερες. Οποτε αν εχεις 2*75€ δεσμευμενα, ειχες ΜΙΑ αποτυχημενη και ΜΙΑ επιτυχημενη. Αν εχεις 225€ δεσμευμενα, εχεις ΔΥΟ αποτυχημενες και ΜΙΑ επιτυχημενη. Αλλα anyway, στο θεμα μας. Θα περιμενεις να στα επιστρεψουν. Δεν ειναι απατη. Λαθος ειναι. Και θα το διορθωσουν ΕΝΤΟΣ 15 ημερων (συνηθως κανει ΠΟΛΥ λιγοτερο) Chill. 4
cthulhucarbide Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Pokemon640 είπε Για να μην έχω τέτοια ατυχήματα, έχω την εφαρμογή της τράπεζας περασμένη στο smartphone, και αν δω ότι χρεώθηκα θα φανεί με notification. Άλλες τράπεζες το έχουν με SMS. Εκεί το δείχνεις στον ταμία : εγώ χρεώθηκα κανονικά. Μετά πρέπει να το ψάξει μόνος του. Με ποια εφαρμογή και ποια τράπεζα γίνεται αυτό? Εννοείς ότι σου έρχεται ειδοποίηση κάθε φορά που κάνεις οποιαδήποτε πληρωμή?
basilis_k6 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Η συναλλαγη γινετε λογιστικα αλλα τυπικα ολοκληρώνεται μεσα στις επομενες εργασιμες. Αναλογα τον τυπο της συναλλαγης ειναι και ο χρονος που θα παρει να σε χρεωσει. Το ιδιο και αναποδα. Αναλογα τον τυπο της συναλλαγης χρειαζονται χ μερες για την ακυρωση και πίστωση. Στην λιανικη πωληση εντος Ελλάδας ειναι πολυ αμεσο. Το εως 15 ειναι εκει γιατι καποιες περιεργες συναλλαγες οντως μπορει να φτασουν στις 15. Δεν θα συμβει αυτο σε σενα, την Δευτέρα το πολυ θα εχει ακυρωθει.
fmarulezkd Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Δεν είναι κατι ανήκουστο. Κάποιες φορες αυτο γίνεται απο πλευράς πωλητή, κάποιες φορές απο πλευράς τράπεζας. Επειδή και οι δυο πλευρές πρέπει να επιβεβαιώσουν την συναλλαγή, το να χρεωθείς δίπλα δε γίνεται. Εν τέλει τα δεσμευμένα χρήματα θα απορριφθουν απο το σουπερ-μαρκετ και θα γυρίσουν στον λογαριασμό σου. Αυτό παίρνει από λίγες ωρες εως μερικές μέρες, με ανώτερο τις 2 εβδομάδες όπως σου είπαν. Αν το ποσό ειναι τόσο μεγάλο που το έχεις ανάγκη, τοτε μιλας με τη τράπεζα, οπως έκανες, και λύνεται το θεμα γρηγορότερα. Απο ολες τις λαμογιες που κανουν οι τράπεζες, αυτό βρήκες να κλαφτεις που δεν είναι καν απατη; Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2020 από fmarulezkd 1 1
danaos7 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, zeibei είπε υπάρχουν τέτοιοι μισθοί ακόμα; επίσης αν ξοδεύεις 1000 ευρώ σε 2 εβδομάδες για σούπερ μάρκετ σίγουρα δεν θα σου λείψουν. Παράδειγμα ήταν μαν. 18 λεπτά πριν, fmarulezkd είπε Δεν είναι κατι ανήκουστο. Κάποιες φορες αυτο γίνεται απο πλευράς πωλητή, κάποιες φορές απο πλευράς τράπεζας. Επειδή και οι δυο πλευρές πρέπει να επιβεβαιώσουν την συναλλαγή, το να χρεωθείς δίπλα δε γίνεται. Εν τέλει τα δεσμευμένα χρήματα θα απορριφθουν απο το σουπερ-μαρκετ και θα γυρίσουν στον λογαριασμό σου. Αυτό παίρνει από λίγες ωρες εως μερικές μέρες, με ανώτερο τις 2 εβδομάδες όπως σου είπαν. Αν το ποσό ειναι τόσο μεγάλο που το έχεις ανάγκη, τοτε μιλας με τη τράπεζα, οπως έκανες, και λύνεται το θεμα γρηγορότερα. Απο ολες τις λαμογιες που κανουν οι τράπεζες, αυτό βρήκες να κλαφτεις που δεν είναι καν απατη; Απο ολες τις λαμογιες που κανουν οι τράπεζες, αυτό βρήκες να κλαφτεις.. Αν αυτό εσύ το αποκαλεις κλαψιμο από ένα άνθρωπο που δεν ξέρεις ούτε το εισόδημα του, ούτε τι έχει να θρέψει με αυτά τα (δεσμευμένα) χρήματα 150 Ευρώ τι να λέμε παραπέρα...Μην ξεχνάς ότι δεν είμαστε όλοι εξπερ στα χρηματοοικονομικά και στα τραπεζικά για να μπορούμε να εκφράσουμε κάπως πιο σωστά ένα πρόβλημα μας.Δεν είναι κακό να βάζουμε στην θέση του άλλου τον εαυτό μας πριν το ανοίξουμε για να κριτικάρουμε. 2
Liverpool89 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Εγω κανω το εξης κυριως με την καρτα της εθνικης. Εχω δυο λογαριασμούς, τον εναν συνδεμένο με την καρτα, τον αλλον οχι, μεσω της εφαρμογής μεταφερω λεφτα σε ενα λεπτο απο τον εναν λογαριασμό στον αλλον. Οταν παω να πληρωσω κατι σε σούπερ μαρκετ ή σε κανενα αλλο μαγαζι,βαζω εκει το ποσο που ειναι να πληρωσω, υπολογιζω στο περίπου τι εχω παρει με στρογγυλοποίηση προς τα πανω, πχ σούπερ βαζω ενα 100€ και πληρώνω. Αν την απορρίψει μια φορα,δοκιμαζω και δεύτερη, αλλα διπλη χρεωση δεν θα κανει. Μετα απο μισό λεπτό μου έρχεται ειδοποιηση οτι εχω χρεωθει τοσα λεφτά. 1
DrLo Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, Takis_Dim είπε Αν εγω δεν ειχα φραγκο περα απο τα 150 ευρω, τι θα εκανα; Αν η πιθανότητα ενός τεχνικού λάθους που πάντα θα υπάρχει και το να δεσμευτούν 75 ευρώ για λίγες μέρες είναι κάτι που δε ταιριάζει με τις καταναλωτικές σου ανάγκες ... ΝΑ ΜΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΚΑΡΤΑ ή να κάνεις μικρότερες αγορές κάθε φορά. 1 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις