Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν κάποιος γνωρίζει κάτι σχετικό με τα δύο παρακάτω ερωτήματα, παρακαλώ να με ενημερώσει:

1. Από ποια ημερομηνία (περίπου), είναι υποχρεωτική η καταχώρηση των συμβολαίων μίσθωσης ακινήτων στο Taxis;

2. Από ποια ημερομηνία (περίπου), ζητούν οι Προμηθευτές ηλεκτρικού ρεύματος από τους ενοικιαστές που κάνουν αλλαγή προμηθευτή, προσκόμιση αποδεικτικού σχέσης με το ακίνητο; Οι πληροφορίες μου λένε πως είτε σου ζητούν το μισθωτήριο από το Taxis, είτε ότι έχουν πρόσβαση στο Taxis και κάνουν οι ίδιοι τον έλεγχο αυτό. Με ενδιαφέρει όπως λέω και παραπάνω η ημερομηνία που ξεκίνησε η εφαρμογή του μέτρου αυτού.

Επεξ/σία από filipN
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, filipN είπε

Αν κάποιος γνωρίζει κάτι σχετικό δύο παρακάτω ερωτήματα, παρακαλώ να με ενημερώσει:

1. Από ποια ημερομηνία (περίπου), είναι υποχρεωτική η καταχώρηση των συμβολαίων μίσθωσης ακινήτων στο Taxis;

2. Από ποια ημερομηνία (περίπου), ζητούν οι Προμηθευτές ηλεκτρικού ρεύματος από τους ενοικιαστές που κάνουν αλλαγή προμηθευτή, προσκόμιση αποδεικτικού σχέσης με το ακίνητο; Οι πληροφορίες μου λένε πως είτε σου ζητούν το μισθωτήριο από το Taxis, είτε ότι έχουν πρόσβαση στο Taxis και κάνουν οι ίδιοι τον έλεγχο αυτό. Με ενδιαφέρει όπως λέω και παραπάνω η ημερομηνία που ξεκίνησε η εφαρμογή του μέτρου αυτού.

1. 01/01/2014

2. 01/01/2014

Επίσης από όσο ξέρω οι πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος ΔΕΝ έχουν καμία δουλειά με όλα αυτά, ο ΔΕΔΔΗΕ είναι αυτός που απαιτεί εκτύπωση από το taxis και μόνο.

Στην "ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ" αναφέρομαι.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

1. 01/01/2014

2. 01/01/2014

Επίσης από όσο ξέρω οι πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος ΔΕΝ έχουν καμία δουλειά με όλα αυτά, ο ΔΕΔΔΗΕ είναι αυτός που απαιτεί εκτύπωση από το taxis και μόνο.

Στην "ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ" αναφέρομαι.

Καταρχήν, σε ευχαριστώ για την ταχύτατη απάντηση.

Πραγματικά δεν ξέρω τι γίνεται με τους παρόχους ηλεκτρικού ρεύματος γενικά, είναι όμως μια περίπτωση όπως αυτή που καταγράφεται στην ιστοσελίδα της ΔΕΗ:

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

- Σε περίπτωση ληξιπρόθεσμων οφειλών στην παροχή για την οποία θα υπογράψετε σύμβαση, πιθανόν να ζητηθεί η προσκόμιση αποδεικτικού σχέσης με το ακίνητο, κατά περίπτωση, ή η απόδειξη εξόφλησης.

https://www.dei.gr/el/oikiakoi-pelates/allagi-promitheuti

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, filipN είπε

Καταρχήν, σε ευχαριστώ για την ταχύτατη απάντηση.

Πραγματικά δεν ξέρω τι γίνεται με τους παρόχους ηλεκτρικού ρεύματος γενικά, είναι όμως μια περίπτωση όπως αυτή που καταγράφεται στην ιστοσελίδα της ΔΕΗ:

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

- Σε περίπτωση ληξιπρόθεσμων οφειλών στην παροχή για την οποία θα υπογράψετε σύμβαση, πιθανόν να ζητηθεί η προσκόμιση αποδεικτικού σχέσης με το ακίνητο, κατά περίπτωση, ή η απόδειξη εξόφλησης.

https://www.dei.gr/el/oikiakoi-pelates/allagi-promitheuti

Sorry αλλά δεν κατάφερα να βγάλω νόημα από αυτά που έγραψες, γράψε με δικά σου λόγια και την δική σου περίπτωση, αλλά και την απορία σου.

Το "αποδεικτικό σχέσης με το ακίνητο" πάντως ζητείται σε κάθε περίπτωση αλλαγής παρόχου, εκτός βέβαια και αν είσαι ο ιδιοκτήτης και ο ΔΕΔΔΗΕ έχει ήδη στα χέρια του απόδειξη για αυτό.

Επεξ/σία από Joshua21
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Sorry αλλά δεν κατάφερα να βγάλω νόημα από αυτά που έγραψες, γράψε με δικά σου λόγια και την δική σου περίπτωση, αλλά και την απορία σου.

Το "αποδεικτικό σχέσης με το ακίνητο" πάντως ζητείται σε κάθε περίπτωση αλλαγής παρόχου, εκτός βέβαια και αν είσαι ο ιδιοκτήτης και ο ΔΕΔΔΗΕ έχει ήδη στα χέρια του απόδειξη για αυτό.

Δεν έχω κάποιο πρόβλημα που χρειάζεται επίλυση. Με ενδιέφερε να μάθω αυτά τα δύο πράγματα για να κρίνω την αλήθεια των λεγομένων τρίτου ατόμου.

Ξέροντας τις ημερομηνίες που ανέφερες πρώτα, πήρα απάντηση για το βασικό μου ερώτημα. Με τη δεύτερη παράγραφο αυτής της απάντησης πήρα και για το άλλο (ζητείται σε κάθε περίπτωση αλλαγής παρόχου).

3 λεπτά πριν, filipN είπε

Επεξ/σία από filipN

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...