Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, θέλω να αγοράσω καινούριο υπολογιστή και μπορώ να δώσω μέχρι 600€. Δε με ενδιαφέρει τόσο το gaming, θέλω όμως να σηκώνει photoshop. Με λίγα λόγια το θέλω για γενική χρήση ταινίες, σερφάρισμα κ.λ.π.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, sakis maiden είπε

photoshop

το photoshop όπως το εννοείς το "σηκώνουν" όλα , τα games που δεν σε πολυενδιαφέρουν ποια είναι? Επίσης μέσα στα 600 θες και οθόνη?

Επεξ/σία από jgeorgiou
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε

το photoshop όπως το εννοείς το "σηκώνουν" όλα , τα games που δεν σε πολυενδιαφέρουν ποια είναι? Επίσης μέσα στα 600 θες και οθόνη?

Ο υπολογιστής που έχω τώρα(HP των 300€) το σήκωνε αλλά κράσαρε συνεχώς. Δε ψάχνω gaming pc, τα παιχνίδια που παίζω είναι πολύ ελαφριά(ps1 emulator, need for speed κ.λ.π). Μόνο πύργο θέλω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, sakis maiden είπε

Ο υπολογιστής που έχω τώρα(HP των 300€) το σήκωνε αλλά κράσαρε συνεχώς. Δε ψάχνω gaming pc, τα παιχνίδια που παίζω είναι πολύ ελαφριά(ps1 emulator, need for speed κ.λ.π). Μόνο πύργο θέλω.

διάβασε αυτό το θέμα και τα σχόλια του και αγόρασε κάποιο από τα προτεινόμενα στην συζήτηση.

ΥΓ

Τι monitor έχεις? ανάλυση , ΗΖ?

Επεξ/σία από jgeorgiou
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, sakis maiden είπε

Καλησπέρα, θέλω να αγοράσω καινούριο υπολογιστή και μπορώ να δώσω μέχρι 600€. Δε με ενδιαφέρει τόσο το gaming, θέλω όμως να σηκώνει photoshop. Με λίγα λόγια το θέλω για γενική χρήση ταινίες, σερφάρισμα κ.λ.π.

Μεχρι 600 μπορεις να δεις κ κατι τετοιο..με καρτα γραφικων να παιζεις κ κανα game αν στην βαρεσει.. Απο ενα καταστημα που στο δενει αν θες κιολας https://www.foxstore.gr/

Κουτι δεν σου εβαλα, ειναι λιγο προσωπικο θεμα😁

Screenshot_20201124_230536_com.android.chrome.jpg

Επεξ/σία από niko13
  • Like 1
Δημοσ.
22 ώρες πριν, niko13 είπε

Μεχρι 600 μπορεις να δεις κ κατι τετοιο..με καρτα γραφικων να παιζεις κ κανα game αν στην βαρεσει.. Απο ενα καταστημα που στο δενει αν θες κιολας https://www.foxstore.gr/

Κουτι δεν σου εβαλα, ειναι λιγο προσωπικο θεμα😁

Screenshot_20201124_230536_com.android.chrome.jpg

Επειδή θα το πάρω απο κατάστημα γνωστών με δόσεις, δε μπορώ να τον αγοράσω σε κομμάτια.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...