sakis maiden Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Καλησπέρα, θέλω να αγοράσω καινούριο υπολογιστή και μπορώ να δώσω μέχρι 600€. Δε με ενδιαφέρει τόσο το gaming, θέλω όμως να σηκώνει photoshop. Με λίγα λόγια το θέλω για γενική χρήση ταινίες, σερφάρισμα κ.λ.π.
jgeorgiou Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, sakis maiden είπε photoshop το photoshop όπως το εννοείς το "σηκώνουν" όλα , τα games που δεν σε πολυενδιαφέρουν ποια είναι? Επίσης μέσα στα 600 θες και οθόνη? Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2020 από jgeorgiou
sakis maiden Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 56 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε το photoshop όπως το εννοείς το "σηκώνουν" όλα , τα games που δεν σε πολυενδιαφέρουν ποια είναι? Επίσης μέσα στα 600 θες και οθόνη? Ο υπολογιστής που έχω τώρα(HP των 300€) το σήκωνε αλλά κράσαρε συνεχώς. Δε ψάχνω gaming pc, τα παιχνίδια που παίζω είναι πολύ ελαφριά(ps1 emulator, need for speed κ.λ.π). Μόνο πύργο θέλω.
jgeorgiou Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, sakis maiden είπε Ο υπολογιστής που έχω τώρα(HP των 300€) το σήκωνε αλλά κράσαρε συνεχώς. Δε ψάχνω gaming pc, τα παιχνίδια που παίζω είναι πολύ ελαφριά(ps1 emulator, need for speed κ.λ.π). Μόνο πύργο θέλω. διάβασε αυτό το θέμα και τα σχόλια του και αγόρασε κάποιο από τα προτεινόμενα στην συζήτηση. ΥΓ Τι monitor έχεις? ανάλυση , ΗΖ? Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2020 από jgeorgiou
niko13 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, sakis maiden είπε Καλησπέρα, θέλω να αγοράσω καινούριο υπολογιστή και μπορώ να δώσω μέχρι 600€. Δε με ενδιαφέρει τόσο το gaming, θέλω όμως να σηκώνει photoshop. Με λίγα λόγια το θέλω για γενική χρήση ταινίες, σερφάρισμα κ.λ.π. Μεχρι 600 μπορεις να δεις κ κατι τετοιο..με καρτα γραφικων να παιζεις κ κανα game αν στην βαρεσει.. Απο ενα καταστημα που στο δενει αν θες κιολας https://www.foxstore.gr/ Κουτι δεν σου εβαλα, ειναι λιγο προσωπικο θεμα😁 Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2020 από niko13 1
sakis maiden Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 22 ώρες πριν, niko13 είπε Μεχρι 600 μπορεις να δεις κ κατι τετοιο..με καρτα γραφικων να παιζεις κ κανα game αν στην βαρεσει.. Απο ενα καταστημα που στο δενει αν θες κιολας https://www.foxstore.gr/ Κουτι δεν σου εβαλα, ειναι λιγο προσωπικο θεμα😁 Επειδή θα το πάρω απο κατάστημα γνωστών με δόσεις, δε μπορώ να τον αγοράσω σε κομμάτια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα