Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, k_dinos είπε

To mediamarkt σέρνεται πάντως...

κολλάει στη φάση ολοκλήρωση της παραγγελίας

Κάνε λίγο υπομονή φίλε και δοκίμασε αργότερα. Παρατηρώ εδώ και λίγες μέρες, σε ώρες αιχμής όντως συμβαίνει αυτό, σε αδιάφορες ώρες "τρέχει" μια χαρά το site σε όλες τις φάσεις παραγγελίας.

• Like 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, sexymwro7 είπε

Να σε παρουν CEO στην apple και να τους πεις να φτιαξουν πλαστικα iphone (απο το φτηνο πλαστικο κιολας)...Ετσι κι αλλιως θα τα προσεχουν οι κατοχοι τους.

Το lite δεν εχει καποιο "feature", απλα ειναι το switch των φτωχων. Κανενα προβλημα με αυτο, αλλα να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους...

ή απλά το switch αυτών που δεν ενδιαφέρονται για την οθόνη και θέλουν handheld οπως εγώ. 

Έχω psp , ps vita, 3ds ....έ καλύτερο handheld από το switch δεν έχω πιάσει ποτέ. Επίσης gaming δεν έχω ευχαριστηθεί τόσο πολύ όσο στο switch lite και έχει περάσει hardware και hardware από τα χέρια μου.

• Like 2
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Gulik είπε

Κάνε λίγο υπομονή φίλε και δοκίμασε αργότερα. Παρατηρώ εδώ και λίγες μέρες, σε ώρες αιχμής όντως συμβαίνει αυτό, σε αδιάφορες ώρες "τρέχει" μια χαρά το site σε όλες τις φάσεις παραγγελίας.

Τώρα προχώρησε, μου χρέωσε την κάρτα αλλά η σελίδα έβγαλε Bad Getaway...

Δεν έχει έρθει κάποιο mail με παραγγελία, δεν ξέρω τι γίνεται με αυτούς

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, dolph είπε

Λέτε να βγει και το μεγάλο switch σε προσφορά;

Ειχαν βαλει το switch (fortnite edition) στα 269 πριν λιγες μερες.

• Thanks 1
  • Sad 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, k_dinos είπε

Τώρα προχώρησε, μου χρέωσε την κάρτα αλλά η σελίδα έβγαλε Bad Getaway...

Δεν έχει έρθει κάποιο mail με παραγγελία, δεν ξέρω τι γίνεται με αυτούς

Στο email σου κοίταξες;

Λογικά δεν ολοκληρώθηκε η παραγγελία, όταν επανέλθει το site κοίταξε την καρτέλα "οι παραγγελίες μου", στον λογαριασμό σου, για καλό και κακό.

Δημοσ.
36 minutes ago, sexymwro7 said:

Τυπική χρήση δηλαδή. 

Ναι, αν δεν είναι κάποιος αρκετά ικανός να καταλάβει πως δεν κάνουμε αυτό που δείχνει στο βίντεο ας μην πάρει Switch lite. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Gulik είπε

Στο email σου κοίταξες;

Λογικά δεν ολοκληρώθηκε η παραγγελία, όταν επανέλθει το site κοίταξε την καρτέλα "οι παραγγελίες μου", στον λογαριασμό σου, για καλό και κακό.

Mail δεν έχει έρθει, την παραγγελία την έκανα ως επισκέπτης χωρίς λογαριασμό.

Η πιστωτική χρεώθηκε πάντως, και δούλεψε και το pin με το κινητό για την επιβεβαίωση, Φαντάζομαι ότι αφού πήραν τα χρήματα, θα προχωρήσει η παραγγελία.

το θέμα είναι να τους βρει κανείς αύριο στο τηλέφωνο..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άσχετο αλλά εφόσον η nintendo κυκλοφόρησε το "φορητό switch", δε θα ήταν λογικό να κυκλοφορήσει κι ένα switch για την τηλεόραση (μόνο);

Από τη στιγμή που το switch lite (το οποίο είναι εξοπλισμένο με: οθόνη, μπαταρία, χειριστήρια motion) κοστίζει 200€ (κανονική τιμή),

ένα switch για την τηλεόραση bundled με classic controller θα έπρεπε να κοστίζει 150€ (max)

Αντί να πάρεις το switch classic, (350€), θα μπορούσες να πάρεις switch lite + το switch για την tv

Επεξ/σία από solution1
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, NickTG είπε

Τυπική χρήση δηλαδή. 

Ναι, αν δεν είναι κάποιος αρκετά ικανός να καταλάβει πως δεν κάνουμε αυτό που δείχνει στο βίντεο ας μην πάρει Switch lite. 

Δεν καταλαβαινω γιατι το παιρνετε προσωπικα...Μετοχες της nintendo εχετε?

Καποιοι ρωτανε ποια η διαφορα των δυο. Αρα εσεις θα του λεγατε οτι ειναι ακριβως τα ιδια, απλα ειναι μονο handheld? Αυτο θα ηταν παραπλανητικο.

Οσο για το "αν δεν ειναι καποιος ικανος να καταλαβει πως δεν κανουμε αυτα στο βιντεο..." μαλλον ειχα δικιο για το κοινο της κονσολας. Ανηψακια (ηλικιακα). Προφανως και δεν εννοουσα οτι τα καναμε αυτα βρε :P Μην τα κανετε αυτα, αυτα τα κανουν μονο οι μεγαλοι.

Επεξ/σία από sexymwro7
Δημοσ.
5 minutes ago, sexymwro7 said:

Δεν καταλαβαινω γιατι το παιρνετε προσωπικα...Μετοχες της nintendo εχετε?

Καποιοι ρωτανε ποια η διαφορα των δυο. Αρα εσεις θα του λεγατε οτι ειναι ακριβως τα ιδια, απλα ειναι μονο handheld? Αυτο θα ηταν παραπλανητικο.

Οσο για το "αν δεν ειναι καποιος ικανος να καταλαβει πως δεν κανουμε αυτα στο βιντεο..." μαλλον ειχα δικιο για το κοινο της κονσολας. Ανηψακια (ηλικιακα). Προφανως και δεν εννοουσα οτι τα καναμε αυτα βρε :P

Ποιος το πήρε προσωπικά? 

Τι σχέση έχει το βίντεο στο σημείο που το έβαλες με τις διαφορές ανάμεσα στα 2? 

Επίσης που σχολίασα εγώ για τις διαφορές τους? 

Πως από αυτό που έγραψα έβγαλες αυτό το συμπέρασμα για το ηλικιακό κοινό της κονσόλας? 

• Like 1
Δημοσ.

υπαρχει καποιο ανοφισιαλ τυπου ιμπει/γκιαρμπστ αλλα αξιοπιστο δοκιμασμενο καλωδιο-γκατζετακι που να το κανει να συνδεεται με hdmi σαν το κλασσικο switch???????????

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...